ایران پرسمان

آخرين مطالب

نخست‌وزیر مجارستان: اوکراین «کشور حائل» خواهد شد سیاست روز

نخست‌وزیر مجارستان: اوکراین «کشور حائل» خواهد شد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /نخست‌وزیر مجارستان پیش‌بینی کرد که اوکراین عضویت در ناتو را دریافت نخواهد کرد، بلکه پس از پایان درگیری با مسکو، به عنوان یک «کشور حائل» بین بلوک نظامی تحت رهبری آمریکا و روسیه عمل خواهد کرد.
از زمان تشدید درگیری اوکراین در فوریه 2022، بوداپست به طور مداوم از ارسال تسلیحات اتحادیه اروپا به اوکراین انتقاد کرده است. دولت مجارستان مدت‌هاست که به جای آن، خواستار گفت‌وگو با مسکو بوده و «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان بارها درخواست کرده که تحریم‌های اعمال‌شده علیه روسیه لغو شوند.
نخست‌وزیر مجارستان در سخنرانی سالانه خود در بوداپست در روز شنبه گفت این درگیری که «در مسیر پایان خود است»، درباره «آوردن سرزمینی به نام اوکراین، که تا آن زمان یک منطقه حائل و یک کشور حائل بین ناتو و روسیه خواهد بود، تحت کنترل ناتو» است.
اوربان پیش‌بینی کرد: «اوکراین، یا آنچه از آن باقی مانده، بار دیگر یک منطقه حائل خواهد شد. این کشور عضو ناتو نخواهد شد.»

این مقام ارشد مجارستانی اظهار داشت: «اینکه چرا لیبرال‌های اروپایی و آمریکایی فکر کردند که روس‌ها دست روی دست خواهند گذاشت، همچنان یک معماست.» او مدعی شد که «این آزمایش شکست‌خورده است.»
او اضافه کرد که پیوستن کی‌یف به اتحادیه اروپا به موافقت بوداپست بستگی دارد و تلویحا اشاره کرد که اگر این امر برخلاف منافع ملی مجارستان باشد، این کشور مانع عضویت اوکراین خواهد شد.
اوربان در اواخر دسامبر تاکید کرد که رهبران اتحادیه اروپا «در حبابی که خود ساخته‌اند زندگی می‌کنند و حاضر به پذیرش این واقعیت نیستند که این جنگ به شیوه‌ای که آن‌ها تصور می‌کنند، قابل پیروزی نیست.»
این مقام بار دیگر تأکید کرد که تحریم‌های این بلوک «به‌جای فلج کردن روسیه، اروپا را تضعیف کرده است.» نخست‌وزیر مجارستان در آن زمان هشدار داد: «شکست خوردن اوکراین نه تنها ممکن، بلکه روزبه‌روز محتمل‌تر می‌شود.»
اوایل همان ماه، اوربان انگشت‌اتهام را به سوی «جو بایدن» رئیس‌جمهور سابق آمریکا بابت تشدید درگیری‌ها در سال 2022 نشانه گرفت.
به گزارش راشا تودی، روسیه همواره تمایل اوکراین برای پیوستن به ناتو و احتمال استقرار زیرساخت‌های نظامی این بلوک در کشور همسایه خود را یکی از دلایل اصلی آغاز جنگ اوکراین ذکر کرده است. مسکو بارها این درگیری را به‌عنوان یک «جنگ نیابتی» علیه روسیه توصیف کرده که توسط غرب و از طریق اوکراین به راه افتاده است.
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اخیرا عضویت کی‌یف در ناتو را رد کرده و اذعان داشته که نادیده گرفتن اعتراضات مسکو از سوی واشنگتن یکی از عواملی بوده که باعث تشدید این درگیری شده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1223753/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیشنهاد افزایش 30 تا 40 درصدی حقوق در کمیسیون اجتماعی و موافقت ضمنی رییس جمهور

جزئیات پرداخت وام فرزندآوری؛ 394 هزار نفر هنوز در صف هستند

افزایش قیمت تمام شده ساخت مسکن تا 25 میلیون تومان

تنوع خدمات بیمه دی پاسخگوی نیازهای جامعه ایثارگری است

نهمین جشنواره ملی «تئاتر ایثار» 6 تا 10 اسفند در تهران برگزار می‌شود/ اجرای 17 نمایش در بخش خیابانی و صحنه‌ای

قهرمانی در تراز حضرت علی (ع)

گردشگری/ ایران 8 روستای دیگر را برای ثبت جهانی معرفی کرد

سید حسن نصرالله؛ یکی از قهرمانان معاصر تشیع بود

تمرینات نوروساینس برای تقویت هوش، حافظه و تمرکز کودکان

راه بند آوردن تمساحی لاک‌پشت به دهان

بارش نادر برف در کرکوک و الانبار عراق

عملیات نجات یک بزغاله از طبقه پنجم ساختمان مسکونی

قدرت باورنکردنی لاکپشت های گازگیر

عکاسی ماکرو از عنکبوت شکارچی گلسنگ؛ زیبایی رنگ‌ها در هر زاویه

پرواز هما در ارتفاعات کرچان استان البرز

تبدیل جوهرهای معمولی ماژیک به گرافن

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

حداد عادل: موضوع FATF هنوز در صحن مجمع مطرح نشده

عزاداری خاص عراقی‌ها در سوگ شهید سید حسن نصرالله

جزئیات آغاز رسمی مراسم وداع با رهبران شهید مقاومت در لبنان

قیمت تخم مرغ در بازار اعلام شد

خبر بد برای تهرانی‌ها؛ بلیت مترو گران شد

مادر شهیدان والامقام «نعمت و محمدرضا کلول» آسمانی شد

یکی از مناظر طبیعی و زیبای لبنان

رولکس چلینی خاص با حضور عمو اسکروچ

این هنرمند به سلطان برنامه پینت مایکروسافت معروف است!

دقت دست این مرد بدون هیچ ابزار اندازه گیری باورکردنی نیست!

بسکتبال روسی یا کشتی بال، میدان نبرد!

رفتار تهاجمی یک ربات انسان‌نما با یک زن

فرار متهم از طبقه سوم

پرش از بزرگترین آسمان خراش جهان

جزیره هرمز؛ سرزمین رنگ‌ها و جادو…

کاهش نگران‌کننده بودجه تلسکوپ فضایی جیمز وب

شاعرانه/برد از من قرار و طاقت و هوش

انتقاد یک نماینده مجلس از عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب

مقام حماس: تنها راه آزادی زنده اسرای صهیونیست، مذاکره و پایبندی به توافق است

روزی برای مقاومت

رشد 21 هزار واحدی شاخص کل بورس

هفته وکیل مدافع و استقلال کانون وکلا

نماینده مجلس: دست‌های پشت پرده‌ای وجود دارند که با خرید یک جای برنج قیمت تعیین می‌کنند

نرخ بلیت مترو در سال 1404 تعیین شد

ریزش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 92 هزار تومان بازگشت

واکنش باورنکردنی فیل‌ باهوش در تقابل با حصار‌های متصل به جریان برق!

غار زیبای فینگال در اسکاتلند

تپه سیلک کاشان با قدمتی حدود 8 هزار سال

عکس هواپیمای فضایی سری آمریکا از کره زمین

خواندن قسمتی از شعری که درباره رنج مردم شالیکار بیان می‌کند

توضیحات نائب رئیس مجلس درباره استیضاح وزیر اقتصاد

گزارش صداوسیما از حال و هوای لبنان حین آماده سازی تشییع شهید سید حسن نصرالله

حضور شیخ زکزاکی در مراسم تشییع شهید سیدحسن نصرالله