ایران پرسمان

آخرين مطالب

دونالد ترامپ موزه بزرگ مصر را افتتاح می‌کند اقتصاد روز

دونالد ترامپ موزه بزرگ مصر را افتتاح می‌کند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / موزه بزرگ مصر (GEM) که در نزدیکی اهرام مشهور جیزه واقع شده است، در حال آماده‌سازی برای افتتاحیه‌ با حضور رئیس‌جمهور آمریکا و پادشاه اسپانیا است.
موزه بزرگ مصر (GEM) با مجسمه عظیم رامسس دوم و بیش از 100 هزار اثر تاریخی، از جمله گنجینه‌های طلایی توت عنخ‌آمون، به‌زودی درهای خود را به روی عموم باز می‌کند.
پس از دو دهه برنامه‌ریزی، موزه بزرگ مصر قرار است در 3 جولای به طور کامل افتتاح شود، پس از آنکه در اکتبر گذشته به صورت جزئی افتتاح شد.
این افتتاحیه طولانی‌مدت پس از سال‌ها تأخیر ناشی از بی‌ثباتی سیاسی، بحران‌های اقتصادی و همه‌گیری جهانی انجام می‌شود.
احمد غنیم، مدیر این موزه گفت که مراسم افتتاحیه ممکن است چندین روز طول بکشد و جشن‌ها فراتر از موزه و اهرام، به سایت‌های مختلف در سراسر مصر و حتی خارج از کشور گسترش یابد.
بازار
غنیم در مصاحبه با تلویزیون مصر گفت: «این نمایشی خیره‌کننده از پتانسیل تاریخی و گردشگری مصر خواهد بود.»
رئیس‌جمهور عبدالفتاح السیسی از رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، و پادشاه اسپانیا، فیلیپه ششم نیز برای حضور در این مراسم دعوت کرده است.
سیسی در ماه دسامبر گذشته گفت: «این موزه بزرگ‌ترین موزه جهان برای یک تمدن واحد، یعنی تمدن فراعنه است.» 
به گفته مدیر موزه بزرگ مصر، این موزه که 50 هکتار وسعت دارد، دو برابر موزه لوور پاریس و موزه متروپولیتن نیویورک و دوونیم برابر موزه بریتانیا است.
در بدو ورود به موزه، مجسمه 11 متری رامسس دوم از بازدیدکنندگان استقبال می‌کند و آن‌ها را به یک راه‌پله بزرگ هدایت می‌کند که با مجسمه‌های فراعنه، خدایان و تابوت‌ها تزئین شده است و به پنجره‌ای ختم می‌شود که اهرام مصر از آنها قابل رویت است.
به گزارش عرب ویکلی، در حال حاضر، 12 گالری حدود 15 هزار اثر تاریخی را به نمایش گذاشته‌اند که به ترتیب زمانی، از دوران پیش از تاریخ تا دوره یونانی ـ رومی چیده شده‌اند.
این آثار شامل گنجینه‌های ملکه هتپ‌حرس، مانند صندلی حکاکی‌شده او با نورپردازی پیشرفته است که پس از سال‌ها در موزه قدیمی مصر در میدان تحریر مخفی شده بود.
این موزه حتی قبل از افتتاح رسمی، برخی از اولین بازدیدکنندگان خود را شگفت‌زده کرده است.
فیلیپا هانت، یک توریست از بریتانیا گفت: «نمی‌توانم باور کنم که نورپردازی چقدر عالی است. این نورپردازی جو خاصی ایجاد می‌کند و شما را به سمت همه چیزهایی که اطرافتان است جذب می‌کند.» 
از جمله نمایش‌های مورد انتظار برای افتتاحیه بزرگ، گنجینه‌های توت عنخ‌آمون، از جمله ماسک طلایی نمادین او است.
بیش از 5000 اثر مرتبط با توت عنخ‌آمون به موزه بزرگ مصر منتقل شده‌اند، اگرچه مجموعه کامل او از جمله تابوت و بقایای مومیایی شده دخترانش، در افتتاحیه رسمی نمایش داده خواهد شد.
موزه بزرگ مصر همچنین قایق خورشیدی 44 متری ساخته‌شده از چوب سدر را به نمایش می‌گذارد که حدود 2500 سال قبل از میلاد در نزدیکی هرم بزرگ دفن شده بود.
فراتر از باستان‌شناسی، موزه بزرگ مصر در کانون تلاش‌های مصر برای احیای اقتصادی قرار دارد که تحت‌تأثیر تورم و بدهی‌ها قرار گرفته است.
انتظار می‌رود این موزه سالانه پنج میلیون بازدیدکننده جذب کند و به رکورد 15.7 میلیون توریست در سال 2024 اضافه شود.
الهام‌الزیت، رئیس سابق فدراسیون گردشگری مصر گفت که نزدیکی موزه به فرودگاه بین‌المللی ابوالهول، اهرام و تعداد فزاینده هتل‌های اطراف، تحول بزرگی در بخش گردشگری مصر ایجاد خواهد کرد که قطعا صنعت گردشگری مصر را متحول خواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1228571/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گلایه رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی از نبود نظارت بر فروشگاه بزرگ

معاون وزیر نیرو: با یک سال آبی سخت مواجهیم

شستن هر فرش معادل مصرف آب شرب 250 نفر است!

