ایران پرسمان

آخرين مطالب

یک گام نزدیک‌تر به اینترنت کوانتومی با کمک هوش مصنوعی اقتصاد روز

یک گام نزدیک‌تر به اینترنت کوانتومی با کمک هوش مصنوعی
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /هوش مصنوعی به فیزیکدانان کمک کرده تا راه ساده‌تری برای دستیابی به درهم تنیدگی کوانتومی کشف کنند. این یافته می‌تواند توسعه فناوری‌های ارتباطی کوانتومی همچون اینترنت کوانتومی را آسان‌تر کند.
دانشمندان از هوش مصنوعی برای کشف روش ساده‌تری برای ایجاد درهم تنیدگی کوانتومی بین ذرات زیراتمی استفاده کرده‌اند که راه را برای توسعه ساده‌تر فناوری‌های کوانتومی هموار می‌کند.
به نقل از اسپیس، وقتی ذراتی مانند فوتون‌ها در هم پیچیده می‌شوند، می‌توانند خصوصیات کوانتومی از جمله اطلاعات را بدون توجه به فاصله بین خود به اشتراک بگذارند. این پدیده در فیزیک کوانتومی مهم است و یکی از ویژگی‌هایی است که رایانه‌های کوانتومی را بسیار قدرتمند می‌کند.
با این وجود شکل گیری پیوندهای درهم تنیدگی کوانتومی معمولا برای دانشمندان چالش‌برانگیز بوده است زیرا ایجاد در هم تنیدگی، نیاز به آماده‌سازی دو جفت درهم تنیده جداگانه دارد، سپس قدرت درهم تنیدگی روی هر فوتون از هر یک از جفت‌ها باید اندازه‌گیری شود.
این اندازه‌گیری‌ها باعث فروپاشی سیستم کوانتومی می‌شود و دو فوتون اندازه‌گیری نشده در هم تنیده باقی می‌مانند، علی‌رغم اینکه هرگز مستقیما با یکدیگر برهم‌کنش نداشته‌اند. این فرآیند موسوم به «تبادل درهم تنیدگی» می‌تواند برای تله‌پورت کوانتومی استفاده شود.
در ‌مطالعه‌ای جدید دانشمندان از یک ابزار هوش مصنوعی به نام PyTheus که به طور خاص برای طراحی آزمایش‌های کوانتومی-اپتیکی ساخته شده است، استفاده کردند. نویسندگان مقاله در ابتدا به بازتولید پروتکل های ایجاد شده برای مبادله درهم تنیدگی در ارتباطات کوانتومی پرداختند. با این حال، ابزار هوش مصنوعی روش بسیار ساده‌تری را برای دستیابی به درهم تنیدگی کوانتومی فوتون‌ها ارائه کرد.
استفاده از هوش مصنوعی برای ساده‌سازی درهم تنیدگی کوانتومی
ابزار هوش مصنوعی پیشنهاد می‌کند که درهم تنیدگی از آن جایی می‌تواند پدیدار شود که مسیرهای فوتون‌ها غیرقابل تشخیص هستند. وقتی چندین منبع احتمالی وجود داشته باشد که فوتون‌ها می‌توانند از آن‌ها آمده باشند، و منشا آنها از یکدیگر غیرقابل تشخیص باشد، آنگاه می‌توان درهم‌تنیدگی را بین آنها ایجاد کرد در حالی که قبلا وجود نداشته است.
اگرچه دانشمندان در ابتدا نسبت به نتایج مشکوک بودند، اما ابزار مدام همان راه حل را ارائه می‌کرد، بنابراین آنها این نظریه را آزمایش کردند. با تنظیم منابع فوتون و اطمینان از غیرقابل تشخیص بودن آنها، فیزیکدانان شرایطی را ایجاد کردند که در مسیرهای خاصی تضمین می‌شد که دو فوتون در هم تنیده می‌شوند.
این پیشرفت در فیزیک کوانتومی، فرآیند شکل گیری درهم تنیدگی کوانتومی را ساده کرده است. در آینده، این دستاورد می‌تواند پیامدهایی برای شبکه‌های کوانتومی مورد استفاده برای پیام‌رسانی امن داشته باشد و این فناوری‌ها را بسیار عملی‌تر کند.
با این حال، این که آیا ارائه گسترده این فناوری به شکل تجاری ممکن است یا خیر، هنوز مشخص نیست، زیرا نویزهای محیطی و نقص دستگاه می‌تواند باعث بی‌ثباتی در سیستم کوانتومی شود.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1229098/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مخبر: از تولید گوشی‌های ایرانی به شرط کیفیت بالا حمایت می‌شود

نماینده کارگران: هیچ افغانی در معادن ایران کار نمی‌کند

جزئیات افزایش تسهیلات مسکن

وزیر ارتباطات: رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب مشخص نیست

سرمایه گذاری با سود پیش بینی شده 36 الی 42 درصد + وثایق بانکی، حد اعتباری، وام

زمستان در کوه های «یاماگاتا» ژاپن

گوناگون/ هیولای دریایی باستانی که احتمالا «نوزاد 4 متری» به دنیا می‌آورد!

