ایران پرسمان

آخرين مطالب

حزب الله در واکنش به حمله به ضاحیه: صبر ما هم حدی دارد اقتصاد روز

حزب الله در واکنش به حمله به ضاحیه: صبر ما هم حدی دارد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - مهر / دو تن از نمایندگان حزب الله در پارلمان لبنان به حمله بامداد امروز رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت واکنش نشان داده و ضمن تاکید بر آمادگی بالای مقاومت درباره لبریز شدن صبر مقاومت هشدار دادند.
علی عمار نماینده وابسته به فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان به موضع گیری درباره حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به ضاحیه پرداخت.
وی افزود: این دشمن صهیونیست جز زبان مقاومت و پایداری نمی شناسد. حزب الله نهایت خویشتنداری را از خود به خرج می دهد اما صبر هم حدی دارد. ما منتظریم و مقاومت ادامه دارد.
علی عمار تاکید کرد: مقاومت در اوج توان و آمادگی به سر می برد و آسیب های وارده را چند برابر جبران کرده است و این فقط صرف حرف و کلام برای بالا بردن روحیه نیست.
الموسوی: دولت سفرای دولت های بزرگ را احضار کند/ این وضعیت قابل تحمل نیست
از سوی دیگر ابراهیم الموسوی عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان در سخنانی از ضاحیه بیروت گفت: این حمله تجاوزی بزرگ است که اوضاع را وارد مرحله ای کاملا متفاوت می کند. ما جامعه جهانی و آمریکا را مسئول این جنایت قلمداد می کنیم. دولت و ریاست جمهوری باید در بالاترین سطح اقدامی انجام دهند و جامعه جهانی نیز به مسئولیت خود عمل کند.
وی افزود: ما شاهد محکومیت این حمله از سوی رئیس جمهور و نخست وزیر بودیم اما باید اقداماتی فراتر از این انجام شود و باید دولت سفرای دولت های بزرگ را احضار کند. دشمن خود پایان توافق آتش‌بس را اعلام کرده و حملات مداوم به جنوب، بقاع و ضاحیه جنوبی بیروت، نقض آشکار این توافق است.
این نماینده حزب الله در ادامه با اشاره به حمله به غیرنظامیان افزود: وضعیت دیگر قابل تحمل نیست. جامعه جهانی شاهد هدف قرار گرفتن غیرنظامیان بی‌دفاع در خواب است و هیچ توجیهی برای این حملات وجود ندارد.
الموسوی همچنین ضمن تأکید بر پایبندی مقاومت به اصول خود، خاطرنشان کرد که دولت لبنان پس از این تجاوزات، فرصت کاملی برای اقدام در اختیار دارد.
وی افزود: ما جنگ‌طلب نیستیم، اما هنگامی که دولت لبنان تأیید می‌کند که دشمن آتش‌بس را نقض کرده، باید بالاترین سطح دیپلماسی را برای یافتن راه‌حل‌های مناسب به کار بگیرد.
واکنش رئیس جمهور لبنان
این در حالی است که جوزف عون، رئیس جمهور لبنان امروز سه‌شنبه در بیانیه‌ای حمله هوایی بامداد امروز رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت محکوم کرد و آن را «هشدار خطرناک» درباره انگیزه‌های پنهان این رژیم علیه لبنان توصیف کرد.
عون تاکید کرد: این حمله نشانگر تشدید غیرقابل توجیه تجاوز اسرائیل به لبنان است.
رئیس جمهور لبنان با ابراز نگرانی عمیق از تشدید تنش‌های اخیر رژیم صهیونیستی، گفت: اصرار اسرائیل در تجاوزات خود مستلزم تلاش بیشتر برای تعامل با دوستان لبنان در سراسر جهان و بسیج آنها برای حمایت از حق حاکمیت کامل بر سرزمین‌مان است.
وی همچنین خواهان جلوگیری از نقض حاکمیت لبنان چه از خارج و یا از طریق «نفوذی‌های داخلی» شد که بهانه اضافی برای تجاوزهای تل آویو می‌دهند.
عون گفت: این حمله بار دیگر ثابت کرد که لبنان با چالش‌های بزرگی در عرصه امنیتی مواجه است؛ امری که مستلزم پاسخگویی قوی و منسجم در عرصه ملی و بین المللی است.
وی تاکید کرد که دولت به ریاست نواف سلام برای «از بین بردن هرگونه تلاشی برای هدر دادن فرصت استثنایی نجات لبنان» تلاش خواهد کرد همچنین تداوم این تجاوزات می‌تواند ثبات منطقه را به شکلی پررنگ تر تهدید کند.
نواف سلام: حمله به ضاحیه نقض قطعنامه 1701 است
نواف سلام نخست‌وزیر لبنان نیز در سخنانی حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت را به‌شدت محکوم و تاکید کرد: حمله اسرائیل به ضاحیه نقض قطعنامه 1701 شورای امنیت است که بر حاکمیت لبنان تاکید دارد. تجاوزات اسرائیل به ضاحیه نقض مفاد توافق آتش بس است.
آمار شهدا و مجروحان
وزارت بهداشت لبنان هم در آماری غیرنهایی و اولیه اعلام کرده در این حمله دشمن اسرائیلی به ضاحیه جنوبی بیروت که دومین حمله از زمان برقراری آتش بس بود، 4 نفر از جمله یک زن به شهادت رسیده و 7 نفر دیگر مجروح شدند که وضعیت دو نفر از آنها وخیم است.
ادعاهای رسانه های صهیونیستی و غربی درباره ترور عضو حزب الله
رسانه‌های اسرائیلی از جمله شبکه 14 این رژیم در توجیه این حمله هوایی به ضاحیه جنوبی بیروت مدعی شدند: هدف از این عملیات یکی از اعضای حزب الله بود که نقشی مهم در یگان عملیات خارجی 910 ایفا می‌کرد و وی در حال برنامه‌ریزی برای حمله به هواپیمایی اسرائیلی در قبرس بود؛ این امر تهدیدی مستقیم علیه غیرنظامیان اسرائیلی است و لذا اقدام نظامی لازم در این خصوص انجام شد.
ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای مدعی شد که با همکاری سازمان امنیت داخلی این رژیم «شاباک»، یکی از اعضای حزب‌الله را در ضاحیه جنوبی هدف قرار داده است.
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد: فرد هدف قرار گرفته، در دوره اخیر فعالان حماس را هدایت می‌کرد و به آنها در تلاش برای انجام یک حمله خطرناک و قریب‌الوقوع علیه اسرائیلی‌ها کمک می‌کرد و تهدیدی واقعی و فوری به شمار می‌رفت. همکاری با شاباک به منظور از بین بردن هرگونه تهدیدی علیه اسرائیلی‌ها ادامه خواهد یافت.
برخی منابع غربی نیز مدعی شدند که حسن بدیر معاون مسئول پرونده فلسطین حزب الله و برادر مسئول اطلاع رسانی حزب الله در حمله رژیم صهیونیستی به منزلش، ترور شده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1236087/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت مصوب روغن نباتی فله‌ای مشخص شد

