ایران پرسمان

آخرين مطالب

آخوندی خبر داد؛

اختصاص 73 همت از بودجه سال 1403 به حوزه حمل و نقل شهرداری تهران

اختصاص 73 همت از بودجه سال 1403 به حوزه حمل و نقل
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص سهم حوزه حمل و نقل و ترافیک در بودجه سال آینده شهرداری تهران گفت: ما علاوه بر بودجه پیشنهادی شهرداری، رقمی بالغ بر 15 هزار میلیارد تومان نیز مازاد بر آن به این بخش اختصاص دادیم که این بخش توانسته بیش از 73 هزار میلیارد تومان از کل بودجه 150 هزار میلیاردی را به خود اختصاص دهد.

به گزارش شهر، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص بررسی آخرین مصوبات بودجه 1403 شهرداری تهران در کمیسیون تلفیق عنوان کرد: جلسه کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با حضور مهدی چمران، اعضای هیات رییسه و رؤسای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد که در چند بخش موارد و تبصره‌های مطروحه در بودجه 1403 شهرداری تهران مورد بررسی اعضای کمیسیون قرار گرفت و با اعمال برخی تصمیمات بر حذف و یا اضافه کردن آن به تصویب رسید.
وی افزود: بخش دوم این جلسه به موضوع درآمد بودجه 1403 اختصاص داشت که در این خصوص نیز پایش ها صورت گرفت و اعضا به آن رای مثبت دادند.
عضو شورای شهر تهران، آخرین بخش بودجه 1403 شهرداری تهران را موضوع مصارف و هزینه ها عنوان کرد و یادآور شد: در بررسی این بخش نیز سقف بودجه سال آینده شهرداری تهران که به پیشنهاد کمیسیون برنامه و بودجه شورا اعلام شده بود، مورد موافقت اعضا قرار گرفت و عدد مربوط به هرکدام از ماموریت های شش گانه شهرداری تهران مطرح و مورد تصویب قرار گرفت.
وی گفت: در پایان این بررسی ها گزارشی نیز از سوی کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص افزایش رقم بودجه در حوزه های مختلف به علاوه افزایش 15 هزار میلیاردی علاوه بر ١٣5 هزار میلیارد تومان به همراه ارقام تفکیک شده بودجه مناطق 22 گانه شهرداری تهران ارائه شد؛ نهایتاً با احصاء نظرات روسای کمیسیون های تخصصی و اعضای شورای شهر این موضوعات به رای گذاشته شد و مقرر شد تا در فرصت زمانی یک روزه تغییرات اعمال شده در کمیسیون تلفیق توسط کمیسیون بودجه اصلاح و در نهایت این لایحه در جلسه فردا (سه شنبه یکم اسفند ماه) برای طی مراحل تصویب نهایی در صحن علنی مطرح و مورد بررسی قرار گیرد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص بودجه سال آینده حوزه حمل و نقل و ترافیک نیز در توضیحاتی عنوان کرد: ما علاوه بر بودجه پیشنهادی شهرداری تهران در این خصوص، رقمی بالغ بر ١4 هزار میلیارد تومان نیز مازاد بر آن به این بخش اختصاص دادیم که این بخش توانسته بیش از 73 هزار میلیارد تومان از کل بودجه 150 هزار میلیاردی را به خود اختصاص دهد و این به معنی آن است که حدود نیمی از بودجه 1403 شهرداری تهران مربوط به ماموریت های بخش حمل و نقل و ترافیک خواهد بود.
آخوندی در پایان اظهار کرد: اختصاص این رقم بودجه نشان دهنده اهمیت این بخش است اما چون در نهایت این رقم باید در صحن شورا مطرح و به تصویب اعضا برسد، هنوز قطعی نبوده و تنها این رقم مصوب کمیسیون تلفیق است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1096433/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علت کمبود روغن خوراکی در بازار

حکمت/ حکایت انسان حریص و کرم ابریشم!

صحنه ای زیبا از برخورد موج دریا و ابر در آسمان!

