ایران پرسمان

آخرين مطالب

جوان نوشت: 4 دروغ و تهمت ابطحی در 100 کلمه! سیاست روز

جوان نوشت: 4 دروغ و تهمت ابطحی در 100 کلمه!
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - روزنامه جوان /متن پیش رو در جوان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و رئیس دفتر رئیس‌جمهور دولت اصلاحات، در یادداشتی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی چهار دروغ و تهمت و روایت خلاف واقع به امام و بیت ایشان نسبت داده است! 
بازار
 او نوشته: «با همسرم رفتم مرقد امام خمینی برای مراسم سالگرد حاج احمد آقای خمینی. احمد آقا تا امام بود، قدرت اصلی کشور بود. این را اهل سیاست در آن دوران می‌دانستند. دوستان اصلی‌اش جناح چپ خط امامی‌ها بودند که جمع زیادی از آنان بعد‌ها اصلاح‌طلب نام گرفتند. احمد آقا را نمی‌شد طرفدار قاطع یک مجموعه دانست. معیارش امام بود. البته نمی‌توان نقشش را هم در اطلاع رسانی نیمه حصری به امام نادیده گرفت. فکر می‌کنم بعد از امام دچار اشتباه محاسباتی برای جایگاه خودش شد. روز به روز خودش و دوستانش غریب‌تر شدند.»
دروغ و تهمت اول اینکه ادعا می‌کند، احمد آقا تا امام بود، قدرت اصلی کشور بود! پذیرش این ادعا یعنی اینکه امام عملاً کاره‌ای نبوده و همه تصمیمات کلان نظام در حوزه اختیارات رهبری نظام را حاج احمد آقا مستقل از امام می‌گرفته است که با توجه به سلوک عملی و مواضع امام دروغی آشکار است. تهمت دوم، اما به نقش حاج‌احمد آقا در مدیریت امام! باز می‌گردد. ابطحی ادعا می‌کند نمی‌توان به نقش احمد آقا در اطلاع‌رسانی نیمه حصری به امام نادیده گرفت! 
اگر بپذیریم که براساس مدعیات ابطحی، احمد آقا قدرت اصلی کشور در زمان امام بوده، لابد خود ایشان امام را به زعم ابطحی در شرایط نیمه حصری قرار داده و به عبارتی امام را کانالیزه می‌کرده که چه اخبار و گزارش‌هایی به امام برسد و چه نرسد! که این هم تهمتی آشکار و نابخشودنی است. نکته سوم، اما تعریفی است که ابطحی از حاج احمد آقا پس از ارتحال امام دارد. او گفته: احمد آقا دچار اشتباه محاسباتی شده است. ابطحی باید توضیح بدهد که احمد آقا در اندیشه و چه فکری بوده که او از آن به عنوان اشتباه محاسباتی یاد کرده است. دروغ چهارم اینکه احمد آقا و دوستانش «روز به روز غریب‌تر شدند!» این هم دروغی دیگر از دروغ‌های ابطحی است. 
حاج احمد آقا تا روزی که در قید حیات بودند، کوچک‌ترین محدودیتی برای ایشان ایجاد نشد، بلکه جلسات ایشان و دیدارهایشان با اقشار مختلف مردم در همان حسینیه جماران دایر بود و بعضاً مواضع و نقد‌های تندی هم علیه سیاست‌های دولت وقت اتخاذ می‌کردند. او پس از ارتحال امام همچنان نزد مردم و حاکمیت عزیز و مورد احترام بود، کما اینکه خانواده ایشان هم، اکنون قدر می‌بینند و در صدر می‌نشینند. بنابراین محمدعلی ابطحی خود و دوستان حزبی‌اش باید پاسخ دهند که غربت ادعایی تحمیلی به حاج احمد آقا از کجا نشئت گرفته. جایگاه بیت امام نزد مردم و حاکمیت همواره روشن بوده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1231542/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در ازای چند میلیارد دلار ترامپ به عربستان خواهد رفت؟

