ایران پرسمان

آخرين مطالب

اظهارات مهم سخنگوی وزارت خارجه درباره نامه ترامپ؛ فحوای نامه با صحبت‌های عمومی رئیس‌جمهور آمریکا فاصله‌ای ندارد جهان ما

اظهارات مهم سخنگوی وزارت خارجه درباره نامه ترامپ؛ فحوای نامه با صحبت‌های عمومی رئیس‌جمهور آمریکا فاصله‌ای ندارد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس / سخنگوی وزارت خارجه در نشست خبری در پاسخ به سؤالی درباره محتوای نامه دونالد ترامپ و اینکه سفر عراقچی به عمان در چارچوب همین نامه بوده است؟ گفت: ما فعلا بنایی بر انتشار رسانه‌ای این پیام نداریم. آنچه در رسانه‌ها منتشر شده عمدتا گمانه زنی است و مبنای دقیقی ندارد. فحوای نامه با صحبت‌های عمومی رئیس‌جمهور آمریکا فاصله‌ای ندارد و پاسخ ما به این مکاتبه بعد از تکمیل بررسی‌ها از طریق مقتضی اعلام خواهد شد. سفر عراقچی ربطی به نامه ندارد و در جریان نشست هفته گذشته در جده و تحولات منطقه این سفر صورت گرفته است.
مهمترین بخش اظهارات اسماعیل بقایی به شرح زیر است:
فعلاً بنایی برای انتشار رسانه‌ای نامه ترامپ نداریم

