ایران پرسمان

آخرين مطالب

سردار شریف: طوفان الاقصی روحیه جهادی و مقاومت را به رخ جهانیان کشید جهان ما

سردار شریف: طوفان الاقصی روحیه جهادی و مقاومت را به رخ جهانیان کشید
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایلنا / رئیس ستاد بزرگداشت انتفاضه و روز جهانی قدس گفت: در راهپیمایی روز قدس امسال شعار علی العهد یا قدس (بر پیمان خود با قدس هستیم) را مورد توجه قرار می‌دهیم.
«رمضان شریف» در جلسه ستاد بزرگداشت انتفاضه و روزجهانی قدس گفت: طوفان الاقصی واقعیت و ماهیت رژیم جنایتکار و حامیان آن را نشان داد و اینها ارزش استقامت و پایداری مردم فلسطین و غزه و جبهه مقاومت را به همگان نشان داد و جا دارد به ابعاد مقاومت مردم فلسطین در روز قدس اشاره شود و چهره فریب‌کار آن‌ها را نسل جدید ما و دنیا ببینند.
رمضان شریف افزود: از ابتدای نام‌گذاری روز قدس توسط امام خمینی (ره) این روز مایه خیر و برکت برای مردم فلسطین و آگاهی مردم دنیا بوده است. همه دنیا علیه رژیم صهیونیستی فریاد می‌زنند و حتی دانشجویان و اساتید و بزرگان کشورهای حامی اسراییل علیه جنایات رژیم صهیونیستی اقدام کردند.
بازار
وی ادامه داد: نفرتی که علیه رژیم اسرائیل در کل دنیا حاکم شده است برگ برنده‌ای برای جبهه مقاومت و مردم فلسطین است و روز قدس امسال فرصتی است برای تبیین آن‌چه جریان مقاومت با ایستادگی و تقدیم شهدای بزرگ مثل شهید «اسماعیل هنیه» و شهید «سید حسن نصرالله» برای این کار ارزشمند که تحقق آرمان ملت قلسطین است تقدیم کرد و ان‌شاءالله آزادی قدس شریف را شاهد باشیم.
رمضان شریف با بیان اینکه «روز قدس امسال بعد از تغییر و تحول جدی در جبهه مقاومت و داخل رژیم صهیونیستی برگزار می‌شود» گفت: طوفان الاقصی صرفا یک عملیات نظامی و امنیت نبود؛ بلکه بیش از یک عملیات نظامی و عرض اندام میدانی بود. در سطح کلان روحیه جهادی و مقاومت را به رخ جهانیان نشان داد، احیای روحیه جهاد و مقاومت و سقوط اسطوره شکست ناپذیری ارتش رژیم صهیونیستی و آغاز تغییر در نظم جهانی را به دنبال داشت. همچنین شکاف داخلی و بحران هویتی در سرزمین‌های اشغالی و شکست و پروژه عادی‌سازی روابط اعراب و افول قدرت بازدارندگی آمریکا را به افکار عمومی جهان نشان داد.
شریف درباره شعار روز قدس امسال گفت: شعار «علی العهد یا قدس» از طرف دوستان لبنانی پیشنهاد شده است و شعار «یوم القدس یوم النصر» از جمع بندی‌های داخلی در کشور پیشنهاد شده است، اما به نظرم شعار علی العهد یا قدس (بر پیمان خود با قدس هستیم) را مورد توجه قرار می‌دهیم.
در این نشست همچنین مسئولان برگزاری روز قدس در استانهای مختلف کشور به جمع‌بندی برنامه‌ریزی‌ها در سطح استان پرداختند.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1230994/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

9 شهید در تجاوز آمریکا و انگلیس به یمن/ انصارالله: پاسخ می‌دهیم

تناقض‌گویی رسانه‌های حامی دولت درباره افزایش قیمت ارز

سال سخت؟!

جعبه شگفتی‌های تلگرام

رئیس مجلسی که می‌خواهد رئیس جمهور باشد

فارن پالیسی: چرا پکن ناگهان برای مذاکرات هسته‌ای پیش‌قدم شد؟

سال «بی‌آبی»

از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازى؛ چرا خروج از تصدی‌گری بانکی برای ایران حیاتی است؟

قابی زیبا از تخت جمشید

دوندگی عجیب بز کوهی روی صخره عمودی!

9 شهید و 9 زخمی در تجاوزات آمریکا و انگلیس به یمن

حماس: توپ در زمین اشغالگران است

ترامپ: دستور حمله به یمن را صادر کردم

جهاد اسلامی: هدف تجاوز آمریکا به یمن پشتیبانی از رژیم صهیونیستی است

انصارالله: به حملات آمریکا پاسخ می‌دهیم

19 کشته و زخمی در انفجار لاذقیه

زلنسکی: روسیه تنها مانع دستیابی به صلح است

عبور متوسط قیمت مسکن از متری 100 میلیون تومان

فرار دسته جمعی علویان از دست نظام جولانی به لبنان

ابرپروژه امنیتی ترکیه در منطقه

سنگ تمام ترامپ برای ماسک

داستان 61 تن طلای گمشده چیست؟

تعیین حداقل دستمزد سال 1404 احتمالا چند درصد بالاتر از تورم

پیش بینی قیمت دلار 26 اسفند 1403

عرضه سیب و پرتغال ایام عید از چه زمانی و با چه قیمتی خواهد شد؟

بازگشت خوش‌بینی به بورس؟

تحلیلی از کناره‌گیری شورای رقابت در قیمت‌گذاری خودرو؛ آزادسازی بازار یا خیانت به مصرف‌کننده؟

افزایش قیمت دلار با پتروشیمی‌ها چه کرد؟

سقوط یک فروند جت جنگنده چینی در پرواز آموزشی

گوناگون/ هیچ کس جرات باز کردنش را ندارد؛ معمای مومیایی 2300 ساله

شهرداری که سردار ایران شد

استوری/ ماه علی(ع)نمایان شد

محافظت عقاب سرسفید از جوجه‌هایش در برابر طوفان شدید

هله بیکم یا زوار ابوقاسم

استوری/ و هوالکریم ای عشق من

استوری/ زهرا پسر آورده، قرص قمر آورده

ذکری برای رفع اندوه

تولدت مبارک آقای امام حسن (ع)

10 روز در حالت بی‌وزنی دراز بکشید، 4100 پوند پول بگیرید!

کشف گنج کیهانی؛ الماسی غول‌آسا در فضا!

شاعرانه/ گل ز خجالت آب شد پیش رخ نگار من

در ستایش تربیت نکردن

واکنش زیدآبادی به موضع‌گیری جدید نبویان درباره قانون حجاب

هاآرتص: بن سلمان و بن زاید، کانال ارتباطی ایران و آمریکا خواهند شد که نتانیاهو را دور می‌زند

الجزیره جزئیاتی از پیشنهاد فرستاده ترامپ و پاسخ حماس و اسرائیل به آن را منتشر کرد

کوچ اجباری اهالی «جنین»؛ گام عملی پروژه الحاق کرانه باختری

دولت ترامپ «صدای آمریکا» را تعطیل کرد؟

هشدار رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران از بحران بیکاری ارادی!

عرضه گسترده میوه شب عید تا 15 فروردین

واریز سود سهام عدالت از فردا