چگونه ورق به نفع پوتین برگشت؟

کارکنان بنیاد از لحاظ رضایت‌مندی نسبت به سایر دستگاه ها بالاترین نمره را داشته باشند

پاسخ جالب کودک فلسطینی به این سوال که وقتی بزرگ شدی، می‌خواهی چکاره شوی؟

تصاویری از قرقاول خزری در آستانه بهار

صدای آمریکا خفه شد

توضیحات قالیباف در خصوص طرح کالابرگ/ رئیس مجلس: استیضاح همتی اقتصادی بود

سخنران تندرویی که حکم عزل پزشکیان را داده کیست؟

امکان صفر کردن صادرات نفت ایران وجود ندارد

اولین اظهارنظر وزیر کار بعد از تعیین حداقل حقوق کارگران

تصویب بودجه 1404 در مجمع تشخیص مصلحت نظام

روایت مادر پریماه از اتفاقی که باعث شروع حفظ قرآن بچه ها شد در محفل

جن خوب و بد داریم!

سبک متفاوتی که پریماه میزبانان محفل رو صدا می‌کنه

قطعه همیشگی پیش از سخنرانی شهید نصرالله

روایت داستان قرآنی حضرت یونس (ع) توسط پناه 4 ساله!

گوناگون/ هیولای 237 میلیون ساله از زیر زمین بیرون آمد

گوناگون/ دیده شدن هیولای تاریکی در روشنایی روز

قشنگترین همخوانی قرآنیِ محفل

قاب دوست داشتنی با قرآن خوندن پناه با خاله فسقلیش

هر چی از شیرینی پریماه بگی باز کمه!

اجرای قطعه دلنشین عراقی

تلومرها؛ سپری فعال در برابر سرطان

طلوع زمین از مدار ماه

داستانک/یک کلمه سه حرفیه که ازهمه چیز برتر است!

همیشه دلم را برای دلت تنها نگه می‌دارم!

پزشکیان: دانشگاه و اساتید برای کمک به حل مشکلات به میدان بیایند

واکنش سعید حجاریان به رفع حصر مهدی کروبی

روایت ظریف درباره ماجرای کنار گذاشتن از دولت

تأکید ولایتی و سفیر چین بر گسترش روابط راهبردی دوجانبه

غول هسته‌ای آمریکا بر همکاری با اروپا تاکید کرد

حمله دوباره آمریکا به غرب یمن

حمله هوایی اسرائیل به جنوب سوریه

مساله عادی‌سازی روابط لبنان با اسرائیل کنار می‌رود

روسیا الیوم: یک روستای لبنانی توسط عناصر دولت موقت سوریه اشغال شد

انگلیس درباره پیامدهای رد پیشنهاد آتش‌بس به روسیه هشدار داد

کاخ سفید: مذاکرات روسیه و اوکراین به صلح نزدیک است

وزارت خارجه آمریکا: ترامپ از طریق حملات خود پیامی بدون ابهام فرستاد که حملات حوثی‌ها باید متوقف شود

کشته شدن 12 شورشی سوریه در مرزهای لبنان

پاسخ کاخ سفید به درخواست استرداد مجسمه آزادی به فرانسه

افزایش دستمزد کارگران؛ بالاتر از تورم

ویترین روسی در دل اژدها

مشت ترامپ باز شد!

اندیشکده آمریکایی مطرح کرد: حذف ایران از عراق

آقای رییس‌جمهور! ساعت رسمی کشور را 2 ساعت جلو بکشید

مردم عراق اجازه نمی‏‌دهند دولت‌‏شان علیه منافع ایران اقدام کند

شرایط ثبت نام متولدین 1402 در صندوق‌های قابل معامله بورس

کاهش 30 درصدی تاخیر پروازها در فرودگاه امام خمینی

فارسی خوندن خواننده لبنانی در محفل

یه تشکر ویژه از حاج احمد!