ایران پرسمان

آخرين مطالب

زنی متوهم که تاثیر وحشتناکی بر ترامپ دارد تحلیل روز

زنی متوهم که تاثیر وحشتناکی بر ترامپ دارد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - جماران /متن پیش رو در جماران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
لومر قبلاً به دلیل سخنان نفرت‌انگیز از پلتفرم ایکس (توییتر سابق) منع شده بود و زمانی در اعتراض به این موضوع، خود را در مقر شرکت حبس کرد، اما در دوران ایلان ماسک به این پلتفرم بازگردانده شد و اکنون از دنبال‌کنندگان گسترده‌ای در اینترنت برخوردار است.
به گزارش الجزیره، به گفته آلن راسبریجر، ستون نویس روزنامه انگلیسی ایندیپندنت، توجه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دوره دوم ریاست جمهوری‌اش به لورا لومر، که چهره راست افراطی است و به نظریه‌پرداز توهم توطئه مشهور است و سابقه طولانی در ترویج ادعاهای دروغین و تحریک‌آمیز دارد، نگرانی‌های بیشتری را در مورد تکیه ترامپ بر وفاداری به جای شایستگی برانگیخته است.
مقاله راسبریجر بر نگرانی فزاینده در مورد تکیه ترامپ به لومر برای مشاوره امنیت ملی در طول دوره دوم ریاست جمهوری‌اش تأکید می‌کند. لومر کسی است که به ترویج روایت های خطرناک و دروغین درباره حوادث، مانند ادعای اینکه رویدادهای 11 سپتامبر یک اقدام داخلی بوده و تیراندازی‌های مدرسه‌ای صحنه‌سازی شده‌اند، مشهور است.
نویسنده اشاره می‌کند که لومر قبلاً به دلیل سخنان نفرت‌انگیز از پلتفرم ایکس (توییتر سابق) منع شده بود و زمانی در اعتراض به این موضوع، خود را در مقر شرکت حبس کرد، اما در دوران ایلان ماسک به این پلتفرم بازگردانده شد و اکنون از دنبال‌کنندگان گسترده‌ای در اینترنت برخوردار است.
اخیراً، گزارش‌ها حاکی از آن است که لومر مدعی شده که او ترامپ را متقاعد کرده است که 6 نفر از مقامات ارشد امنیت ملی، از جمله ژنرال تیموتی هوگ، رئیس آژانس امنیت ملی، وفادار نیستند و همین امر باعث شد که او روز بعد آنها را اخراج کند.
اگرچه ترامپ نقش لومر در اخراج‌ها را انکار کرد، اما این ستون‌نویس خاطرنشان کرد که پست‌های این خانم در ایکس خلاف این را نشان می‌دهد، زیرا او متعهد شده است که به «تعقیب» افراد غیر وفادار در آژانس‌هایی مانند اف‌بی‌آی، وزارت دادگستری، آژانس امنیت ملی و وزارت امور خارجه ادامه دهد، و این امر نگرانی‌ها را در مورد پاکسازی گسترده‌تری بر اساس وفاداری به جای شایستگی یا مشروعیت برانگیخته است.
 نویسنده در این مقاله استدلال می‌کند که این امر نشان‌دهنده یک تغییر خطرناک در نحوه اتخاذ تصمیمات حیاتی امنیت ملی است، زیرا این متخصصان نیستند که تصمیمات را می‌گیرند، بلکه ایدئولوگ‌های نظریه توهم توطئه این کار را انجام می‌دهند، زیرا ذهنیت ترامپ، که وفاداری را در اولویت قرار می‌دهد، دفتر بیضی را به «اتاق پژواک شکست‌خوردگان» تبدیل می‌کند، جایی که صلاحیت‌هایی مانند تجربه، قضاوت و صداقت دیگر مهم نیستند.
این ستون زنگ خطری را در مورد سوء استفاده احتمالی ترامپ از دستگاه اطلاعاتی به صدا در می‌آورد و می‌پرسد که آیا این ضمانت‌ها در سایه رئیس‌جمهوری که «ضوابط نهادی را تضعیف می‌کند و آشکارا خود را با افراد وفادار به خودش احاطه می‌کند»دوام خواهد آورد.
نویسنده در اینجا نگرانی سر جان ساورز، رئیس سابق سرویس اطلاعات خارجی انگلیس، را در مورد تمایلات استبدادی ترامپ و تأثیر آن بر ائتلاف‌های بین‌المللی تبادل اطلاعات، مانند ائتلاف «پنج چشم» نقل می‌کند.
به طور کلی، نویسنده معتقد است که بازگشت ترامپ به قدرت پارانویا، انتقام و توهم را به قلب حکمرانی آمریکا و شاید اکنون به عملیات اطلاعاتی واشنگتن آورده است و وضعیتی از عدم قابلیت پیش‌بینی را به وجود آورده و احتمال گسترش هرج و مرج گسترده را در این لحظه تقویت کرده است، لحظه‌ای که هیچ‌کس نمی‌داند ترامپ یا عواملش در ادامه چه کاری ممکن است انجام دهند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1240425/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام تکان‌دهنده گردان‌های قسام برای خانواده‌های اسیران اسرائیلی (زیرنویس فارسی)

