ایران پرسمان

آخرين مطالب

معاون رییس جمهور: زنان توان ورود به عرصه‌های تصمیم‌گیری دارند سیاست روز

معاون رییس جمهور: زنان توان ورود به عرصه‌های تصمیم‌گیری دارند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: زنان این سرزمین دراین سال‌ها توانسته‌اند به اندازه کافی توانمند شوند و مهارت‌های لازم را فرا بگیرند و امروز می‌تواننند وارد عرصه‌های تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری شوند.
زهرا بهروز آذر روز پنجشنبه در نشست با بانوان استان بوشهر افزود: البته تعداد صندلی‌های مدیریتی کم است و رقابت در آن زیاد است که این امر رقابت بین زنان و مردان را افزایش می‌دهد.
وی اظهار داشت: هرچند ممکن است در این رقابت‌ها کرسی‌ها به مردان سپرده شود اما این امر نباید مبنایی برای ایجاد دلخوری جدید و کدورت شود.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: تمام استاندارانی که برای گرفتن رای به هیات دولت آمدند ملزم شده اند که از ظرفیت زنان، جوانان و اقوام استفاده شود.
وی تاکید کرد: آن چیزی که امروز جامعه به آن نیاز دارد حضور در کنار هم، احترام و اعتماد به همدیگراست.
بهروز آذر اضافه کرد: ما باید بتوانیم صادقانه صحبت کنیم و بر مبنای آن رفتار کنیم و مسایل را شناسایی و برای آن راه حل بیابیم.
وی ادامه داد: در جامعه‌ای که زندگی می‌کنیم که دارای سه رکن دولت، بخش خصوصی و جامعه مدنی است و تنها راه رسیدن به قله‌های پیشرفت استفاده از این ارکان است.
بهروز آذر یادآور شد: اینکه فقط از دولت مطالبه داشته باشیم و دولت را بزرگتر و استخدام‌ها را بیشتر کرد مسیر بی نتیجه است و شدنی نیست.
وی با تاکید بر ضرورت تقویت بخش خصوصی اضافه کرد: شما فرهیختگان استان هستید که شهر را می‌شناسید، ظرفیت‌ها را می‌دانید باید بتوانید از این منابع به نحو مطلوب استفاده کنید.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده خطاب به زنان استان بوشهر گفت: به لحاظ صنعتی دلخوری‌هایی وجود دارد اما ظرفیت‌های زیادی در این استان وجود دارد که دیده نشده و فقط ویژه شما زنان است.
وی با اشاره به برخی فرصت‌های گردشگری و کسب و کار در استان بوشهر افزود: کمتر منطقه‌ای در کشور وجود دارد که تا به این اندازه فرصتهای گردشگری و کسب و کار در آن گسترده باشد و باید از این ظرفیت نهایت استفاده شود.
به گفته بهروز آذر استان بوشهر ظرفیت‌های بی نظیری در غذا، مهمان نوازی، فرهنگ موسیقی و شعر دارد به نحوی که هر کدام فرصتی برای جذب گردشگر و توریست به شمار می‌رود.
وی تاکید کرد: امروز راه‌اندازی تعاونی‌ها و کسب و کارهای خرد و خانگی از اولویت‌های دولت چهاردهم عنوان کرد.
بهروز آذر با اشاره به توافق انجام شده با انجمن سینمای جوان برای آموزش زنان علاقمند برای فعالیت در عرصه سینما گفت: تلاش می‌شود از طریق ارائه این آموزش‌ها علاقمندان به این بخش به شکوفایی برسند.
زهرا بهروز آذر معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده عصر روز چهارشنبه با استقبال به منظور همراهی رییس‌جمهور به استان بوشهر سفر کرد.
بازدید از بیمارستان در حال ساخت مادر و کودک ، بازدید از بند نسوان ، بازدید از مرکز کارآفرینی سینیز ( پارچه بافی ) برنامه روز نخست سفر معاون رئیس جمهور در امور زنان به استان بوشهر است.
بازدید از خانه کودک و نوجوان بهزیستی ، نشست با بانوان فعال فرهنگی ، اجتماعی و سیاسی ، بازدید از شرکت سام شهد محصولات خرمایی ، بازدید از شرکت یگانه سبز سیراف ( بسته بندی سبزیجات) بازدید از بومگردی و صندوق های خرد زنان روستایی و شرکت در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان بوشهر برنامه های دومین روز سفر معاون رئیس جمهور در امور زنان به استان بوشهر است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1220359/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دعای روز چهاردم ماه مبارک رمضان

