ایران پرسمان

آخرين مطالب

ستاد کل نیروهای مسلح بیانیه داد سیاست روز

ستاد کل نیروهای مسلح بیانیه داد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه ای به مناسبت 12 فروردین، با بیان اینکه جمهوری اسلامی همیشه منادی صلح و امنیت منطقه‌ای و بین المللی بوده است به تمامی دشمنانی که دچار اشتباه محاسباتی شده اند هشدار داده که به هرگونه تهدید، تعرض، جنگ افروزی و تجاوز به حریم ایران اسلامی با عکس‌العمل شدید، قدرت مضاعف و رویکرد تهاجمی پاسخ داده خواهد شد.
در بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت فرا رسیدن سالروز جمهوری اسلامی ایران آمده است: 12 فروردین ماه در تاریخ درخشان و شکوهمند انقلاب اسلامی نشانه ای از تثبیت و پایداری خلق حماسه سترگ و پیروزی بزرگ ملت نستوه ایران اسلامی بر نظام طاغوتی و دست نشانده استکبار جهانی بود که با استعانت از قدرت لا یزال الهی، نظام مقدس جمهوری اسلامی را با آرای بی نظیر مردم انقلابی در این سرزمین مقدس مستقر نمود و به حیات ننگین و سلطه ظالمان متکی به بیگانگان، پایان داد و حاکمیت قرآن و اسلام و آرای مردم را در این کشور تحقق بخشید.
در ادامه این بیانیه آمده است: نظام الهی جمهوری اسلامی ایران که برآمده از روحیه ایمان و اراده مردمی و بر پایه ظلم ستیزی و دفاع از مستضعفین و مظلومین و استقرار عدل و عدالت بنا گردید؛ از همان نخستین سال‌های استقرار خود با پیچیده ترین عداوت‌ها و دسیسه‌ها و خبیثانه‌ترین توطئه‌ها و ترفندهای شیطانی استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای مستکبر مواجه شد که با الطاف الهی و رهبری پیامبرگونه حضرت امام خمینی (ره) و هدایت خلف صالح ایشان حضرت امام خامنه ای (مد ظله العالی) با پایمردی، استقامت و بصیرت آحاد مردم عزیز به حیات طیبه خود ادامه داد و به نظامی مقاوم و سربلند در ابعاد قدرت ملی و کشوری و مقتدر و سرآمد در عرصه قدرت بین المللی و جهانی تبدیل شده است.
ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه خود آورده است: تاریخ شکوهمند 46 ساله جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده است که ضمن دفاع مقتدرانه از اصول، مبانی، ملت و سرزمین خود؛ همیشه منادی صلح و امنیت منطقه‌ای و بین المللی بوده و حمایت و دفاع از مظلومان عالم، به ویژه مردم مظلوم فلسطین قهرمان را همواره به عنوان یک راهبرد تغییر ناپذیر و مسلم خود دنبال کرده و به مرحله ای از بازدارندگی فعال و پایدار دفاعی- نظامی دست یافته است که در برابر هرگونه زیاده خواهی ها، تهدیدها و یاوه گویی های نظام سلطه ذره ای تردید در تعقیب آرمان ها و اهداف مقدس به خود راه نداده و به تمامی دشمنانی که دچار اشتباه محاسباتی شده اند هشدار می دهد به هرگونه تهدید، تعرض، جنگ افروزی و تجاوز به حریم ایران اسلامی با عکس‌العمل شدید، قدرت مضاعف و رویکرد تهاجمی پاسخ داده خواهد شد.
ستاد کل نیروهای مسلح این روز خجسته ملی را به آحاد مردم قدرشناس، بصیر، قهرمان، مؤمن و انقلابی تبریک گفته و اطمینان خاطر می‌دهد که فرزندان مجاهدشان در نیروهای مسلح با پشتکار و تلاش های خستگی ناپذیر مستمر و مداوم خود تمامی تحرکات و ترفندهای مذبوحانه و شیطانی دشمنان کج فهم و نادان را رصد کرده و در دفاع از آرمان ها، عزت و سربلندی کشور برای هر گونه جانفشانی و ایثارگری، مقاوم تر و پر صلابت تر از همیشه آماده هستند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1235562/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعبیر شاعرانه و جالب رسالت بوذری از جایگاه مهمانان برنامه محفل

