ایران پرسمان

آخرين مطالب

ادامه ریزش در بورس اقتصاد روز

ادامه ریزش در بورس
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / امروز تالار شیشه‌ای همچون دیروز قرمزپوش شد؛ به طوری که شاخص کل با کاهش بیش از 21 هزار واحد به رقم دو میلیون و 773 هزار واحد رسید.
روز 17 فروردین 1404 شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران 21 هزار و 505 واحد کاهش یافت و به رقم دو میلیون و 773 هزار و 820 واحد رسید. دیروز هم این بازار 15 هزار واحد افت کرد. این در حالی است که از روز بازگشایی در پنجم فروردین تا 10 فروردین بازار سهام افزایشی بود.
امروز شاخص هم‌وزن هم 1126 واحد کاهش داشت و در عدد 810 هزار و 389 واحد ایستاد.
در دومین روز هفته تعداد سهام مثبت بورس 124 عدد و سهام منفی 203 عدد بود. تعداد خریداران به 74 هزار نفر رسید. به طور کلی بازار 0.77 درصد کاهش داشت.
امروز حدود 436 هزار فقره معامله به ارزش حدود 8576 میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.
فملی و فولاد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند اما فارس اثر مثبت ایجاد کرد. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به وتجارت، وبملت و آلومینیا اشاره کرد.
روز 17 فروردین 1404 شاخص فرابورس ایران اما برخلاف بورس 33 واحد افزایش یافت و به 24 هزار و 841 واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس 323 هزار فقره و ارزش آن 48 هزار میلیارد تومان بود.
آریا بیشترین بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس داشت اما فزر و زاگرس اثر منفی ایجاد کرد. مهرمام، کانسار و فزر نیز از نمادهای پرتراکنش فرابورس بودند.
بازار سهام از روز دوم آبان 1403 روند صعودی به خود گرفت و در ادامه، رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند. اما از 22 دی‌ماه به بعد دچار نوسان کاهشی شد. در هفته‌های پایانی سال گذشته این بازار بین کانال 2.7 تا 2.8 میلیون واحد در نوسان بود و چهار مرتبه کانال 2.8 میلیون را از دست داد. 21 اسفند نیز به پایین کانال 2.7 میلیون سقوط کرد، اما 25 اسفند مجددا آن را تصاحب کرد.
به نظر می‌رسد متغیرهای سیاسی اثر مثبتی بر بازار سهام و رشد شاخص کل در اولین روز کاری 1404 داشته است. در روزهای پایانی سال گذشته نیز سید محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد: کمیسیون مشترک از کمیسیون‌های سیاسی، امنیتی، اقتصادی و قضائی، لوایح سی‌اف‌تی و پالرمو را تصویب کرد و امیدوارم در صحن مجمع هم تصویب شود.
عبور سی‌اف‌تی و پالرمو از این مرحله و امیدواری به خروج ایران از لیست سیاه FATF ظاهرا اثر مثبتی بر بازار سهام ایجاد کرده است؛ چرا که به گفته کارشناسان، این لوایح، از یک‌سو با کاهش ریسک‌های سیستماتیک و ایجاد شفافیت، فضای امن‌تری برای فعالیت‌های اقتصادی ایجاد می‌کنند و از سوی دیگر، مسیر تعاملات ایران با نظام مالی جهانی را هموار می‌سازند.
برخی کارشناسان معتقدند بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیرهای سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال بورس تا قبل از ریزش‌های اخیر رکوردشکنی کرده و برای اولین بار وارد کانال 2.9 میلیون واحد شده بود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1237365/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مهارت فوق العاده یک مرد شیشه گر

کنجکاوی یک شامپانزه دوربین حیات‌وحش را غافلگیر کرد!

ایستگاه فضایی بر فراز شفق های قطبی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

محمد هاشمی رفسنجانی: تهدیدات آمریکایی‌ها فاقد پشتوانه است

رویترز: سه کشور اروپایی گفته‌اند اگر پیشرفتی در مذاکرات ایران و آمریکا پیش نیاید، «اسنپ بک» را کلید می‌زنند

یمن: ناو ترومن آمریکا را هدف قرار دادیم

اردوغان: اسرائیل یک حکومت تروریستی است

حماس: پیشنهاد جدیدی درباره آتش‌بس غزه دریافت نکرده‌ایم

غاز فروش محصولات گروه سایپا

فالح الفیاض: حشدالشعبی منحل نشده به دروغ‌ها توجه نکنید

آلمان طرح خدمت اجباری سربازی را از سر می‌گیرد

محبتی بدون هزینه اما دلشاد کن!

سفیر سابق ایران در چین: کشورهای بریکس در شرایط تحریم با ما کار نمی‌کنند

پدر هسته‌ای ایران درگذشت

تعرفه‌های «غیرمنطقی» ترامپ و پاسخ تند کانادا

حمایت زنان هلندی از کودکان غزه

رابطه غیرفعال کردن اینترنت موبایل و پیر شدن مغز

ما انواع فامیل داریم!

شیوه مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد

واکنش ایران به ادعاهای حقوق بشری آلمان

حضور سردار قاآنی در یک مراسم رسمی

تمایل اتریشی‌ها برای تحریم محصولات آمریکایی

بیانیه تظاهرات مردم یمن: هرگز غزه را تنها نخواهیم گذاشت

مذاکره اتحادیه اروپا و امارات درباره توافق تجارت آزاد

بیانیه نیروهای مسلح یمن: ناو ترومن آمریکا را هدف قرار دادیم

پیش بینی قیمت خودرو در هفته چهارم فروردین 1404

آتش‌سوزی گسترده در یک ساختمان مسکونی در سورات هند

وضعیت عجیب ایستگاه قطاری در هند

پیشرفت‌های صنعتی در ذخیره‌سازی انرژی با پخش‌کننده‌های گرافنی

شاعرانه/ دردِ دل داریم و درددل دوای درد ماست

تبادل متن مکتوب شیوه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان

منبع آگاه در وزارت خارجه یعنی کی؟

پاناما و آمریکا توافق جدید امضا کردند

روایت استراتژیست آمریکایی از «هدف ترامپ از جنگ تجاری»

یک فعال کارگری: حق مسکن 900 هزار تومانی کارگران هزینه اسباب‌کشی هم نمی‌شود!

زیبایی دشت سوسن در ایذه

انتقاد تند مطهری از کشورهای اسلامی؛ بی‌عملی آنها در مقابل قصابی نتانیاهو و ترامپ در غزه شگفت‌آور است

اتحادیه اروپا، 9 ایرانی را تحریم می‌کند

طالبان: اخراج مهاجرین به روابط کابل-اسلام‌آباد لطمه می‌زند

آلمان: انتظار برقراری صلح در اوکراین در آینده نزدیک را نداریم

توضیحات پسکوف درباره سفر نماینده ترامپ به روسیه

اولمرت: به جنگ داخلی نزدیک شده‌ایم

حکمت/ عاقبت گناه پی در پی

خدا جهان را با هنر معرفی کرد!

آنباکس جذاب دوچرخه بنز!

تولید پردازنده‌های پرسرعت و با توان مصرفی بالا

سخنان جالب اردشیر رستمی در مورد دشمن

تخت‌روانچی: اگر آمریکا تهدید را کنار بگذارد، فرصت خوبی برای مذاکره وجود دارد

عزم وزارت نفت در گازرسانی به صنایع

ویکی پدیاجستجو