ایران پرسمان

آخرين مطالب

امیدی تازه‌ برای نوزادان متولدشده با سندرم ترک مواد افیونی اقتصاد روز

امیدی تازه‌ برای نوزادان متولدشده با سندرم ترک مواد افیونی
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / با ادامه بحران مواد افیونی، تعداد نوزادان متولد شده با سندرم ترک مواد افیونی نوزادی (NOWS) که وضعیتی است که نوزادانی را که مادرانشان در دوران بارداری از مواد افیونی استفاده می‌کردند، تحت تاثیر قرار می‌دهد در 20 سال اخیر پنج برابر افزایش یافته است. این نوزادان اغلب نیاز به بستری طولانی مدت در بیمارستان و در برخی موارد، درمان با داروهایی مانند مورفین برای تسکین علائم ترک دارند.
یک مطالعه جدید از دکتر والتر کرافت (Walter Kraft)، پزشک متخصص داخلی و داروساز بالینی در دانشگاه توماس جفرسون و گروهش، پتانسیل اندانسترون (ondansetron) را، دارویی که معمولا برای درمان حالت تهوع استفاده می‌شود و در دوران بارداری ایمن تلقی می‌شود، برای کمک به کاهش علائم ترک در نوزادان مبتلا به سندرم ترک مواد افیونی مورد بررسی قرار دارند.
به نقل از مدیکال اکسپرس، این مطالعه بر اساس داده‌های تحقیقات قبلی دکتر کرافت، به همراه همکارانش در دانشگاه استنفورد، از یک کارآزمایی بالینی انجام شده در جفرسون و سایر مراکز، گسترش یافته است. آن مطالعه تأثیر اندانسترون را در 90 نوزاد بررسی کرد و دریافت که شدت علائم ترک را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد.
مصرف خودسرانه هرگونه دارو بدون تجویز پزشک می‌تواند عوارض جبران ناپذیری به همراه داشته باشد و محققان توصیه می‌کنند که برای پیگیری چنین وضعیتی حتما به پزشک متخصص مراجعه شود.
در تحقیقات فعلی، به رهبری کوین لام (Kevin Lam)، از یک روش ریاضی که نحوه پردازش دارو توسط بیماران مختلف را توصیف می‌کند برای شناسایی غلظت اندانسترون که منجر به تسکین علائم می‌شود، استفاده شد. این مدل می‌تواند برای شبیه‌سازی دوزهای بهینه اندانسترون استفاده شود.
دکتر کرافت می‌گوید: در گذشته، ممکن بود از شهود درونی استفاده کنیم و بگوییم، بیا فقط دوز را دو برابر کنیم، اما اکنون می‌توانیم از مدل‌سازی ریاضی استفاده کنیم تا احتمال بیشتری برای یافتن دوز مؤثر داشته باشیم و به بیماران کمتری برای ثبت‌نام در یک کارآزمایی بالینی نیاز داشته باشیم.
دکتر کرافت که همچنین عضو هیئت علمی کالج پزشکی سیدنی کیمل است، می‌گوید گروهش به دنبال بودجه برای کارآزمایی‌های بالینی آینده است تا بررسی کند که آیا اندانسترون می‌تواند تعداد علائم تجربه شده توسط نوزادان مبتلا به این وضعیت را کاهش دهد یا مدت اقامت آنها در بیمارستان را کوتاه کند یا خیر.
دکتر کرافت افزود: این یک مسئله پیچیده پزشکی و اجتماعی است. بعید است که یک راه حل واحد وجود داشته باشد. ما خوشبین هستیم که اندانسترون ممکن است بخشی از یک رویکرد چندجانبه برای بهبود مراقبت از این نوزادان باشد.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1245919/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تایید محکومیت 214 میلیون دلاری بحرین؛ لاهه به نفع ایران رای داد

مقام آمریکایی: اف-18 به دلیل حملات حوثی‌ها سقوط کرد

80 درصد ایرانیان موافق مذاکره با آمریکا با حفظ دستاوردهای موشکی و هسته‌ای هستند

صداوسیما دنبال کارشکنی در مذاکرات بود

چرخش به سمت صهیون!

بحران در شبه‌قاره هند و دست خالی آمریکا

کارت سوخت حذف میشود ؟

زندگی بزرگان/ شهیدی که به خاطر یک مادر قید تیم ملی را زد!

آزمایش عجیب شیخ بهایی!

این مدرسه می‌تواند ما را همنشین فرشته‌ها کند!

سرایت فساد از خواص به مردم و سرایت صلاح از مردم به خواص

اسکلت روباتیک پیشرفته پوشیدنی

اولین بخشش خدا چیست؟

پزشکیان باکو را به مقصد تهران ترک کرد

هاآرتص: کشته شدن نظامیان اسرائیلی در غزه از سر گرفته شد

پیش به سوی تغییر توازن در قفقاز

اعتراف پوتین درباره نظامیان کره شمالی

رسوایی در بندر

انگیزه‌‏های مخالفان موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا

ایده «کشور مستقل» برای آمریکا بسیار خطرناک است

پیش بینی قیمت دلار 9 اردیبهشت 1404

پیش بینی جدید از آینده بازار مسکن؛ بازار املاک رونق می‌گیرد؟

زندگی بزرگان/ مشی کریمانه با مخالفان

تصویر جدیدی از سحابی عقابِ

خوشبختی واقعی چیه؟

وزیر اطلاعات: اگر منافع ملی ما تامین شود توافق در دسترس است

پاسخ معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری به چرایی عزل شهرام دبیری

پیام تسلیت اردوغان در پی حادثه بندر شهید رجایی

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: درمورد نقش عوامل خارجی در انفجار بندر شهید رجایی هنوز به قطعیت نرسیده‌ایم

رئیس‌جمهور: مصمم به اجرای توافقات با جمهوری آذربایجان هستیم

ادعای آکسیوس درباره دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا

مقام سابق ارتش اسرائیل در واکنش به اظهارات ترامپ: به نظر می‌رسد شکاف‌ها میان اسرائیل و آمریکا درباره مسئله ایران در حال گسترش است

پیام تسلیت روحانی برای حادثه بندر شهید رجایی

شیخ نعیم قاسم: حملات اسرائیل به لبنان، با اطلاع آمریکا صورت می‌گیرد

رایزنی وزیران خارجه عربستان و عمان درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی

رسانه عبری: شرایط ارتش اسرائیل اصلا خوب نیست

رئیس شاباک استعفای خود را اعلام کرد

پاسخ اوکراین به اعلام آتش بس موقت از سوی پوتین

راغفر: اقتصاد ایران در اختیار رفقا و قوم و خویش مسئولان است

زمدگی بزرگان/ شهیدی که به خاطر یک مادر قید تیم ملی را زد!

آیا پرچم آمریکا هنوز روی ماه است و می‌توان با تلسکوپ آن را دید؟

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه گفت‌وگوهای فنی

ادعای رویترز درباره پیشنهاد ایران برای ملاقات با تروئیکای اروپایی

ترامپ: جهان را اداره می‌کنم!

100 روز اول ترامپ2 چگونه گذشت؟

برق عمومی در اسپانیا و پرتغال قطع شد؛ مردم در قطار گیر کردند

آمریکا بار دیگر به صنعا حمله کرد

استقبال حماس از جلسه دادگاه لاهه برای رسیدگی به عملکرد اشغالگران

احتمالات یک فاجعه