ایران پرسمان

آخرين مطالب

قائم پناه: بیشترین نارضایتی مردم استان تهران از آنتن‌دهی موبایل و اینترنت است اقتصاد روز

قائم پناه: بیشترین نارضایتی مردم استان تهران از آنتن‌دهی موبایل و اینترنت است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا /معاون اجرائی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری،گفت: در نظر سنجی که از دو هزار نفر از مردم استان تهران انجام شد بیشترین نارضایتی مردم از آنتن دهی موبایل و کیفیت اینترنت در این استان بوده است.
محمد جعفر قائم پناه روز شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران که با حضور رئیس جمهور در محل استانداری تهران برگزار شد، گفت: ما از دو هزار نفر از مردم استان تهران نظرسنجی داشتیم که اهم مشکلات استان تهران را اعلام کنند، در این نظر سنجی رضایت مندی مردم مورد سوال قرار گرفت در شبکه حمل و نقل عمومی 45 درصد راضی بودند، 33 درصد از امکانات آموزشی راضی بودند، 33 درصد از وضعیت جوی، 33 درصد از آب آشامیدنی و 30 درصد از وضعیت گردگشگری راضی بودند و بیشترین نارضایتی از آنتن دهی موبایل و اینترنت در استان تهران بود.
معاون اجرایی رئیس جمهور، تصریح کرد: مهم ترین مشکلاتی که مردم تهران در پاسخ به سوالات نظرسنجی عنوان کردند، 32 درصد درمورد ترافیک بود که باعث آلودگی هوا شده است، 18 درصد پاسخگویان نیز از عدم ساماندهی اتباع خارجی و 15/7 درصد از وضعیت مسکن و اجاره خانه ابراز نارضایتی کردند.
قائم پناه ادامه داد: سه اقدامی که از نگاه مردم مهم بوده و خواستار حل آن بودند، حل مشکل آلودگی هوا، ترافیک، رسیدگی به ساخت و سازهای غیرقانونی بود، همچنین رسیدگی به بافت فرسوده، حل مشکلات اقتصادی و کنترل بازار از دیگر خواسته های مورد توجه مردم بوده است که در این راستا ما هر هفته جلسه تنظیم بازار داریم و وضعیت بازار را رصد می کنیم.
بازار
احساس نابرابری مردم شهرستان های استان تهران نسبت به پایتخت
وی ادامه داد: در شهرستان های اطراف تهران بیش از 70 درصد مردم نسبت به تهران احساس نابرابری می کنند، 80 درصد مردم تهران مخالف فیلتر شدن شبکه های اجتماعی هستند، 54 درصد مردم مشکلات را ناشی از تحریم و فشارهای خارجی می دانند و بقیه می گویند مدیریت دولت باید این مشکلات را حل کند، آنچه که مردم می گویند به حق است بخشی از این موضوعات مربوط به اقداماتی است که باید مدیریت شود.
قائم پناه با تاکید بر این که براساس نتایج حاصل از این نظرسنجی، میزان امیدواری مردم نسبت به موفقیت دولت 30 درصد بوده است اظهار داشت: میزان محبوبیت رئیس دولت چهاردهم حدود 73 درصد بوده است، بیش از 87 درصد ساکنین تهران به ایرانی بودن خود افتخار می کنند.
معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه تهران شهر امیدها و رویاهاست، گذشته پرافتخار دارد و برای آینده اش باید تلاش کنیم، گفت: تهران با جمعیت 14 میلیون و 400 هزار نفر، 17 درصد جمعیت کل کشور را در بر می گیرد این غیر از دو و نیم میلیون نفر اتباع خارجی است که در این استان زندگی می کنند، جمعیت شهرنشینی در استان تهران 94/6 درصد است، دومین شهر رتبه شهرنشینی را دارد و اولین شهر قم است، بزرگترین شهر تهران فیروزکوه و کوچکترین شهرستان بهارستان است.
قائم پناه ادامه داد: تهران، 29 استان کشور از نظر وسعت است، 13 هزار و 841 کیلومتر مربع وسعت دارد، نرخ تورم در آذرماه 1403، 33/1 بوده و در تهران 32/03 بوده است درمورد نرخ مشارکت اقتصادی یعنی کسانی که بالای 15 سال و شاغل هستند یا نیستند 40/7 و رتبه 18 را دارد.
قائم پناه افزود: نرخ بیکاری در کل کشور 8/1 درصد است که این عدد در استان تهران 6/7 و در شهر تهران 4/5 است، متوسط درآمد سالانه خانوار شهری در کل کشور 257 میلیون تومان و در تهران 382 میلیون تومان است که رتبه اول در کشور را دارد .

