ایران پرسمان

آخرين مطالب

کشف 1.5 میلیون شیء فضایی ناشناخته توسط یک دانش‌آموز دبیرستانی تحلیل روز

کشف 1.5 میلیون شیء فضایی ناشناخته توسط یک دانش‌آموز دبیرستانی
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /متیو پاز (Matteo Paz)، دانش‌آموز دبیرستانی، با راهنمایی یک دانشمند از موسسه فناوری کالیفرنیا یا به اختصار کلتک (Caltech)، یک روش یادگیری ماشینی را برای تشخیص و تجزیه و تحلیل تغییرات ظریف در اندازه‌گیری‌های فروسرخ تلسکوپ نیووایز (NEOWISE) ناسا توسعه داده است.
یک دانش‌آموز دبیرستانی از ایالات متحده با استفاده از هوش مصنوعی 1.5 میلیون شیء کیهانی را در فضا کشف کرد که پیش از این ناشناخته بودند. متیو پاز در حین انجام یک پروژه تحقیقاتی به عنوان بخشی از برنامه گسترش آکادمی Planet Finder که در موسسه فناوری کالیفرنیا (Caltech) ارائه شده است، یک الگوریتم هوش مصنوعی جدید برای شناسایی اشیاء ایجاد کرد.
به نقل از آی‌ای، مقاله پاز در مجله نجوم، الگوریتم هوش مصنوعی را که او توسعه داده است، نشان می‌دهد که می‌تواند توسط سایر محققان نیز استفاده شود. علاقه او به نجوم از دوران دبستان شروع شد و با الهام از سخنرانی‌های عمومی رصد ستارگان، مادرش او را به کلتک برد.
در تابستان سال 2022، پاز به آکادمی سیاره‌یاب به رهبری پروفسور نجوم اندرو هاوارد (Andrew Howard) پیوست و در آنجا نجوم و علوم رایانه خواند. در طول این برنامه، دیوی کرک پاتریک (Davy Kirkpatrick)، دانشمند ارشد مرکز پردازش و تجزیه و تحلیل مادون قرمز کلتک، راهنمایی شد، که راهنمایی او به پاز کمک کرد تا یک پروژه تحقیقاتی جاه طلبانه را انجام دهد که در نهایت منجر به انتشار این مقاله شد.
کرک پاتریک، که در یک شهر کشاورزی در تنسی بزرگ شد، به لطف یک معلم علوم دبیرستان که او را تشویق کرد و به او کمک کرد برای کالج برنامه‌ریزی کند، الهام گرفت تا نجوم را دنبال کند.
این دانشمند انگیزه داشت تا همان نوع راهنمایی را ارائه دهد که زمانی مسیر او را شکل داده بود و به محققان جوان کمک می‌کرد تا پتانسیل خود را درک کنند. کرک پاتریک همچنین فرصتی برای استخراج درک عمیق‌تر از کاوشگر مادون قرمز میدان گسترده‌ نیووایز، تلسکوپ فروسرخ بازنشسته‌ای که بیش از یک دهه به رصد آسمان برای یافتن سیارک‌ها و دیگر اجرام نزدیک به زمین اختصاص داشت، یافت.
فراتر از ردیابی سیارک‌ها، تلسکوپ نیووایز ناسا همچنین سیگنال‌های گرمایی را از اجرام کیهانی دور از جمله پدیده‌هایی که به عنوان متغیرها شناخته می‌شوند، همچون اختروش‌ها، ستارگان در حال انفجار، و منظومه‌های دوتایی‌ ثبت کرد. بسیاری از این داده‌ها دست نخورده باقی ماندند. با شناسایی این اجرام، محققان می‌توانند کاتالوگی بسازند که چگونگی تغییر چنین پدیده‌های آسمانی را در طول زمان روشن کند.
با حضور پاز، این رویکرد به سرعت تغییر کرد. پاز به‌جای بررسی دستی داده‌ها، پیشینه خود را در هوش مصنوعی که با ترکیب انتخابی کدنویسی، علوم رایانه نظری و ریاضیات رسمی شکل می‌گرفت در مطالعه کرک پاتریک اعمال کرد. پاز این مهارت را داشت که مجموعه داده عظیم نیووایز را به یک زمین آموزشی برای یادگیری ماشینی تبدیل کند.
مدل هوش مصنوعی تغییرات ظریف در اندازه‌گیری‌های نیووایز را تشخیص می‌دهد
پاز که مصمم به مقابله با چالش موجود بوده است، یک روش یادگیری ماشینی را برای تجزیه و تحلیل کل مجموعه داده نیووایز و پرچم گذاری اشیاء متغیر بالقوه توسعه داد. او تنها در عرض 6 هفته یک مدل هوش مصنوعی را تهیه کرد که امیدوارکننده بود. در طول راه، او با کرک پاتریک برای به دست آوردن درکی در مورد نجوم و اخترفیزیک مربوطه مشورت کرد. سال گذشته، پاز و کرک پاتریک برای ادامه تحقیقات خود دوباره متحد شدند. با توجه به اینکه پاز اکنون سایر دانش‌آموزان دبیرستانی را راهنمایی می‌کند، این محقق جوان مدل هوش مصنوعی را برای پردازش داده‌های خام نیووایز و تجزیه و تحلیل نتایج اصلاح کرده است. این مدل که برای تشخیص تغییرات ظریف در اندازه‌گیری‌های فروسرخ تلسکوپ آموزش دیده بود، 1.5 میلیون جرم جدید بالقوه را شناسایی و طبقه‌بندی کرد. در سال 2025، پاز و کریک پاتریک قصد دارند کاتالوگ جامعی از اجرامی منتشر کنند که تغییرات روشنایی قابل توجهی را در داده‌های نیووایز نشان می‌دهند. پاز، اکنون کارمند کلتک است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1239989/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قسط بده که دیده شوی!

