ایران پرسمان

آخرين مطالب

ایلان ماسک استعفا می‌دهد؟ جهان ما

ایلان ماسک استعفا می‌دهد؟
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / برخی منابع مدعی شدند ایلان ماسک از فشارهای فزاینده از سوی جریان چپ خسته شده و احتمالا از دولت ترامپ خارج خواهد شد.
به ادعای این منابع، «ایلان ماسک»، کارآفرین میلیاردر آمریکایی و رئیس «اداره بهره‌وری دولت» تمایل خود را برای کناره‌گیری از سمت دولتی‌اش به دلیل حملات سیاسی از سوی جناح چپ ابراز کرده است.
به گزارش «واشنگتن‌پست»، هنوز مشخص نیست ایلان ماسک دقیقاً چه زمانی از دولت فدرال خارج خواهد شد؛ اما انتظار می‌رود وضعیت او به عنوان «کارمند ویژه دولت» در پایان ماه مه به پایان برسد. یک منبع آگاه اعلام کرده است که ماسک به دلیل خستگی از «حملات بی‌رحمانه و غیراخلاقی از سوی جناح چپ سیاسی» آماده خروج است. این منبع همچنین افزود که ماسک معتقد است خروج او تأثیری بر قدرت یا عملکرد پروژه افزایش بهره‌وری دولت آمریکا نخواهد داشت؛ چراکه اعضای این تیم اکنون در ده‌ها نهاد دولتی مستقر شده‌اند.
بر اساس این گزارش، زمانی که ماسک و «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا از همه کارکنان فدرال خواستند تا هر هفته ایمیلی شامل پنج مورد از دستاوردهای خود ارسال کنند، هشدار دادند که عدم انجام این کار به منزله استعفا تلقی خواهد شد. ماسک این ایمیل‌ها را ابزاری برای «پاسخگویی» معرفی کرد تا اطمینان حاصل شود که کارکنان هنوز «نشانه‌ای از فعالیت» دارند.
اما اسناد به‌دست‌آمده توسط واشنگتن‌پست و مصاحبه با ده‌ها مدیر و کارمند در سراسر دولت فدرال آمریکا نشان می‌دهد که از همان ابتدا بسیاری از مسئولان از تبعیت از این دستور سر باز زدند.
بر اساس ایمیلی که به دست این رسانه رسیده، در جلسه‌ای که تنها 2 روز پس از صدور این دستور برای مدیران منابع انسانی ارشد دولت برگزار شد، دفتر مدیریت نیروی انسانی اعلام کرد که این طرح «داوطلبانه» است و عدم پاسخگویی استعفا محسوب نمی‌شود.
یک طرح شکست‌خورده و کاهش اعتبار ایلان ماسک
این موضع در واقع تلاش ماسک را از همان ابتدا تضعیف کرد. طبق این ایمیل، مدیران دفتر مدیریت نیروی انسانی در این جلسه همچنین گفتند که این نهاد قصدی برای استفاده از ایمیل‌های ارسالی ندارد.
با نزدیک شدن به خروج ماسک از دولت آمریکا و کاهش نفوذ او، این پیام‌های متناقض و سردرگمی ناشی از آن، نتیجه‌ای قابل پیش‌بینی داشته است. طبق بررسی واشنگتن‌پست و گفته‌های کارکنان، در حال حاضر هر نهاد دولتی سیاست متفاوتی درباره این ایمیل‌ها اتخاذ کرده است.
برخی از نهادها الزام به ارسال ایمیل را لغو کرده‌اند، برخی دیگر همچنان به رعایت سختگیرانه آن پایبندند و برخی هم ظاهراً ارسال ایمیل‌ها را الزامی کرده‌اند ولی هیچ نظارتی بر انجام آن ندارند. بسیاری از کارکنانی که هنوز ایمیل می‌فرستند، هر هفته نسخه‌ای کمی تغییر یافته از یک متن تکراری را ارسال می‌کنند یا این کار را به شوخی گرفته‌اند؛ مثلاً پاسخ‌های خود را به زبان خارجی می‌فرستند.
سخنگوی کاخ سفید از اظهار نظر درباره اینکه چند نهاد همچنان ارسال این ایمیل‌ها را الزامی می‌دانند خودداری کرد. ماسک هم به درخواست برای اظهارنظر پاسخ نداده است.
این طرح ایلان ماسک باعث بروز نگرانی زیادی میان کارمندان شده است. بسیاری درباره حریم خصوصی و امنیت شغلی خود نگران هستند و برخی از مشاوران ارشد ترامپ و نامزدهای کابینه نیز با این ایده مخالف بوده‌اند. پس از این مخالفت‌ها، کاخ سفید اعلام کرد که وزرای کابینه می‌توانند تصمیم بگیرند که آیا کارکنانشان باید این ایمیل‌ها را بفرستند یا خیر.
اداره بهره‌وری دولت آمریکا با فرمان اجرایی ترامپ در 20 ژانویه تأسیس شد و مأموریت آن کاهش هزینه‌های غیرضروری و بازسازی ساختار نهادهای فدرال است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1243571/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