حضور مدیر کل بنیاد سمنان درمرکز سامد و پاسخگوئی به مسائل و مشکلات ایثارگران

طولانی ترین زیپ لاین دنیا در هند

حکمت/ کافی است حسابگر باشیم

واقعاً کسی فریاد ما را می‌شنود؟

در یک جراحی نادر، قلب و کبد و کلیه هم‌زمان به یک بیمار پیوند زده شد

پرتاب 6 ماهواره در سال جدید؛ کپسول حمل انسان به فضا ساخته می‌شود

داستانک/ خط‌های شکسته روی آینه

اظهارات سخنگوی وزارت خارجه درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

فاضلی: توهم محض است اگر کسی فکر کند با رای دادن به پزشکیان چیزی از دست رفته است

عراقچی: گمانه‌زنی‌ها درباره اسم مذاکره‌کنندگان ایرانی نادرست است

پشت پرده روایت‌‌‌سازی‌‌‌ رسانه‌‌‌ای آمریکا از ایران

محاکمه ساواک

سرمقاله کیهان/ مردم؛ حلقه مفقوده سرمایه‌گذاری برای تولید

دبیرکل انجمن صنایع نساجی: ستاد مبارزه با قاچاق کالا علاقه‌ای ندارد جلوی قاچاق پوشاک را بگیرد

بازگشت قطعی برق در فروردین 1404

درخواست عجیب اتحادیه؛ نان سنگک را آزاد کنید

نفت برنت به زیر 65 دلار سقوط کرد

سقوط بازار ارزهای دیجیتال؛  بیت کوین به کمتر از 75 هزار دلار رسید

بخشی از مکان های دیدنی ترکیه

مرزِ دیدنی بین کردستان و کرمانشاه

درمان هدفمند توده سلول‌های سرطان با روش الکتروشیمی‌درمانی

کهکشان مارپیچی کرکی

طراحی واکسنی برای مقابله با جهش‌های ویروس کرونا

روایت «ویولن‌زن روی پل» از زندگی زیربار اعتیاد و تلاش برای رهایی

پیش‌بینی واعظی از آینده مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا

ظریف: شایعات درباره نقش من در مذاکرات به شوخی سیزده شبیه است

ترامپ در آستانه دیدار با نتانیاهو: ایران باعث حمله 7 اکتبر به اسرائیل بود

شرط ترامپ برای توافق با چین

ادعای رویترز: تعدادی از گروه‌های شبه‌نظامی عراق آماده خلع سلاح شده‌اند

تجمع حمایت از شهردار بازداشتی استانبول در آنکارا

از بدعت تا دیپلمات‌شدن «جریان هسته اصلی دولت سابق»

سرمقاله اعتماد/ امتناع عدول از فتوا

آقای پزشکیان! مراقب مشورت‌های اقتصادی استعمارگران باشید

سرمقاله ایران/ اولویت‌های راهبردی ارتقای بهره‌وری در کشور

کاهش ترخیص موبایل همزمان با جهش قیمتی در بازار

یارانه ثروتمندان امسال حذف می شود؟

یوسفی: اگر برخی مسئولان مستأجر بودند، مشکل مسکن با سرعت بیشتری حل می‌شد

کدام بازنشستگان از دریافت وام 50 میلیون تومانی خط خوردند؟

حضور بیش از 80 کشور در نمایشگاه ایران اکسپو 2025

انتقاد عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران از قیمت و وضعیت بازار گوشت

تجلیل از خانواده شهدا در اولین جلسه شورای اداری استان با حضور استاندار و مدیر کل بنیاد سمنان

داستان یکدستی زدن باربد به خسرو‌پرویز

فرودگاه هیترو؛ یکی از شلوغ‌ترین فرودگاه‌های جهان

تلاوت دلنشین آیات 30 و 31 سوره مبارکه نور

ساخت ریزپردازنده بسیار ریز برای اولین بار در جهان

چگونه باکتری ها می توانند به ساخت و نگهداری شهرها در ماه کمک کنند

صحبت های شنیدنی از دکتر شکوری

معاون اول رئیس‌جمهور به زیارت حرم مطهر رضوی مشرف شد؛ حضور عارف بر مزار شهید رئیسی

ادعای امیری فر: لاریجانی، ظریف و فروزنده برای مذاکره غیرمستقیم انتخاب شده‌اند

ویکی پدیاجستجو