قیمت خودرو در سراشیبی

کلبه چوبی در طبیعت بهاری

پدیده ای جالب در مریخ مشاهده شد!

شاعرانه/ زیر بار غم تو داشت کسی له می‌شد

گزارش اولیانوف از دیدار با نماینده دائم جدید ایران در آژانس

دستور کار امروز جلسه علنی مجلس

دولت ترامپ کمک 2.2 میلیارد دلاری به دانشگاه هاروارد را تعلیق کرد

ضرب‌ و شتم دانشجویان معترض حامی فلسطین در دانشگاه آمستردام هلند

ثبات شکننده شبکه بانکی

تفال/ هواخواه توام جانا و می‌دانم که می‌دانی

پیام رئیس‌جمهور در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی

سرمقاله خراسان/ قره قوم، کارویژه دیپلماسی استانی شود

بیانیه سفارت روسیه در تهران درباره سفر عراقچی به مسکو

بقائی: دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط برگزار می‌شود

9 خبر منتشرنشده درباره مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان

رویداد مسقط از پس ژرفای تاریخ

حرکت در مسیر عقلانیت؛ یک سال پس از وعده صادق1

دیپلمات پیشین: شرایط برای توافق ایران و آمریکا مهیاست

سخنگوی دولت اصلاحات: از ترس شکست نباید مذاکرات را متوقف کرد

خیز بن‌سلمان برای هسته‌ای شدن؟

زنی متوهم که تاثیر وحشتناکی بر ترامپ دارد

ملاک دهک بندی خانوارها چیست؟

نوع متفاوتی از جنگل نوردی در اندونزی

فیلمی ترسناک از غذا دادن به لاشخورها در یک مزرعه پرورش کرکس!

فیلمی جنجالی از مشاهده راکون آمریکایی در جنگل‌های تالش!

نمای هتل Marina Bay Sands در سنگاپور

یک قلعه به سبک گوتیک در لیتوانی

معجزه بقا در سرمای منفی ده درجه

مردی که یک‌شبه حافظ قرآن شد

وقتی کشتن یک خوک باعث درگیری بین آمریکا و بریتانیا می‌شود!

این کهکشان مارپیچ چشم نواز را ببینید!

در بزرگداشت عطار چه گذشت؟

عراقچی همتای عربستانی را در جریان روند مذاکرات مسقط قرار داد

رایزنی تلفنی وزیر خارجه بحرین با عراقچی

رفتار عجیب ترامپ در حضور نوه‌اش

اوضاع انسانی وخیم در نوار غزه

کنایه سنگین ترامپ به زلنسکی: او جنگ را شروع کرد، سپس برای موشک، التماس کرد

ترامپ به سی ان ان: دیگه اصلا اعتباری ندارین!

جزئیات طرح زیاده‌خواهانه اسرائیل برای توقف دائمی جنگ غزه

تقویت ریال با مذاکره

هسته سخت نظام علیه نظام؟

اولین یارانه نقدی 1404 واریز شد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 26 فروردین 1404

وقتی که تو مغازه شاگردات بیکارند!

وقتی یه پدر نادان کلید ماشین رو میده دست پسر بچه اش!

این حیوان بز است یا اسب!

با یه فرمون اشتباه کل خیابون رو بست!

بدشانسی به روایت تصویر!

طوفان گرد و خاک در آستان قدس علوی نجف اشرف