ایران پرسمان

آخرين مطالب

رهبرانصارالله: تلاش اسرائیل برای راحت شدن از شر اسرای صهیونیست جهان ما

رهبرانصارالله: تلاش اسرائیل برای راحت شدن از شر اسرای صهیونیست
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس / سید عبدالملک الحوثی گفت: رژیم صهیونیستی با مشارکت آمریکا، همه مردم غزه را تبدیل به آواره کرده است.
او همچنین گغت: دشمن اسرائیلی به جنگ گرسنگی مردم غزه می‌دهد و سازمان ملل هم اعتراف کرده که به خاطر عدم ورود مواد غذایی، مردم غزه با بحران روبرو هستند.
بازار
تلاش اسرائیل برای راحت شدن از شر اسرای صهیونیست
رهبر انصارالله با بیان اینکه تلاش رژیم صهیونیستی برای اشغال شهر رفح، تهدیدی برای امنیت ملی مصر به شمار می‌رود و ناقض توافق رژیم صهیونیستی با قاهره است، گفت: اسرائیل و آمریکا قصد دارند پرونده اسرا را بدون اینکه توافق تبادل صورت گیرد، ببندند.
 وی با اشاره به اینکه اسرائیل و آمریکا با باج‌خواهی از ملت فلسطین قصد دارند بدون اینکه هیچ‌گونه پایبندی به توافق‌های پیشین داشته باشند اسرای خود را آزاد کنند، در ادامه تصریح کرد: مطالبات جنبش حماس، مطالبات انسانی ملت فلسطین است ولی زورگویی‌های آمریکا و اسرائیل مانع است تحقق این مطالبات می‌شود.
الحوثی با بیان اینکه نمی‌توان پرونده اسرای فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی را نادیده گرفت، خاطرنشان کرد: ملت فلسطین حق دارد توافق تبادل اسرا انجام دهد؛ زیرا رژیم صهیونیستی شمار زیادی از مردم فلسطین را ربوده و زندانی کرده است.
رهبر انصارالله با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی قصد دارد از شر پرونده اسرای خود راحت شود، گفت: صهیونیست‌ها همچنان به تجاوزات و جنایات خود در قدس و کرانه باختری ادامه می‌دهند و مناسک خرافی خود را در مسجد الاقصی به همراه رقص و پاکوبی در برابر دیدگان مسلمانان انجام می‌دهند.
سکوت مسلمانان، صهیونیست‌ها را در خصوص الاقصی گستاخ کرده است
الحوثی با اشاره به اینکه مسلمانان نباید در برابر اهانت صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی سکوت کنند بلکه باید دست به تحرک جدی بزنند، گفت: یهودیان فقط یک هدف دارند که عبارت است از تسلط کامل بر مسجد الاقصی و تبدیل آن به معبد ادعایی. لذا هرگونه سکوت در قبال این جنایات، کوتاهی از سمت مسلمانان در قبال مسجدالاقصی است.
وی گریزی هم به ربایش مردم فلسطین در کرانه باختری زد و گفت: هدف صهیونیست‌ها از این اقدامات، کوچاندن اجباری مردم فلسطین است. در واقع اسرائیل هیچ اهمیتی برای توافق با تشکیلات خودگردان فلسطین قائل نیست.
رهبر انصارالله با تاکید بر اینکه اسرائیل مطمئن است کشورهای عربی هیچ‌گونه اقدامی علیه آن انجام نمی‌دهند تصریح کرد: صهیونیست‌ها از حمایت و مشارکت آمریکا در خصوص جنایات و نسل‌کشی‌های خود اطمینان کامل دارند. آنها اعتراف می‌کنند آمریکایی‌ها به آنان آزادی مطلق دادند تا هر کاری که می‌خواهند در نوار غزه انجام دهند .
الحوثی با اشاره به اینکه توحش و جنایتکاری باعث می‌شود که آمریکا و اسرائیل خون مردم فلسطین را مباح بدانند، خاطرنشان کرد: آمریکا با ارسال محموله‌های سلاح شریک نسل‌کشی اسرائیل است. در حال حاضر آمریکایی‌ها روند ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی را افزایش داده اند.
 وی ضمن تقدیر و تمجید از ایستادگی نیروهای مقاومت فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی گفت: مجاهدان غزه ایستادگی اسطوره‌ای در برابر اسرائیل دارند و بارها آنان را در کمین های مرگ خود گرفتار کرده‌اند و تا آخرین گلوله با صهیونیست‌ها می‌جنگند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1242182/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وقتی دخل و خرج دولت باهم نمی خواند

