ایران پرسمان

آخرين مطالب

گفتگوی مقامات نظامی چین و آمریکا در شانگهای اقتصاد روز

گفتگوی مقامات نظامی چین و آمریکا در شانگهای
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - تسنیم /مقامات دفاعی چین و آمریکا برای نخستین بار پس از روی کار آمدن ترامپ، در شانگهای درباره مسائل امنیت نظامی گفت‌وگو کردند.
بر اساس بیانیه صفحه رسمی نیروی دریایی چین در وی‌چت، نمایندگان دو ارتش چین و آمریکا طی روزهای اخیر نشستی را با عنوان سازوکار مشاوره‌ای امنیت نظامی دریایی سال 2025 در شانگهای برگزار کردند.
در این گزارش آمده است که دو طرف در این دیدارها بر پایه برابری و احترام، به تبادل نظر صریح و سازنده درباره وضعیت امنیتی دریایی و هوایی چین و آمریکا از زمان آخرین نشست کاری پرداختند، اجرای دستورالعمل‌های مربوط به رفتار ایمن در مواجهه دریایی و هوایی میان دو کشور را ارزیابی کردند و در خصوص راهکارهای بهبود وضعیت امنیت نظامی دریایی گفت‌وگو کردند.
مقامات چینی تأکید کردند که امنیت شناورها و هواگردها به‌شدت با امنیت ملی گره خورده است. آن‌ها خاطرنشان کردند که انجام عملیات شناسایی، اندازه‌گیری و تمرینات نظامی پرفشار توسط ناوها و هواپیماهای آمریکایی در مناطق مقابل چین، به‌راحتی می‌تواند منجر به سوءتفاهم، سوءبرداشت و در نتیجه بروز حوادث شده که حاکمیت و امنیت نظامی چین را به خطر می‌اندازد.
بازار
ارتش چین همچنین اعلام کرد که با رعایت قوانین و مقررات، به هرگونه اقدام تحریک‌آمیز و خطرناک پاسخ قاطع خواهد داد و با قاطعیت از تمامیت ارضی و حقوق دریایی کشور دفاع خواهد کرد.
فرماندهی ایندو-پاسیفیک آمریکا، پس از پایان این دیدارها، در بیانیه‌ای اعلام کرد که گفت‌وگوهای روزهای اخیر در شانگهای با تمرکز بر کاهش رفتارهای «ناایمن و غیرحرفه‌ای» نیروی دریایی و هوایی چین برگزار شد. در این نشست نمایندگانی از فرماندهی هند-آرام آمریکا، گارد ساحلی و سایر نهادهای مرتبط ایالات متحده حضور داشتند.
این نخستین تماس رسمی و علنی بین نهادهای دفاعی دو کشور از زمان بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید به شمار می‌رود.این نشست ها در حالی برگزار می شود که ارتش آزادی‌بخش خلق چین هفته گذشته رزمایش مشترک نظامی چند شاخه‌ای در اطراف جزیره تایوان برگزار کرده است.
در حالی که دولت ترامپ و پکن علاوه بر مسائل نظامی، در موضوعاتی چون نیمه‌هادی‌ها، سرمایه‌گذاری و تعرفه‌ها اختلافات شدیدی دارند، اما به گفته کارشناسان، این نشست نظامی میان دو کشور نشانه‌ای از تلاش برای باقی نگه‌داشتن کانال‌های ارتباطی و نوعی محافظ برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در روابط دوجانبه به شمار می‌آید.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1237253/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طلای جهانی همچنان در مسیر سقوط

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

1000 دیدار حضوری با خانواده شهدا و ایثارگران در سال 1403

نشست رئیس پلیس راهور فراجا با رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران

آزمایش فوق حساس کریسپر برای تشخیص عوامل بیماری‌زا در چند دقیقه

علی دهباشی در بیمارستان

حواشی جلسه دیروز مجلس؛ از تست قند خون تا اینستاگرام گردی آقای نماینده

جزئیات گفتگوی وزیر خارجه امارات و همتای صهیونیستی

ردپای خونین صهیونیست‌ها

وحشت صهیونیست‌ها از حملات موشکی قسام

همزمان با سقوط بازارهای جهانی، ترامپ تعرفه ها را دارو توصیف کرد

سرمقاله دنیای اقتصاد/ سرمایه‌گذاری برای تولید

سرمقاله سازندگی/ برابری یا تبعیض؟

حداقل هزینه سفره هر ایرانی از 3 میلیون تومان رد شد

زمان واریز مرحله دوم کالابرگ برای دهک‌های مختلف اعلام شد

حکمت/ جستجوى ادب بهتر از جستجوى طلاست

تخریب بقاع متبرکه‏ ائمه‏ بقیع(ع) در مدینه‏‌ی منوره توسط وهابیون

ابتکار جدید ناسا برای تصفیه آب مریخ

به‌جای «کلین ‌شیت» چه بگوییم؟

عارف وارد مشهد شد

ندیمی: مردم برای اینکه طلاهایی که قبلاً به جبهه جنگ می‌دادند را وارد بازار کار کنند نیاز به اعتماد دارند

انفجارهای مهیب در غزه؛ چادرهای آوارگان و خبرنگاران به آتش کشیده شد

سرمقاله خراسان/ سرمایه کجاست؟

متهمان فرار سرمایه از تولید

تفال/ دل سراپرده محبت اوست

مقام دولت روحانی: ایران باید «گذر زمان» و «ضرورت مذاکره مستقیم» را جدی بگیرد

واکنش کیهان به تذکر شورای نظارت بر مطبوعات

کیهان طلبکار شد: حمایت از قاتل شهید سلیمانی در پوشش حمله به کیهان

استاندار گلستان با خانواده شهید«حاج حسین بابا کردی» دیدار کرد

جانباز سرافراز 70 درصد «سید میر حسین حسینی» به یاران شهیدش پیوست

ای وجدان‌های نیمه خفته چشم بگشایید

انتقاد سخنگوی دولت از ادعای روزنامه کیهان در مورد ترامپ

ادعایی درباره تصمیم مذاکره مستقیم با آمریکا

گانتز: نتانیاهو به جای منافع اسرائیل به دنبال منافع شخصی است

افشای راز جنگنده نسل شش در آسمان

بمب نوترونی ترامپ بر تجارت جهانی

چین و روسیه طلاق نمی‏‌گیرند

قرارداد تریلیون دلاری و خطر انفجار حباب جاه‌طلبی بن سلمان

المانیتور: در کاخ سفید مسیر رویارویی با تهران مشخص می شود؟

شورای آتلانتیک: همه‌چیز درباره توافق با ایران ممکن است

بیمه مرکزی باز هم زیر حرفش زد

مقاومت نمادهای کوچک در برابر فشار عرضه؛ تحلیلی از بورس در روزی که گذشت

وقتی شهید صیاد در میان دشمن جا ماند!

رها کردن پیامبر(ص) بخاطر تجارت

«حرم نداری» با نوای پویانفر

ردیابی موشک فضایی بدون ماهواره و دوربین / یک کشف اتفاقی

مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن

سخنگوی دولت: تهدید به ترور با سیاست اصولی ایران در تضاد است

پیام «امام‌اوغلو» از زندان به مردم: قوی‌تر از استبداد باشید!

انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ به خاطر بازی گلف همزمان با اختلال در بازارهای اقتصادی