ایران پرسمان

آخرين مطالب

پای پلیس ضد تروریسم به ماجرای تعطیلی بزرگ‌ترین فرودگاه اروپا باز شد جهان ما

پای پلیس ضد تروریسم به ماجرای تعطیلی بزرگ‌ترین فرودگاه اروپا باز شد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / پلیس لندن روز جمعه اعلام کرد که واحد ضد تروریسم این کشور، تحقیقات درباره علت آتش‌سوزی و قطعی گسترده برق در نزدیکی فرودگاه هیترو را که به لغو صدها پرواز و سرگردانی هزاران مسافر منجر شده، برعهده گرفته است.
در بیانیه این نهاد امنیتی که عصر جمعه منتشر شد، آمده است: «با توجه به محل وقوع حادثه و تأثیر آن بر زیرساخت‌های حیاتی ملی، واحد ضد تروریسم پلیس متروپولیتن مسئولیت رهبری تحقیقات را برعهده گرفته تا با استفاده از ظرفیت‌های تخصصی این واحد، روند بررسی با سرعت بیشتری پیش رود، اختلال‌ها کاهش یابد و علت حادثه مشخص شود.»
پلیس لندن اعلام کرد که این اقدام به‌معنای تأیید خرابکاری یا اقدام تروریستی نیست، اما ابعاد گسترده این بحران و پیامدهای امنیتی احتمالی آن، نگرانی‌هایی را در میان مقامات انگلیسی ایجاد کرده است. کی‌یر استارمر نخست وزیر انگلیس با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که از وقوع این حادثه آگاه و به طور مرتب با مقام‌های مسئول در حال پیگیری اوضاع است.
فرودگاه هیترو، که سال گذشته با ثبت بیش از 83 میلیون مسافر، پررفت‌وآمدترین فرودگاه اروپا بود، امروز جمعه به‌دلیل آتش‌سوزی که در پست برق منطقه نورث هاید رخ داد، به‌طور کامل تعطیل شده است. این حادثه هزاران مسافر را در پایانه‌های فرودگاه سرگردان و اختلالات جدی در برنامه‌های پروازی ایجاد کرده است. مقامات فرودگاه اعلام کردند که بیش از 1300 پرواز لغو شده و به مسافران هشدار دادند که «تا اطلاع ثانوی به فرودگاه مراجعه نکنند.»
بر اساس داده‌های تارنمای فلایت‌رادار24، حدود 120 هواپیما که به مقصد هیترو در حال پرواز بودند، ناچار به تغییر مسیر شدند و بسیاری از آن‌ها در فرودگاه‌هایی مانند آمستردام، فرانکفورت، گتویک و شانون به زمین نشستند.
بازار
اد میلیبند وزیر انرژی انگلیس، با بیان اینکه «آتش‌سوزی مهیب» در این تأسیسات برق یک رخداد «بی‌سابقه و غیرمنتظره» بوده است، افزود که هنوز برای تعیین علت دقیق حادثه «خیلی زود» است. او همچنین تأیید کرد که ژنراتور پشتیبان نیز از کار افتاده و همین موضوع باعث تشدید بحران شده است.
این حادثه در حالی رخ داده که پیش از این نیز فرودگاه‌های انگلیس در سال‌های اخیر با چالش‌های مشابهی مواجه شده‌اند. در دسامبر 2018، فرودگاه گتویک لندن پس از آنکه پهپادهای ناشناس در حریم هوایی آن مشاهده شدند به‌مدت 36 ساعت تعطیل شد. این حادثه، که در ابتدا گمان می‌رفت اقدامی تروریستی باشد، به لغو هزاران پرواز منجر و بعدها مشخص شد که احتمالاً نتیجه نقص امنیتی در سیستم مدیریت پروازهای فرودگاه بوده است.
همچنین، در ژوئن 2022، قطعی گسترده سیستم‌های رایانه‌ای در فرودگاه‌های انگلیس باعث شد که صدها پرواز به تعویق بیفتد. این رخداد که به «هرج‌ومرج فرودگاه‌های انگلیس» مشهور شد، به مشکلات زیرساختی و کمبود کارکنان امنیتی نسبت داده شد.
با این حال، آتش‌سوزی گسترده در تأسیسات برق یک فرودگاه در این مقیاس، اتفاقی نادر به‌شمار می‌رود. مقامات امنیتی و انرژی انگلیس هنوز توضیحی درباره احتمال خرابکاری در این حادثه ارائه نکرده‌اند، اما ورود پلیس ضد تروریسم به تحقیقات، نشان‌دهنده حساسیت بالای این رخداد برای نهادهای امنیتی انگلیس است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1233067/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حذف چهار صفر از واحد پول امسال نهایی می‌شود؟

