ایران پرسمان

آخرين مطالب

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت راه عبور از گردنه‌ های سخت است/ وجود 671 نخبه در جامعه ایثارگری مازندران اقتصاد روز

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت راه عبور از گردنه‌ های سخت است/ وجود 671 نخبه در جامعه ایثارگری مازندران
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به وجود 671 نخبه در جامعه ایثارگری استان، گفت: اگر بخواهیم با ظلم مبارزه کرده و از گردنه‌ های سخت عبور کنیم تنها با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ممکن است.

به گزارش ایثار، سعید کهن سال مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در خطبه‌ پیش از نماز جمعه مصلی امام خمینی (ره) ساری به‌مناسبت هفته گرامیداشت شهدا، اظهار کرد: 22 اسفند سالروز تاسیس بنیاد شهید به فرمان امام راحل است که در ادامه آن توسط مقام معظم رهبری مدظله العالی سیاست‌ های اجرایی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در 12 بند به کارگزاران این بخش ابلاغ شد. وی افزود: طبق راهبرد های ابلاغ شده از جانب مقام معظم رهبری ترک فعل در بنیاد شهید و در مسیر خدمات به جامعه معزز ایثارگزی جایز نیست.
کهن سال خاطرنشان کرد: شهدا منش ایثارگری خود را به‌ واسطه دلدادگی به انقلاب اسلامی و ولایت فقیه به نمایش گذاشتند، لذت دنیوی مشروع خود را به لذت مردم ترجیح دادند، شهدای عزیز نزد خداوند متعال مرزوق و مسرور هستند.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران گفت: شهدا از حقایق نهفته‌ای که در فرهنگ ایثار و شهادت وجود دارد، مطلع هستند، چنانچه این باور در وجود جامعه نهادینه شود آثار و خروجی بالایی خواهد داشت.
این مسئول ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران به‌ عنوان یک نهاد اجتماعی مشغول خدمت‌ رسانی است قوانینی که در این حوزه وجود دارد با تاسف این قوانین به حق و راهگشا به لحاظ کمی کمترین اثر و قابلیت اجرایی را داراست.
وی خواستار تکریم از جامعه ایثارگری در سایر دستگاه‌ ها شد و گفت: متاسفانه به‌ دلیل شیطنت‌ های برخی از بدخواهان انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی برخی از قوانینی که به‌ عنوان یک تکلیف بی‌ منت فرض است با نگاه تبعیض تلقی کرده و به خورد جامعه می‌دهند، با اندک حقوقی که برای جامعه ایثارگری درنظر گرفته می‌شود نگاه به ایثارگران‌ نگاه تامین اجتماعی باشد.
کهن سال خاطرنشان کرد: سهمیه‌ ها برای همه مردم در مناطق مختلف وجود دارد اما در بالاترین سهمی که برای جامعه ایثارگری قائل شدند، 3/4 درصد بود درحالی که در جامعه اینطور فکر می‌کنند که سهمیه تخصیص یافته 40درصد است.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان اینکه جامعه ایثارگری ما 671 نخبه فرزند شاهد، فرزند جانباز و جانباز دارد که افتخار بالایی است، یادآور شد: جوانان این مرز و بوم بدانند که در حوزه ایثار و شهادت کارهای شگرفی می‌توان انجام داد، اگر بخواهیم با ظلم مبارزه کرده و از گردنه‌ های سخت عبور کنیم تنها با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ممکن است.
این مسئول بیان کرد: رشد و توسعه، حفظ امنیت کشور را مدیون شهدا هستیم، انشالله که جوانان وصیت‌ نامه شهدا را مطالعه کنند و ما بتوانیم این گنجینه آثار شهیدان را در قالب سرور مرکزی در اختیار عموم مردم قرار بدهد.
آیت اله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه و عضو خبرگان رهبری و امام جمعه شهرستان ساری در بخشی از خطبه های نماز جمعه گفت: در روزهای پایانی هفته شهید هم قرار داریم یاد و نام شهدای عزیز را گرامی‌ می‌داریم، من انتظار دارم که تجلیل از شهدا باید تجلیل از فرزندان شهدایی که در نهادها و ادارات هستند باشد، مسئولان قدرشان را بدانند کرامت آنان را حفظ کنند.
آیت اله محمدی لائینی از کار های خیلی خوبی که در بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در امر خدمت به خانواده های شهدا و ایثارگران اتفاق افتاد و از گزارش سعید کهن سال مدیرکل بنیاد مازندران تشکر کرد.
برگزاری میز خدمت با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران در مصلی جمعه ساری
همزمان با هفته بزرگداشت شهدا و به منظور پاسخگویی به مشکلات خانواده های معزز شهدا و ایثارگران، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران با حضور در میز خدمت " مصلی جمعه ساری " به صورت چهره به چهره با جامعه معزز ایثارگری دیدار کرد.
کهن سال، درخواست های مربوط به جامعه هدف را بررسی و سپس جهت رسیدگی مورد پیگیری قرار داد، میز خدمت به طور همزمان در 22 شهرستان مازندران با حضور روسای بنیاد در مصلی جمعه برگزار شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1230863/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، وظیفه همگان است