مثل بنی اسرائیل بهانه گیر نباشیم

مناجات خوانی آقای جعفر ملائکه در حرم رضوی

هر کاری چه خوب و چه بد به خود انسان بر می گردد

حکم تزریقات و استفاده از سرم و برخی داروها برای روزه‌دار چیست

نجات یک سفره ماهی گیر کرده در قلاب ماهیگیری

آتش‌سوزی گسترده در اراضی جنگلی لانگ آیلند نیویورک

نجات معجزه‌آسای مردی که توسط قطار زیر گرفته شد

مرگ دلخراش عابرپیاده بر اثر برخورد شدید خودروی شاسی‌بلند

قورباغه‌ای که سنگ می‌شود!

روشنفکری که به دنبال اتحاد در اسلام بود!

اولین تصویر از «ناپایداری پلاسما» ثبت شد

داستانک/ ثروت درونی

واکنش عضو کمیسیون قضایی مجلس به عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب

فیروزآبادی: به نظر نمی آید که تا شب عید تحول خاصی برای رفع فیلترینگ رخ دهد

بازتاب‌ سخنان رهبر انقلاب در رسانه‌های دنیا

چهار رئیس پلیس سرتیپ تمام شدند

محمد هاشمی: دشمن می داند که جنگ نظامی روی ایران اثری ندارد

در نشست علنی امروز مجلس چه گذشت؟

حکم عجیب قاضی آمریکایی علیه چین به اتهام احتکار لوازم پیشگیری از کرونا

پرواز پهپاد صهیونیستی بر فراز مراسم تشییع شهدای حزب الله لبنان

جنبش حماس اجرای مذاکرات مستقیم با آمریکا را تایید کرد

خواهر فرمانده پهپادی شهید حزب‌الله: ما نمی‌دانستیم که ایشان فرمانده است، بعد از شهادتش فهمیدیم

سرمقاله اطلاعات/ تحولات جهان و منافع ملی

پایان عصر لیبرال؛ جهان در آستانه رویارویی تمدن‌ها!

کدام سبک سرمایه‌گذاری به شما نزدیک‌تر است؟ تست بزنید و برنده آیفون و ارز دیجیتال شوید!

تقاضا برای سفرهای خارجی کاهش یافت

استاد دانشگاه: هر کس کوچک‌ترین تماسی با دلار داشت، تحریم شد

بیت کوین رایگان تنها با ثبت‌نام بدون قرعه کشی (فرصت محدود)

هزار گلزار شهدا در استان اصفهان بازسازی شده است

دوره آموزشی مهارت حل مسئله در حوزه مددکاری و مشاوره برگزار شد

گولونگ‌شیا، پل شیشه‌ای 329 متری، معلق بر فراز دره و آبشار وان ژانگ چین!

از خرده شیشه تا گوی‌های شیشه‌ای؛ سفری به دنیای بازیافت!

فداکاری یک شهروند در حادثه گروگان‌گیری

رنگِ قرمز شما در رُژ لب از کوچینال می‌آید

فرآیندی به عنوان “الماس یادبود”

گوناگون/ دنیای گمشده‌ای که از زمان دایناسورها دست‌نخورده باقی مانده است

30 سال بیهوده در انتظار تو ماندم!

سه پرسش ملی نمایندگان از وزیر فرهنگ اعلام وصول شد

ایمانی: آمریکا به‌دنبال مذاکره نیست، می‌خواهد ژست مذاکره بگیرد

پیکر شهید عبداللهی تشییع شد

اظهار نظر رئیس کمیسیون انرژی مجلس درخصوص نامه ترامپ و لغو معافیت تحریمی عراق برای واردات برق ایران

در آخرین جلسه دادگاه منافقین در سال 1403 چه گذشت؟

چین: تسلیحات آمریکایی سرنوشت تایوان را تغییر نمی‌دهد

سفر نماینده آمریکا به قطر برای توافق جدید میان حماس و رژیم صهیونیستی

آتش‌سوزی گسترده در انبارهای مواد غذایی و دارویی غزه

سرمقاله وطن امروز/ گرفتاری آمریکا در جنگ طبقاتی جدید

سرمقاله جوان/ حرف راست را نخست‌وزیر قطر زد!