ایران پرسمان

آخرين مطالب

درد شهر را دوا کنید؛ درباره شعار ضد آمریکایی در صحن شورای شهر تهران تحلیل روز

درد شهر را دوا کنید؛ درباره شعار ضد آمریکایی در صحن شورای شهر تهران
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - هم میهن /متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
امیر جدیدی| همین اول نوشته بگویم که نگارنده از آن ضدآمریکایی‌ها و ضداسرائیلی‌های دوآتشه است. بنابراین آنچه در ادامه می‌خوانید ابداً به معنای حمایت یا وادادگی نسبت به این دو دولت نیست.
القصه، پنجشنبه بعدازظهر برای خرید موکت به خیابان مولوی ‌رفتم. در این سال‌ها زیاد به آن‌طرف‌های شهر سر زدم و اساساً با اتفاقاتی که در جنوب شهر می‌افتد بیگانه نیستم.
خدا رحمت کند رفتگانتان‌ را، خانه مادربزرگم در شهر ری بود و تا بود، تقریباً هفته‌ای یک‌بار خودم را به سرازیری تهران می‌سپردم. بعد از آن هم سالی یکی ‌دو بار برای عکاسی از دروازه غار، پاسگاه نعمت‌آباد، خزانه، مولوی، سر قبرآقا، سیداسماعیل، بی‌سیم، کوره‌های آجرپزی، اوراقی‌ها، خلازیل، تره‌بار، لب خط و چه و چه به جنوب تهران رفتم.
یعنی خوب می‌دانم همین که از چهارراه شاپور رد می‌شوی شهر رنگ دیگری می‌گیرد و چهره عوض می‌کند. اما چهره عوض کردن داریم تا چهره عوض کردن. یک چیز می‌گویم و یک چیز می‌شنوید.
از آنچه دیدم ظاهراً هیچ‌کس عین خیالش نیست که در کوچه پس‌کوچه‌های جنوب این شهر چه می‌گذرد یا اگر هست اینقدر موضوع پیچیده است که همه وا داده‌اند.
همین پنجشنبه‌ای که اول نوشته خدمت‌تان عرض کردم دو ساعت تمام در کوچه پس‌کوچه‌های مولوی در میان حجم انبوهی زن، مرد، پیر و جوانِ گرفتار اعتیاد بودم. به چشم دیدم که جماعت گرفتار رسماً در ملأ عام پایپ دست به دست می‌کنند و دوا روی زرورق می‌غلتانند. آنها نه برای پلیس تره خرد می‌کردند، نه مامور شهرداری، نه حتی حرف‌های مشفقانه روزنامه‌نگاری یک‌ لاقبا آن‌ها را بیخیال می‌کرد.
جوانی دیدم که 19 سالش بود و جای سوزن انداختن روی بدنش نمانده بود. جوان برای آنکه جای خالی مواد خونش را پر کند چند خطی دوا به منخرین وجود ‌فرستاد و با آه سوزناکی جوانی‌‌اش را به آسمان تهران فوت ‌کرد.
اعضای محترم شورای شهر، که در جلسه شورای شهر می‌نشینید و مشت گره می‌کنید و بر اسراییل و آمریکا مرگ می‌فرستید. باور بفرمایید وظیفه اصلی شما کار دیگری است.
چهار سال است که بر صندلی شورای شهر تهران تکیه زدید و اوضاع محله‌های جنوب تهران اگر نگویم بدتر، بهتر نشده است.
در خیلی از محل‌های جنوب تهران کار از فیلتر و سیگار و دوا و شیشه و سرنگ گذشته. به جای نشستن روی صندلی‌ها، گره کردن مشت، شعار و خط و نشان کشیدن سری به این محله‌ها بزنید. درد این شهر را دوا کنید.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1244387/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعای گروسی درباره موافقت ایران با مذاکره برای بازگرداندن دوربین‌های نظارتی

سرنگونی پهپاد ناشناس بر فراز کاروان نتانیاهو

4 سناریوی احتمالی ارتش اسرائیل درباره جنگ غزه

چرا مذاکرات فنی ایران و آمریکا به تعویق افتاد؟

نیشابور، از اولین های تمدن‌های استان خراسان

طبیعت مسحور کننده آبشار کردیت در استان چهارمحال و بختیاری

امام حکمت و علم...

لبخند ماه در آسمان ایران هم قابل مشاهده است؟

شعرخوانی زیبای هوشنگ ابتهاج

ادعای نتانیاهو: به فشار نظامی تا نابودی حماس ادامه می‌دهیم

کاخ‌سفید: صبر ترامپ درباره روسیه و اوکراین دارد تمام می‌شود

آب و تهران بی‌مرز

روایت قوچانی از «شگفتی اردیبهشت»: توافق در دسترس است

درخواست کشاورزان برای افزایش نرخ خرید گندم

زمان قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد

رویترز: اوپک‌پلاس در حال بررسی تسریع روند افزایش تولید نفت است

خالی کردن 1 میلیون دلار پول نقد روی سر مردم جمهوری چک!

رنگ و بوی طبیعت را در لرستان

از ما نیست کسی که نماز را سبک بشمارد

تکنولوژی عجیب کلاه خلبان f35

سه انفجار در پارکینگ یک مرکز خرید در مسکو

مدل های سه بعدی ابرنواخترها

شعرخوانی دلنشین امیرحسین ماحوزی

هدیه خاص رحیم پور ازغدی به مسعود پزشکیان

آیا سرنوشت وزیر دفاع آمریکا به ایران گره خورده است؟

ترامپ: زلنسکی می‌تواند صلح کند یا سه سال دیگر برای از دست دادن کل اوکراین بجنگد

ترامپ: زلنسکی چیزی برای افتخار کردن ندارد

شرط جدید معاون ترامپ برای توافق اوکراین؛ کی‌اف زمین بدهد

ماجرای انتقاد‌های تند و تیز ترامپ و پاپ فرانسیس از همدیگر چه بود؟

شرط کرملین برای توقف فوری جنگ اوکراین

جفری ساکس: آمریکا تنها مانع در ایجاد کشور فلسطینی است

بیانیه ترامپ در خصوص جنگ اوکراین روسیه را خوشحال کرد

رئیس پنتاگون آب پاکی را بر دستان اروپا ریخت!

عقب‌نشینی ترامپ از جنگ تجاری با چین

رسانه آمریکایی: نماینده ترامپ روز جمعه با پوتین دیدار می‌کند

روایت اقتصادی از فروش پنهان پلاسمای خون

ماموران رفتند

پنتاگون در مرز جنون

سخنگوی صنعت آب کشور: نگران تهران هستیم

دیپلمات پیشین: مدیریت صلح و جنگ در اختیار ایران است

نرخ آپارتمان های میان متراژ تهران در فروردین 1404

شترها راه را بر قطار در هرمزگان بستند!

سقوط از ارتفاع در زمین لرزه پرقدرت امروز استانبول

به لطف یک پروتئین، داروهای تزریقی را می‌توان به شکل خوراکی مصرف کرد

شاعرانه/ دل‌واپسی‌ام نیست، چه باشی چه نباشی

تخت روانچی دفتر یادبود درگذشت پاپ فرانسیس را امضا کرد

گزارش یک رسانه بریتانیایی از جزئیات نامه ملک سلمان به ایران

مرندی: عملکرد وزارت خارجه در این مذاکرات عاقلانه بوده

قیمت رسمی فروش نفت ایران اعلام شد

ترامپ: «وضعیت اوکراین وخیم است»