برپایی میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

تفال/ بنال بلبل اگر با منت سر یاری ست

حکمت/ بهترین دام شیطان

تقویم تاریخ/ روز بزرگداشت پروین اعتصامی ، شاعره نامدار معاصر ایران

ماجرای ویدیوی وایرال شده رئیس جمهور شهید چه بود؟

عطارد؛ کوچک‌ترین و شگفت‌انگیزترین سیاره منظومه شمسی

«وقتی زمان ایستاد» در بازار کتاب

توصیه حسن بیگی به تندروها: فیلم مختار را ببینید

ناگفته‌های محسن هاشمی از تجربه‌ای مشابه میان ایران و غرب در 20 سال قبل و عملکرد نظام در دور کردن تهدیدات

وزیر خارجه دولت جولانی: هیچ‌گونه تعدی به حقوق اقشار سوریه پذیرفتنی نیست

نتانیاهو امشب به پیشنهاد حماس پاسخ می‌دهد

نماینده ترامپ در امور غزه استعفا داد

ترامپ: مذاکرات آتش‌بس غزه بسیار پیچیده است

حملات جدید ارتش اسرائیل؛ 5 فلسطینی شهید شدند

سرمقاله خراسان/ پایان سرایش شاهنامه، آغاز پاسداری از زبان ملی

چرا مذاکره با آمریکا منتفی است؟!

خیز رشد، صعود سرمایه گذاری

عدم تحویل برخی خودروهای وارداتی با گذشت 3 ماه از تکمیل وجه

چرا سیب زمینی گران شد؟

بازدید سرلشکر باقری از یک پروژه به همراه فرمانده کل سپاه

برنامه دولت ترامپ برای ممنوعیت ورود شهروندان ایرانی به آمریکا

پُست اینستاگرامی قرقاش درخصوص سفر به تهران

انگلیس: پوتین درباره صلح در اوکراین جدی نیست

رایزنی مشاوران امنیتی سران سه کشور اروپایی و آمریکا درخصوص اوکراین

آمریکا، سفیر آفریقای جنوبی را عنصر نامطلوب خواند

چرا به نامه ترامپ نمی توان خوشبین بود؟

صوت/ ترتیل «جزء چهاردهم» قرآن کریم با صدای شهریار پرهیزگار

صوت/ تحدیر «جزء چهاردهم» قرآن کریم با صدای استاد معتز آقایی

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت راه عبور از گردنه‌ های سخت است/ وجود 671 نخبه در جامعه ایثارگری مازندران

حکمت/ غنیمت شمردن فرصت‌ها

خاطره حامد شاکرنژاد از شهید رئیسی

هم‌خوانی خاطره انگیز توسط گروه کودکان و نوجوانان ری‌نوا

آتش بازی مراسم آیین جهانی نوروز در میدان آزادی تهران

بازخوانی مداحی معروف «زینب زینب» استاد موذن زاده توسط قاری اردبیلی

علاقه قاری کوچک محفل به آقای ابوالقاسمی

تصویری از جوانی عراقچی

تصویر منتسب در خصوص جوانی علی لاریجانی واقعی است؟

نظر عراقچی درباره عید نوروز

ادعایی درباره علت رفتن طیب‌نیا از دولت

سوال صداوسیما در یک مسابقه: پیام قرآن برای کسانی که تمام فکر و ذکرشان ارتباط با امریکاست چیست؟

عباسی: از سال 98 اروپا مکانیزم ماشه را انجام داد

کاخ سفید: ترامپ با پوتین صحبت نکرده است

کاخ سفید: پیشنهاد آمریکا برای تمدید آتش‌بس غزه است/ زمان به نفع حماس نیست

مدودف نظامیان اوکراینی در کورسک را به نابودی تهدید کرد

کینوفیت با کمپین "صد سال با این پاف‌ها" به استقبال نوروز می‌رود!

قیمت طلا قله 3 هزار دلاری را فتح کرد؛ درخشش بی‌ سابقه فلز زرد

راهکارهای خرید بلیط هواپیما ارزان

سو استفاده برخی فروشندگان از طرح کالا برگ

تحلیلی از صدر اخبار این هفته، دستمزد 1404