توضیح ویدیو
* آنچه که در رسانه‌ها منتشر شده عمدتاً گمانه زنی است و مبنای دقیقی ندارد.
* پاسخ ما به این مکاتبه بعد از تکمیل بررسی ها از طریق مقتضی داده خواهد شد.
حمله نظامی آمریکا به یمن قطعا یک جنایت بوده و محکوم هست/ آمریکا در زمین نتانیاهو داره بازی می‌کند
بازار
توضیح ویدیو
* حمله نظامی آمریکا به یمن که متاسفانه اولین بار هم نیست انجام می شود قطعا یک جنایت بوده و محکوم هست و بر خلاف همه اصول و موازین منشور ملل متحد و حقوق بین الملل می باشد و در راستای سیاست طولانی مدت آمریکاست که متاسفانه جای قربانی و مجرم را همیشه اشتباه گرفته است.
* جامعه جهانی، کشورهای اسلامی و سازمان همکاری اسلامی باید واقعا در این زمینه اقدام عاجزی را اتخاذ بکنند.
پاسخ به تهدید ایران توسط آمریکا؛ به هرگونه تعرض پاسخ خواهیم داد
توضیح ویدیو
* ما به هرگونه تعرضی علیه تمامیت سرزمینی، علیه امنیت و منافع ملی ایران با قاطعیت و با تمام نیرو پاسخ خواهیم داد در این مورد هیچ تردیدی وجود ندارد.
* اینکه اقدامات مردم مقاوم و قهرمان یمن را به دیگران منتسب بکنند این هم در راستای نوعی جبران شکست‌های خودشان در این 20 ماه است برای اینکه حمایت و همبستگی با ملت فلسطین را در منطقه و در سطح بین المللی سرکوب بکنند.
* مردم یمن و دولت یمن خودشان به صورت مستقل تصمیم می‌گیرند.
رفت و آمدها و مراودات بین دو ایران و ترکیه در عین مدیریت برخی اختلافات و تفاوت دیدگاه‌ها ادامه دارد
توضیح ویدیو
پیگیر پرونده قتل دو شهروند ایرانی در در فرانسه هستیم
توضیح ویدیو
* خانم ایرانی در بازداشت پلیس فرانسه از فعالان حامی مردم فلسطین است.
آمریکا نشان داده که به تعهدات خود وفادار نیست/ پیام‌هایی که از آمریکا گرفته می شود بسیار متناقض هست
توضیح ویدیو
* پیام ‌هایی که از آمریکا گرفته می شود پیام‌های بسیار ضد و نقیض و متناقض هست یعنی همزمان با اظهار آمادگی برای مذاکره و گفتگو، تحریم‌های گسترده علیه بخش‌های مختلف تجاری و تولیدی ما وضع می شود.
* وزیر نفت ما که تنها جرمش انجام وظایف رسمی و قانونی و ملی او هست برای تولید و فروش نفت مورد تحریم قرار می گیرد این اقدامات به هیچ عنوان با گفتار آمریکا همسان و سازگار نیست.
* آمریکا در طول این 10 -15 سال نشان داده که به تعهدات خود وفادار نیست؛ صحبت از گفتگو و مذاکره را صرفاً به عنوان یک ابزار سیاسی و تبلیغاتی و روانی مد نظر قرار می دهد.
واکنش به اخراج سفیر آفریقای جنوبی از آمریکا
توضیح ویدیو
هیچ توجیهی برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت وجود ندارد
توضیح ویدیو
* هیچ توجیهی برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت وجود ندارد به خاطر اینکه برنامه هسته‌ای ایران برنامه کاملا صلح آمیز هست و فعالیت های ما کاملا منطبق با موافقت‌نامه پادمان و معاهده منع اشاعه است.
* منطق برجام به این معناست که جمهوری اسلامی ایران سلسله تدابیر داوطلبانه‌ای را اتخاذ می کند برای اطمینان‌سازی اعتمادسازی نسبت به ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای.
ممنوعیت سفر اتباع ایرانی به آمریکا نشانه روشنی از خصومت و دشمنی آمریکایی‌ها با ملت ایران است
توضیح ویدیو
* ممنوعیت سفر اتباع 43 کشور مسلمان به آمریکا مصداق روشن نژادپرستی و تبعیض نژادی مبتنی بر دین و قومیت و ملیت هست که کاملا مغایر با موازین و قواعد حقوق بشری است.
* ممنوعیت سفر اتباع ایرانی به آمریکا نشانه روشنی از خصومت و دشمنی سیاست‌مداران و سیاستگذاران آمریکایی با ملت ایران است.
* فکر می‌کنم این بخشی از تحرکات ایذایی و اعمال فشار علیه ایران هست که به اشکال مختلف در برهه های زمانی گوناگون علیه ایران اجرا شده است.
* در سطح بین المللی این اقدام آمریکا ضربه ایست به اصل تعامل و تفاهم بین ملت‌ها و ترویج نفرت و تنفر بین اقوام و ملیت‌های مختلف.
وضعیت سفرای جدید
توضیح ویدیو
* سفیر ایران در لندن به محل ماموریت خود اعزام شده است. 
* سفیر ایران در غنا، نیکاراگوا و اسلونی منصوب شدند.
واکنش به درگیری در مرز سوریه و لبنان؛ تنها منتفع از این تحولات رژیم صهیونیستی است
توضیح ویدیو
* در رابطه با تحولات منطقه واقعاً بسیار تاسف آور است که وضعیت منطقه به جایی رسیده که بین کشورهای منطقه و بین همسایگان شاهد چنین برخوردهایی هستیم.
* فکر می‌کنیم تنها منتفع یا نفع برنده از این تحولات رژیم صهیونیستی است که چیزی جز آرزوی تجزیه سوریه و تضعیف کشورهای همسایه و کشورهای منطقه در نظر ندارد.
* حزب الله لبنان در این زمینه بیانیه خیلی روشنی داد و ما شما را ارجاع می دهیم به همان بیانیه در مورد مواضعی که اتخاذ شد و اینکه رد کردن اتهام‌هایی که در رابطه با تیراندازی از طرف لبنان به طرف سوریه مطرح شده بود.
دیدار غریب‌آبادی با گروسی در ادامه تعامل و همکاری ما با آژانس است/ موضع‌گیری‌های سیاسی مقامات آژانس هیچ اثر مثبت و سازنده‌ای ندارد
توضیح ویدیو
* دیدار آقای غریب آبادی با مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در ادامه تعامل و همکاری ما با آژانس است که از قبل ادامه داشته است و در چهارچوب معاهدات بین المللی ذیربط است.
* در عین حال با توجه به اینکه تهدیدها علیه برنامه هسته‌ای ایران و علیه تاسیسات هسته‌ای صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران در این روزها افزایش پیدا کرده طبیعی است که ما رایزنی ‌های خودمان را برای بررسی ابعاد مختلف فنی و عملیاتی مرتبط با این موضوعات افزایش بدهیم و و در تعامل با مقامات آژانس هم نسبت به تبعات و آثار چنین تهدیدهایی هشدار بدهیم.
در حال تکمیل...

