ایران پرسمان

آخرين مطالب

اپوزیسیون ترکیه پویش برکناری اردوغان را آغاز کرد جهان ما

اپوزیسیون ترکیه پویش برکناری اردوغان را آغاز کرد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - شفقنا / اپوزیسیون ترکیه به نمایندگی از حزب جمهوری‌خواه خلق ترکیه کمپینی را برای جمع آوری امضا با هدف اعلام سلب اعتماد از رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری زودهنگام آغاز کرد.
به نقل از آرتی عربی، اعلام آغاز این کمپین در کنفرانس استثنایی حزب جمهوری‌خواه خلق ترکیه در آنکارا طی امروز (یکشنبه) انجام شد.
اوزگور اوزل، رئیس حزب اپوزیسیون جمهوری‌خواه خلق ترکیه در این کنفرانس گفت که این کمپین به صورت رسمی از روز دوشنبه آغاز می‌شود و جمع آوری امضا در هر خانواده در هر خیابان کشور انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه این اقدام با هدف نشان دادن یک موضع مردمی قدرتمند علیه اردوغان است، گفت که اپوزیسیون ترکیه آماده ورود به انتخابات ریاست جمهوری زود هنگام در ژوئن آتی است.
وی افزود: اگر اردوغان نمی‌تواند وارد رویارویی در ماه ژوئن شود ما آماده مشارکت در انتخابات در نیمه نخست ماه نوامبر هستیم تا اردوغان با نامزد ما رقابت کند.
بازار
برگزاری چنین انتخاباتی می‌طلبد که پارلمان با آن موافقت کند و این مسئله به حمایت 360 نماینده نیاز دارد. در حالی که حزب جمهوری‌خواه خلق ترکیه تنها 127 کرسی در پارلمان در اختیار دارد اتلاف حزب عدالت و توسعه و حزب جنبش ملی 315 کرسی دارند؛ در نتیجه رسیدن به حد نصاب قانونی برای برگزاری انتخابات زودهنگام یک چالش بزرگ برای اپوزیسیون به حساب می‌آید.
پیشتر اردوغان اپوزیسیون را به تلاش برای مخفی کردن حجم فساد در شهرداری استانبول از طریق «تروریسم خیابان» متهم کرده و عنوان داشت که مردم ترکیه در بازی‌های آنها قرار نمی‌گیرند.
اوزگور اوزل در پی بازداشت اکرم امام اوغلو عنوان داشت: «من از ده‌ها هزار، صدها هزار و میلیون‌ها نفر دعوت می‌کنم تا به صورت مسالمت‌آمیز تظاهرات کنند، واکنش دموکراتیک خود را ابراز کنند و از حقوق قانونی خود استفاده کنند.»
اوزگور اوزل همچنین خطاب به اردوغان گفت که خیابان حق معترضان است و آنها بدون خشونت حقشان را خواهند گرفت.
شهردار استانبول، اکرم امام‌اوغلو بامداد چهارشنبه طی یورشی به منزلش به اتهام ارتباط با فساد و تروریسم دستگیر شد.
این دستگیری تنها چند روز پیش از نامزدی مورد انتظار او به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری از سوی حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP) رخ داد.
هواداران امام‌اوغلو و حزب جمهوری‌خواه خلق این دستگیری را تلاشی با انگیزه سیاسی برای حذف رقیب سرسخت رجب طیب اردوغان می‌دانند که بیش از دو دهه بر این کشور حکومت کرده است.
آنها معتقدند این اقدام برای تضعیف اپوزیسیون و جلوگیری از حضور یک نامزد محبوب در انتخابات طراحی شده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1237456/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تخصیص یک‌میلیارد دلاری برای بازشدن گره توسعه میادین نفتی

معامله 120 کیلوگرم شمش طلا در اولین جلسه حراج در سال 1403 ‌

تحریم اقتصادی «والمارت»؛ «آغاز یک هفته مقاومت مالی در آمریکا»

بعضی‌ها خیال می‌کنند انسان طبعا تنوع‌طلب است!