1.6 میلیارد دلار در بازار ارز تجاری معامله شد

تا 200 میلیون تسهیلات بدون ضامن ویپاد؛ دیجیتال بانک پاسارگاد

خریداران طلا در فروردین 1404 چقدر ضرر کردند؟

سازه‌های آبی شوشتر

بابون ها از طریق حرکات فیزیکی احساسات خود را بیان می کنند

نمیخواهم خودش را اذیت کند!

توضیح جالب علم نور و رنگ ها

آن‌چه در بزرگداشت سعدی گذشت

کرملین: پوتین و سلطان عمان احتمالا درباره پرونده هسته‌ای ایران رایزنی می‌کنند

پزشکیان: در مذاکره با آمریکا، در چارچوب مشخص‌شده، آماده توافق هستیم

ترامپ: دیدارهای بسیار خوبی با ایران داشتیم

آکسیوس: ترامپ درباره ایران با نتانیاهو صحبت می‌کند

ترامپ: به احترام پاپ فرانسیس پرچم‌های آمریکا نیمه افراشته خواهند شد

رایزنی وزیران خارجه عربستان و مصر در ریاض

وقتی کمک بوی خون می‌دهد:جنایات پنهان اسرائیل زیرسایه «ماشاو»

نخست‌وزیر پیشین ایتالیا: طرح تسلیح مجدد اروپا به فروپاشی اتحادیه منجر می‌شود

توافق محدود در راه است؟

ایران و دو بال مذاکرات هسته‌ای

چراغ سبز سکه و طلا؛ دلار 82 تومان شد

کرایه‌ها گران شد

ترفند هوشمندانه اردک ها برای شکار

حرکت فلامینگوهای دریاچه مهارلو در میان کانال های آبی

شکار مهمترین بخش زندگی یک ببر است

آیا موجودات فضایی وجود دارد؟

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است!

کنایه ابراهیم متقی به شایعه خودنویس طلایی در مذاکرات عمان

ظریف: برخی در داخل کشور چشمشان به دهان افرادی مثل دوگین است

سنایی: روس‌ها خودشان را بزرگترین قربانی تاریخ میدانند

ظریف: چه روس پرست بودن و چه روس ستیز بودن، چه آمریکا پرست بودن، چه آمریکا ستیز بودن همگی این ها ناشی از جهل است

افشاگری تازه: وزیر دفاع آمریکا طرح‌های حساس حمله علیه حوثی ها را منتشر کرده بود

زاکانی تا آخر می‌ماند؟

مهم‌ترین ویژگی مذاکرات غیبت طرف‌های ثالث است

ازدحام افغانستان در پاکستان

کاهش 55 درصدی قدرت خرید مردم در 10 سال گذشته

سیگنال تازه از آینده قیمت دلار

وزیر نیرو: بدمصرف‌ها منتظر قطع برق باشند!

مار به دور اردک حلقه زده و مرد مانع از شکار شدن اردک شد

کوسه درحال انجام کارهای روزانه

سیل گسترده در سائوبرناردو دوکامپو برزیل

غبطه به قدرت تجسم ذهن سازنده‌ اثر

پرواز دسته جمعی طوطی های استرالیایی

آغاز فرآیند آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانش‌آموز

ای بی خبران شکل مجازی هیچ است!

مقام اسرائیلی: آنچه از مذاکرات ایران و آمریکا منتشر شده، خیلی شبیه برجام است

رئیس مجلس چهار قانون را ابلاغ کرد

ترامپ همچنان از وزیر دفاع خود حمایت می‌کند

شباهتهای اردوغان و ترامپ در سیاست

طلب آمرزش ترامپ برای پاپ فرانسیس

ایلان ماسک استعفا می‌دهد؟

اجماع سیاسی با چاشنی احتیاط