ایران پرسمان

آخرين مطالب

توافق اتحادیه اروپا بر سر تسریع روند اخراج پناهجویان جهان ما

توافق اتحادیه اروپا بر سر تسریع روند اخراج پناهجویان
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - تسنیم / سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نشست روز گذشته بروکسل درباره تسهیل، تقویت و تسریع روند اخراج پناهجویان به زعم خود غیر قانونی با استفاده از تمام امکانات و ابزارهای سیاسی به توافق رسیدند.
نشریه "دی سایت" آلمان در مطلبی نوشت: اتحادیه اروپا می‌خواهد روند اخراج پناهجویان رد شده را تسریع بخشد. تاسیس مراکز اخراج در کشورهای ثالث خارج از اتحادیه اروپا در اجلاس سران اتحادیه اروپا مورد بحث قرار گرفت.
سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا اواخر عصر پنجشنبه بر سر توافقی برای بازگرداندن مهاجرانی که به طور غیرقانونی وارد این منطقه شده‌اند به توافق رسیدند. سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نامه‌ای برای نتیجه گیری این جلسه نوشتند: شورای اروپا خواستار اقدام قاطع در همه سطوح برای تسهیل، تقویت و تسریع بازگشت از اتحادیه اروپا با استفاده از تمام امکانات و ابزارهای سیاستی مرتبط اتحادیه اروپا از جمله دیپلماسی، توسعه، تجارت و روادید است.
27 سران کشورهای عضو این اتحادیه در نشست بروکسل تصمیم گرفتند که کمیسیون اروپا تحت ریاست اورسولا فون در لاین، باید هرچه سریعتر بازنگری در قوانین فعلی را ارائه کند.
لهستان نیز در راستای سیاست‌های ضد مهاجرتی خود در این نشست حمایت‌هایی دریافت کرد. دونالد تاسک، نخست وزیر لهستان پیش از این اعلام کرده بود که می خواهد به طور موقت حق دسترسی به رویه‌های پناهندگی را در پاسخ به مهاجرانی که از روسیه و بلاروس به اتحادیه اروپا قاچاق می شوند، تعلیق کند.
در بیانیه اجلاس سران همچنین آمده است: "شرایط فوق‌العاده مستلزم اقدامات مناسب است". همبستگی با لهستان و کشورهای عضوی که با این چالش‌ها روبرو خواهند شد ابراز می‌شود. فون در لاین خاطرنشان کرد که اگر چنین اقداماتی "موقتی" و متناسب باشند، در چارچوب قانونی قرار می‌گیرند.
"اولاف شولتز"، صدراعظم آلمان هم در پاسخ به این سوال که آیا در صورت استفاده از مهاجران به عنوان سلاح، امکان عقب نشینی وجود دارد یا خیر، پاسخ داد که همه چیز باید در چارچوب قوانین بین المللی انجام شود. شولتز ادامه داد که در عین حال ما نمی‌توانیم این واقعیت را نادیده بگیریم که "اتفاقات بد" در مرزهای روسیه و بلاروس در حال رخ دادن است. بنابراین "تلاش‌های فوق العاده" "برای اطمینان از عدم سوء استفاده از مهاجرت در آنجا" لازم است.
به طور کلی، شولتز از یک بحث سازنده مهاجرت در بروکسل صحبت کرد. او گفت: من در چندین بحث از این قبیل در اروپا نیز شرکت کرده‌ام. اینها اغلب از روی هیجان زدگی و طولانی بودند. این بار کاملاً متفاوت بود. متوجه فضای بسیار سازنده‌ای شدم.
رهبران اتحادیه اروپا همچنین درباره ایجاد "مراکز استرداد" در کشورهای خارج از اتحادیه اروپا بحث کردند. بر این اساس مهاجرانی که درخواست پناهندگی آنها در اتحادیه اروپا رد شده است باید بتوانند در آنجا منتظر بمانند تا به کشور خود اخراج شوند، مشروط بر اینکه بازگرداندن آنها به آنجا امن باشد.