تقویم تاریخ/ روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی

روایت خبرنگار اعزامی صداوسیما از جزئیات و زمان آغاز دور دوم مذاکرات

زلنسکی باز هم به چین اتهام زد

نیم میلیون سلاح آمریکایی در افغانستان در اختیار گروه های شبه نظامی قرار گرفته است

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شرط کافی توافق

درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد در برخی کشورها

تفال/ ای دل آن دم که خراب از می گلگون باشی

حکمت/ اهمیت کوتاه سخن گفتن

یادگیری چگونه در مغز شکل می‌گیرد؟

از خوش‌باشی‌های بیخودی تا ریاضت‌های تارک دنیایی

هشدار سفیر ایران در لبنان نسبت به پروژه خلع سلاح

وزیر خارجه ایتالیا: رم میزبان گفت‌وگوهای سطح بالا برای تسهیل یک راه‌حل مثبت خواهد بود

روایت شنیده‌نشده از عقد اخوت سردار حجازی با سردار سلیمانی و سیدحسن نصرالله

سرمقاله خراسان/ ده‌ها «پایتخت» می‌خواهیم

سخنگوی وزارت خارجه درخصوص دومین دور مذاکرات: مسیر پیش رو هموار نیست

عراقچی وارد رم شد

عراقچی: در اوج همکاری با روسیه در تاریخ روابط 500 ساله خود هستیم

اظهارات سخنگوی وزارت خارجه درخصوص انتخاب محل و محتوای مذاکرات

وزیر خارجه عمان وارد رم شد

جدی‌ترین گزینه دولت برای وزارت اقتصاد از زبان نماینده مجلس

آمریکا از حملات قریب‌الوقوع احتمالی به خاک سوریه خبر داد

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

با خدا رفیق بشیم!

لحظات دلهره‌آور دوچرخه سواری روی باله توربین بادی

تا حالا درون ناقوس ساعت را دیده بودید!

حرکت جالب هم محله ای ها در میشیگان ؛ خودتان ببینید!

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

شعر ترکی استاد شهریار

سفیر ایران در عربستان: سفر خالد بن‌ سلمان، بسیار مهم است

واشنگتن‌پست: ترامپ علی‌رغم فشار مشاوران تندرو، دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد

روایت روسیه از مذاکرات مهم لاوروف و عراقچی

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد

نیویورک‌تایمز: این 3 نفر در کاخ سفید مانع جنگ با ایران هستند

حمله هوایی آمریکا به صنعا

ترامپ هشدار روبیو در مورد کناره گیری آمریکا از مذاکرات روسیه و اوکراین را کم اهمیت خواند

هواپیماهای شبح‌گونه؛ جنگنده‌های نسل پنجم و نسل ششم چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

سقوط تله‌کابین در کشور ایتالیا

گوناگون/ هیولای اعماق اقیانوس دیده شد!

تغییر رنگ شگفت‌انگیز آفتاب پرست با لمس عینک‌های رنگی

زن ذلیل جاش تو بهشته!

سفر به هر کدام از سیارات منظومه شمسی چقدر طول می‌کشد؟

جملاتی دردناک از کتاب های داستایوفسکی

گزارش شبکه اسرائیلی از نشت اطلاعاتی این رژیم درباره حمله به ایران

انهدام باند گروگانگیری در تهران و رهایی 4 گروگان

یک مقام آگاه: ایران در اتاق مذاکره می‌کند، نه در رسانه‌ها

شیخ نعیم قاسم: توهم خلع سلاح حزب‌الله را از سرتان بیرون کنید

تاکید انصارالله بر شکست مفتضحانه آمریکا در یمن