ایران پرسمان

آخرين مطالب

آغاز تحویل 4500 واحد مسکن ملی در پرند اقتصاد روز

آغاز تحویل 4500 واحد مسکن ملی در پرند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند گفت: در یک پروسه سه ماهه حدود 4500 واحد نهضت ملی مسکن را تحویل مردم می‌دهیم که از دو تا سه روز آینده فرایند تحویل آغاز می‌شود.
آرش صیادی در نشست خبری اظهار کرد: 32 هزار و 111 واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید پرند شروع شده که در مراحل مختلف پیشرفت قرار دارد. حدود 1000 واحد قرار است از طریق متقاضیان بهزیستی و کمیته امداد به این رقم اضافه شود.
وی افزود: تعداد 4500 واحد نهضت ملی مسکن آماده شده که طی دو تا سه روز آینده فرایند تحویل برخی واحدها آغاز می‌شود. حدود 1000 واحد شرایط تحویل قبل از پایان سال را دارد و مابقی در یک پروسه سه ماهه احتمالا در بهار سال آینده تحویل می‌شود.
بازار
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند خاطرنشان کرد: ایجاد شهر جدید پرند در سال 1369 به تصویب رسید و سال 1370 عملیات اجرایی این شهر شروع شد. در حال حاضر پس از گذشت 33 سال جمعیت قابل توجهی در این شهر ساکن شده‌اند و نرخ رشد جمعیت آن بسیار بیش از میانگین کشوری است.
به گفته صیادی حدود 94 هزار واحد مسکونی در شهر جدید پرند افتتاح شده و تقریبا 1300 واحد باقیمانده است. برخی از پروژه‌ها را می‌توان اوایل بهار تحویل داد و در نیمه اول سال آینده تلاش می‌کنیم اکثر پروژه‌ها را به مردم تحویل دهیم.
وی تکمیل زیرساخت‌ها و خدمات شهر جدید پرند را از برنامه‌های شرکت عمران دانست و گفت: 25 هزار واحد فاقد یکی از خدمات آب، برق یا گاز است. یکی از مشکلات ما بحث تامین آب است که باید با طی کردن حدود 50 کیلومتر آب را به این شهر بیاوریم.
وی با اشاره به مشکلات باقی‌مانده در برخی واحدهای مسکن مهر تصریح کرد: حدود 369 واحد هنوز تعیین‌تکلیف نشده که بخش اعظم آن مربوط به 800 واحدی است که توسط تعاونی‌های مختلف ساخته شده‌اند. از این تعداد، 350 واحد در فاز 4 وارد فرایند قضایی شده و پیش‌بینی می‌شود در ابتدای بهار 1404 تحویل متقاضیان شود. همچنین، با گشایش‌هایی که در قانون بودجه 1404 پیش‌بینی شده، انتظار می‌رود تا نیمه اول سال آینده تمامی این پروژه‌ها به مردم تحویل داده شود.
مدیرعامل شرکت عمران پرند درباره طرح نهضت ملی مسکن گفت: در شهر جدید پرند 32 هزار و 111 واحد نهضت ملی مسکن وجود دارد، که هم‌اکنون در مراحل مختلف اجرایی قرار دارند. بازنگری‌هایی نیز در پروژه «شهرک هنر» در دست انجام است که احتمال دارد ظرفیت آن افزایش یابد و طبق پیش‌یینی‌ها با تغییرات اعمال‌شده در متراژ واحدها، هزار واحد جدید به این پروژه اضافه می‌شود.
صیادی با اشاره به آماده‌سازی نخستین پروژه‌های نهضت ملی مسکن در پرند گفت: نخستین گروه از این واحدها در فاز 3 آماده تحویل شده و فرایند تنظیم قرارداد متقاضیان طی چند روز گذشته آغاز شده است. چهار و 500 واحد مسکونی در شرایط تحویل به متقاضیان قرار دارند.
وی تأکید کرد: در صورتی که متقاضیان فرآیند امضای قرارداد را تکمیل کنند، این واحدها تا اوایل سال آینده آماده سکونت خواهند بود.
مدیرعامل شرکت عمران پرند تصریح کرد: تعداد هزار 440 واحد که در زمان مدیریت بنده در سال 1401 آغاز شد، هم‌اکنون پس‌از حدود 25 ماه تکمیل شده که متقاضیان حدود 800 میلیون تومان آورده تامین کرده‌اند، اما بیش‌از 60 درصد آنها آورده خود را تکیمل نکرده‌اند.
وی بیان کرد: برخی 100 میلیون تومان آورده دارند، در بین اینها بعضی متقاضیان بهزیستی و کمیته امداد هستند که آورده آنها صفر است، اگر پروژه طولانی می‌شود، به سه دلیل منابع بانکی، منابع متقاضیان و پیمانکار است که به ضرس قاطع می‌گویم، هیچ پیمانکاری در پرند نداریم که به تعهدات خود عمل نکرده باشد و در حال حاضر فعال باشد.
صیادی ادامه داد: شاید دهک‌های 6 تا 8 هم نتوانند مبالغ آورده مورد نیاز ساخت واحدهارا تامین کنند، اما لازم است ما بدانیم برای خانه‌دار شدن ثبت‌نام کردیم، بنابراین باید تمهیدات لازم را بی‌اندیشیم.
وی‌ خاطرنشان کرد: ما حتی برای برخی از متقاضیان که مشکل مالی داشتند، گلریزان کردیم که یک ریال هم برای واحد خود پرداخت نکرده‌اند. اگر متقاضیان بخواهند با حقوق کارمندی یا اختصاص بخشی از حقوق روند تکیمل آورده خود را ادامه دهند قطعا پروژه‌ها طولانی می‌شود.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند گفت: پیش‌از ثبت‌نام هم نمی‌توانیم بگوییم «هرکس پول ندارد، نیاید» ممکن است، در روند اجرا سیاست های کنترلی را برای تامین منابع در پیش بگیریم،اما قبل از ثبت‌نام چنین اقدامی امکان پذیر نیست؛ البته راهکارهایی مانند افزایش سقف تسهیلات، کمک به متقاضیان نهادهای حمایتی در دستور کار است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1229331/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش عراقچی به اقدام آمریکا در عدم تمدید معافیت تحریمی عراق برای خرید برق از ایران