"فون در لاین" در این باره گفت که بحث در مورد سازماندهی چنین مراکزی هنوز ادامه دارد تا مشخص شود کدام کشور ثالث می‌تواند ایمن در نظر گرفته شود، چه مدت می‌توان یک مهاجر را در یک مرکز نگه داشت و در صورت عدم امکان بازگشت به کشور خود چه باید کرد.
ایتالیا اولین کشور اتحادیه اروپا است که پناهندگان را در کمپ‌های خارج از اتحادیه اروپا اسکان می‌دهد. در آنجا درخواست های آنها توسط مقامات ایتالیایی با یک روند سریع بررسی می‌شود و کسانی که حق پناهندگی دارند می توانند به ایتالیا بروند و اگر رد شدند باید بازگردانده شوند.
"اولاف شولتز" البته نسبت به این ابتکار ابراز تردید کرد. به عنوان توجیه، او گفت که از نظر لجستیکی تنها تعداد کمی از مراحل پناهندگی می‌تواند برون سپاری شود. به گفته وی سال گذشته بیش از 300 هزار مهاجر به طور غیرقانونی به آلمان آمدند. وی در این باره گفت: اگر می‌خواهید این عدد را به میزان قابل توجهی کاهش دهید، "گاهی اوقات 1000، گاهی اوقات 2000" کافی نیست.
این بحث توسط تلاش‌های انفرادی ملی در هفته‌ها و ماه‌های اخیر تقویت شده است. چند شریک اتحادیه اروپا اخیراً عدم درک خود درباره تصمیم دولت فدرال آلمان برای دستور کنترل در تمام مرزهای زمینی آلمان پس از حمله تروریستی در جشنواره شهری در سولینگن را ابراز کردند.
در همین حال، هلند و مجارستان اعلام کرند مایلند به طور کامل از قوانین مشترک پناهندگی خارج شوند. ایلوا یوهانسون، کمیسر اتحادیه اروپا در امور داخلی، خاطرنشان کرد که این امر بدون تغییر معاهدات اساسی اروپا امکان پذیر نخواهد بود.
دلیل بحث‌های کنونی این است که اصلاحات پناهندگی اتحادیه اروپا که در بهار تصویب شد، توسط بسیاری از کشورهای عضو ناکافی تلقی می‌شود. بسیاری تردید دارند که این اصلاحات بتواند مشکلات فعلی را حل کند.
"کیریاکوس میتسوتاکیس"، نخست وزیر یونان در نشست سران اتحادیه اروپا با انتقاد از اینکه در این اصلاحات به موضوع بازگشت پرداخته نشده است، گفت: ما نمی توانیم بپذیریم که مراقبت موثری از کسانی که حق حمایت در اتحادیه اروپا را ندارند، انجام نمی دهیم.
علاوه بر این، اجرای اصلاحات پناهندگی ممکن است تا ژوئن 2026 به دلیل دوره انتقال طول بکشد. اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان همچنین خواستار تسریع اجرای آن در بروکسل شد. او گفت که برای او مهم است که توافق بین 27 کشور اتحادیه اروپا نه تنها به تدریج اجرا شود، بلکه تسریع شود.
وی در این باره گفت: ما در آلمان قوانین لازم را خیلی سریع به بوندستاگ آلمان ارائه خواهیم کرد، اما خوب است که این قانون زودتر در همه جای اروپا معرفی شود.
با این اصلاحات بحث برانگیز، کشورهای عضو موظف هستند رویه‌های یکسانی در مرزهای خارجی داشته باشند تا به سرعت مشخص شود که آیا درخواست‌های پناهندگی بی‌اساس هستند و پناهندگان می‌توانند سریع‌تر و مستقیماً از مرزهای خارجی اخراج شوند. پس از عبور از مرز، افرادی که از کشورهای به زعم اروپا امن آمده اند باید تحت شرایط زندان به مراکز پذیرش کاملاً کنترل شده منتقل شوند.
علاوه بر این، باید اطمینان حاصل شود که برخی از پناهجویان در آینده از کشورهای دارای بار پناهندگی سنگین مانند ایتالیا و یونان برده خواهند شد.کشورهایی که نمی‌خواهند پناهندگان را بپذیرند باید مجبور به پرداخت غرامت شوند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1176865/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصاویر خیره کننده از مزارع چای در یوننان چین

