ایران پرسمان

آخرين مطالب

رویترز: با تداوم حملات در غزه، اسرائیل پیشنهاد معامله جدید می‌دهد جهان ما

رویترز: با تداوم حملات در غزه، اسرائیل پیشنهاد معامله جدید می‌دهد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / خبرگزاری رویترز به نقل از مقامات صهیونیستی گزارش کرد پیشنهاد آتش‌بس طولانی‌مدت در غزه در ازای آزادی حدود نیمی از اسرای صهیونیست در این باریکه مطرح شده است. در همین حال، جنبش مقاومت اسلامی (حماس) از جامعه بین‌المللی خواست برای توقف تجاوز به غزه و بازگشت به توافق آتش‌بس بر رژیم صهیونیستی فشار بیاورد.
مقامات صهیونیستی گفتند این پیشنهاد جدید شامل بازگرداندن نیمی از اسرای باقیمانده که گمان می‌رود هنوز زنده هستند (تعدادشان 24 نفر است) و اجساد حدود نیمی از اسرایی که گمان می‌رود جان باخته‌اند (تعدادشان 35 نفر است) در طول آتش‌بسی است که بین 40 تا 50 روز به طول می‌انجامد.
از سوی دیگر، جنبش حماس از جامعه بین‌المللی خواست برای توقف جنگ در غزه، بازگشت به توافق آتش‌بس و تسهیل تبادل اسرا بر اشغالگران فشار بیاورد.
حماس، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را جنایتکار جنگی توصیف کرد و تاکید کرد آنچه او را به ادامه بی‌اعتنایی به قوانین بین‌المللی تشویق می‌کند، عدم پاسخگویی و ناتوانی جامعه بین‌المللی است.
شبکه 12 اسرائیل گزارش داد حماس پیشنهاد اسرائیل که نتانیاهو یکشنبه ارائه کرد را رد کرده است.
نتانیاهو درباره این پیشنهاد گفت رژیم صهیونیستی آماده است درباره مرحله نهایی جنگ صحبت کند، اما مشروط به اینکه این مذاکرات شامل کنار گذاشتن سلاح توسط حماس و اجازه خروج رهبران آن از نوار غزه باشد.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی بر ادامه جنایات خود در غزه و علیه حماس تاکید کرد و گفت اسرائیل فشار بر حماس را افزایش خواهد داد و در عین حال به مذاکرات ادامه خواهد داد. وی مدعی شد ادامه فشار نظامی بهترین راه برای تضمین بازگشت اسرا است.
از سوی دیگر، سخنگوی اتحادیه اروپا تاکید کرد این اتحادیه خواهان از سرگیری مذاکرات بین حماس و رژیم صهیونیستی است زیرا این تنها راه پیشرفت است.
این سخنگو افزود بازگشت به آتش‌بس ضروری است به گونه‌ای که منجر به آزادی همه اسرا و توقف دائمی اقدامات نظامی شود. وی بر لزوم شکستن چرخه خشونت، از سرگیری ورود و توزیع کمک‌های بشردوستانه و بازگرداندن برق به نوار غزه تاکید کرد.
اوایل مارس، مرحله اول توافق آتش‌بس و تبادل اسرا بین حماس و اسرائیل که از 19 ژانویه 2025 با میانجیگری مصر و قطر و حمایت آمریکا آغاز شده بود، به پایان رسید. در حالی که حماس به مفاد مرحله اول پایبند بود، نتانیاهو که تحت تعقیب دادگاه بین‌المللی کیفری است، برای جلب رضایت تندروها در ائتلاف حاکم خود، از آغاز مرحله دوم خودداری کرد.
18 مارس، اسرائیل جنگ نسل‌کشی خود را علیه نوار غزه که 7 اکتبر 2023 آغاز شده بود، از سر گرفت که منجر به شهادت و زخمی شدن بیش از 164 هزار فلسطینی شد که بیشتر آنها کودک و زن بودند و بیش از 14 هزار نفر نیز مفقود شده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1235956/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حسابرسی بودجه دولت تغییر کرد

جریمه 500 میلیون دلاری اتحادیه اروپا برای 15خودروساز

صادرات ایران روی موج دلار؛ رکوردشکنی پس از دو دهه

خوابیدن پرنده ای کوچک در میان یک برگ

دیدار خواهر و برادری از روستای راستقان خراسان شمالی بعد از 70 سال دوری!