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1231763/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش تولید گوشت قرمز و گوشت مرغ در بهمن‌ماه

انجام 548 پرواز خارجی در 4 روز عملیات نوروزی

ثبات قیمت شیرینی در آستانه عید نوروز

موجودی کالابرگ برای سرپرستان خانوار پیامک می‌شود

معبد Prambanan مجموعه ای از معابد باستانی هندو

چپ کردن کامیون ها در طوفان

جامه سبز بر تن رودخانه شیکاگو

ویدیویی جالب از ربات انسان نما

اعلام تعطیلات نوروزی کتابخانه مجلس

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ژاپن

گروسی دیدار با معاون عراقچی را به‌ موقع خواند

تنش در سازمان امنیت داخلی اسرائیل؛ دردسر جدید نتانیاهو

شلیک 5 خمپاره به شهرکی در نزدیکی مرزهای لبنان و سوریه

کره جنوبی و ‌آمریکا برای مقابله با تاسیسات نظامی زیرزمینی رزمایش مشترک برگزار می‌کند

روآندا رسماً روابط دیپلماتیک با بلژیک را قطع کرد

بحرانی که ترامپ به آن دامن زد

کره شمالی وعده داد کمیت و کیفیت تسلیحات اتمی‌اش را تقویت کند

روسیه مدعی کنترل یک منطقه در «زاپروژیا» شد

مقام یمنی: یمن گورستان متجاوزان است و آمریکا باید این را بفهمد

لایه‌های پنهان جنگ نتانیاهو با رئیس شاباک

برخورد سختگیرانه در انتظار مشترکان پرمصرف آب

تأمین 65.3 میلیارد دلار ارز مورد نیاز واردات و نیاز‌های خدماتی

افزایش 3 هزار مگاواتی ظرفیت تجدیدپذیرها در 1404

گلچینی از پرش های مختلف

نمایی زیبا از مسجد نصیرالملک در شیراز

تحولی در صنعت فولاد؛ تولید فولاد سبز فقط با برق، بدون زغال‌سنگ

شاعرانه/ جنون فضای بیابان عشق می‌خواهد

عارف: با دیپلماسی فرهنگی توطئه ایران هراسی را خنثی کنیم

برخورد پهپاد جاسوسی «هرون» با یک بالگرد در پایگاه نظامی کره‌جنوبی

نماینده پارلمان اروپا: آمریکا مجسمه آزادی را به فرانسه پس بدهد

نزدیک به 1 میلیون آواره سوری از ترکیه به کشورشان بازگشتند

ترامپ با شروع جنگ تجاری, رشد اقتصادی جهان را کاهش داده است

زاخاروو تصمیم انگلیس برای اعزام صلح‌بان به اوکراین را مورد تمسخر قرار داد

شاخص بورس چقدر ریخت؟

درخواست اتاق تهران برای بازگشت قانون تغییر ساعت رسمی کشور

حکمت/ کسى که در رمضان آمرزیده نشود، در کدام ماه آمرزیده مى شود؟

بهترین مکان برای تعطیلات بهاریِ پراگ

کشف کدی که انرژی نامحدود اتمی را آزاد می‌کند!

شاعرانه/ رسیده آخر اسفند و رو به پایانم

پزشکیان: استفاده از پنل‌های خورشیدی الزامی خواهد شد

رئیس‌جمهور اعضای جدید شورای عالی نوجوانان و جوانان را منصوب کرد

غریب آبادی: گفتگوی صریح و سازنده ای با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتم

اولیانوف: رویکرد کشورهای غربی نسبت به برنامه هسته‌ای ایران منفی است

پ‌.ک‌.ک: پهپاد ترکیه‌ای را در شمال عراق ساقط کردیم

حماس: آمریکا، دشمن صهیونیستی را به اجرای توافق آتش‌بس ملزم کند

آیا ما امت امام زمانی هستیم؟

تلاوت زیبای سوره شمس

مدل‌های هوش مصنوعی و کشف عملکرد مغز در پردازش زبان

قابلیت جدید دردسرساز هوش مصنوعی گوگل

«اگر غم لشکر انگیزد» با خوانش «سید مهدی شجاعی» منتشر شد