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران از سه خانواده سه شهیدی

دیدار مدیر عامل بیمه دی کشور و مدیر کل بنیاد مازندران با والدین شهید گشت نورد در ساری

حس و حال بعد از فوت فرزند؛ به یاد مصائب حضرت زینب (س) افتادم!

صبر عجیب حضرت ایوب

هماهنگی زیبای همخوانی قرآن توسط گروه سبیل الرشاد

راه درمان قلب و رفع فشارهای روحی فقط قرآنه

روایت شفای کودک معلول

قهر با پدر و مادر فاجعه است

قطعه دلنشین در وصف مادر

حمله اسرائیل به مناطق مختلف لبنان 31 شهید برجای گذاشته است

حرکت جدید آمریکا به نفع طالبان

شرط و شروط نخست‌وزیر جدید کانادا برای مذاکره با ترامپ

تصاویر تمرین جوجیتسو "ایوانکا ترامپ"

کیم جونگ‌اون: کره شمالی از روسیه در جنگ اوکراین حمایت کامل می‌کند

اولین مشتری "سوخو 57" مشخص شد

انصارالله: اعزام ناو دوم آمریکا، اعتراف واشنگتن به شکست است

فیلم جدید از آخرین لحظات حیات شهید السنوار

سرود حماسی فرزندان شهدا در برنامه محفل

مدیحه‌سرایی زیبای رسالت بوذری در مدح حضرت علی (ع)

تلاوت شیرین به سبک عراقی در برنامه محفل

اهمیت ذکر بسم‌ الله الرحمن الرحیم

شدت اشتیاق و انتظار امیرالمؤمنین علی(ع) برای شهادت

آمار جالب از تربیت حافظ قرآن

تلاوت قاری عراقی به تقلید از حامد شاکرنژاد

اتفاقی جالب در محفل؛ سوال حفظ از 100 حافظ قرآن همزمان!

روایت دل‌نشین و هنرمندانه حامد عسکری از شجاعت امیرالمومنین(ع)

تلاوت محزون سیدحسنین

محققان: داشتن پسر می‌تواند باعث پیری سریع‌تر مغز والدین شود

شعری از سمانه خلف‌زاده، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

هشدار آمریکا درباره سفر به اراضی اشغالی

بغداد: عراق بخشی از محور مقاومت نیست

نماهنگ«حیدر حیدر» محمود کریمی

تحولی در فیزیک!

شعر زیبای دکتر کاکاوند در مورد چای سرد

خاتمی به دیدار کروبی رفت

واکنش ایران به حمله تروریستی علیه نمازگزاران نیجر

روایت معاون پزشکیان از عیدی دادن‌ها و دیدوبازدیدهای سیاسی امسال

روایت مخالفان جمهوری اسلامی و موافقان مذاکره دربارۀ نامۀ ترامپ

عراقچی: گزینه جنگ علیه یمن محکوم به شکست است

نگرانی انگلیس از افزایش تنش ها میان لبنان و اسرائیل

تظاهرات سراسری شهرک‌نشینان علیه کابینه نتانیاهو

حملات مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

آمریکا هشدار سفر به اسرائیل صادر کرد

وقتی اسرائیلی‌ها از سایه خود هم می‌ترسند

حنای نتانیاهو دیگر برای اسرائیلی‌ها رنگی ندارد

3000 نفر در سوریه ناپدید شده‌اند

جنگنده‌ای که ترامپ آن را «مرگبارترین هواپیمای جنگی تاریخ» نامید!

شهرداری استانبول به دست معترضان اردوغان افتاد

وقتی سخنگوی کاخ سفید فرانسوی‌ها را تحقیر کرد (زیرنویس فارسی)

ویکی پدیاجستجو