ایران پرسمان

آخرين مطالب

متقاضیان وام‌های دانشجویی بخوانند اقتصاد روز

متقاضیان وام‌های دانشجویی بخوانند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - خبرگزاری دانشجو / بر اساس ابلاغیه صندوق رفاه دانشجویان ثبت‌نام وام تحصیلی نیمسال دوم تحصیلی از، 15 اسفند آغاز و تا 31 فروردین ادامه دارد.
وام تحصیلی اختصاص داده شده به متقاضیان شامل وام کاردانی و کارشناسی 5 میلیون تومان، کارشناسی ارشد و دکتری حرفه‌ای 7/5 میلیون تومان و دکترای تخصصی 10 میلیون تومان است.
صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم همچنین آخرین مهلت تایید وام‌های تحصیلی از سوی دانشگاه‌ها را تا 10 اردیبهشت ماه تعیین کرده است.
بازار
ثبت درخواست وام توسط دانشجویان در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان به نشانی www.refah.swf.ir انجام می‌شود.
صرفًا دانشجویانی که اطلاعات هویتی و تحصیلی نیمسال دوم تحصیلی 1404-1403 آنها در سامانه مورد تأیید قرار گیرد، می‌توانند نسبت به تشکیل پرونده و ثبت تقاضای وام اقدام کنند.
ارائه و ثبت اطلاعات سند تعهد محضری دانشجویی (دارای شماره شناسه مخصوص صندوق رفاه دانشجویان وزارت عتف و رمز تصدیق) توسط دانشجویانی که در نیمسال تحصیلی جاری برای اولین بار تقاضای دریافت وام‌های صندوق را دارند، الزامی است.
سقف مبلغ ضمانت وام‌های دانشجویی (بند‌های 1 و 2 و 3 ماده 10 آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام‌های دانشجویی) به ترتیب 60، 120 و بیش از 120 میلیون تومان است و ارائه گواهی کسر از حقوق صرفاً برای دانشجویانی خواهد بود که مجموع وام‌های دانشجویی آنها به بیش از 120 میلیون تومان می‌رسد.
مسئولیت کنترل و صحت سنجی مستندات، سند تعهد، شرایط ضامنین، کنترل سقف دریافت وام و تایید و رد درخواست وام دانشجویی بر عهده کاربران و معاونت دانشجویی دانشگاه‌هاست؛ از این رو معاونت دانشجویی دانشگاه قبل از تأیید نهایی و ارسال درخواست‌های وام به صندوق رفاه، امکان رد هر درخواست وامی را خواهد داشت.
میزان اعتبار وام‌های تحصیلی، ضروری وشهریه برای هر دانشگاه به صورت مجزا تخصیص داده می‌شود؛ از این رو ضروری است دانشگاه‌ها در چارچوب اعتبار اعلام شده نسبت به تأیید وام‌ها اقدام کنند و صرفًا اعتبار وام ودیعه مسکن متأهلی به صورت متمرکز خواهد بود.
ثبت شماره حساب بانک طرف تعهد وشماره شباء آن توسط دانشجویان متقاضی وام درسامانه یکپارچه صندوق الزامی است. با توجه به عدم واریز برخی از وام‌های دانشجویان توسط بانک درسال تحصیلی گذشته که منجر به مشکلاتی برای دانشجویان و همکاران اداره رفاه دانشگاه‌ها شده است لطفًا نسبت به ثبت شماره شباء 24 رقمی بدون ir و صرفًا با اعدادانگلیسی و همچنین فعال بودن شماره حساب به نام دانشجو حتمًا اطلاع رسانی و نظارت کافی صورت پذیرد.
با توجه به ممنوعیت پرداخت وام به دانشجویان بورسیه وشاغل مطابق آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام‌های دانشجویی در چارچوب اعتبارات ابلاغی، شایسته است برنامه ریزی لازم برای اعطای وام به دانشجویان غیر شاغل با اولویت دانشجویان مستعد کم بضاعت انجام پذیرد.
در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وام ودیعه مسکن متأهلی به دانشجویان روزانه، نوبت دوم وشاغل به کار در دانشگاه‌های دولتی پرداخت می‌شود. (با توجه به افزایش مبلغ وام مسکن، بررسی میزان سقف سند تعهد و اخذ گواهی کسر از حقوق قبل از ثبت و تایید وام ازسوی کارشناسان ادارات رفاه الزامی است.)
مبلغ وام تحصیلی دانشجویان متأهل حداکثر دو برابر مبلغ وام دانشجویان مجرد است؛ در صورتی که زوجین هر دو دانشجو و واجدشرایط باشند، به هر دو نفر آنها وام تحصیلی متأهلی تعلق می‌گیرد.
ضریب 50 درصدی افزایش وام تحصیلی برای دانشجویان دارای ویژگی خاص تنها به دانشجویان مجرد تعلق می‌گیرد.
در راستای اجرای ماده 8 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در خصوص پرداخت وام ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل کلان شهر تهران، شهر‌های با جمعیت بیش از پانصد هزار نفر شامل مشهد، اصفهان، کرج، شیراز، تبریز، قم، اهواز، کرمانشاه، ارومیه، رشت، زاهدان، همدان، بندعباس، اراک و شهر‌های باجمعیت کمتر از پانصد هزار نفر جزو دسته بندی شهر‌ها در نظر گرفته می‌شوند.
درخصوص وام ضروری مقتضی است قبل از تأیید درخواست وام نسبت به کنترل حداکثر سقف امکان بهره‌مندی از این وام توسط همکاران ادارات رفاه دانشگاه، دقت لازم به عمل آید.
دسترسی برای ویرایش اطلاعات شخصی و تحصیلی مانند تأهل، شماره حساب شماره شباء، شهر محل تولد، تلفن همراه، تلفن ثابت، شهر محل سکونت، کدپستی و آدرس، شماره دانشجویی، سال و ترم تحصیلی برای کاربران ادارات رفاه دانشگاه‌ها فعال است که در صورت نیاز می‌توانند نسبت به ویرایش اقدام کنند.
در صورت نیاز به ویرایش اطلاعات شناسنامه‌ای و برخی اطلاعات تحصیلی از قبیل نام دانشگاه، مقطع، نوع دوره و رشته تحصیلی کارشناسان ادارات رفاه می‌توانند با ارسال پیام از طریق درخواست کار برای همکاران اداره تسهیلات صندوق نسبت به ویرایش آنها اقدام خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1233215/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صوت/ ترتیل جزء بیست و یکم قرآن کریم با صدای استاد شهریار پرهیزکار

