ایران پرسمان

آخرين مطالب

ترامپ: مذاکرات آتش‌بس غزه بسیار پیچیده است جهان ما

ترامپ: مذاکرات آتش‌بس غزه بسیار پیچیده است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس / دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، گفت که طرفین مذاکره در خصوص آتش‌بس و تبادل اسرا در غزه به شکل بی سابقه‌ای از یکدیگر «نفرت» دارند.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مذاکرات مربوط به آتش‌بس در غزه و توافق تبادل اسرا را «بسیار پیچیده» توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد که توافقی در این زمینه حاصل شود. ترامپ در یک نشست خبری، در پاسخ به پرسشی درباره احتمال آزادی اسرای بیشتر، گفت: « امیدوارم همه‌چیز به خوبی پیش برود. ما به‌طور گسترده درگیر مذاکرات مربوط به گروگان‌ها و اسرائیل هستیم و باید ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد. این یک وضعیت بسیار پیچیده است .»
وی همچنین با اشاره به شدت درگیری میان فلسطینیان و صهیونیست‌ها و بازتاب آن در آمریکا، گفت: «نفرتی عظیم در اینجا وجود دارد، در سطحی که کسی تاکنون ندیده است.»این اظهارات در حالی مطرح شد که سرکوب اعتراضات دانشجویی در دانشگاه کلمبیا از سوی مقامات آمریکایی، تنش‌ها را تشدید کرده است. دور جدید و دشواری از مذاکرات میان طرف‌های درگیر در دوحه، پایتخت قطر، برای دستیابی به توافقی جدید جهت توقف جنگ در غزه جریان دارد. در این مذاکرات، آزادی اسرای صهیونیستی در مقابل آزادی زندانیان فلسطینی مورد بحث قرار گرفته است. گزارش‌ها حاکی است که استیو ویتکوف، فرستاده ویژه آمریکا و اریک تریجر، مدیر امور خاورمیانه و شمال آفریقا در شورای امنیت ملی این کشور، در این مذاکرات حضور دارند و به گفته منابع دیپلماتیک آمریکایی با ارائه یک «پیشنهاد پل ارتباطی» تلاش می‌کنند اختلافات میان طرفین را کاهش دهند.آرتی نوشت که این پیشنهاد شامل تمدید آتش‌بس پس از ماه رمضان و عید پسح یهودیان و تسهیل ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه است.
با این حال، اختلافات همچنان پابرجاست. بر اساس طرح پیشنهادی آمریکا، آزادی اسرای صهیونیستی زنده به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد و در مقابل، گروهی از اسرای فلسطینی آزاد خواهند شد. همچنین، یک آتش‌بس موقت برقرار خواهد شد. اما اختلافات بر سر جزئیات این توافق همچنان باقی است، به‌ویژه آنکه جنبش حماس خواستار توقف کامل جنگ و خروج نیروهای صهیونیستی از نوار غزه است؛ خواسته‌ای که تاکنون با مخالفت تل‌آویو مواجه شده است. حماس اعلام کرده که برای مذاکره آماده است و در برخی مسائل انعطاف نشان داده، اما آمریکا این گروه را متهم کرده که شروطی «غیرواقع‌بینانه» را در جریان مذاکرات مطرح کرده است.مقامات حماس می‌گویند که رژیم صهیونیستی قصد دارد بدون آنکه جنگ را به پایان برساند، اسرای خود را آزاد کند و مقاومت فریب این حیله را نخواهد خورد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1230879/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چالش 46 همتی وزارت‌خانه بی وزیر

اجرای نوجوان بانمک اهل اندونزی به زبان کشورش

لحظات احساسی محفل با آغوش گرفتن امیرصادق توسط مادر

قاری نیم وجبی!

قطعه دلنشین برای رمضان

عشق محمد بس است و آل محمد

مهمون با عشق محفل!

برای ازدواج جوشکاری کنید

خونه هایی که فقط با یه صلوات اجاره داده میشه!

تلاوت زیبای احمد ابوالقاسمی

عشق 45 ساله؛ ابراز علاقه شیرین حاج محمد کبابی به همسرش در محفل

جنگ سلول ایمنی بدن علیه سلول سرطان تخمدان

انقباض طول زمانی

به جای «کامنت» بگویید «نظر»

سخنان شنیدنی دکتر قمشه ای

دیدار شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی با رهبر انقلاب

سرلشکر سلامی: هر تهدیدی عملی شود به شدیدترین حالت، کوبنده و ویرانگر پاسخ می‌دهیم

رئیس‌جمهور: بهترین امکانات و نیروی انسانی به تهران آمدند

زلنسکی: تصمیم درباره ناتو نباید به خواسته یا وتوی روسیه بستگی داشته باشد

بارقه‌های صلح در قفقاز: تبریک دنیا به آذربایجان و ارمنستان

کانادا دستور بازنگری در قرارداد خرید جنگنده‌های اف-35 آمریکا را صادر کرد

بمب‌های اسرائیلی بلای جان نظامیان صهیونیست‌ در غزه می‌شود

تنش لندن و مسکو: در صورت نیاز، نیروهای ما بر زمین و هواپیماهای ما در آسمان هستند

زلنسکی: پوتین درباره محاصره نیرو‌های اوکراینی دروغ می‌گوید

مامور سابق کا‌گ‌ب پاسخ می‌دهد؛ آیا ترامپ جاسوس روسیه است؟

نیویورک‌تایمز: غزه به شرایط قبل از آتش‌بس بازگشته است

ترامپ: جنگ جهانی سوم می‌تواند بسیار آسان آغاز شود

اما و اگر پوتین برای آتش‌بس

کشمکش بر سر قانون حجاب

نبرد اتریوم و ریپل؛ نگهداری کدام رمز ارز بهتر است؟

عجیب ترین هواپیمای به جا مانده از جنگ جهانی

بزرگترین صدای تاریخ زمین که 4 هزار کیلومتر دورتر شنیده شد!

شروع طوفانی پیام عزیزی در محفل

تلاوت پسر کوچولوی اصفهانی در محفل

تمرین لهجه اصفهانی با حسنین در محفل

تلاوت سوره مبارکه فیل توسط حامد شاکرنژاد

داستان قرآنی اصحاب فیل با بهره گیری از هوش مصنوعی در محفل

در آشپزخانه‌های چینی‌ها چه می‌گذرد؟

تیپ اندونزیایی حاج احمد

رکوردشکنی حیرت‌انگیز در گینس؛ کشیدن قطار 279 تُنی با دندان!

پروژه مریخ کلید خورد؛ استارشیپ در 2026 به فضا پرتاب می‌شود!

رباعی زیبای ابوسعید ابوالخیر

مشاور نخست وزیر عراق: مجوز خرید گاز از ایران پابرجاست

امشب؛ دیدار شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی با رهبر انقلاب

دیدار سفیر جدید ایران در انگلیس با عراقچی

تنش میان لندن و مسکو؛ کاپیتان روسی کشتی غرق شده در دادگاه انگلیس حاضر شد

کشتار فلسطینیان پس از آتش بس ادامه دارد؛ شهادت 150 نفر در غزه

سودان: هیچ درخواستی برای اسکان فلسطینی‌ها دریافت نکرده‌ایم

حمله نظامی قریب الوقوع اسرائیل به غزه

روسیه مدعی ساقط کردن جنگنده میگ- 29 نیروی هوایی اوکراین شد