ابداع سوختی که می‌تواند جایگزین سوخت‌های فسیلی شود

همزمان با هفته بزرگداشت حکیم نظامی گنجوی؛ خمسه نظامی در چین ترجمه و منتشر شد

پزشکیان: به دیدار رهبری می‌روم

روایت نبویان از عناصر پشت پرده تجمعات حجاب

معین‌الدین سعیدی: کاش دولت این جسارت را به خرج می داد و فیلترینگ را بر می‌داشت

وقتی نماینده آمریکا، حماس را تایید کرد

حزب‌الله، هدف از تجاوزات به لبنان را افشا کرد

هشدار معاون ترامپ به اتحادیه اروپا درباره «خودکشی تمدنی»

ترکیه برای میانجی‌گری در جنگ اوکراین عزمش را جزم کرد

هیئت وزارت خارجه روسیه وارد کره شمالی شد

توافق محرمانه آلمان با دولت انتقالی سوریه

نبیه‌بری: لبنانی‌ها از یک وجب خاک خود کوتاه نمی‌آیند

سومالی و سودان هم زیر بار طرح ترامپ نرفتند

سرمقاله دنیای اقتصاد/ آیا برای ایران رابطه متعارف با آمریکا ضرورتی دارد؟

سرمقاله سازندگی/ اوج تنش، نزدیک است

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، وظیفه همگان است

برپایی میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

تفال/ بنال بلبل اگر با منت سر یاری ست

حکمت/ بهترین دام شیطان

تقویم تاریخ/ روز بزرگداشت پروین اعتصامی ، شاعره نامدار معاصر ایران

ماجرای ویدیوی وایرال شده رئیس جمهور شهید چه بود؟

عطارد؛ کوچک‌ترین و شگفت‌انگیزترین سیاره منظومه شمسی

«وقتی زمان ایستاد» در بازار کتاب

توصیه حسن بیگی به تندروها: فیلم مختار را ببینید

ناگفته‌های محسن هاشمی از تجربه‌ای مشابه میان ایران و غرب در 20 سال قبل و عملکرد نظام در دور کردن تهدیدات

وزیر خارجه دولت جولانی: هیچ‌گونه تعدی به حقوق اقشار سوریه پذیرفتنی نیست

نتانیاهو امشب به پیشنهاد حماس پاسخ می‌دهد

نماینده ترامپ در امور غزه استعفا داد

ترامپ: مذاکرات آتش‌بس غزه بسیار پیچیده است

حملات جدید ارتش اسرائیل؛ 5 فلسطینی شهید شدند

سرمقاله خراسان/ پایان سرایش شاهنامه، آغاز پاسداری از زبان ملی

چرا مذاکره با آمریکا منتفی است؟!

خیز رشد، صعود سرمایه گذاری

عدم تحویل برخی خودروهای وارداتی با گذشت 3 ماه از تکمیل وجه

چرا سیب زمینی گران شد؟

بازدید سرلشکر باقری از یک پروژه به همراه فرمانده کل سپاه

برنامه دولت ترامپ برای ممنوعیت ورود شهروندان ایرانی به آمریکا

پُست اینستاگرامی قرقاش درخصوص سفر به تهران

انگلیس: پوتین درباره صلح در اوکراین جدی نیست

رایزنی مشاوران امنیتی سران سه کشور اروپایی و آمریکا درخصوص اوکراین

آمریکا، سفیر آفریقای جنوبی را عنصر نامطلوب خواند

چرا به نامه ترامپ نمی توان خوشبین بود؟

صوت/ ترتیل «جزء چهاردهم» قرآن کریم با صدای شهریار پرهیزگار

صوت/ تحدیر «جزء چهاردهم» قرآن کریم با صدای استاد معتز آقایی

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت راه عبور از گردنه‌ های سخت است/ وجود 671 نخبه در جامعه ایثارگری مازندران

حکمت/ غنیمت شمردن فرصت‌ها

خاطره حامد شاکرنژاد از شهید رئیسی

هم‌خوانی خاطره انگیز توسط گروه کودکان و نوجوانان ری‌نوا

آتش بازی مراسم آیین جهانی نوروز در میدان آزادی تهران