ایران پرسمان

آخرين مطالب

ترامپ از جنگنده نسل ششم آمریکا رونمایی کرد سیاست روز

ترامپ از جنگنده نسل ششم آمریکا رونمایی کرد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی در کنار پیت هگست وزیر دفاع این کشور در دفتر کاخ سفید، تصمیم پنتاگون برای توسعه نسل ششم جنگنده با عنوان اف - 47 را اعلام کرد.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی گفت: «به دستور من، نیروی هوایی آمریکا با اولین جنگنده نسل ششم جهان مجهز خواهد شد، هیچ جنگنده ای در جهان حتی به آن نزدیک نمی‌شود و به عنوان اف - 47 شناخته خواهد شد.»
رئیس جمهوری آمریکا افزود که نسخه آزمایشی اف - 47 تقریباً پنج سال است که پرواز می کند. او گفت: «این جنگنده ای است که قبلاً هیچ کس آن را ندیده است و این موضوع برای مدت طولانی در کار بوده است.»
بوئینگ توسعه جنگنده اف - 47 نیروی هوایی را پس از رقابت "سخت" بین بالاترین شرکت های هوافضا رهبری خواهد کرد.
ترامپ ساخت پیشرفته‌ترین جنگنده تاریخ آمریکا را به شرکت بوئینگ واگذار و اعلام کرد: «پس از یک رقابت سخت و کامل بین برخی از شرکت‌های برتر هوافضای آمریکا، نیروی هوایی قرار است قرارداد نسل بعدی سلطه هوایی را به بوئینگ واگذار کند.»
اواخر سال گذشته، نیروی هوایی آمریکا تصمیم گیری در مورد نحوه ادامه توسعه جنگنده نسل ششم را متوقف کرد. نیروی هوایی این کشور در ماه دسامبر اعلام کرد که فرانک کندال تصمیم گیری در این خصوص را به دولت ترامپ موکول خواهد کرد.
این ضربه‌ای بزرگ به شرکت‌ لاکهید مارتین و پیروزی مهمی برای بوئینگ به حساب می‌آید.جنگنده جدید که با نام اف-47 معرفی شده، قرار است با قابلیت پرواز پنهان‌ از رادارها، حسگرهای پیشرفته، و موتورهای نسل جدید همراه با پهپادهای رزمی وارد عملیات شود.
برنامه نسل بعدی سلطه هوایی (NGAD) برای تولید جنگنده نسل ششم ارتش آمریکا، جدیدتر و پیشرفته تر از جنگنده اف - 35 لایتنینگ 2 شرکت لاکهید مارتین که از گرانی و تاخیرهای عمده رنج می برد، در نظر گرفته شده است.
ایلان ماسک از جنگنده اف - 35 انتقاد کرده است و در عوض از توسعه انبوه پهپادها به عنوان سلاحی ارزان‌تر و مؤثرتر حمایت می‌کند. ماسک در ماه نوامبر در رسانه های اجتماعی گفت: «در همین حال، برخی احمق ها هنوز در حال ساخت جنگنده های دارای خلبان مانند F-35 هستند.»
بازار



هنوز تصویر رسمی از جنگنده نسل 6 آمریکا منتشر نشده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1233166/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حذف چهار صفر از واحد پول امسال نهایی می‌شود؟

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران از سه خانواده سه شهیدی

دیدار مدیر عامل بیمه دی کشور و مدیر کل بنیاد مازندران با والدین شهید گشت نورد در ساری

حس و حال بعد از فوت فرزند؛ به یاد مصائب حضرت زینب (س) افتادم!

صبر عجیب حضرت ایوب

هماهنگی زیبای همخوانی قرآن توسط گروه سبیل الرشاد

راه درمان قلب و رفع فشارهای روحی فقط قرآنه

روایت شفای کودک معلول

قهر با پدر و مادر فاجعه است

قطعه دلنشین در وصف مادر

حمله اسرائیل به مناطق مختلف لبنان 31 شهید برجای گذاشته است

حرکت جدید آمریکا به نفع طالبان

شرط و شروط نخست‌وزیر جدید کانادا برای مذاکره با ترامپ

تصاویر تمرین جوجیتسو "ایوانکا ترامپ"

کیم جونگ‌اون: کره شمالی از روسیه در جنگ اوکراین حمایت کامل می‌کند

اولین مشتری "سوخو 57" مشخص شد

انصارالله: اعزام ناو دوم آمریکا، اعتراف واشنگتن به شکست است

فیلم جدید از آخرین لحظات حیات شهید السنوار

سرود حماسی فرزندان شهدا در برنامه محفل

مدیحه‌سرایی زیبای رسالت بوذری در مدح حضرت علی (ع)

تلاوت شیرین به سبک عراقی در برنامه محفل

اهمیت ذکر بسم‌ الله الرحمن الرحیم

شدت اشتیاق و انتظار امیرالمؤمنین علی(ع) برای شهادت

آمار جالب از تربیت حافظ قرآن

تلاوت قاری عراقی به تقلید از حامد شاکرنژاد

اتفاقی جالب در محفل؛ سوال حفظ از 100 حافظ قرآن همزمان!

روایت دل‌نشین و هنرمندانه حامد عسکری از شجاعت امیرالمومنین(ع)

تلاوت محزون سیدحسنین

محققان: داشتن پسر می‌تواند باعث پیری سریع‌تر مغز والدین شود

شعری از سمانه خلف‌زاده، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

هشدار آمریکا درباره سفر به اراضی اشغالی

بغداد: عراق بخشی از محور مقاومت نیست

نماهنگ«حیدر حیدر» محمود کریمی

تحولی در فیزیک!

شعر زیبای دکتر کاکاوند در مورد چای سرد

خاتمی به دیدار کروبی رفت

واکنش ایران به حمله تروریستی علیه نمازگزاران نیجر

روایت معاون پزشکیان از عیدی دادن‌ها و دیدوبازدیدهای سیاسی امسال

روایت مخالفان جمهوری اسلامی و موافقان مذاکره دربارۀ نامۀ ترامپ

عراقچی: گزینه جنگ علیه یمن محکوم به شکست است

نگرانی انگلیس از افزایش تنش ها میان لبنان و اسرائیل

تظاهرات سراسری شهرک‌نشینان علیه کابینه نتانیاهو

حملات مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

آمریکا هشدار سفر به اسرائیل صادر کرد

وقتی اسرائیلی‌ها از سایه خود هم می‌ترسند

حنای نتانیاهو دیگر برای اسرائیلی‌ها رنگی ندارد

3000 نفر در سوریه ناپدید شده‌اند

جنگنده‌ای که ترامپ آن را «مرگبارترین هواپیمای جنگی تاریخ» نامید!

شهرداری استانبول به دست معترضان اردوغان افتاد

وقتی سخنگوی کاخ سفید فرانسوی‌ها را تحقیر کرد (زیرنویس فارسی)