ایران پرسمان

آخرين مطالب

راز انگشتر سفید رهبر انقلاب چیست؟ جهان ما

راز انگشتر سفید رهبر انقلاب چیست؟
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس / رسانه‌ ضدانقلاب بی‌بی‌سی فارسی سعی کرد انگشتر رهبر انقلاب با نگین سفید در دیدار با مسئولان ارشد سه قوه را نشان صلح قلمداد کند اما راز انگشتر سفید رهبر انقلاب چیست؟
ماموریت رسانه‌های ضدانقلاب ایجاد شبهه و طراحی عملیات روانی جهت ایجاد فضای ناآگاهی و انحراف افکار عمومی است.برخی رسانه‌های معاند آنقدر سرگرم ماموریت خود برای عوام‌زده کردن و تخریب آگاهی اجتماعی هستند که خود را به نازل‌ترین و پست‌ترین سطح سیاسی ممکن می‌کشانند.
بازار


البته استدلال‌های این رسانه‌ها برای اینکه مورد پذیرش قرار بگیرد نیز نیاز به فضایی دارد که در آن مسیر آگاهی بسته شود.
شاهد مثال این موضوع نیز تلاش بی‌بی سی فارسی با چاشنی خرافه‌گرایی سیاسی برای انحراف اذهان عمومی است. این رسانه انگلیسی اخیراً با استفاده از اظهارات دم دستی و سطح پایین برخی کاربران فضای شبکه اجتماعی ایکس که محلی از اعراب ندارد این شبهه را مطرح کرده که آیا انگشتر سفیدی که رهبر انقلاب در دیدار جدید خود به دست داشتند نشان دهنده پذیرش «صلح و تسلیم» با توجه به شرایط مذاکرات است؟

ایران پرسمان

بی بی‌سی فارسی درحالی با تعمیم‌های خرافی و عوام‌گرایانه سیاست خود را پیش می‌برد که با نگاهی به انگشتر‌هایی که رهبر انقلاب در دیدار‌های مختلف در دست می‌کنند نشان می‌دهد قبلاً هم در دیدار‌ها و مراسمات ‌ایشان از انگشتر با نگین سفید استفاده کرده‌اند و در این موارد هیچ شرایطی از مذاکرات یا تهدید دشمن وجود نداشته است و به نظر نمی‌رسد رنگ انگشترهای ‌ایشان تابعی از تصمیمات و رویکرد سیاسی‌ کشور باشد.

ایران پرسمان

گو اینکه آیت الله خامنه‌ای همواره در کلام سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی را به طور واضح و شفاف در قبال مذاکرات و موارد حساس دیگر مطرح کرده‌اند و موضع پنهانی در این موارد نیست که نیاز باشد برای کشف آن به رنگ انگشتری‌ ایشان رجوع و آن را تحلیل کرد!

ایران پرسمان

رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان ارشد سه قوه درباره موضوع وضعیت کشور در مذاکرات صراحتا عنوان کردند:
«به این گفتگوها هم نه به صورت افراطی خوشبین باشیم، نه به صورت افراطی بدبین باشیم؛ این هم بالاخره یک کاری است،‌ یک حرکتی است، تصمیم‌گیری شده، دارد اجرا میشود و در این قدمهای اوّل هم خوب حرکت شده، خوب اجرا شده، بعد از این هم بایستی کاملاً با دقّت دنبال بشود ــ خطوط قرمز مشخّص است؛ برای طرف مقابل هم مشخّص است، برای ما هم مشخّص است ــ و مذاکرات به شکل خوب دنبال بشود. ممکن است به نتیجه برسد، ممکن است نرسد؛ نه خیلی خوشبینیم، نه خیلی بدبینیم. البتّه به طرف مقابل خیلی بدبینیم، طرف مقابل را قبول نداریم، می‌شناسیم طرف مقابل را، امّا به تواناییهای خودمان خوشبین هستیم، میدانیم که ما خیلی کارها میتوانیم انجام بدهیم، شیوه‌های خوبی بلد هستیم.»
البته قبلاً نیز در فضای سیاسی کشور در انتخابات ریاست جمهوری وقتی رهبر انقلاب با انگشتر به رنگ بنفش پای صندوق رای حضور یافتند برخی سعی کردند برای ایجاد موج تبلیغاتی از این مسائل استفاده کنند.با این شرایط موضوع غیر شفافی در کشور وجود ندارد که با تاکتیک‌های رسانه‌های انگلیسی با مرموزسازی فضا و استفاده از خرافه‌گرایی، معمای سیاسی کشف شود!

