شهرداری استانبول به دست معترضان اردوغان افتاد
جهان ما
بزرگنمايي:
ایران پرسمان - فارس / شهرداری استانبول به دست معترضان اردوغان افتاد.
توضیح ویدیو
در همین حال معترضان اردوغان در مقابل دادگاه اماماوغلو تجمع کردند.
بازار
![]()
به گزارش رویترز: اماماوغلو که چهارشنبه هفته گذشته بازداشت شد، در بازجویی که توسط پلیس ضدتروریسم ترکیه انجام شده، موارد مطرحشده علیه خود و همکارانش را «اتهامات و تهمتهای غیر قابل تصور» خوانده است.
شهردار استانبول یک چهره مهم اپوزیسیون دولت ترکیه و اردوغان است و رقیب اصلی او در انتخابات بعدی ترکیه تلقی میشود.
انتظار میرود که اکرم اماماغلو روز یکشنبه به دادگاه منتقل شود تا در برابر دادستانها قرار گیرد و علیه او اعلام جرم شود.
اعتراضات به بازداشت شهردار شهر استانبول در ترکیه روز جمعه نیز بهرغم هشدار رئیس جمهور این کشور و ممنوعیت چهار روزه توسط دولت ادامه یافت.
در «بزرگترین نمایش نافرمانی مدنی» در ترکیه در ده سال گذشته، تنش در روز جمعه، اول فروردین، «به شکل فزاینده بیشتر شده» است.
وزیر کشور ترکیه اعلام کرده پلیس در جریان اعتراضات جمعه شب در شهرهای بزرگ ترکیه از جمله استانبول، آنکارا، ازمیر، آدانا و آنتالیا 343 نفر را بازداشت کرد.
جزییات بیشتر این خبر تکمیل میگردد...
لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1233477/