ایران پرسمان

آخرين مطالب

افزایش چگالی باتری‌های لیتیوم-گوگرد با فناوری‌نانو تایید شد اقتصاد روز

افزایش چگالی باتری‌های لیتیوم-گوگرد با فناوری‌نانو تایید شد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /شرکت سالیدئون تکنولوژی (Solidion Technology) اعلام کرده است که باتری‌های لیتیوم-گوگرد (Li-S) این شرکت به چگالی انرژی 380 وات‌ساعت بر کیلوگرم (Wh/kg) دست یافته‌اند. هدف بعدی این شرکت رسیدن به 450 وات‌ساعت بر کیلوگرم است. این دستاورد چشمگیر به‌تازگی توسط یک تولیدکننده پیشرو در صنعت باتری خودروهای برقی تایید شده است.
شرکت سالیدئون با توسعه مجموعه‌ای از راه‌حل‌های نوآورانه، موفق به رفع مشکلات اصلی در زمینه تجاری‌سازی کامل باتری‌های لیتیوم-گوگرد شده است. این راه‌حل‌ها شامل آند لیتیوم فلزی محافظت شده با گرافن/الاستومر، کاتد گوگرد محافظت‌شده با گرافن سه‌بعدی و الکترولیت‌های شبه‌جامد یا جامد هستند.
باتری‌های لیتیوم-گوگرد دارای چگالی انرژی نظری بسیار بالاتر از 600 وات‌ساعت بر کیلوگرم هستند و در حال حاضر تنها راه‌حل عملی ذخیره‌سازی انرژی هستند که قادرند چگالی انرژی باتری‌های لیتیوم-یونی را که حدود 260 وات‌ساعت بر کیلوگرم است، دو برابر کنند. از آنجا که ماده اصلی کاتد در این باتری‌ها گوگرد است که ارزان و فراوان است، باتری‌های لیتیوم-گوگرد گزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه و محیط‌زیستی‌تر نسبت به دیگر فناوری‌ها محسوب می‌شوند. این باتری‌ها برخلاف باتری‌های لیتیوم-یونی، هیچ‌یک از عناصر فلزی کمیاب و گران‌قیمت مانند کبالت، نیکل و منگنز را شامل نمی‌شوند.
ترکیب هزینه بسیار پایین گوگرد با چگالی انرژی استثنایی، این امکان را فراهم می‌آورد که قیمت تولید باتری‌ها به کمتر از 65 دلار به ازای هر کیلووات‌ساعت (kWh) برسد. به این ترتیب، هزینه باتری خودروهای برقی که برای یک پکیج 100 کیلووات‌ساعتی (100 kWh) که امکان مسافت 500 مایل را فراهم می‌آورد، به 6500 دلار خواهد رسید. این میزان هزینه به‌زودی قابل مقایسه با هزینه موتورهای احتراقی خواهد بود، که این موضوع به ارزان‌تر شدن خودروهای برقی کمک می‌کند و حتی بدون نیاز به یاری‌های دولتی، این خودروها به‌طور قابل توجهی قابل دسترسی‌تر خواهند بود.
باتری‌های لیتیوم-گوگرد با استفاده از گوگرد به عنوان ماده اصلی کاتد، که در مقایسه با فلزات گران‌قیمت همچون کبالت و نیکل مقرون‌به‌صرفه‌تر است، به‌عنوان گزینه‌ای زیست‌محیطی‌تر شناخته می‌شوند. همچنین، هزینه پایین‌تر تولید گوگرد و چگالی انرژی بالا، به همراه هزینه پایین باتری‌ها، این فناوری را به یکی از گزینه‌های مقرون‌به‌صرفه برای خودروهای برقی و راه‌حل‌های ذخیره‌سازی انرژی تبدیل می‌کند.
در حال حاضر، فناوری باتری لیتیوم-گوگرد همچنان در حال پیشرفت و بهبود است و از آنجا که سالیدئون به هدف بعدی خود یعنی 450 وات‌ساعت بر کیلوگرم نزدیک می‌شود، این فناوری پتانسیل بالایی برای تجاری‌سازی و استفاده گسترده در صنایع مختلف، به ویژه در صنعت خودروهای برقی و سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی دارد.
به نقل از ستاد نانو، دستیابی به چگالی انرژی بالا و هزینه پایین‌تر باتری‌های لیتیوم-گوگرد که توسط سالیدئون تکنولوژی به‌دست آمده، نشان‌دهنده پیشرفت‌های چشمگیر در زمینه توسعه فناوری‌های ذخیره‌سازی انرژی است. این موفقیت به همراه راه‌حل‌های نوآورانه در زمینه آندها، کاتدها و الکترولیت‌ها، این امکان را فراهم می‌آورد که صنعت خودروهای برقی به سمت دستیابی به هزینه‌های مقرون‌به‌صرفه‌تر و عملکرد بهتر پیش برود.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1238827/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هک شدن بانک سپه تکذیب شد

استانی شدن اجاره‌بهای واحدهای مسکونی تا چه اندازه بر کنترل قیمت‌ها موثر است؟

میخواست با موتور تک چرخ بزنه، پشتک زد!

مارماهی های رودخانه ای این طوری تغذیه می‌کنند!

پزشکیان در رژه روز ارتش: نیروهای مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح‌ است

شهادت 38 غیرنظامی در حمله آمریکا به بندر نفتی یمن

متقاضیان ویزای آمریکا تفتیش عقاید دیجیتال می‌شوند

فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد

تفال/ سحر با باد می‌گفتم حدیث آرزومندی

تقویم تاریخ/ روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی زمینی

کشف دورترین و قدیمی‌ترین همزاد کهکشان راه شیری توسط «جیمز وب»

فاضل نظری به «نیست» رسید

رژه روز ارتش در سراسر ایران آغاز شد

آلمان خودروهای زرهی و پهپاد به اوکراین داد

حماس: آماده آغاز فوری مذاکرات جامع هستیم

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

روایتی از پاسخ رهبرانقلاب به درخواست ویژه وزیر دفاع عربستان

کمالوندی: معاون گروسی به تهران می‌آید

تحریم های جدید آمریکا علیه یمن

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

همه لذات آمریکا را سه طلاقه کردم!

واکنش جالب ورزشکار زن ایرلندی مقابل حریف صهیونیستش

پاسخ جالب امام خمینی (ره) که برای این روزها گفته شده است!

صحبت‌های جالب یک مسیحی درباره اسلام

بازسازی ماجرای کم فروشی قوم شعیب (ع) در قرآن با استفاده از هوش مصنوعی

معرفی کتاب یک عاشقانه آرام؛ روایت زندگی و عشق ماندگار

حضور عراقچی در مراسم روز ارتش در مسکو

هرکسی را که مخالف ما بوده و یا هست را حذف می‌کنیم!

حمله جنگنده های آمریکایی به یمن

ترامپ: با چین به توافق خوبی خواهیم رسید

استیو ویتکاف کیست؟

لاوروف و روبیو، تلفنی گفت‌وگو کردند

تهران در محاصره 55 بحران

فارن پالیسی: نتانیاهو جنگ دوم غزه را آغاز کرده است؟

کن نیوز مدعی شد: ورود 2 هواپیمای جدید به ناوگان هوایی کشور

بُهت بازار خودرو از شوک رانا

مقایسه جالب متروی آمریکا و چین

استوری/ صلی الله علیک یا اباعبدالله

نور چند دقیقه طول میکشه از خورشید به سیارات دیگر منظومه شمسی برسد؟

ستاره‌ای که اتم‌ها را متلاشی می‌کند

داستانک/نقل قول بد

ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد

سفر عراقچی به مسکو در یک برهه حساس

دیدار فرماندهان ارتش و سپاه باهمدیگر در آستانه روز ارتش

اتحادیه اروپا در پی تغییر معادلات: آیا تجارت با آمریکا محدود خواهد شد؟

زخمی شدن پیرمرد کشاورز فلسطینی به ضرب گلوله شهرک نشینان صهیونیست

مالیات از خانه‌های خالی فقط خالی‌بندی شد!

تابناک مدعی شد: جزئیاتی جدید از مذاکرات مسقط

عباس عبدی: تندروهای طرفدار شبه‌‏علم نقشی مخرب در دوره کرونا داشتند

بازی بزرگ‌تر پشت درهای بسته