نصب پرچم‌های وفات حضرت خدیجه(س) ‌در حرم مطهر رضوی

پاسپورت کشور لتونی زیر نور UV

عجیب اما واقعی؛ غذا دادن به خرس با قاشق!

غروب زیبایی «دره مجسمه ها» در هرمز

لحظه شگفت انگیز سقوط آزاد برفراز کوه‌ها

دماوند، فخر ایران زمین

کاهش زمان تولید در کارگاه‌های مونتاژ با الگوریتم‌های هوشمند

یک سیاره فراخورشیدی با ابرهای اسرارآمیز درک ما را از جهان‌ تغییر می‌دهد

پاک‌سازی کانال آب شهری با فناوری نانوحباب

کشف سلول‌های مغزی جدیدی که بر درمان آلزایمر تاثیر می‌گذارند

بخشی از کتاب/ عادت‌های اتمی

«درنا در بزرگراه» منتشر شد

گزارش صداوسیما از نشست فرماندهان پلیس راهور با حضور پزشکیان

چهار عضو شورای عالی استاندارد منصوب شدند

واکنش قاضی القضات به برخی حواشی و مسائل مطروحه در باب صدور احکام پرونده چای دبش

آمار شهدای غزه به 48 هزار و 467 نفر رسید

رشد چشمگیر صادرات تسلیحاتی آمریکا/اوکراین بزرگترین واردکننده در جهان شد

وزیر اسرائیلی: تماس آمریکا با حماس بسیار خطرناک است

دولت جولانی، پایان عملیات نظامی در منطقه ساحل سوریه را اعلام کرد

شناسایی 2 جاسوس در سفارت انگلیس در مسکو

آیا جاه‌طلبانه‌ترین پروژه بن سلمان شکست خورده است؟

سرمقاله اطلاعات/ نبرد نابرابر دولت با ناترازی و گسست

نمایی متفاوت از بزرگ‌ترین ایستگاه مترو جزیره‌ای خاورمیانه در مشهد

مکاتبه مجلس با وزارت اقتصاد؛ حقوق ورودی کالاها تغییر نمی‌کند

ورود بخش خصوصی به واردات سیب‌زمینی

راهنمای دریافت ویزای اروپا در کوتاه‌ترین زمان

در جوار حرم های اهل‌بیت(ع) فریاد نزنیم

کل و بز زیبا و با شکوه در پارک ملی تندوره درگز

پالازبافی «ننه زَر نِشان» 75 ساله‌

دختری که به دلیل بیماری لاعلاج به مدت 10 سال نتوانسته چیزی بخورد

«دود دست دوم» خطر مرگ جنین و مادر را دو برابر می‌کند

نقش ورزش در سلامت مغز و قلب

دیده بان ایران: احمدی بیغش به حبس محکوم شد

روایت نمایندگان مجلس از دیدار کارگزاران نظام با رهبر انقلاب

نجابت: طوری سفیر ایران در چین را انتخاب می‌کنند که انگار کوه موش زاییده است

روسیه: هر کاری لازم باشد برای حل‌وفصل صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران انجام خواهیم داد

پاسخ فرمانده نزاجا به سوالی درباره ادغام مرزبانی و نیروی زمینی ارتش

حماس: اسرای صهیونیست تنها از طریق مذاکره آزاد می‌شوند

روایت هولناک بازیگر سوری از کشتار در جبله؛ برخی مردم در خانه‌هایشان ذبح شدند!

سرمقاله جوان/ باید پیام قدرت ارسال کنیم

سرمقاله وطن امروز/ فلسفه و تفسیر قرآنی

خضریان: به وزیر کار گفتیم امسال برای تعیین حقوق کارگران، خط فقر هر استان را تعیین کند

یک نماینده: شرکت‌های فولادی و پتروشیمی در بازگشت ارز‌های خود تأخیر دارند