ایران پرسمان

آخرين مطالب

ارتش آمریکا کوچک می‌شود اقتصاد روز

ارتش آمریکا کوچک می‌شود
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / اندیشکده آمریکایی از برنامه دولت ترامپ برای کاهش گسترده نیروهای ارتش آمریکا در اروپا خبر داد؛ طرحی که در راستای تمرکز بر امنیت مرزی، مهار چین و کاهش هزینه‌های دفاعی اجرا خواهد شد.
اندیشکده آمریکایی گزارش داد که دولت آمریکا در چارچوب بازنگری در آرایش نیروهای نظامی خود در سطح جهان، قصد دارد شمار نیروهای ارتش این کشور را کاهش دهد؛ اقدامی که احتمالاً بیشترین تأثیر را در اروپا خواهد داشت و می‌تواند به کاهش قابل‌توجه حضور نظامی آمریکا در لهستان و آلمان منجر شود.
در جلسات اخیر کنگره ایالات متحده، موضوع آینده نیروهای ارتش آمریکا در داخل و خارج از این کشور مطرح شده است. با اینکه مقام‌های پنتاگون به‌طور رسمی اعلام کردند هنوز تصمیمی در این زمینه اتخاذ نشده، اما شواهد نشان می‌دهد که دولت «دونالد ترامپ» قصد دارد برای تحقق اهداف بودجه‌ای و راهبردی «پیت هگست»، وزیر دفاع، ابعاد ارتش را کوچک‌تر کند و نیروهای زمینی را در اروپا کاهش دهد.
از آغاز دور دوم ریاست‌جمهوری ترامپ، تیم امنیت ملی او اهداف روشنی را تعیین کرده است: پایان جنگ اوکراین، تأمین امنیت مرزهای داخلی، و کاهش هزینه‌های اضافی برای تمرکز بیشتر بر آسیا. اگرچه دولت هنوز جزئیات دقیقی درباره تأثیر این اهداف بر ساختار نیروهای نظامی آمریکا منتشر نکرده، شواهد نشان می‌دهد که اروپا دیگر اولویت اصلی نیست.
هگست در سفر ماه فوریه به اروپا تأکید کرده بود که آمریکا دیگر نمی‌تواند «تأمین‌کننده اصلی امنیت قاره اروپا» باشد و باید منابع خود را برای مقابله با چین و تقویت امنیت مرزی در جنوب صرف کند. این اظهارات نشانه‌ای از احتمال کاهش حضور نظامی آمریکا در اروپا تلقی شد، هرچند پنتاگون تاکنون به‌صورت رسمی درباره این موضوع موضع‌گیری نکرده است.
در مقابل، «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا در سفر ماه آوریل خود به اروپا با رد گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای مبنی بر کاهش تعهدات آمریکا در ناتو، گفت: «ما قصد نداریم از ناتو فاصله بگیریم، بلکه می‌خواهیم ناتو قوی‌تر شود.» با این حال، نگرانی در میان متحدان اروپایی همچنان پابرجاست.
بر اساس گزارش‌ها، پاسخ این نگرانی‌ها نه در اروپا، بلکه در دستورکار داخلی وزیر دفاع آمریکا نهفته است. هگست در یادداشتی در 18 فوریه از فرماندهان ارشد خواسته است تا برای پنج سال آینده، هر سال 8 درصد از بودجه خود را کاهش دهند. با این حال، هدف این کاهش بودجه، کاهش کلی بودجه دفاعی نیست، بلکه اختصاص منابع به اولویت‌های جدید امنیت ملی آمریکا است؛ از جمله برنامه‌هایی که از کاهش بودجه معاف شده‌اند.
بازار