صوت/ تندخوانی جزء بیست و یکم قرآن کریم با صدای استاد معتز آقایی

تصاویر حضور پزشکیان در مراسم احیای حرم امام خمینی

حمله مسلحانه به کنسولگری عراق در ترکیه

حمله موشکی جدید یمنی‌ها به فلسطین اشغالی

هدیه احتمالی ترامپ به اردوغان

بیانیه شدیداللحن شهردار بازداشتی خطاب به اردوغان

8 نکته کلیدی از اسناد 60 هزار صفحه‌ای محرمانه درباره ترور کندی

خرید خانه در کدام کشورهای منطقه آسان‌تر از ایران است؟

متقاضیان وام‌های دانشجویی بخوانند

تلاوت دل‌نشین آیه 100 سوره مبارکه نساء توسط حامد شاکرنژاد در محفل

تلاوت شاهکار نوجوان قمی در محفل

روایت دستگیری دانشمند ایرانی توسط FBI آمریکا در برنامه «هلال»

نظر امیرالمومنین (علیه‌السلام) درباره مردم ایران

گوناگون/ اهمیت زیارت امام حسین (ع) در شب های قدر

پرواز بدون اتصال در فضا!

داستانک/جوک و غم

وزارت خارجه آمریکا: یک پالایشگاه نفت چینی را به دلیل خرید نفت ایران تحریم کردیم

روایت مشاور عراقچی از «اطمینان بزرگان نظام» به وزیر خارجه

زلنسکی از مشارکت وزیر دفاع اوکراین در مذاکرات با آمریکا در عربستان سعودی خبر داد

حمله آمریکا به شمال یمن

به خانواده شهدا 207 میدهند؟ وقتی مادر شهید از کنایه‌های تلخ برخی افراد میگوید

توصیه خاص مرحوم آیت‌الله فاطمی نیا برای شب‎های قدر

شب قدر، بیشترین رزق نصیب چه کسانی میشه؟

به‌ نام علی (ع)

بیان نکته توسط حجت‌الاسلام قاسمیان درباره اجر کسانی که به خاطر حفظ دین مهاجرت کنند

کلیپ «آخرین پناه» با نوای حاج محمود کریمی

ملائکه، مأمور استغفار برای مؤمنین و مؤمنات در شب قدر

مدافعان ابن ملجم ملعون!

استوری/ شب قدر اومدم یا غفارالذنوب

روضه تشییع و تدفینِ پیکر مبارک امام علی(ع) در کلامِ حاج آقا مجتبی تهرانی

جسورترین انسان تاریخ

عظمت بی انتهای خداوند از دید دکتر کاکاوند

مطهری: حجاب در خیابان را دیگر نباید سخت بگیریم البته در ادارات و دانشگاه ها باید اجبار باشد

فائزه هاشمی: بعد از فوت بابا، روحانی و عمده اصلاح‌طلبان در اعتقاداتشان سست شدند

دریادار ایرانی: پرچم ایران اسلامی همچنان برافراشته است

انتقاد تند دفتر علی لاریجانی علیه برادر زن او

ترامپ از آتش بس در اوکراین خبر داد

سلاح مرگبار هند معرفی شد!

اجتناب از فروپاشی کامل؛ ارزیابی عهدنامه ترکمنچای

رشد 25 درصدی قیمت طلای سرخ

استوری/ ما رو یه افطار مهمون خودت کن

صحبت‌های پیام عزیزی درباره محبت اهل تسنن نسبت به اهل بیت (ع)

روایت حافظ قرآن متفاوت محفل از دوران خلافکاری و افتادن داخل زندان

آزادی در ایران از زبان شهروند لندنی

بازگویی داستان فرار کردن از زندان

حرف‌های تکان‌دهنده محمد گودرزی از پشیمون شدن از خلافکاری بخاطر حضرت علی (ع)

استوری/ ستون های هدایت در هم شکست

به دادمون برس یا علی (ع)...

مدح شیرین حضرت علی (ع) در محفل