ایران پرسمان

آخرين مطالب

ثروتمندترین شهرهای جهان معرفی شدند؛ ابرمیلیونرها و میلیاردرها کجا زندگی می‌کنند؟ جهان ما

ثروتمندترین شهرهای جهان معرفی شدند؛ ابرمیلیونرها و میلیاردرها کجا زندگی می‌کنند؟
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - خبرآنلاین / ثروتمندترین شهرهای جهان معرفی شدند.
به گزارش یورونیوز ایالات متحده در رتبه‌بندی جدید «ثروتمندترین شهرهای جهان 2025» همچنان پیشتاز است و با دارا بودن 11 شهر در فهرست 50 شهر برتر جهان برای میلیونرها، جایگاه برتر را دارد.
بر پایه چهارمین نسخه از گزارش سالانه شرکت بین‌المللی مشاوره سرمایه‌گذاری «هِنلی و شرکا» با همکاری شرکت «نیو وُرلد وِلث»؛ شهر نیویورک با دارا بودن 384 هزار و پانصد نفر با ارزش دارایی خالص هنگفت، از جمله 818 نفر با ثروت نقدی 100 میلیون دلار به بالا (صدمیلیونری) و 66 میلیاردر، در جایگاه نخست ثروتمندترین شهرهای جهان قرار گرفت.
نکته قابل توجه این است که شهر سان‌فرانسیسکو به انضمام سیلیکون‌ولی، با 342 هزار و چهارصد میلیونر ساکن در جایگاه دوم قرار دارد و اکنون میزبان میلیاردرهای بیشتری (82 نفر) نسبت به نیویورک است. این منطقه همچنان به عنوان کانون اصلی خلق ثروت فناورانه در حال شکوفایی است و در طول یک دهه گذشته، رشد چشمگیر 98 درصدی در تعداد میلیونرها را تجربه کرده است.
بازار
دبی، شهری بناشده برای جذب ثروت
شهر دبی در امارات عربی متحده که اکنون میزبان 81 هزار و دویست میلیونر ساکن، از جمله 237 صدمیلیونری و 20 میلیاردر است عنوان «بزرگ‌ترین جهش» را در میان 50 شهر برتر جهان در سال گذشته به خود اختصاص داده و از رتبه 21 به رتبه 18 صعود کرده است.
طبق گزارش تازه‌منتشرشده، شهر دبی، که در حال حاضر یکی از سریع‌ترین مراکز در حال رشد ثروت در جهان به شمار می‌رود، در مسیر آن است که تا سال 2035 جمعیت صدمیلیونری‌های خود را بیش از دو برابر کند.
دبی طی دهه گذشته رشد خیره‌کننده‌ای معادل 102 درصد در تعداد ساکنان میلیونر خود تجربه کرده است؛ جهشی که این شهر را در میان پویاترین و نخبه‌ترین مراکز ثروت جهان قرار می‌دهد.
این صعود چشمگیر دبی، حاصل ترکیبی از عوامل گوناگون از جمله نبود مالیات بر درآمد و سود سرمایه، بنای زیرساخت‌های درجه‌ یک جهانی، سبک زندگی امن و لوکس، و موقعیت راهبردی آن به‌عنوان چهارراه تجارت و سفر است. همچنین، این شهر به‌واسطه گزینه‌های جذاب اقامت از طریق سرمایه‌گذاری، به مقصدی جذاب برای کارآفرینان و سرمایه‌گذاران جهانی تبدیل شده است.
در مقابل، سئول در کره جنوبی بیشترین سقوط را تجربه کرده و از جایگاه 19 در سال گذشته به رتبه 24 نزول کرده است.
توکیوی ژاپن جایگاه خود را در رتبه سوم تثبیت کرده و اکنون میزبان بیش از 292 هزار میلیونر ساکن است. پس از آن، سنگاپور با بیش از 242 هزار میلیونر در رتبه چهارم قرار دارد.
لندن و مسکو؛ بزرگ‌ترین بازندگان
شهر لس‌آنجلس آمریکا با 220 هزار و 600 میلیونر (از جمله 516 صدمیلیونری و 45 میلیاردر) اکنون از لندن پیشی گرفته و جایگاه پنجم را به خود اختصاص داده است. این موضوع پایتخت بریتانیا را از پنج شهر برتر جهان خارج کرده و به رتبه ششم تنزل داده، در حالی که لندن اکنون تنها 215 هزار و 700 میلیونر (از جمله 352 صدمیلیونری و 33 میلیاردر) را در خود جای داده است.
