ایران پرسمان

آخرين مطالب

ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد اقتصاد روز

ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / رئیس جمهور آمریکا در دیدار با نخست وزیر ایتالیا در اظهاراتی تهدیدآمیز علیه ایران، ادعا کرد: «ایران فرصت دارد تا به کشور فوق‌العاده‌ای تبدیل شود. گزینه اول من این است که در این کشور کشتاری صورت نگیرد. ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد»
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شامگاه پنجشنبه با «جورجیا ملونی» نخست وزیر ایتالیا دیدار کرد.
او در طول این دیدار اظهار داشت: «در اروپا، همه ملونی را دوست دارند. او یکی از دوستان من است و روابط خوبی با ایتالیا داریم. درباره تجارت و موضوعات بسیاری صحبت کردیم.»
بازار
ملونی نیز گفت: «ما در مبارزه‌ای مشترک علیه تفکرات چپ گرا قرار داریم. درباره موضوعات دوجانبه بسیاری از جمله مسائل اقتصادی، دفاعی، فضا و انرژی صحبت کردیم. ما به‌دنبال توسعه نیروگاه هسته‌ای هستیم.»
او افزود: «صنایع ایتالیایی در آمریکا سرمایه‌گذاری خواهند کرد. تجارت بین اروپا و آمریکا بسیار گسترده است. زمانی که درباره غرب صحبت می‌کنم، منظورم مکان جغرافیایی نیست.»
نخست وزیر ایتالیا تصریح کرد: «امیدوارم به زودی به ایتالیا سفر کنید و با همکاری، غرب را دوباره قدرتمند کنیم. با یکدیگر می‌توانیم به صلح عادلانه در اوکراین برسیم.»
ترامپ نیز با اشاره به جنگ اوکراین گفت: «هر هفته هزاران نفر کشته می‌شوند، به صلح در اوکراین نزدیک شده‌ایم. امیدوارم بتوانیم جان انسان‌ها را نجات دهیم.»
رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره «مهلت ارائه شده به پوتین» گفت: «در روزهای آتی از تصمیم آن‌ها باخبر خواهیم شد. ما خواستار توقف جنگ هستیم.»
او همچنین در پاسخ به سوالی درباره احتمال اعزام نیرو از سوی ایتالیا به اوکراین به‌عنوان نیروهای حافظ صلح گفت: «این تصمیم برعهده ایتالیا است.»
ترامپ در ادامه با بیان این ادعا که «بسیاری از کشورها به دنبال توافق هستند» افزود: «بسیاری از کشورها به‌دنبال توافق با آمریکا هستند تا با تعرفه‌ها روبرو نشوند.»
او در پاسخ به سوال دیگری درباره توافق منابع با ارزش با اوکراین گفت: «پنجشنبه آینده این توافق امضا خواهد شد.»
رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی به سوالی درباره گزارش‌های منتشر شده درباره «مخالفت با طرح اسرائیل برای حمله به ایران» ادعا کرد: «ایران فرصت دارد تا به کشور فوق‌العاده‌ای تبدیل شود. گزینه اول من این است که در این کشور کشتاری صورت نگیرد. اما اگر مجبور شویم، گزینه دوم برای ایران بسیار بد خواهد بود.»
او افزود: «به‌نظر من ایران خواستار مذاکره است. مردم ایران فوق‌العاده، پر انرژی، موفق و باهوش هستند. من نمی‌خواهم به آن‌ها آسیب بزنم اما ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد. ما به‌دنبال تصرف سرزمین یا صنایع آن‌ها نیستیم.»

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1242303/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توقف شماره‌گذاری خودروهای تولیدی ایران خودرو به دلیل به‌روزآوری سامانه‌های دولت و فراجا

پرداخت 50 میلیون تومان پاداش برای این افراد

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

حیات عالمانه به بیان آیت الله جوای آملی

قابلیت برخاست و فرود عمودی جنگنده پیشرفته اف-35 بی

آیا هوش مصنوعی نژادپرست است؟

ترجمه «زیر گنبد» استیون کینگ منتشر شد

سلیمی نمین: پزشکیان مثل روحانی مذاکره را به برگی برای افزایش قدرت تبدیل نکرد

یمن: آماده‌ایم وارد بالاترین سطح از درگیری با آمریکا شویم

«آکسیوس»: تهدیدات «ترامپ» خطاب به اوکراین است نه روسیه

سرمقاله سازندگی/ تبعات خودتحریمی

سرمقاله جام جم/ ارتش در خدمت ملت و امنیت

وقتی دخل و خرج دولت باهم نمی خواند

تقویم تاریخ/ روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی

روایت خبرنگار اعزامی صداوسیما از جزئیات و زمان آغاز دور دوم مذاکرات

زلنسکی باز هم به چین اتهام زد

نیم میلیون سلاح آمریکایی در افغانستان در اختیار گروه های شبه نظامی قرار گرفته است

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شرط کافی توافق

درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد در برخی کشورها

تفال/ ای دل آن دم که خراب از می گلگون باشی

حکمت/ اهمیت کوتاه سخن گفتن

یادگیری چگونه در مغز شکل می‌گیرد؟

از خوش‌باشی‌های بیخودی تا ریاضت‌های تارک دنیایی

هشدار سفیر ایران در لبنان نسبت به پروژه خلع سلاح

وزیر خارجه ایتالیا: رم میزبان گفت‌وگوهای سطح بالا برای تسهیل یک راه‌حل مثبت خواهد بود

روایت شنیده‌نشده از عقد اخوت سردار حجازی با سردار سلیمانی و سیدحسن نصرالله

سرمقاله خراسان/ ده‌ها «پایتخت» می‌خواهیم

سخنگوی وزارت خارجه درخصوص دومین دور مذاکرات: مسیر پیش رو هموار نیست

عراقچی وارد رم شد

عراقچی: در اوج همکاری با روسیه در تاریخ روابط 500 ساله خود هستیم

اظهارات سخنگوی وزارت خارجه درخصوص انتخاب محل و محتوای مذاکرات

وزیر خارجه عمان وارد رم شد

جدی‌ترین گزینه دولت برای وزارت اقتصاد از زبان نماینده مجلس

آمریکا از حملات قریب‌الوقوع احتمالی به خاک سوریه خبر داد

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

با خدا رفیق بشیم!

لحظات دلهره‌آور دوچرخه سواری روی باله توربین بادی

تا حالا درون ناقوس ساعت را دیده بودید!

حرکت جالب هم محله ای ها در میشیگان ؛ خودتان ببینید!

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

شعر ترکی استاد شهریار

سفیر ایران در عربستان: سفر خالد بن‌ سلمان، بسیار مهم است

واشنگتن‌پست: ترامپ علی‌رغم فشار مشاوران تندرو، دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد

روایت روسیه از مذاکرات مهم لاوروف و عراقچی

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد

نیویورک‌تایمز: این 3 نفر در کاخ سفید مانع جنگ با ایران هستند

حمله هوایی آمریکا به صنعا

ترامپ هشدار روبیو در مورد کناره گیری آمریکا از مذاکرات روسیه و اوکراین را کم اهمیت خواند

هواپیماهای شبح‌گونه؛ جنگنده‌های نسل پنجم و نسل ششم چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا