ایران پرسمان

آخرين مطالب

دختر ایلان ماسک پدرش را رسوا کرد جهان ما

دختر ایلان ماسک پدرش را رسوا کرد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - جماران / فرزند ارشد ایلان ماسک در اظهاراتی جنجالی گفته است که پدرش در گردهمایی ماه ژانویه «به‌وضوح سلام نازی» داده است. او همچنین پدرش را بخشی از یک دولت به شدت «شیطانی» دانسته است.
به گزارش یورونیوز، ویوین جنا ویلسون، فرزند ارشد ایلان ماسک در اظهاراتی جنجالی گفته است که پدرش در گردهمایی ماه ژانویه «به‌وضوح سلام نازی» داده است. او همچنین پدرش را بخشی از یک دولت به شدت «شیطانی» دانسته است.
ویوین جنا ویلسون که 20 سال دارد در این مصاحبه که دومین گفت‌وگوی او با رسانه‌ها پس از اعلام برائت از پدرش در سال گذشته است، گفت: «کارهایی که او در دولت فدرال انجام می‌دهد واقعا مضحک است.»
بازار
او با اشاره به سخنرانی‌های ماسک در ماه ژانویه افزود: «حرکت سلام نازی واقعا دیوانه‌کننده بود. ما همه‌چیز را همان‌طور که هست می‌نامیم. سلام نازی هم سلام نازی است، این حرکت بدون شک یک سلام نازی بود.»
ویلسون سال گذشته زمانی در مرکز توجهات قرار گرفت که ماسک در یک پادکست درباره او صحبت کرد. ماسک مدعی شد که «فریب خورده» و اسناد مربوط به دریافت درمان پزشکی تایید جنسیت برای دخترش را امضا کرده است؛ درمانی که ویلسون در سن 16 سالگی دریافت کرد.
او در آن مصاحبه گفته بود: «در واقع پسرم را از دست دادم. آن فرد دیگر وجود ندارد، انگار که مرده است.»
ماسک همچنین تاکید کرده بود که این تجربه باعث شد تصمیم بگیرد «ویروس ذهنی بیداری» را نابود کند و ادعا کرده بود که در این مسیر «پیشرفت‌هایی» داشته است.
​​ویوین جنا ویلسون که پیش‌تر با نام خاویر الکساندر ماسک شناخته می‌شد، هویت جنسیتی خود را زن اعلام کرده است.
کودکی سخت و فاصله از خانواده
ویلسون سال گذشته در گفت‌وگو با ان‌بی‌سی گفته بود که پدرش در زندگی او تقریبا غایب بوده و در دوران کودکی بارها به خاطر رفتارهای زنانه‌اش با او بدرفتاری کرده است. او در سال 2022 به دادگاهی در کالیفرنیا مراجعه کرد و نام خانوادگی «ماسک» را به‌طور رسمی حذف کرد. در اسناد دادگاه آمده بود که ویلسون دیگر «نمی‌خواهد با پدر بیولوژیکی‌ خود هیچ‌گونه ارتباطی داشته باشد».
او در این‌باره گفته بود: «او آدمی سرد و بی‌رحم است. خیلی زود عصبانی می‌شود. نسبت به دیگران بی‌تفاوت و به‌شدت خودشیفته است.»
بر اساس قوانین ایالات متحده، چون ویلسون در آن زمان هنوز به سن قانونی نرسیده بود، برای دریافت درمان تایید جنسیت، نیاز به امضای پدرش داشت.
او در این رابطه گفت: «در مدرسه مدام دچار فروپاشی عصبی می‌شدم. نمی‌توانستم روزهایم را سپری کنم. دلم نمی‌خواست بیدار شوم، نمی‌خواستم هیچ کاری انجام دهم. فقط می‌خواستم نابود شوم. اگر همچنان هویت واقعی‌ام را پنهان می‌کردم، زندگی‌ام به مسیری کاملا ویرانگر کشیده می‌شد.»
ویلسون که اکنون دانشجوی ساکن توکیو است، می‌گوید که به‌عنوان فردی که در سنین پایین مراحل تغییر جنسیت را طی کرده، احساس می‌کند باید درباره این مسائل صحبت کند.
او تاکید کرده: «در این زمینه بدگویی و نفرت زیادی وجود دارد. من دوست دارم آگاهی مردم را افزایش دهم و بگویم که مراقبت‌های پزشکی برای افراد ترنس، به‌ویژه مسدودکننده‌های بلوغ، چقدر اهمیت دارد.» او از منتقدان خواست که «دست از اهریمنی جلوه دادن کودکانی که فقط می‌خواهند در پوست خود احساس راحتی کنند، بردارند».
در سال‌های اخیر، محافظه‌کاران در آمریکا با تصویب قوانین مختلف، افراد ترنس را هدف قرار داده‌اند. دونالد ترامپ از زمان ورود به کاخ سفید، چندین فرمان اجرایی امضا کرده که بر اساس آن افراد ترنس از حضور در ارتش و شرکت در مسابقات ورزشی زنان منع شده‌اند.
با این حال، هفته گذشته یک قاضی فدرال ممنوعیت حضور افراد ترنس در ارتش را لغو کرد.
ویلسون در واکنش به این اقدامات گفت: «به عنوان یک زن ترنس، از اینکه دسترسی به مراقبت‌های پزشکی تضمین شده را از دست بدهم، می‌ترسم. اگر در سنین پایین درمان را آغاز نکرده بودم، واقعا نمی‌دانم چه اتفاقی برایم می‌افتاد.»
او گفت که مادرش از او حمایت کرده و او دیگر ارتباطی با خانواده پدرش ندارد.
ایلان ماسک 14 فرزند از چهار زن مختلف دارد.
وقتی از ویلسون پرسیده شد که آیا با خواهر و برادرهایش رابطه‌ای دارد یا نه، او پاسخ داد: «در واقع حتی نمی‌دانم دقیقا چند خواهر و برادر ناتنی دارم.»
با وجود آن‌که پدرش یکی از ثروتمندترین افراد جهان است و نقش پررنگی در دولت ترامپ ایفا می‌کند، ویلسون تاکید کرد که ماسک در زندگی او جایگاهی ندارد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1233298/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حذف چهار صفر از واحد پول امسال نهایی می‌شود؟