لندن و مسکو (که با 30 هزار میلیونر، از جمله 178 صدمیلیونری و 23 میلیاردر در رتبه چهلم قرار دارد) تنها شهرهایی در میان 50 شهر برتر جهان هستند که در یک دهه گذشته رشد منفی را تجربه کرده‌اند. جمعیت میلیونرهای لندن با کاهش 12 درصدی و مسکو با افت 25 درصدی همراه بوده است.
پاریس با 160 هزار و صدمیلیونری همچنان جایگاه هفتم را حفظ کرده است، در حالی که هنگ‌کنگ با 154 هزار و 900 میلیونر اکنون در رتبه هشتم قرار دارد و با پیشی گرفتن از سیدنی (با 152 هزار و 900 میلیونر) این شهر استرالیایی را به جایگاه نهم رانده است.
دبی در کانون‌ جمعیتی رشد صدمیلیونری‌ها تا سال 2035
این گزارش همچنین به شهرهایی که پتانسیل بالایی برای رشد جمعیت صدمیلیونری‌ها تا سال 2035 دارند نیز اشاره می‌کند.
بدین ترتیب، در 10 سال آینده، پیش‌بینی می‌شود که دبی (با 237 صدمیلیونری‌ ساکن) و ابوظبی (با 75 صدمیلیونری‌ ساکن) جمعیت صدمیلیونری‌های خود را دو برابر کنند. این پیش‌بینی‌ها نشان‌دهنده تغییر استراتژیک منطقه به‌عنوان مراکز مالی جهانی است که به‌طور همزمان با سیاست‌های مالیاتی همراه است.
انتظار می‌رود که شهرهای دهلی و بنگالورو هند مسیر مشابهی را دنبال کنند که ناشی از رونق صنایع فناوری است.
در اروپا، ورشو لهستان و آتن یونان به‌عنوان کانون‌های جدید رشد ثروتمندان شناخته شده‌اند. در عین حال، شهرهای کوچکتر مانند سن‌جولیان و سلیمه در مالت، لوگانو در سوئیس و ریگا و یورمالا در لتونی نیز در مسیر بهره‌برداری از سیاست‌های جذب هدفمند سرمایه‌گذاری هستند تاجذابیت ویژه‌ای برای افراد فوق‌ثروتمند ایجاد کنند.
گران‌ترین قیمت آپارتمان در کدام شهرهای جهان است؟
موناکو که بی‌شک به‌عنوان پناهگاه امن برای فوق‌ثروتمندان جهان شناخته می‌شود، جایی است که متوسط ثروت افراد از 20 میلیون دلار فراتر می‌رود. این شهر همچنین در رتبه اول فهرست شهرهای جهان از نظر ثروت سرانه قرار دارد. بیش از 40 درصد از ساکنان این شهر مدیترانه‌ای میلیونر هستند که بالاترین نسبت از هر شهر در سطح جهانی است. علاوه بر این، موناکو در صدر فهرست «گران‌ترین شهرهای جهان» قرار دارد، به‌طوری که قیمت آپارتمان‌های 100 تا 200 مترمربعی در این شهر معمولا از 38 هزار و هشتصد دلار برای هر متر مربع فراتر می‌رود.
نیویورک، هنگ‌کنگ و لندن نیز با قیمت‌هایی که از 23 هزار تا 27 هزار و 500 دلار برای هر متر مربع در رده‌های بالای این فهرست قرار دارند.
پاریس توانسته است از سیدنی پیشی بگیرد و جایگاه ششم را به‌دست آورد، در حالی که شهر ساحلی سن‌ژان-کاپ-فِرا در جنوب فرانسه همچنان در جایگاه پنج‌ شهر گران از لحاظ قیمت ملک قرار دارد.
به‌طور قابل‌توجهی، فرانسه با داشتن شش شهر در این فهرست، پیشتاز فهرست گران‌ترین شهرها و شهرک‌ها است و پس از آن ایالات متحده، سوئیس و ایتالیا قرار دارند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1238819/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هک شدن بانک سپه تکذیب شد