حال و هوای حرم علوی در نجف

عمل خیری که سرعت به سوی خداوند را بیشتر می کند!

به اسم صلح در دستان شیطان نامه جنگ است...

تعداد الکترون های جهان چقدر است؟

شاعرانه/صبح است و صبوح است بر این بام برآییم

عراقچی: ایران آماده است با جدیت وارد تعامل شود

واکنش دبیر شورای اطلاع رسانی دولت سیزدهم به تن دادن آمریکا به گفتگوی غیرمستقیم در عمان

نتانیاهو پیش از ترک واشنگتن: اگر مذاکرات با ایران به نتیجه نرسد گزینه نظامی مطرح خواهد بود

چین خطاب به ترامپ: تا آخر می‌جنگیم

حماس: وقایع غزه، انتقام وحشیانه اسرائیل از غیرنظامیان است نه فشار نظامی

روسیه یک شهرک دیگر کورسک را از اوکراین پس گرفت

عراق به نقض حریم هوایی این کشور توسط اسرائیل واکنش نشان داد

زنگ رسوایی درنهاد امنیتی انگلیس بار دیگر به صدا درآمد

چرا «ماسک» با تعرفه‌های «ترامپ» موافق نیست؟

اختلاف در کاخ سفید؛ ایلان ماسک به مشاور تجاری ترامپ: او واقعا احمق است!

ادعای اسرائیل با وجود حضور در خاک سوریه: در امور داخلی دمشق دخالت نمی‌کنیم!

هلند سفیر اسرائیل را احضار کرد

امریکا از طریق مذاکره با ایران می‌تواند بخشی از مشکلاتش در منطقه را حل کند

استراتژی ابهام؛ بازی ایران و آمریکا به کدام سو می رود؟

خودکشی در شیفت آخر

تحلیل تسنیم از فروکش کردن تب خرید دلار

زمان پرداخت معوقات متناسب‌سازی بازنشستگان اعلام شد

ادامه روند ریزش قیمت طلا و سکه؛ نوسان دلار در کانال 99 هزارتومانی

رفتار عجیب پلنگ با بچه آهو

افسانه‌های گفته شده درباره درخت مکرزن

نجات اسب سقوط کرده در دریاچه یخ‌زده

ارتباط میان «فصل لقاح» و چربی‌های بدن شما!

شعری از زهرا رسولی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

نمایندگان مجلس انگلیس: رابطه ویژه با آمریکا نباید ما را وارد جنگ با ایران کند

واکنش امیرحسین ثابتی به خبر آغاز مذاکرات ایران و آمریکا در عمان

پشت‌پرده پیام‌های ایران و آمریکا برای آغاز مذاکرات در عمان

دستاوردهای جدید هسته‌ای با حضور رئیس‌جمهور رونمایی می‌شود

لفاظی جدید اورتگاس علیه ایران و حزب‌الله

نتانیاهو از واشنگتن دست خالی برگشت، تعرفه‌های اسرائیل تغییر نکرد

حماس اسرائیل را تهدید کرد؛ تجاوز به غزه، زندانیان اسرائیلی را زنده باز نمی‌گرداند

بدترین دیدار ممکن؛ نگاه رسانه‌های اسرائیلی به احضار نتانیاهو از سوی ترامپ

پهپادهای آمریکایی داد ژاپنی‌ها را درآورد

افشاگری در دولت آمریکا؛ تیم ایلان ماسک از کارمندان جاسوسی می‌کند

زمان و مکان برگزاری دور دوم مذاکرات روسیه و آمریکا اعلام شد

ترامپ: چین به شدت می‌خواهد با ما توافق کند، اما نمی‌داند چگونه شروع کند

در اصفهان چه خبر است؟

تعطیلی شنبه یا پنجشنبه؟ فعلا هیچ‌کدام

تفاوت پزشکیان با دیگران

رسانه آمریکایی: ایران می‌تواند ناوهای هواپیمابر ما را غرق کند

هشدار روشنفکران درباره فعال شدن گسل های قومیتی

چرا کاهش نرخ بیکاری باعث افزایش اشتغال نشد؟