نظامیان آمریکایی در لهستان
بسیاری از حوزه‌های پرهزینه پنتاگون از جمله عملیات در مرز جنوبی، برنامه‌های تسلیحاتی، دفاع موشکی، ساخت زیردریایی‌های هسته‌ای و پروژه‌های عمرانی در آسیا، از این کاهش بودجه معاف شده‌اند. در مقابل، برنامه‌های نوسازی ارتش آمریکا و حمایت از فرماندهی‌های نظامی در اروپا و غرب آسیا - که ارتش بیشترین نقش را در آن‌ها دارد - در فهرست معاف‌ها حضور ندارند؛ موضوعی که احتمال کاهش نقش ارتش را - به‌ویژه در اروپا - تقویت می‌کند.
یک شبیه‌سازی بودجه‌ای که اخیراً توسط مؤسسه محافظه‌کار «امریکن اینترپرایز» انجام شده نشان می‌دهد که تحت تفسیر سخت‌گیرانه از دستورالعمل‌های «پیت هگست»، وزیر دفاع، کاهش در ساختار نیروهای زمینی اجتناب‌ناپذیر است. در این شبیه‌سازی، تمام شرکت‌کنندگان اعلام کرده‌اند که برای متعادل‌سازی بودجه، ناچار به کاهش ساختار نیروی زمینی شده‌اند.
از نظر راهبردی نیز چنین کاهش‌هایی با هدف پنتاگون برای تمرکز بر آسیا مطابقت دارد. گرچه ممکن است ارتش آمریکا در عملیات‌های احتمالی در منطقه ایندوپاسیفیک مشارکت کند، اما نیاز به نیروهای زمینی در مقایسه با نیروهای دریایی و هوایی بسیار کمتر خواهد بود.
هرچند ارتش آمریکا گزارش‌هایی درباره حذف 90 هزار نیروی فعال را تکذیب کرده و مدعی شده که «شمار نیروها ممکن است حتی افزایش یابد» اما انتظار می‌رود کاهش‌هایی در بخش‌های اداری ارتش یا ساختارهای پرهزینه و تکراری فرماندهی انجام شود. با این حال، این کاهش‌ها کافی نخواهند بود و احتمالاً باید شمار قابل‌توجهی از نیروهای فعال، از جمله یگان‌های رزمی و نیروهای عملیات ویژه، کاهش یابند.
در کنار این فشارهای بودجه‌ای، دستور ترامپ برای کنترل کامل مرز جنوبی با مکزیک، فشار مضاعفی بر ارتش وارد کرده است. در حال حاضر، حدود 6600 نیروی فعال ارتش و بیش از 2000 نفر از گارد ملی در حال حمایت از عملیات مرزی هستند. این نیروها شامل یگان‌های زرهی، یگان‌های بالگردی و نیروهای پشتیبانی فرماندهی می‌شوند و بسیاری از آن‌ها از یگان‌هایی هستند که به‌طور معمول برای پاسخ به بحران‌ها در سطح بین‌المللی آماده‌باش دارند.
به گفته ژنرال «گریگوری گیو»، فرمانده ستاد فرماندهی شمالی آمریکا، این مأموریت «چند سال طول خواهد کشید» و چرخه چرخش نیروها بین مرز و پایگاه‌های داخلی، فشار سنگینی بر آمادگی ارتش وارد خواهد کرد. اگر این مأموریت در تمام دوره ریاست‌جمهوری ترامپ ادامه یابد، ممکن است تا 40 هزار نیروی زمینی را درگیر کند.

ایران پرسمان

رژه نظامیان آمریکایی در آلمان
در نتیجه، ترکیب فشار ناشی از کاهش ساختار نیروها و مأموریت مستمر مرزی، باعث خواهد شد که شمار کمتری از نیروهای ارتش برای استقرار در خارج از کشور در دسترس باشند. احتمال می‌رود حضور ارتش آمریکا در اروپا - چه به‌صورت دائمی و چه چرخشی - به‌ویژه در آلمان و لهستان، بیشترین کاهش را تجربه کند و بین 10 تا 20 هزار نیرو از این کشورها خارج شوند.
دولت ترامپ آشکارا اولویت را به مأموریت‌های مرزی داده و ارتش این کشور پس از کاهش نیروهایش نمی‌تواند به‌طور هم‌زمان تعهدات خود را در همه جبهه‌ها ایفا انجام دهد.
به گزارش کویینسی، اگرچه انتظار می‌رود کنگره آمریکا در برابر چنین کاهش‌هایی جنجال به پا کند، اما تحلیل‌گران نظامی تأکید دارند که کوچک‌سازی ساختار ارتش و کاهش حضور نیروهای زمینی آمریکا در اروپا باید از سال‌ها قبل انجام می‌شد.
بر اساس این تحلیل، شمار یگان‌های رزمی ارتش و نیروهای عملیات ویژه و پشتیبانی در مقایسه با نیازهای واقعی، همچنان بیش از حد باقی مانده و به‌ویژه پس از پایان 20 سال جنگ به بهانه مبارزه با تروریسم جهانی، فضای کافی برای کاهش آن‌ها وجود دارد.
حضور ارتش آمریکا در اروپا نیز در 10 سال گذشته به‌طور قابل‌توجهی افزایش یافته و اکنون فراتر از سطحی است که متناسب با تهدیدات موجود، منافع واقعی آمریکا در منطقه و مسئولیت‌های متحدانش باشد.
اندیشکده آمریکایی در انتها تاکید می‌کند که دولت ترامپ نباید در برابر اجرای این طرح‌ها تردید کند، بلکه باید از آن‌ها به‌عنوان اصلاحات ضروری در جهت صرفه‌جویی بودجه‌ای و تمرکز راهبردی بر اولویت‌های واقعی این کشور دفاع کند؛ تغییراتی که دولت‌های پیشین از انجام قاطع آن‌ها ناتوان بودند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1240711/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تایید محکومیت 214 میلیون دلاری بحرین؛ لاهه به نفع ایران رای داد