نمایش توله پانداها برای اولین بار در برلین

روایت سخنگوی وزارت خارجه از حضور عراقچی در نشست 3+3

فرمانده کل سپاه: شهید سنوار برای صهیونیست‌ها کابوسی دهشتناک بود

کره جنوبی در نزدیکی مرز با کره شمالی رزمایش برگزار کرد

کمین رزمندگان مقاومت برای نیروهای ویژه اسرائیل

دقایقی قبل از شهادت یحیی سنوار

حزب الله:السنوار مقابل پروژه آمریکایی صهیونیستی ایستادگی کرد

انصارالله: دست یافتن رهبر بزرگ یحیی السنوار به مدال شهادت را تبریک و تسلیت می‌گوییم

پیشرفت و توسعه رویدادهای گردشگری با مشارکت مردم و بخش خصوصی

حساب بانکی این افراد مسدود میشود

شرف ملت از زبان آیت الله جوادی آملی

شیر مادر نزدیک بود بچه اش را غرق کند!

تولید دستگاه فرآوری گل زعفران

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

سوال مجری از ترامپ: «نمی‌خواهید ایران به دهه 70 برگردد؟»

پیام پزشکیان در پی ترور سنوار: شهادت، خللی در مقاومت امت اسلامی در برابر زور و اشغال ایجاد نخواهد کرد

اردنی‌ها: ای السنوار با تو بیعت می‌کنیم

خورده شدن عجیب مارماهی توسط ماهی کپور

معرفی شنیدنی یحیی سنوار به رهبر انقلاب توسط شهید هنیه

قالیباف: از هر تصمیم لبنان درباره آتش‌بس حمایت می‌کنیم

واکنش عراقچی به شهادت السنوار: آرمان آزادی فلسطین امروز زنده‌تر است

بیانیه وزارت خارجه در پی شهادت مرد شماره یک حماس: حذف جسمانی مجاهدان، خللی به مقاومت وارد نمی‌کند

دفتر سیاسی حماس شهادت السنوار را تایید کرد

خلیل الحیه: حماس با شهادت السنوار، تضعیف نخواهد شد

پوتین: هدف ما در بریکس رشد خودمان است، نه تخریب رقبا

گزارش زنده خبرنگار صداوسیما از حملات رژیم صهیونی به نبطیه لبنان

کسری بودجه 1402 چه قدر بود؟

روش جالب پوست کندن انار

حکمت/ گرامی‌ترینِ شما نزد خدا پرهیزگارترینِ شماست

شهید نیلفروشان به آرزویش رسید!

کوچکترین رایانه کوانتومی جهان رونمایی شد

تقریظ مقام معظم رهبری بر «پاییز آمد» موجب آرامشم شد

واکنش عمادالدین باقی به ترور السنوار

یحیی سنوار، مردی با مشت‌های آهنین از حماس

تصویب بسته امنیتی جدید در پارلمان آلمان

نایب رئیس دفتر سیاسی حماس شهادت یحیی السنوار را تایید کرد

چگونه «راهبرد آناکوندا»ی چین تایوان را کم کم خفه می‌کند؟

اصلاح فرمول مزد؛ پیشنهاد بررسی 3 ماه یکبار حقوق کارگران

سایه روشن بازار مسکن در میانه پاییز

زیبایی بی‌مثال چابهار

فیلمی قابل تامل از شهید بهرام آریافر

عالمی که به امام زمان(عج) گفت شما مصیبت اجاره نشینی نکشیدی!

«مهتاب» به ماه می‌رود

«مطلع عشق» به چاپ بیست‌وپنجم رسید

منبع ایرانی: آنچه از قالیباف درباره آتش‌بس در لبنان نقل شده درست نیست

جزئیات نشست 3+3 با حضور عراقچی در ترکیه

توافق اتحادیه اروپا بر سر تسریع روند اخراج پناهجویان

حمله مقاومت عراق به شمال فلسطین اشغالی

کمبود شدید سوخت و تجهیزات پزشکی در نوار غزه