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1230967/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در آخرین روز حراج مرکز مبادله چه گذشت؟؛ رکورد جدید معاملات شمش طلا

نماینده وزارت اقتصاد: افزایش دستمزد باید با در نظر گرفتن شرایط تولید باشد

روند مذاکرات مزدی امسال مثبت است

آخرین وضعیت قیمت طلا و سکه؛ دلار به کانال 91 هزارتومان صعود کرد

پیش بینی بورس یکشنبه 26 اسفند 1403

گول خوردن عجیب یک خرگوش با هویج و فراموش کردن فرزندانش!

راز وحشتناک پایگاه بایکُونور قزاقستان

اسلوموشن شگفت‌انگیز از برخاستن بوستر استارشیپ

داستانک/ مرد و غذا

عراقچی: به دنبال تقویت بیشتر شراکت با هند هستیم

فارس: آخرین جلسهٔ شورای‌ عالی فضای مجازی هم دربارهٔ رفع فیلتر نبود

پزشکیان: ترامپ یا قدرت‌های غربی شاید بتوانند من را بزنند ولی مردم ما را نمی توانند بزنند

فواد ایزدی: ایران مستعمره روسیه نیست و اتفاقا در قوه مجریه ما، جریان ضدروسی حضور دارند

مقام بلندپایه سازمان ملل: در غزه، انسان‌ها لاغر شده‌اند و سگ‌ها چاق؛ چون هر دو به دنبال اجساد می‌گردند

ترامپ در مقابل فشار اسرائیل، کوتاه آمد

آغاز محاکمه رئیس جمهور پیشین فیلیپین به اتهام کشتار بی محاکمه ده‍ها هزار نفر

بیانیه حماس در مورد جنایت وحشیانه اسرائیل در شمال نوار غزه

اخراج سفیر آفریقای جنوبی از واشنگتن، با اتهام نژادپرستی

سیاست یک‌ بام و دو هوای ترامپ در اوکراین و غزه؛ چه کسانی منتفع می‌شوند؟

تقلای ترامپ برای تحریم نفت

صدای ما به سردار مومنی نمی‌رسد

روزنامه اصولگرا: جدول افراطیون را پر نکنیم

هزینه پخت سبزی پلو با ماهی شب عید میلیونی شد!

خوش‌بینی سیاسی در بازارهای موازی؛ تحلیلی از بازار ارز و طلا

گله‌ قوچ و میش اوریال در پارک ملی گلستان

پل گوانگجی؛ یک پل تاریخی در کنار رودخانه هان

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

فاصله‌گذاری معنادار با «سوپر انقلابی ها»

مناقشه بر سر قانونی با تبعات امنیتی

قاچاقچیان سوخت معمولی نیستند

عرضه میوه شب عید با 30% کاهش قیمت

روایت تجارت نیوز از علل و آثار ناترازی بانکی در اقتصاد ایران

منطقه ویژه مرزی مشترک ایران و ترکیه راه‌اندازی می‌شود

شارژ اولیه ساعت هوشمند چقدر است؟

یکی از جالب ترین و عجیب ترین جاده های دنیا

یه کافه مثلا ساده در ویتنام

امضای روزهای دبستان نیست!

انتقاد تاجگردون از وقفه در ابلاغ قانون بودجه توسط 2 نهاد

واکنش مدیرعامل خبرگزاری قوه قضائیه به حملات اخیر علیه اژه‌ای: رئیس قوه دست روی مورد مهمی گذاشته

کشورهای اروپایی، خواستار تغییر قوانین این اتحادیه برای مقابله با قیمت گاز شدند

ممنوعیت مسافرتی ترامپ برای 41 کشور جهان

ترامپ از دست رسانه‌های آمریکا عصبانی شد!

مالک تلگرام سرانجام فرانسه را ترک کرد

رویترز افشا کرد: آمریکا، کره‌جنوبی را نیز در رده کشورهای «حساس» قرار داد

انفجار مهیب در «لاذقیه» سوریه

میوه‌های تنظیم بازاری بالاتر از بازار قیمت خورد

آیا کالای اساسی در ماه رمضان و نوروز تامین است؟

مهارت عقاب طلائی در شکار بز‌های کوهی روی کوه!

نقش رستم یا بهتره بگم صخره فرمانروایان!

همکاری مشترک برای توسعه باتری‌های گرافن-آلومینیوم یون