تصاویر زیبای پل زمانخان از زاویه ای دیدنی

ویدیوی جدیدی از ربات عجیب پروتوکلون با 1000 عضله شبیه انسان منتشر شد

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

گروسی هشدار داد؛ تهدید مراکز اتمی غیرقابل قبول است

احتمال میزبانی قطر برای مذاکرات روسیه و آمریکا

سیر تا پیاز وام جدید مستاجران

فرود اضطراری هواپیما پس از آتش‌سوزی

طبیعت زمستانی شهر هریس در فصل بهار!

گلفشان نفتلیجه؛ دریاچه ای که صورتی می شود!

عجیب‌ترین منظومه جهان کشف شد

سنایی؛ نخستین شاعری که تصوف و عرفان را وارد شعر فارسی کرد

آمریکا و کره جنوبی برای مقابله با جنگنده‌های نسل جدید رزمایش برگزار کردند

راهبرد جامع دولت برای رفع ناترازی‌ها با محوریت کاهش شدت مصرف انرژی

در رأس امور/ گفتگوی صریح با نایب رئیس کمیسیون انرژی؛ از مافیای قاچاق سوخت و بابک زنجانی تا فساد در قراردادها

جزئیات سقف اجاره مسکن اعلام شد

روایت تسنیم از پشت‌پرده ناهماهنگی در تعیین عوارض واردات خودرو

خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستند/ باید از ظرفیت نخبگان ایثارگری استفاده شود

هجوم ملخ‌ها به روستای چاه‌زول خواف

استخراج طلا از CPU !

دیلمان در بهار سفید پوش شد

جروزالم‌پست: اعلام خبر مذاکره ایران و آمریکا در کاخ سفید ضربه‌ای دردناک به نتانیاهو بود

اسلامی: اراده کردیم در راستای بیانیه‌ مشترک مارس 2023 با آژانس موارد باقیمانده را دنبال کنیم

نظر بخشایش اردستانی درخصوص مذاکرات و احتمال بازگشایی سفارتخانه‌ها

توضیح وزارت خارجه روسیه درباره اهداف سفر عراقچی به مسکو

واعظی: هاشمی در سال 88 کاندیداتوری خاتمی را به میرحسین ترجیح می‌داد

نیویورک‌تایمز: اروپا در جریان مذاکرات ایران و آمریکا نبود

درخواست «ژاله آموزگار» از مسئولان: باید تلاش کرد که متخصصان، استادان و دانشجویان در ایران بمانند

انتقاد نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس از ناهماهنگی‌ها در دولت شهید رئیسی

تحلیلگر آمریکایی مطرح کرد: مصائب وجودِ یک احمق در قدرت!

خبرنگار اسرائیلی: در تیم ترامپ بر سر مذاکره با ایران چه می‌گذرد

سرمقاله وطن امروز/ باتلاق تحریم‌ها؛ پای اروپا در گل فرو رفت

دلیل لغو افتتاح 100مگاواتی نیروگاه‌های تجدیدپذیر اعلام شد

سازمان هواپیمایی: ایرلاین‌ها نیاز قطعاتی خود را اعلام کنند

زیبایی‌های ترکمن صحرا دلتان را می‌برد

رباتی که خوراکی است!

رئیس شورای عالی استان‌ها: هر دو جریان سیاسی در مورد مذاکرات به دولت اجازه و فرصت بدهند

اختصاص 30 همت اعتبار برای اجرای برنامه پزشک خانواده در مرحله اول

ورود امیر قطر به مسکو

سران اتحادیه اروپا به دنبال ارتباط مستقیم با ترامپ هستند

سرمقاله جوان/ ضرورت نگاه واقع بینانه به مذاکرات غیرمستقیم

طلای جهانی در مسیر صعود ماند

ثبت تصاویری از یک خرس و سه توله‌اش در ارتفاعات کهگیلویه و بویراحمد

طوفان وحشتناک دیشب در مکه

هرکه را جامه ز عشقی چاک شد!

اکونومیک تایمز: عراقچی به هند سفر می‌کند

اظهارات گروسی درخصوص راستی‌آزمایی توسط آژانس؛ من این افق را می‌بینم که مذاکرات با نتیجه مثبت خاتمه پیدا کند

رئیس ستاد بزرگداشت شهید جمهور و دیگر شهدای خدمت منصوب شد