استانی شدن اجاره‌بهای واحدهای مسکونی تا چه اندازه بر کنترل قیمت‌ها موثر است؟

میخواست با موتور تک چرخ بزنه، پشتک زد!

مارماهی های رودخانه ای این طوری تغذیه می‌کنند!

پزشکیان در رژه روز ارتش: نیروهای مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح‌ است

شهادت 38 غیرنظامی در حمله آمریکا به بندر نفتی یمن

متقاضیان ویزای آمریکا تفتیش عقاید دیجیتال می‌شوند

فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد

تفال/ سحر با باد می‌گفتم حدیث آرزومندی

تقویم تاریخ/ روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی زمینی

کشف دورترین و قدیمی‌ترین همزاد کهکشان راه شیری توسط «جیمز وب»

فاضل نظری به «نیست» رسید

رژه روز ارتش در سراسر ایران آغاز شد

آلمان خودروهای زرهی و پهپاد به اوکراین داد

حماس: آماده آغاز فوری مذاکرات جامع هستیم

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

روایتی از پاسخ رهبرانقلاب به درخواست ویژه وزیر دفاع عربستان

کمالوندی: معاون گروسی به تهران می‌آید

تحریم های جدید آمریکا علیه یمن

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

همه لذات آمریکا را سه طلاقه کردم!

واکنش جالب ورزشکار زن ایرلندی مقابل حریف صهیونیستش

پاسخ جالب امام خمینی (ره) که برای این روزها گفته شده است!

صحبت‌های جالب یک مسیحی درباره اسلام

بازسازی ماجرای کم فروشی قوم شعیب (ع) در قرآن با استفاده از هوش مصنوعی

معرفی کتاب یک عاشقانه آرام؛ روایت زندگی و عشق ماندگار

حضور عراقچی در مراسم روز ارتش در مسکو

هرکسی را که مخالف ما بوده و یا هست را حذف می‌کنیم!

حمله جنگنده های آمریکایی به یمن

ترامپ: با چین به توافق خوبی خواهیم رسید

استیو ویتکاف کیست؟

لاوروف و روبیو، تلفنی گفت‌وگو کردند

تهران در محاصره 55 بحران

فارن پالیسی: نتانیاهو جنگ دوم غزه را آغاز کرده است؟

کن نیوز مدعی شد: ورود 2 هواپیمای جدید به ناوگان هوایی کشور

بُهت بازار خودرو از شوک رانا

مقایسه جالب متروی آمریکا و چین

استوری/ صلی الله علیک یا اباعبدالله

نور چند دقیقه طول میکشه از خورشید به سیارات دیگر منظومه شمسی برسد؟

ستاره‌ای که اتم‌ها را متلاشی می‌کند

داستانک/نقل قول بد

ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد

سفر عراقچی به مسکو در یک برهه حساس

دیدار فرماندهان ارتش و سپاه باهمدیگر در آستانه روز ارتش

اتحادیه اروپا در پی تغییر معادلات: آیا تجارت با آمریکا محدود خواهد شد؟

زخمی شدن پیرمرد کشاورز فلسطینی به ضرب گلوله شهرک نشینان صهیونیست

مالیات از خانه‌های خالی فقط خالی‌بندی شد!

تابناک مدعی شد: جزئیاتی جدید از مذاکرات مسقط

عباس عبدی: تندروهای طرفدار شبه‌‏علم نقشی مخرب در دوره کرونا داشتند

بازی بزرگ‌تر پشت درهای بسته