ایران پرسمان

آخرين مطالب

پیش بینی قیمت دلار 23 اسفند 1403 اقتصاد روز

پیش بینی قیمت دلار 23 اسفند 1403
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - تجارت نیوز / قیمت دلار در سه روز معاملاتی گذشته با کوچکترین نوسان قیمت در مرز کانال‌های 92 و 93 هزار تومانی نوسان داشت. معامله‌گران، تحرکات محدود و قیمت رنج دلار را حاکی از خواست سیاست‌گذار می‌دانند. این در حالی است که کارشناسان اقتصادی معتقدند دلار حباب مثبت دارد، اما دست خالی سیاست‌گذار توان اصلاح قیمت دلار را ندارد.
قیمت دلار در شروع معاملات روز چهارشنبه با تلرانس محدود 50 تا 100 تومانی در مرکز کانال 92 و 93 هزار تومانی نوسان داشت. قیمت دلار در آخرین معامله روز چهارشنبه با رقم 92 هزار و 900 تومانی بسته شد. این رقم طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه نیز در بازار ارز پایدار بود.
بازار
پیش بینی قیمت دلار
معامله‌گران معتقدند روند عرضه و تقاضا در تعادل قرار دارد و محدوده فعلی قیمت دلار خواست سیاست‌گذار است. آنها می‌گویند تا وضوح اخبار و رخدادهای روزهای اخیر درباره مذاکره میان ایران و آمریکا در خصوص برنامه هسته‌ای ایران، مشخص نشود، بازار ارز با نوسانات محدود در حالت انتظاری قرار دارد.
این در حالی است که کارشناسان اقتصادی، قیمت دلار را دارای حباب مثبت می‌دانند و معتقدند عدم توفیق در کاهش قیمت دلار برای سیاست‌گذار، در حالی که این اسکناس از ارزش ذاتی خود فاصله گرفته، حاکی از دست خالی بازارساز است.
گفتنی است تحلیلگران بازار ارز معتقدند سیاست‌گذار در قیمت‌های پایین، ذخایر ارزی خود را حراج کرده و الان دست خالی است. آنها می‌گویند در اسفند عرضه دلاری شرکت‌ها بالاست، اما این مساله نیز نتوانسته قیمت دلار را کاهشی کند.
شایان ذکر است کارشناسان اقتصادی رقم 82 تا 85 هزار تومان را ارزش ذاتی قیمت دلار می‌دانند. آنها همچنین رقم‌های فعلی را برای ورود به بازار ارز پیشنهاد نمی‌کنند.
قیمت تتر از دلار عقب افتاد
قیمت درهم روز چهارشنبه با رشد 200 تومانی با رقم 25 هزار و 570 تومانی معامله شد. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم 92 هزار و 450 تومانی در حال معامله است و نسبت به روز گذشته 600 تومان کاهش داشت. این ارز دیجیتال از قیمت دلار 500 تومان ارزان‌تر در حال معامله است.
قیمت پوند انگلیس روی رقم 120 هزار و 250 تومانی ایستاد و قیمت یورو نیز در سطح 10‍1 هزار و 420 تومانی معامله شد.
قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز چهارشنبه با رشد 124 تومانی روی رقم 70 هزار و 368 تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در پنجمین روز معاملاتی هفته با رشد 139 تومانی روی رقم 68 هزار و 452 تومانی کشف قیمت شد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1230255/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پزشکیان: مدیران فقط خبر می‌دهند وای تورم اما نمی‌دانند گیر کجاست؟

واکنش انتقادی پزشکیان به گزارش وزیر جهاد کشاورزی

پیرترین کروکودیلِ نیل با 124 سال سن و بیش از 10 هزار فرزند!

این‌جا ربات‌ها نامه‌ها را پست می‌کنند

روزه‌داری و ورزش سبک؛ ترکیبی مفید برای سلامت بدن

مجموعه‌غزل «لوحه‌های اشکانی»‌ منتشر شد

تحلیل بهشتی‌پور از انتخاب قرقاش به عنوان نامه‌رسانِ ترامپ

شرط عراقچی برای مذاکره مستقیم با آمریکا

توجیه ژنرال صهیونیست پس از ممنوعیت ورود کمک‌ها به غزه

تغییر کانال میانجی‌گری

سرمقاله سازندگی/ تردید بر میانجیگری مسکو

پزشکیان خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه: خداوکیلی هیچ وزارتخانه‌ای از داده‌های شما استفاده نمی‌کند

بهار رویایی در استان کرمانشاه

اهمیت نماز اول وقت

بازدید فرمانده نیروی دریایی ارتش از ناوشکن‌های چین و روسیه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ قرعه فال به نام امارات

جوزف نای: ترامپ در 8 هفته 80 سال قدرت نرم آمریکا را به باد داد

آخرین وضعیت خرید مردم با کالابرگ

صدور 3.5 میلیون سند حدنگاری از شروع اجرای قانون الزام

تقویم تاریخ/ آغاز عملیات بیت ‏المقدس 3 توسط سپاه

تفال/ مژده ای دل که دگر باد صبا بازآمد

«ماه خونین» را شهریور 1404 در ایران ببینید

چه کسی اولین بار قرآن را به فارسی ترجمه کرد؟

آمادگی ایران و بلاروس برای گسترش تعاملات در حوزه صنایع نظامی

انگلیس: برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای از هرگونه اقدام سیاسی از جمله مکانیزم ماشه استفاده خواهیم کرد

ادعاهای نمایندگی آمریکا در سازمان ملل درباره برنامه هسته‌ای ایران

ایروانی در نشست غیرعلنی شورای امنیت: هر تلاشی برای وادار کردن ایران به پذیرش توافقی ناعادلانه، محکوم به شکست است

اظهارنظر سخنگوی سازمان ملل درباره توافق هسته‌ای ایران

اعلام رسمی تصویب موافقتنامه تجارت آزاد ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا

نیویورک تایمز: استراتژی ترامپ باعث تجزیه آمریکا می‌شود

چالش‌های مذاکرات ایران و امریکا

نفس‌های آخر دیپلماسی هسته‌ای؟

سرمقاله خراسان/ شهیدی که هنوز دل‌ها برایش می‌سوزد

دیدار کارکنان بنیاد و خانواده های معظم شهدا با نماینده ولی فقیه و امام جمعه سمنان به مناسبت بزرگداشت روز شهید

صوت/ تحدیر «جزء دوازدهم» قرآن کریم با صدای استاد معتز آقایی

دعای روز دوازدهم ماه رمضان

رسانه آمریکایی مطرح کرد: بازی هسته‌ای ایران و ترامپ

پیش بینی قیمت دلار 23 اسفند 1403

برای سورپرایز در بازار رمزارزها آماده باشید

فشار بر بزرگترین خریدار نفت ایران

اولین گزارش رسمی از کشف لیتیوم در ایران

روایت تجارت نیوز از بلای ممنوعیت واردات؛ بازار شب عید در تسخیر پوشاک بنگلادشی

ایران چگونه از حمل و نقل دنیا حذف شد؟

تحلیل اکوایران از وضعیت بازار داغ شب عید

پیش بینی قیمت طلا و سکه 23 اسفند 1403

عاملی: رفع فیلتر در دستور جلسه شورایعالی فضای مجازی نبود

وضعیت تهران هولناک‌ شد؛ 4 سد تهران فقط پنج درصد آب دارد

مراسم ملی روز شهید با حضور رییس‌جمهور برگزار شد

بازخوانی شاهکار استاد کریمخانی

تلاوت آیه 41 سوره مبارکه هود توسط تلاوت حامد شاکرنژاد