آخرین وضعیت تحویل حقابه ایران از سوی افغانستان؛ سد لار خشک شد

حمله سایبری گسترده به X /ماسک: یک کشور پشت ماجراست!

واکنش رهبر انصارالله به کشتار در سوریه

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به پایگاه‌های نظامی در جنوب سوریه

تصویب 900 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در کشور

کشف فرار مالیاتی 1700 میلیارد تومانی یک طلافروشی

مولودی لری بامزه برای محفل

کری خوانی حسنین برای حامد شاکرنژاد

بازخوانی قطعه‌ی زیبای افغانستانی در مدح امیرالمومنین (ع)

شروع بخش آخر برنامه محفل همراه با بازسازی اجراهای نوستالژیک استاد سلیمی

حیرت داوران برنامه محفل از قرآن خواندن احساسی پسربچه اهل سیستان و بلوچستان

منافسه شنیدنی میزبانان

گوناگون/ آثار تربیتی روزه چیست؟

عصرهای تبریزِ زیبا

طبیعت چله‌گاه سپیدان برفی

دماوند، شکوهی که هیچ‌گاه تکراری نمی‌شود

دانشمندان چینی مدعی پیشرفت در ساخت واکسن برای حمله و سکته قلبی شدند

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

کتاب‌های نمایشگاه قرآن را با 60درصد تخفیف بخرید

تکرار یک ادعای صهیونیستی علیه ایران

ادعای عجیب نماینده مجلس: 60 درصد ایرانیان به زبان ترکی مکالمه می‌کنند

غضنفری: قالیباف به پزشکیان گفت که دیگر نمی‌تواند جلوی ابلاغ قانون حجاب را بگیرد

روسیه مخالفتی با غنی‌سازی 90درصدی ایران ندارد

تقدیم رونوشت استوارنامه سفیر ایران به وزیر روابط خارجی نیکاراگوئه

همسفره شدن پزشکیان با معتادان متجاهر

چرخش تاریخی لندن؛ تغییر راهبرد یا واکنش به فشارهای ترامپ؟

خاطرات شوکه‌کننده اسرای فلسطینی از شکنجه‌های غیرانسانی اسرائیل

انگلیس: روسیه نیروهای اوکراینی را در منطقه کورسک محاصره کرده است

ادعای جولانی: ریخته شدن ناحق حتی یک قطره خون غیرقابل‌قبول است

صدای اردوغان هم از جنایات گروه‌های تروریستی در سوریه درآمد

توافق ادغام نیروهای قسد در نهادهای سوریه امضا شد

سید الحوثی: در صورت عدم ورود کمک‌ها به غزه، اقدام نظامی می‌کنیم

ویتکاف: زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرده است

حملات هوایی به چند پایگاه نظامی در مرزهای عراق و سوریه

قدیمی اما مرگبار؛ بمب‌افکن H-6 چین هنوز تهدیدی جدی است!

پیش‌بینی افزایش 5 درصدی مصرف بنزین تهران در نوروز

آرامش در بازار خودرو؛ رانا پیشتاز کاهش قیمت‌ها

قدیمی‌ترین ارز دیجیتال جهان به زیر 80 هزار دلار رسید

علت خالی شدن سدهای تهران چیست؟

کشورهای آفریقایی و آسیایی؛ مشتری خاص قطعات خودرویی ایرانی

مخالفت معاون وزیر صمت با آزاد شدن واردات لوازم خانگی

گوناگون/ زندگینامه حضرت خدیجه کبری (س) نخستین زنی که به پیامبر اسلام ایمان آورد

روایت خواستگاری امّ المؤمنین حضرت خدیجه سلام الله علیها

قرآن کریم، آن عظمت لازم را در جان مردم ندارد!

سوسک های جواهرنشان!

مدیحه‌سرایی حاج مهدی سروری در قبرستان ابوطالب

نماهنگ «خدای ماه رمضون» حسین ستوده منتشر شد

قصه گویی شیرین فاطمه تسنیم

ماه مبارک رمضان به دو چیز بسیار سفارش شده است