مبارزه تن به تن عقرب سیاه با عقرب زرد

وداع با رمضان سوم محفل

خلاقیت هوشمندانه یک کشاورز برای حفاظت از مزرعه خود

سالی که پشت سر گذاشتیم برای زیست‌شناسان چه آورده‌ای داشت؟

عارف: دولت به استانداران نوار مرزی و ساحلی کشور اختیارات ویژه‌ای می‌دهد

ادعای خبرگزاری جمهوری آذربایجان: پزشکیان به‌زودی عازم جمهوری آذربایجان می‌شود

عراقچی: پنجره دیپلماسی همیشه باز است اما تحت فشار و تهدید وارد مذاکره مستقیم با آمریکا نخواهیم شد

روسیه به سمت حذف طالبان از فهرست تروریستی می‌رود؟

تماس تلفنی نخست‌وزیر عراق با الجولانی

عارف: اولویت مهم دولت حمایت از بخش خصوصی است

تولید نفت آمریکا به کمترین میزان در 11 ماه گذشته رسید

خلاقیت منحصر به فرد آرایشگر خوش ذوق در تبدیل موی سر مشتری به سبزه عید!

از پسرم آسون بپرسید

نام مادر از نام خدا گرفته شده است

خاطرات احمد ابوالقاسمی از تلاش های مادرش برای انس او با قرآن

خلاقیت منحصر به فرد یک شاطر اهوازی برای فرار از گرمای 51 درجه

هدیه به مادر گیلانی

7 جا برای پیک نیک خانوادگی در نزدیکی مشهد

بخشی از کتاب/ زمین انسان ها

چین: پرونده هسته‌ای ایران در مرحله‌ای حساس قرار دارد

تبریک تلفنی عید فطر و نوروز بین پزشکیان و رحمان

سخنگوی دولت افغانستان: آمریکا مانع دستیابی افغانستان به جایگاه واقعی خود در سازمان ملل است

وزیر خارجه آمریکا: آزادی همه آمریکایی‌ها از افغانستان اولویت ما است

بیت‌کوین در مسیر صعودی گام برداشت

سرنوشت واردات خودرو و حقوق ورودی خودرو در سال 1404

گونه ای از ماهی های کوچک در رودخانه آمور

تلاوت زیبای عمار الکنانی مداح معروف عراقی

از فارسی فقط چلوکباب رو بلدم!

واکنش‌های شیمیایی شگفت‌انگیز

در عراق محفل خیلی دیده شد

شگرد بامزه عراقی‌ها در اربعین

ترفند جالب کرمانی‌ها برای جلوگیری از سرمازدگی درختان پسته

سختی کشیدیم تا پسرم حافظ قرآن بشه

لحظه احساسی بوسیدن پای مادر

سیارک قاتل در فکر انتقام از زمین است

نیکلسون، خاور شناسی که هرگز به شرق سفر نکرد

شبکه اسرائیلی: 3 کشور عربی به ایران قول داده‌اند که آمریکا از پایگاه‌های هوایی آن‌ها برای حمله به ایران استفاده نکند

شکایت دموکرات‌ها از ترامپ از بابت سوءاستفاده و دستکاری سیستم انتخاباتی

وزیر خارجه آلمان: آمریکا باید از «تاکتیک‌های تعلل» روسیه عبور کند

سیاستمدار اوکراینی: کی‌یف آماده برگزاری انتخابات نیست

قطع 12 ساعته آب در انتظار مشترکان بدمصرف آب تهران

سهامداران عدالت حتما بخوانند

باران زیبا در بین الحرمین

آدرنالین خالص

رئیس سازمان فضایی ایران از کلنگ‌زنی فاز دوم پایگاه فضایی چابهار خبر داد

رویترز: با تداوم حملات در غزه، اسرائیل پیشنهاد معامله جدید می‌دهد

طلای جهانی حوالی رکورد جاخوش کرد

طبیعت ارتفاعات البرز مرکزی

نمایی از کره