ایران پرسمان

آخرين مطالب

پشت پرده سفر ماه آینده نتانیاهو به جمهوری آذربایجان اقتصاد روز

پشت پرده سفر ماه آینده نتانیاهو به جمهوری آذربایجان
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس / رسانه‌های اسرائیلی امروز پنجشنبه، جزئیات جدیدی درباره سفر قریب‌الوقوع نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به باکو در میانه تنش‌های فزاینده منطقه‌ای فاش کردند.
پس از انتشار خبر سفر قریب‌الوقوع بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به جمهوری آذربایجان بدون اشاره به زمان آن، رسانه‌های اسرائیلی امروز جزئیات بیشتری از این سفر را اعلام کردند. روزنامه اسرائیل هیوم، زمان سفر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به جمهوری آذربایجان را ماه آینده اعلام کرد. سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که این سفر نتانیاهو بر تلاش‌ها برای پیوستن باکو به «توافق‌نامه‌های ابراهیم» و میانجی‌گری میان اسرائیل و ترکیه در میانه تنش‌های فزاینده منطقه‌ای متمرکز خواهد شد. بر اساس این گزارش، اسرائیل در تلاش است از بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید برای ازسرگیری «توافق‌نامه‌های ابراهیم» و عادی‌سازی روابط با کشورهای بیشتری از جهان عرب و اسلام بهره‌برداری کند. ترامپ در دوره اول ریاست‌جمهوری خود موفق شد کشورهای امارات، بحرین، مغرب و سودان را به عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر اسرائیل سوق دهد. بر اساس این گزارش، توافق‌نامه‌های ابراهیم در دوره دوم ریاست‌جمهوری ترامپ شامل کشورهای اسلامی بیشتری خواهد شد؛ کشورهایی که برخی از آن‌ها مانند جمهوری آذربایجان با اسرائیل روابط تجاری، امنیتی و اقتصادی نزدیکی دارند و تنها نیازمند پوشش سیاسی و دیپلماتیک برای تقویت همکاری‌ها هستند. به نوشته عربی پست، «جمهوری آذربایجان تنها کشور اسلامی است که بیش از سی سال روابط دوستانه و همکاری با اسرائیل را حفظ کرده ، و این روابط حتی در جریان جنگ جاری در غزه تقویت شده‌ است».
بازار



ایران پرسمان

مرکز مطالعات استراتژیک بگین-سادات در خصوص پیوستن باکو به توافق‌نامه‌های ابراهیم نوشت که در نگاه اول، تحرک اسرائیل برای اعلام این الحاق گیج‌کننده به نظر می‌رسد؛ زیرا جمهوری آذربایجان، از نظر عملی، هم اکنون نیز متحدی نزدیک‌ برای اسرائیل است. اما واقعیت این است که تلاش برای افزودن جمهوری آذربایجان به توافق‌نامه‌های ابراهیم،، با هدف تقویت رابطه باکو با واشنگتن و در نتیجه تشویق جمهوری آذربایجان به اتخاذ موضعی سخت‌تر در برابر ایران انجام می‌شود. بدون شک، اسرائیل و جمهوری آذربایجان از «همکاری سه‌جانبه» با ایالات متحده استقبال خواهند کرد. اما تصور اینکه این همکاری چگونه می‌تواند منافع بلندمدت آمریکا را تأمین کند، دشوار است. ضمن این‌که آمریکا هیج دلیل قانع‌کننده‌ای برای دادن پاداش به جمهوری آذربایجان و نزدیکی به آن ندارد. لذا اهمیت استراتژیک باکو برای ایالات متحده ناچیز است و عمدتاً بر «تهدید اغراق‌شده ایران» متکی است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1244596/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خرید خودروهای خارجی هیبریدی برای دستگاه‌های دولتی آزاد شد

فلامینگوهای مهارلو

زمانی که شخصی به شما ظلم کرد...

سخن بزرگان/ نحوه صحیح دعا کردن دربیان امام صادق (ع)

کشف حالت‌های جدید کوانتومی در مواد درهم‌تنیده

کتاب «دیدار با دبیرکل»؛ 20 روایت از دیدار چهره‌های فرهنگی منتشر شد

رهبر انقلاب: خط ائمه «خط ایستادگی و استقامت» و درس ائمه «درس منطق و استدلال» است

مشاور ارشد ترامپ به مذاکرات فنی تهران و واشنگتن پیوست

استقبال روسیه از پیشنهاد عراقچی

پاسخ فرانسه به عراقچی: آماده ایم

الحوثی: عملیات حیفا دشمن را به شدت غافلگیر کرد

کاخ سفید: ترامپ از روند مذاکرات صلح اوکراین ناامید است

الحوثی: اسرائیل مناطق غزه را امن اعلام می‌کند و سپس بمباران می کند!

تیراندازی در فرودگاه بین‌المللی پیرسون تورنتو

غول‌های آمریکایی در مشت یمنی‌ها

گسترش بحث برانگیز حضور نظامی ترکیه در شمال عراق

ترامپ به پوتین: ولادیمیر! بس کن

آیا سوسیال‌دموکرات‌ها می‌توانند یخ دیپلماسی اروپا با ایران را بشکنند؟

طلافروشان اجازه فروش طلای قسطی دارند؟

چگونه مغز ما فریب می‌خورد؟

ملاقات مجازی با پزشک، سیاره ما را نجات می‌دهد

دو خط کتاب/ جای خالی سلوچ

وزیر امور خارجه: اصل موضوع غنی‌سازی قابل مذاکره نیست

نامه مشترک ایران، روسیه و چین به گروسی

زلنسکی: با الحاق «شبه‌جزیره کریمه» به روسیه موافقت نمی‌کنیم

پیشنهاد اسراییل به مردم غزه: پول می‌دهیم فلسطینی نباشید!

وزیر نفت مطرح کرد: چهار قرارداد بزرگ با شرکت‌های روسیه

استوری/ کلام آخرش نماز، تقوا، حسین...

استوری/ خدا نکنه زندونی شه تو قفس کبوتر...

ماکرون پوتین را به دروغگویی متهم کرد

حمله با چاقو در فرانسه یک کشته و سه زخمی برجا گذاشت

روسیه: نیروی حافظ صلح در اوکراین یعنی آغاز جنگ جهانی سوم

ایران برای کدام ایرانیان؟

سرگیجه بازار جهانی طلا

ارتش عوامل سلولی زنده برای درمان آلزایمر راه‌اندازی می‌شوند

مجموعه‌ علمی «کاوش در فضا» باز نشر شد

عراقچی: بار دیگر دیپلماسی را به اروپا پیشنهاد می‌دهم

واکنش فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی

جزئیات سفر وزیر نفت به مسکو از زبان خبرنگار صداوسیما

جولانی برای ترامپ نامه نوشت

چرخه غنی‌سازی متوقف نمی‌شود

سعد بن ابی وقاص از امیرالمؤمنین صلوات الله علیه می گوید!

سعدی اگر اینستاگرام داشت کدام شعرش را استوری می کرد؟!

حکمت/ کاری که دلت را به شک اندازد

هوش مصنوعی آینده «اوپن‌ای‌آی» بهترین نمونه در نوع خود خواهد بود

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

نماینده تهران: مذاکرات با آمریکا باید به تصویب مجلس برسد

توقف در میانکاله؛ اینبار رئیس‌جمهور صراحتاً حکم داد

تنش در شبه قاره؛ پاکستان حریم هوایی خود را به روی هند بست

پشت پرده سفر ماه آینده نتانیاهو به جمهوری آذربایجان