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران از سه خانواده سه شهیدی

دیدار مدیر عامل بیمه دی کشور و مدیر کل بنیاد مازندران با والدین شهید گشت نورد در ساری

حس و حال بعد از فوت فرزند؛ به یاد مصائب حضرت زینب (س) افتادم!

صبر عجیب حضرت ایوب

هماهنگی زیبای همخوانی قرآن توسط گروه سبیل الرشاد

راه درمان قلب و رفع فشارهای روحی فقط قرآنه

روایت شفای کودک معلول

قهر با پدر و مادر فاجعه است

قطعه دلنشین در وصف مادر

حمله اسرائیل به مناطق مختلف لبنان 31 شهید برجای گذاشته است

حرکت جدید آمریکا به نفع طالبان

شرط و شروط نخست‌وزیر جدید کانادا برای مذاکره با ترامپ

تصاویر تمرین جوجیتسو "ایوانکا ترامپ"

کیم جونگ‌اون: کره شمالی از روسیه در جنگ اوکراین حمایت کامل می‌کند

اولین مشتری "سوخو 57" مشخص شد

انصارالله: اعزام ناو دوم آمریکا، اعتراف واشنگتن به شکست است

فیلم جدید از آخرین لحظات حیات شهید السنوار

سرود حماسی فرزندان شهدا در برنامه محفل

مدیحه‌سرایی زیبای رسالت بوذری در مدح حضرت علی (ع)

تلاوت شیرین به سبک عراقی در برنامه محفل

اهمیت ذکر بسم‌ الله الرحمن الرحیم

شدت اشتیاق و انتظار امیرالمؤمنین علی(ع) برای شهادت

آمار جالب از تربیت حافظ قرآن

تلاوت قاری عراقی به تقلید از حامد شاکرنژاد

اتفاقی جالب در محفل؛ سوال حفظ از 100 حافظ قرآن همزمان!

روایت دل‌نشین و هنرمندانه حامد عسکری از شجاعت امیرالمومنین(ع)

تلاوت محزون سیدحسنین

محققان: داشتن پسر می‌تواند باعث پیری سریع‌تر مغز والدین شود

شعری از سمانه خلف‌زاده، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

هشدار آمریکا درباره سفر به اراضی اشغالی

بغداد: عراق بخشی از محور مقاومت نیست

نماهنگ«حیدر حیدر» محمود کریمی

تحولی در فیزیک!

شعر زیبای دکتر کاکاوند در مورد چای سرد

خاتمی به دیدار کروبی رفت

واکنش ایران به حمله تروریستی علیه نمازگزاران نیجر

روایت معاون پزشکیان از عیدی دادن‌ها و دیدوبازدیدهای سیاسی امسال

روایت مخالفان جمهوری اسلامی و موافقان مذاکره دربارۀ نامۀ ترامپ

عراقچی: گزینه جنگ علیه یمن محکوم به شکست است

نگرانی انگلیس از افزایش تنش ها میان لبنان و اسرائیل

تظاهرات سراسری شهرک‌نشینان علیه کابینه نتانیاهو

حملات مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

آمریکا هشدار سفر به اسرائیل صادر کرد

وقتی اسرائیلی‌ها از سایه خود هم می‌ترسند

حنای نتانیاهو دیگر برای اسرائیلی‌ها رنگی ندارد

3000 نفر در سوریه ناپدید شده‌اند

جنگنده‌ای که ترامپ آن را «مرگبارترین هواپیمای جنگی تاریخ» نامید!

شهرداری استانبول به دست معترضان اردوغان افتاد

وقتی سخنگوی کاخ سفید فرانسوی‌ها را تحقیر کرد (زیرنویس فارسی)