مقام آمریکایی: اف-18 به دلیل حملات حوثی‌ها سقوط کرد

80 درصد ایرانیان موافق مذاکره با آمریکا با حفظ دستاوردهای موشکی و هسته‌ای هستند

صداوسیما دنبال کارشکنی در مذاکرات بود

چرخش به سمت صهیون!

بحران در شبه‌قاره هند و دست خالی آمریکا

کارت سوخت حذف میشود ؟

زندگی بزرگان/ شهیدی که به خاطر یک مادر قید تیم ملی را زد!

آزمایش عجیب شیخ بهایی!

این مدرسه می‌تواند ما را همنشین فرشته‌ها کند!

سرایت فساد از خواص به مردم و سرایت صلاح از مردم به خواص

اسکلت روباتیک پیشرفته پوشیدنی

اولین بخشش خدا چیست؟

پزشکیان باکو را به مقصد تهران ترک کرد

هاآرتص: کشته شدن نظامیان اسرائیلی در غزه از سر گرفته شد

پیش به سوی تغییر توازن در قفقاز

اعتراف پوتین درباره نظامیان کره شمالی

رسوایی در بندر

انگیزه‌‏های مخالفان موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا

ایده «کشور مستقل» برای آمریکا بسیار خطرناک است

پیش بینی قیمت دلار 9 اردیبهشت 1404

پیش بینی جدید از آینده بازار مسکن؛ بازار املاک رونق می‌گیرد؟

زندگی بزرگان/ مشی کریمانه با مخالفان

تصویر جدیدی از سحابی عقابِ

خوشبختی واقعی چیه؟

وزیر اطلاعات: اگر منافع ملی ما تامین شود توافق در دسترس است

پاسخ معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری به چرایی عزل شهرام دبیری

پیام تسلیت اردوغان در پی حادثه بندر شهید رجایی

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: درمورد نقش عوامل خارجی در انفجار بندر شهید رجایی هنوز به قطعیت نرسیده‌ایم

رئیس‌جمهور: مصمم به اجرای توافقات با جمهوری آذربایجان هستیم

ادعای آکسیوس درباره دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا

مقام سابق ارتش اسرائیل در واکنش به اظهارات ترامپ: به نظر می‌رسد شکاف‌ها میان اسرائیل و آمریکا درباره مسئله ایران در حال گسترش است

پیام تسلیت روحانی برای حادثه بندر شهید رجایی

شیخ نعیم قاسم: حملات اسرائیل به لبنان، با اطلاع آمریکا صورت می‌گیرد

رایزنی وزیران خارجه عربستان و عمان درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی

رسانه عبری: شرایط ارتش اسرائیل اصلا خوب نیست

رئیس شاباک استعفای خود را اعلام کرد

پاسخ اوکراین به اعلام آتش بس موقت از سوی پوتین

راغفر: اقتصاد ایران در اختیار رفقا و قوم و خویش مسئولان است

زمدگی بزرگان/ شهیدی که به خاطر یک مادر قید تیم ملی را زد!

آیا پرچم آمریکا هنوز روی ماه است و می‌توان با تلسکوپ آن را دید؟

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه گفت‌وگوهای فنی

ادعای رویترز درباره پیشنهاد ایران برای ملاقات با تروئیکای اروپایی

ترامپ: جهان را اداره می‌کنم!

100 روز اول ترامپ2 چگونه گذشت؟

برق عمومی در اسپانیا و پرتغال قطع شد؛ مردم در قطار گیر کردند

آمریکا بار دیگر به صنعا حمله کرد

استقبال حماس از جلسه دادگاه لاهه برای رسیدگی به عملکرد اشغالگران

احتمالات یک فاجعه