ادعایی درباره میزان بدهی دولت سابق

پزشکیان حُکم داد

رئیس جمهور به معاون برکنار شده‌اش نامه نوشت

عارف: گزارش‌های دستگاه‌ها باید «دقیق» و «معتبر» باشد

نیکی هیلی: آمریکا برای در اختیار داشتن هیچ سطحی از تولیدات هسته‌ای به ایران اعتماد ندارد

قائم‌پناه: پزشکیان سال 1367 در گزینش رد شد

اینجا بمب‌ها را می‌شناسند...آنجا خودروها را...

آمریکا بیش از همه از این موشک‌ها می‌ترسد

جنگنده اسرائیلی دهکده صهیونیستی را بمباران کرد!

چه کسی لیبی را به حضیض رساند؟

لحظه شکار کردن تک‌تیرانداز اسرائیلی توسط مقاومت در غزه (زیرنویس فارسی)

جنوب تشنه؛ درباره سواحل و جزایری که از توسعه بازمانده‌اند

ترکیه در مسیر استبداد؟

ارزیابی «تحلیلگر اسرائیلی» از شطرنج هسته‌ای آمریکا و ایران

پیش بینی قیمت طلا و سکه 27 فروردین 1404

واریز اعتبار گام سوم از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهار تا هفت از فردا

لحظاتی از بارش تگرگ امروز در حرم امام رضا (ع)

سیستم چرخ هواپیمای بوئینگ 737 مکس

طوفان شدید شن در بصره عراق

زلزله 6 ریشتری در کالیفرنیا آمریکا

روش صحیح استفاده از پرچم صهیونیست‌ها

تصاویری از شهر لس‌آنجلس که شاید تا امروز ندیده‌اید!

علم نور است!

کدام افراد مشهور تا کنون با بلواوریجین به فضا رفته‌اند؟

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

عصبانیت نتانیاهو از گزارش منتشر شده در سایت رهبر انقلاب

شبی که گنبد آهنین جاماند

کار ظریف رسما با دولت تمام شد؛ پیام پزشکیان

کاخ سفید: ترامپ خواهان گفت‌وگو با ایران است

برنامه فکری القاعده به روایت مفتی پیشین این گروه

شوک جدید آمریکا به اوکراینی ها!

جنگ تعرفه ها؛ آمریکایی ها به کدام کالاهای چینی وابسته هستند؟

سودان؛ بزرگ‌ترین بحران انسانی جهان

هگست: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف 20 دقیقه غرق کند

مذاکرات اخیر ایران و آمریکا؛ دیپلماسی با حفظ عزت و منافع ملی

ناگفته‌های مدارس خیرساز

رفع فیلترینگ مشمول مرور زمان نشود

پیام ویدئویی گردان‌های قسام برای خانواده‌های اسیران اسرائیلی (زیرنویس فارسی)

دریافت علی‌الحساب شهریه برای پیش‌ثبت‌نام مدارس طبق تعرفه سال گذشته

«یک تهران» زمین مسکونیِ رها شده

بازار سهام در انتظار تغییر سیاست‌های کلان اقتصادی؛ تحلیلی بر بورس تهران در روزی که گذشت

هشدار جدی به مالکان خانه‌: مستاجر می‌تواند از شما شکایت کند

مهندس اوحدی: خدمت‌رسانی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا در دوره جدید پویاتر شده است

خط تولید غیر بهداشتی چوب و قاشق بستنی

کتابخانه‌‌ای با تِم صخره‌ نوردی!

چگونه بینی فوک‌ها از ورود آب به ریه ها جلوگیری می کند؟

سرقت لباس با روشی متفاوت در ترکیه

بازگشت زمستان به بهار ارسباران

شروع بارش برف در هریس استان آذربایجان شرقی