آلمان طرح خدمت اجباری سربازی را از سر میگیرد
جهان ما
بزرگنمايي:
ایران پرسمان - تسنیم / وزیر دفاع آلمان از اجرایی شدن مجدد طرح خدمت سربازی اجباری در کشورش در سال جاری میلادی برای رفع کمبود پرسنل ارتش خبر داد.
پس از تعلیق طرح سربازی اجباری در سال 2011، ارتش آلمان در آستانه معرفی یک سیستم خدمات جدید برای اجرای مجدد این طرح است.
بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان تاکید کرد که سریعا قانونی را برای این منظور ارائه دهد. پیستوریوس، اعلام کرد که میخواهد در صورت ادامه خدمت در دولت جدید، خدمت نظامی جدید را در سال جاری آغاز کند.
پیستوریوس در این باره به هفته نامه اشپیگل گفت: قانون مربوطه تا حد زیادی آماده شده است و می تواند امسال اجرایی شود.
وزیر دفاع آلمان همچنین اعلام کرد که می خواهد خدمت سربازی جدی درا بر اساس مدل مورد استفاده در سوئد شکل دهد. بنابراین مردان بالای 18 سال باید یک پرسشنامه را پر کنند. پیستوریوس گفت: این با فرآیند ثبت نام نظامی تضمین میشود. سپس ارتش آلمان به افراد مناسب مراجعه میکند تا ببیند آیا آنها میخواهند که خدمات اولیه نظامی را انجام دهند.
پیستوریوس در عین حال مدعی شد که انتظار هیچ مشکلی در تامین نیازهای پرسنلی ارتش آلمان ندارد.
وی گفت: سوئدی ها چندین سال است که این کار را با موفقیت انجام داده اند. ما همچنین فرض می کنیم که بتوانیم داوطلبان کافی را در چند سال اول جذب کنیم، بنابراین حتی لازم نیست در مورد اجباری کردن آن بحث کنیم. این مقام حزب سوسیال دموکرات گفت تنها در صورتی که اعداد در نهایت بسیار اندک باشند، باید در مورد اجباری شدن این طرح تصمیم گیری شود.
پیستوریوس همچنین در بخش دیگری از سخنانش گفت که 100 درصد مطمئن نیست که آیا در دولت جدید به عنوان وزیر دفاع به کار خود ادامه خواهد داد یا خیر.
آلمان همچنان به خرید تسلیحات از آمریکا ادامه می دهد
وزیر دفاع آلمان همچنین پیش بینی نمیکند که این کشور در آینده در مورد خرید تسلیحات از ایالات متحده رویگردان شود. این مقام آلمانی در این باره گفت: آلمان به خرید از بازار آمریکا ادامه خواهد داد.
وی در همین راستا انتقاد از خرید جت جنگنده اف 35 به دلیل تهدیدهای دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده علیه گرینلند را رد کرد. پیستوریوس در این باره گفت: من هیچ کشوری را نمی شناسم که از قراردادهای خود برای اف 35 خارج شده باشد و فکر می کنم این کار درستی است. اف 35 یک پروژه چند ملیتی است.
هشت کشور از جمله پنج کشور اروپایی در این توسعه شرکت کردند. 14 کشور ناتو در حال حاضر از اف 35 استفاده می کنند یا در آینده استفاده خواهند کرد.
وزیر دفاع آلمان هشدار داد: هیچکس نمیتواند انکار کند که ابهاماتی در چنین قراردادهایی وجود دارد. اما جایگزینی برای خروج از آنها اکنون میلیاردها هزینه دارد. در عین حال، ما هیچ هواپیمای دیگری برای اشتراک هستهای در ناتو نداریم.
وزیر دفاع آلمان همچنین گفت: اقدامات آمریکایی ها کمتر قابل پیش بینی شده است. اما این لزوما به این معنی نیست که ما دیگر نمی توانیم به یکدیگر تکیه کنیم.
لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1239183/