ایران پرسمان

آخرين مطالب

افزایش 45 درصدی حداقل دستمزد کارگران در سال 1404 اقتصاد روز

افزایش 45 درصدی حداقل دستمزد کارگران در سال 1404
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / شورای عالی کار بامداد روز یکشنبه، 26 اسفند ماه پس از ساعت‌ها مذاکره و چانه زنی فشرده افزایش حداقل دستمزد کارگران مشمول قانون کار را 45 درصد تصویب کرد و پایه حقوق کارگران را به 10 میلیون و 400 هزار تومان افزایش داد.
نشست نهایی دستمزد شورای عالی کار که عصر شنبه (25 اسفند) با حضور وزیر کار و نمایندگان گروه های کارگری و کارفرمایی و نمایندگان وزارتخانه‌های صمت و اقتصاد از ساعت 16 در وزارت کار برگزار شد، پس‌ از گذشت 9 ساعت‌ چانه‌زنی و مذاکره فشرده، سرانجام با تصویب افزایش 45 درصدی حداقل دستمزد در بامداد روز یکشنبه به پایان رسید.
بر این اساس حداقل دستمزد کارگران از 7 میلیون و 166 هزار تومان به 10 میلیون و 400 هزار تومان افزایش یافت. 
بازار
شورای عالی کار مبلغ بن خواربار کارگران را که پیش از این یک میلیون و 400 هزار تومان بود به 2 میلیون و 200 هزار تومان افزایش داد اما در مورد حق مسکن مصوبه ای نداشت بنابر این کمک هزینه مسکن بدون تغییر و همان 900 هزار تومان باقی ماند که از فروردین ماه سال آینده قابل اجرا خواهد بود.
سال گذشته شورای عالی کار مصوبه مهم و جدید اختصاص حق تاهل به کارگران را تصویب کرد که برای نخستین بار در دریافتی کارگران منظور شد.در جریان تصویب حداقل دستمزد 1404 شورای عالی کار مبلغ حق تاهل ماهیانه را 500 هزار تومان برای همه کارگران متاهل اعم از زن و مرد تعیین کرد که کارفرمایان ملزم به پرداخت آن هستند.
حداقل مزد در سال 1404 روزانه 346 هزار و 365 تومان تعیین شد و سایر سطوح مزدی نیز از ابتدای سال آینده به میزان 32 درصد به علاوه 31 هزار و 53 تومان آخرین مزد (ثابت یا مبنای موضوع ماده 36 قانون کار ) سال 1403 افزایش می‌یابد.
حق اولاد نیز به ازای هر فرزند از رقم 7 میلیون و 166 هزار و 184 ریال به رقم 10 میلیون و 390 هزار و 961 ریال و پایه سنواتی از رقم 210 هزار تومان به رقم 282 هزار تومان افزایش یافت.
 با تصویب افزایش 45 درصدی حداقل مزد و محاسبه مزایای جانبی آن، حداقل دریافتی ماهانه کارگر متاهل با دو فرزند از رقم 11 میلیون و 694 تومان به رقم 16 میلیون و 351 هزار تومان افزایش یافت و حداقل دریافتی ماهانه یک کارگر مجرد بدون سابقه از رقم 9 میلیون و 466 هزار تومان به رقم 13 میلیون و 499 هزار و 680 تومان افزایش یافت.
به گزارش ایسنا، اعضای شورای عالی کار پس از گذشت ساعت‌ها مذاکره و چانه‌زنی فشرده سرانجام حداقل دستمزد سال آینده کارگران را 45 درصد افزایش داده و پایه حقوق کارگران را از 7 میلیون و 182 هزار تومان به بیش از 10 میلیون تومان افزایش دادند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1231283/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند/برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر اساس پژوهش باشد

تکذیب ارائه کمک مالی به اسرای سابق جنگ ایران و عراق از سوی دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ

واعظی: صرفا در شرایط احترام و رفتار متقابل با دنیا، 1+4 یا 1+5 مذاکره می‌کنیم

صوت/ ترتیل «جزء شانزدهم» قرآن کریم با صدای استاد شهریار پرهیزکار

صوت/ تندخوانی «جزء شانزدهم» قرآن کریم با صدای استاد معتز آقایی

سورپرایز ترامپ؛ بساط رسانه‌های برون مرزی آمریکا جمع شد

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

آملی‌لاریجانی: می‌توانیم CFT و پالرمو را مشروط قبول کنیم

تصاویری از دختر پزشکیان در یک مراسم

رهبر انصارالله: آمریکا در حال انجام جنایات بزرگ علیه مردم یمن است

درخواست دبیرکل سازمان ملل برای خویشتنداری در یمن

زنگ خطر تروریسم جدایی‌‏طلبانه در همسایگی ایران

‌معاویه در عصر هوش مصنوعی

پایان قمار جسورانه نظامی اوکراین در خاک روسیه

اتفاق عجیب در بازار سیب زمینی

گلایه‌ واردکنندگان خودرو جانبازان از مشکلات تخصیص ارز

داستان سرطان قاری کُرد و بازگشت به زندگی با شنیدن تلاوت قرآن از محفل

مدح رسول الله(ص) به زبان کردی

دیپلماسی قرآنی به بیان حجت‌الاسلام قاسمیان

خوانندگی رو کنار گذاشتم!

آبیِ بی نظیرِ جنوبگان!

فرهنگ پهلوانی در قرآن!

تلاوت قاری اهل کردستان

تلاوت زیبای آیه 26 سوره مبارکه اعراف توسط حامد شاکرنژاد

دلیل محبوبیت جهان پهلوان تختی

لحظه اتصال موشک اسپیس ایکس به ایستگاه فضایی

صحبت های شنیدنی سروش صحت

واکنش‌های گسترده به تصمیم نتانیاهو برای برکناری رییس شاباک

ماجرای جالب کتاب ترامپ

شهادت 2 نفر در پی حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

آمریکا در حمایت از اسرائیل وارد جنگ با یمن شد

نماینده سابق: بسیاری از مقابله کنندگان با ظریف کاسبان تحریم هستند

سه کشور جدیدی که ترامپ می‌خواهد اهالی غزه را به آنجا بفرستد

پیوند تبعیض و نگرانی؛ وضعیت مهاجران پس از روی کار آمدن ترامپ

تندروها امنیت کشور را هدف قرار داده‌اند

فعال شدن 381 واحد معدنی غیرفعال؛ بازگشت 925 واحد صنعتی راکد به چرخه تولید

استفاده 40 میلیون نفر از طرح کالابرگ

رونمایی از اولین خودروی وارداتی پلاک شده جانبازان

واریز سود سهام عدالت چهل و چهار میلیون سهام‌دار تا پس فردا

هم‌خوانی سوره مبارکه ضحی توسط حامد شاکرنژاد و قاری کرد

اشک قاری کرد با تلاوت حامد شاکرنژاد

کرامت و شخصیت بی نظیر امام حسن مجتبی (ع)

هندی خواندن سیدجلال معصومی در محفل

میزبانان محفل از کشتی گرفتن با علیرضا دبیر شونه خالی کردن!

افطارِ شب میلاد کریم اهل بیت در بهشت روی زمین

اگر مؤمن هستید، این سه کار مهم را انجام دهید!

تصویر روز ناسا؛ گذر زهره از مقابل خورشید

تو مثل منی برف راه می‌روی و آب می‌شوی...

وزیر خزانه‌داری آمریکا: حوثی‌ها و ایران بدانند که این تنها آغاز کار است

شوک دوم آمریکا به براندازان