ایران پرسمان

آخرين مطالب

اعتبار کالابرگ امروز واریز می‌شود اقتصاد روز

اعتبار کالابرگ امروز واریز می‌شود
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس /به گفته سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت رفاه، اعتبار بخش دوم از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی امروز واریز و از فردا قابل استفاده و خرید می‌شود.
سیده مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی،‌ اعلام کرد،‌ امروز عصر اعتبار بخش دوم از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی برای دهکهای یک تا سوم افراد غیر تحت پوشش نهادهای حمایتی واریز و از فردا پنج شنبه قابل استفاده و خرید می‌شود.مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی هفته قبل از پنج شنبه و بعد از عید فطر برای افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی آغاز شد.در مرحله اول کالابرگ الکترونیکی نیز 55 میلیون نفر توانستند از کالابرگ استفاده کننند.مرکز روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از واریز اعتبار گام دوم از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های درآمدی اول تا سوم و اجرای آن از فردا خبرداد.مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی با واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار تحت پوشش سازمان‌های حمایتی (بهزیستی و کمیته امداد) از تاریخ 13 فروردین 1404 آغاز شد. در ادامه گام دوم از مرحله دوم برای دهک‌های درآمدی اول تا سوم فردا چهارشنبه 20 فروردین پرداخت می شود. خانوار‌های مشمول درآمدی چهارم تا هفتم از سومین گام مرحله دوم دهک‌های چهارم الی هفتم می‌توانند از تاریخ چهارشنبه 27 فروردین به بعد می‌توانند از اعتبار تخصیصی برای خرید کالا‌های اساسی به ازای هر نفر 350 هزار تومان استفاده کنند.
این طرح با هدف حمایت از معیشت خانوار‌های مشمول و تقویت سبد غذایی دهک‌های اول تا هفتم اجرا می‌شود. بر این اساس، دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر 500 هزار تومان و دهک‌های چهارم تا هفتم به ازای هر نفر 350 هزار تومان اعتبار دریافت خواهند کرد. این اعتبار برای خرید 11 قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص می‌یابد.ویژگی‌های طرح کالابرگ الکترونیک:- مشمولان طرح کالابرگ الکترونیکی می‌توانند متناسب با نیازشان کالا‌های تعیین‌شده را خریداری کنند.- محدودیتی در مقدار خرید هر کالا و نشان تجاری خاصی وجود ندارد، در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود.- مشمولان می‌توانند خرید‌های خود را در چند نوبت انجام دهند و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست.- اعتبار طرح کالابرگ الکترونیکی تا پایان خرداد ماه سال 1404 قابل استفاده و برداشت است.- خریداران می‌توانند محصولات تولیدکنندگان مختلف را از گروه‌های کالایی مدنظر انتخاب کنند.- مبنای دهک خانوار های مشمول، براساس یارانه پرداختی اسفند ماه 1403 است.طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از 230 هزار فروشگاه عمده، خرد و 11 فروشگاه زنجیره‌ای (افق کوروش، اتکا، جانبو، دیلی مارکت، رفاه، گندم، مینومارت، هایپر‌فامیلی، هفت، شیرین عسل و وال‌مارکت) اجرا می‌شود.
به منظور تسهیل در فرایند آگاهی از موجودی اعتبار طرح کالابرگ میزان موجودی از طریق سرشماره V. Refah برای سرپرستان خانوار پیامک می‌شود.این پیامک فقط شامل میزان «اعتبار کالابرگ» بوده و فاقد هر گونه «لینک» است.مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از هموطنان خواست همچنان مراقب کلاهبرداران اینترنتی باشند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1238388/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کن نیوز مدعی شد: ورود 2 هواپیمای جدید به ناوگان هوایی کشور

بُهت بازار خودرو از شوک رانا

مقایسه جالب متروی آمریکا و چین

استوری/ صلی الله علیک یا اباعبدالله

نور چند دقیقه طول میکشه از خورشید به سیارات دیگر منظومه شمسی برسد؟

ستاره‌ای که اتم‌ها را متلاشی می‌کند

داستانک/نقل قول بد

ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد

سفر عراقچی به مسکو در یک برهه حساس

دیدار فرماندهان ارتش و سپاه باهمدیگر در آستانه روز ارتش

اتحادیه اروپا در پی تغییر معادلات: آیا تجارت با آمریکا محدود خواهد شد؟

زخمی شدن پیرمرد کشاورز فلسطینی به ضرب گلوله شهرک نشینان صهیونیست

مالیات از خانه‌های خالی فقط خالی‌بندی شد!

تابناک مدعی شد: جزئیاتی جدید از مذاکرات مسقط

عباس عبدی: تندروهای طرفدار شبه‌‏علم نقشی مخرب در دوره کرونا داشتند

بازی بزرگ‌تر پشت درهای بسته

گزارش صداوسیما از ماجرای توزیع عادلانه یارانه انرژی

نرخ سود بین‌بانکی افزایش یافت

جزئیات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان؛ پرداخت وام کارگران بازنشسته 500 میلیون ریالی شد

عیادت مدیرکل بنیاد مازندران با سه خانواده شهید در نکا

مادر شهیدان والامقام «پسندی» به فرزندان شهیدیش پیوست

ماشین درحال آتش گرفتن رو از پمپ بنزین خارج کرد!

گوناگون/ نماد «تک‌چشم» در مصر باستان چه معنایی داشت؟

شیوه عجیب پیاده کردن ماشین از باربر

دزد گوشی که خیلی زود لو رفت!

واکنش جالب فیل ها نسبت به وقوع زلزله

استفاده از ربات ها برای سم پاشی در باغ

داستانک/ حکایت زندگی

وزارت خارجه عمان: "رم" میزبان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

واکنش سازمان ملل به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

توضیحاتی درباره دیدار رهبر انقلاب و «خالد بن سلمان»

زلنسکی: اطلاعاتی داریم که نشان می‌دهد چین به روسیه تسلیحات می‌فرستد

کشف تجهیزات جدید جاسوسی ارتش اسرائیل در جنوب لبنان

تیراندازی در دانشگاه فلوریدا آمریکا

آمریکا بانک بین‌المللی یمن را تحریم کرد

ترسیدن با صدای بلند!

استقبال از واقعیت

اصلاح‌طلبان رادیکال علیه توافق!

زمان برگزاری حراج جدید شمش طلا

سفر مدیرکل به تهران؛ رسالت گروسی در تثبیت دیپلماسی

طوفان شدید و مخربی که سقف رو از جا کند!

4گوشه دنیا/ حبس ابد برای رئیس پلیس آمریکایی کودک آزار!

گرگ های قطبی در حال بررسی عکاسان حیات وحش

وزیر دفاع عربستان: در دیدار با رهبر ایران روابط دوجانبه را بررسی کردیم

مکان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا اعلام شد

سردرگمی اروپا در مواجهه با پادشاه ترامپ

لبنان می‌گوید اسرائیل بیش‌از 2500 بار آتش‌بس را نقض کرده است

زلنسکی: اطلاعاتی داریم که نشان می‌دهد چین به روسیه تسلیحات می‌فرستند

ادعای نیویورک تایمز درباره مخالفت ترامپ با اقدام نظامی علیه ایران

چرا «اخبار خاص» مذاکرات توسط این خبرنگار اسرائیلی مخابره می‌شود؟