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1242171/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وقتی دخل و خرج دولت باهم نمی خواند

تقویم تاریخ/ روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی

روایت خبرنگار اعزامی صداوسیما از جزئیات و زمان آغاز دور دوم مذاکرات

زلنسکی باز هم به چین اتهام زد

نیم میلیون سلاح آمریکایی در افغانستان در اختیار گروه های شبه نظامی قرار گرفته است

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شرط کافی توافق

درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد در برخی کشورها

تفال/ ای دل آن دم که خراب از می گلگون باشی

حکمت/ اهمیت کوتاه سخن گفتن

یادگیری چگونه در مغز شکل می‌گیرد؟

از خوش‌باشی‌های بیخودی تا ریاضت‌های تارک دنیایی

هشدار سفیر ایران در لبنان نسبت به پروژه خلع سلاح

وزیر خارجه ایتالیا: رم میزبان گفت‌وگوهای سطح بالا برای تسهیل یک راه‌حل مثبت خواهد بود

روایت شنیده‌نشده از عقد اخوت سردار حجازی با سردار سلیمانی و سیدحسن نصرالله

سرمقاله خراسان/ ده‌ها «پایتخت» می‌خواهیم

سخنگوی وزارت خارجه درخصوص دومین دور مذاکرات: مسیر پیش رو هموار نیست

عراقچی وارد رم شد

عراقچی: در اوج همکاری با روسیه در تاریخ روابط 500 ساله خود هستیم

اظهارات سخنگوی وزارت خارجه درخصوص انتخاب محل و محتوای مذاکرات

وزیر خارجه عمان وارد رم شد

جدی‌ترین گزینه دولت برای وزارت اقتصاد از زبان نماینده مجلس

آمریکا از حملات قریب‌الوقوع احتمالی به خاک سوریه خبر داد

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

با خدا رفیق بشیم!

لحظات دلهره‌آور دوچرخه سواری روی باله توربین بادی

تا حالا درون ناقوس ساعت را دیده بودید!

حرکت جالب هم محله ای ها در میشیگان ؛ خودتان ببینید!

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

شعر ترکی استاد شهریار

سفیر ایران در عربستان: سفر خالد بن‌ سلمان، بسیار مهم است

واشنگتن‌پست: ترامپ علی‌رغم فشار مشاوران تندرو، دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد

روایت روسیه از مذاکرات مهم لاوروف و عراقچی

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد

نیویورک‌تایمز: این 3 نفر در کاخ سفید مانع جنگ با ایران هستند

حمله هوایی آمریکا به صنعا

ترامپ هشدار روبیو در مورد کناره گیری آمریکا از مذاکرات روسیه و اوکراین را کم اهمیت خواند

هواپیماهای شبح‌گونه؛ جنگنده‌های نسل پنجم و نسل ششم چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

سقوط تله‌کابین در کشور ایتالیا

گوناگون/ هیولای اعماق اقیانوس دیده شد!

تغییر رنگ شگفت‌انگیز آفتاب پرست با لمس عینک‌های رنگی

زن ذلیل جاش تو بهشته!

سفر به هر کدام از سیارات منظومه شمسی چقدر طول می‌کشد؟

جملاتی دردناک از کتاب های داستایوفسکی

گزارش شبکه اسرائیلی از نشت اطلاعاتی این رژیم درباره حمله به ایران

انهدام باند گروگانگیری در تهران و رهایی 4 گروگان

یک مقام آگاه: ایران در اتاق مذاکره می‌کند، نه در رسانه‌ها

شیخ نعیم قاسم: توهم خلع سلاح حزب‌الله را از سرتان بیرون کنید

تاکید انصارالله بر شکست مفتضحانه آمریکا در یمن