چطور حس و حال ماه رمضان در ما ادامه داشته باشد؟

کابینه فرانسه موضوع هسته‌ای ایران را بررسی می‌کند

پادشاه بحرین در تماس با پزشکیان: مشتاق دیدار حضوری‌ام

یک امدادگر فلسطینی با سر بریده‌ شده در غزه پیدا شد

جدیدترین آمار شهدای غزه اعلام شد

مقاومت: مردم به سمت مسجدالاقصی بروند؛ بیانیه و سخنرانی ارزشی ندارد

ناترازی گاز در سال جدید تشدید می‌شود؛ اصلاح تدریجی قیمت‌ها کلید حل بحران انرژی

تعلیق مجوز شرکت مسافرتی گران‌فروش توسط سازمان هواپیمایی

آیا اقتصاد ایران کمبود نقدینگی دارد؟

طبیعت زیبای گیلان

ساخت ماهی شیشه ای با جزئیات دقیق و زیاد توسط یک هنرمند ژاپنی

خرچنگ پادشاه در Puget Sound

آدامس نیکوتینی برای ترک سیگار والدین؛ هوای تازه برای کودکان آسمی

مسعود فروتن: عادت ندارم از کتابم پول به دست بیاورم/ زندگی خواهرم را می‌نویسم

پزشکیان در گفتگو با پادشاه اردن: از هیچ تلاشی برای گسترش همکاری دریغ نمی‌کنیم

شیرین‌ترین و تلخ‌ترین اتفاقات سال 1403 از نظر محسن هاشمی

رسانه صهیونیستی مدعی شد؛ مذاکرات پشت پرده دولت جدید سوریه با تل‌آویو

اروپایی‌ها قصد دارند نیرو‌های خود را در اوکراین مستقر کنند

ترامپ حریص برای دوره سوم؛ تیر خلاص به قانون اساسی یا خیال‌پردازی؟

مصرف بنزین 16 درصد رشد یافت

صلوات خاصه امام رضا (ع) با صدای خوش مهدی رضا صاحبی

تا آخرین نفس برای این خاک...

بودار کردن گاز طبیعی؛ مشکلات و راهکارها

دو خط کتاب/ در باب حکمت زندگی

بیانیه وزارت امور خارجه به مناسبت سال‌روز جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به سفارت ایران در دمشق

یورش مجدد وزیر امنیت داخلی و شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی

پسکوف: پوتین هنوز پذیرای مذاکرات صلح است

روابط روسیه و بلاروس توسعه می‌یابد

نقشه آلمان برای خاورمیانه

نسخه ویژه یک اقتصاددان برای سرمایه‌گذاری مولد

تأمین برق عشایر با نیروگاه‌های خورشیدی

4گوشه دنیا/ سنگی که گنج یک میلیون دلاری از آب درآمد!

یکی از بزرگترین قرای تاریخ مصر

فرازی که تقلیدش کار هرکسی نیست

حسن ختام با عبدالباسط

بهبود میزان موفقیت «آی‌وی‌اف» با کمک هوش مصنوعی

امیر کویت خطاب به پزشکیان: به هیچ کشوری اجازه نمی‌دهیم از خاک ما اقدام تجاوزکارانه انجام دهد

بقائی: سبزی طبیعت را به روزهای بعد هم ببریم

پزشکیان از رئیس دولت امارات برای سفر به ایران دعوت کرد

مارین لوپن هم‌چنان به فکر انتخابات ریاست جمهوری فرانسه است

بهترین و بدترین کشورها درمدیریت زباله در جهان

سهم 300 میلیون دلاری ایران از گردش مالی زعفران

بزرگترین صادرکنندگان چای به ایران را بشناسید

تقلید از استاد غلام نژاد

تاکسی های بدون راننده در سان فرانسیسکو