ایران پرسمان

آخرين مطالب

ترامپ: ماسک برای کوچک‌سازی دولت تهاجمی‌تر عمل کند اقتصاد روز

ترامپ: ماسک برای کوچک‌سازی دولت تهاجمی‌تر عمل کند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده امروز (شنبه) از «ایلان ماسک» مسئول وزارت تازه تاسیس «کارآمدی دولت» آمریکا خواست تا در تلاش‌های خود برای کوچک‌سازی دولت فدرال، تهاجمی‌تر عمل کند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، با وجود جنجال‌هایی که بر سر اخراج‌ها و کاهش شدید هزینه‌های فدرال به وجود آمده است، دونالد ترامپ در شبکه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشال» نوشت: ایلان کار بزرگی انجام می‌دهد، اما من دوست دارم او تهاجمی‌تر عمل کند.
رئیس‌جمهوری ایالات متحده با اشاره به شعار «عظمت را دوباره به آمریکا بازگردانیم» (MAGA)، افزود: به یاد داشته باشید، ما کشوری داریم که باید نجاتش دهیم، اما در نهایت باید آن را بزرگ‌تر از همیشه کنیم.
«وزارت کارآمدی دولت» (DOGE)، نهادی که توسط ترامپ ایجاد شده و تحت مدیریت ماسک قرار دارد، در سراسر نهادهای دولتی فدرال گسترش یافته و ده‌ها هزار کارمند دولت فدرال از دانشمندان گرفته تا محیط‌بانان را اخراج کرده است.
این در حالی است که ادامه طرح رئیس‌جمهوری آمریکا و ایلان ماسک برای کوچک‌سازی دولت فدرال، هزاران نفر از کارمندان را نگران اخراج و از دست دادن شغل خود کرده است.
روزنامه «گاردین» پیشتر اقدامات دونالد ترامپ و ایلان ماسک در پاکسازی گسترده کارکنان نهادهای مهم ایالات متحده را به یک کودتا تشبیه کرد و این اقدامات را فراتر از کاهش هزینه‌ها و عاملی برای نابودی ساختارهای دموکراسی آمریکا دانست.
این روزنامه انگلیسی نوشت که برنامه افراطی ترامپ و ماسک برای کاهش سالانه میلیاردها دلار از هزینه‌های فدرال از طریق حذف گسترده مشاغل و تغییر قوانین، باعث شده است که کارشناسان حقوقی، دموکرات‌ها و دادستان‌های کل ایالت‌ها آنها را به اقدامات غیرقانونی و تضعیف قدرت‌ کنگره و دستگاه قضایی متهم کنند.
طبق این گزارش، حملات ترامپ از طریق فرمان‌های اجرایی که قدرت او را به شکل‌های افراطی گسترش داده است، به همراه تلاش‌های بی‌سابقه‌ی «وزارت کارامدی دولت» در مورد کاهش نیروی کار بسیاری از نهادها، باعث ایجاد هرج‌ومرج در سراسر دولت آمریکا شده و نگرانی‌ها درباره تهدید علیه دموکراسی این کشور را برانگیخته است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1223645/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استان تهران چقدر بنزین مصرف می‌کند؟

تجارت سیاه در بازارهایی به رنگ شب

اینترنت 5G به ایستگاه پایانی رسید

پروازهای دو شرکت هواپیمایی "لوفت‌هانزا" و "آسترین" به ایران می‌آیند

22 برنامه برای بزرگداشت «روز شهید» در ایلام برگزار می شود

فاجعه در آمازون؛ گودالی که خانه‌ها را می‌بلعد

آتشفشان کیلاویا در هاوایی فوران کرد

لحظه متلاشی شدن خودروی فراری 550 هزار دلاری در یک تصادف

خطیب: راهبرد ما تهدید برابر تهدید و تعرض برابر تعرض است

قالیباف وارد بیروت شد

توئیت پزشکیان در آستانه تشییع پیکر شهید نصرالله

نتانیاهو زیر توافق زد؛ لغو آزادی اسرای فلسطینی

شهر ورزشی بیروت ساعاتی پیش‌از آغاز مراسم تشییع پیکر شهیدان نصرالله و صفی‌الدین

ورود مردم به محل تشییع سید حسن نصرالله

«دلالان خرده‌پای ترامپ»؛ انتقاد «کیهان» از پیشنهاد مذاکره

5 درس مهم جنگ اوکراین

تقویم تاریخ/ روز مهندس

یخ‌نوردی یک فرد دارای معلولیت با در آبشار یخی آبنیک

حضور سیاه گوش‌ها در ارتفاعات تاترا

برگزیدگان جشنواره‌های خوارزمی امروز در حضور رئیس جمهور تقدیر می‌شوند

به شادی مردم اعتماد مکن برف

حضور مردم در محل مراسم تشییع سید حسن نصرالله

رزمایش مشترک فرانسه و فیلیپین در آب‌های مورد مناقشه

ابلاغ نرخ گذاری جدید نفت گاز یارانه‌ای صنایع بالادستی

تسنیم: ردپای رئیس سازمان برنامه و بودجه در التهابات ارزی

تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران

مولدسازی به خانه‌های سازمانی وزارت راه رسید

تفال/ یاری اندرکس نمی بینم یاران را چه شد

بازتاب تاریخ در فناوری‌های مدرن از دوران باستان تا عصر نوآوری

راهنمای کشف جین آستن

عراقچی خبر داد: تعامل ایران با اروپا برای رفع تحریم‌ها

قالیباف عازم بیروت شد

تذکر معنادار جمهوری اسلامی

عراقچی برای شرکت در مراسم شهید نصرالله راهی بیروت شد

انتقاد تند روزنامه همشهری از وزیر دولت پزشکیان

ترامپ: تمام پولی که در اوکراین هزینه کردیم را پس می‌گیریم

تصاویری از عزاداران شهید نصرالله در مسیر بیروت علی رغم شرایط نامساعد جوی

رسوایی جدید نتانیاهو با انتشار ویدئوی جعلی خود از طولکرم

نخست‌وزیر مجارستان: اوکراین «کشور حائل» خواهد شد

تکالیف مالیاتی بر زمین مانده!

نویسنده مشهور آمریکایی: چرا زلنسکی تسلیم فشار‌های ترامپ نشد؟

رئیس‌ جمهور آمریکا به دنبال «شاه» شدن

آخرین خبرها از وام مسکن

عقب‌نشینی سازمان بورس از تایید مجمع ایران‌خودرو

عاقبت شوخی‌های بدون‌فکر تو پمپ بنزین

توصیه‌های دکتر انوشه در بازار تاریخی کاشان!

جنگ وحشیانه مانتیس و عقرب

این ربات انسان‌نمای عجیب با 1000 عضله شبیه انسان‌ها تکان می‌خورد

کتاب سید عزیز

کدام مقامات بلندپایه ایران در مراسم شهیدان نصرالله و صفی‌الدین حضور خواهند داشت؟