ایران پرسمان

آخرين مطالب

حماس: زبان تهدید نتیجه‌ای نخواهد داشت جهان ما

حماس: زبان تهدید نتیجه‌ای نخواهد داشت
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای ضمن انتقاد از فشارها بر این جنبش، بر بی‌تاثیری این اقدامات و پایبندی مقاومت به شروط اصلی خود برای پایان دادن همیشگی به جنگ، تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری شهاب، در بیانیه جنبش حماس آمده است: ما بر تعهد کامل خود به توافق آتش‌بس، اجرای مفاد مورد توافق و آمادگی برای آغاز فوری مذاکرات مرحله دوم تأکید می‌کنیم. در مقابل، رژیم اشغالگر به نقض توافق ادامه می‌دهد و از ورود به مرحله دوم خودداری می‌کند که این امر، نیت واقعی آن را برای فرار از اجرای تعهدات و وقت‌کشی، آشکار می‌کند.
این جنبش تاکید کرد: بنیامین نتانیاهو اجرای توافق را صرفاً به دلایل شخصی و حزبی مختل می‌کند، در حالی که آزادی اسرا و احساسات خانواده‌های آنها کمترین اهمیتی برای او ندارد.
در ادامه این بیانیه آمده است: این توافق با میانجی‌گری طرف‌های ذی‌ربط و با نظارت جامعه بین‌المللی به دست آمده است و همین امر ایجاب می‌کند که رژیم اشغالگر به اجرای آن پایبند باشد؛ چراکه این مسیر، تنها راه برای آزادی اسرا محسوب می‌شود.
حماس اضافه کرد: ما تلاش‌ها برای اعمال فشار بر حماس را مردود می‌دانیم و این در حالی است که رژیم اشغالگر بدون هیچ‌گونه پاسخگویی به فرار از تعهدات خود ادامه می‌دهد.
بازار
این جنبش تاکید کرد: زبان تهدید و باج‌خواهی از طریق جنگ، نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت و تنها راه‌حل، پایبندی به توافق و ادامه مذاکرات است و هرگونه مسیر دیگری، بازی با سرنوشت اسرا خواهد بود.
در ادامه بیانیه حماس تاکید شده است: تداوم سیاست‌های فریبکارانه و تعلل رژیم اشغالگر، نه‌تنها فرصتی برای فرار از مسئولیت فراهم نخواهد کرد، بلکه موجب افزایش انزوای آن شده و چهره واقعی‌اش را بیش از پیش در برابر جهانیان افشا خواهد کرد.
این بیانیه پس از آن صادر شد که طی روزهای اخیر، مذاکرات مستقیمی میان حماس و نمایندگان دولت آمریکا در دوحه برگزار شد.
هدف از این مذاکرات پیشبرد توافق آتش‌بس در نوار غزه اعلام شده است.
توافق آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی، صبح یکشنبه 19 ژانویه 2025 (30 دی 1403) اجرایی شد و شامل سه مرحله است که هر مرحله 42 روز به طول می‌انجامد؛ قرار بود در طول مرحله نخست، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره شود.
در حالی که قرار بود مذاکرات برای مرحله دوم توافق در شانزدهمین روز از مرحله اول توافق (سوم فوریه / پانزدهم بهمن) آغاز شود، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مانع از آن شد.
مرحله اول توافق، روز شنبه 11 اسفند 1403 بدون توافق برای ورود به مرحله دوم، پایان یافت.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1229253/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش‌بینی افزایش 5 درصدی مصرف بنزین تهران در نوروز

آرامش در بازار خودرو؛ رانا پیشتاز کاهش قیمت‌ها

قدیمی‌ترین ارز دیجیتال جهان به زیر 80 هزار دلار رسید

علت خالی شدن سدهای تهران چیست؟

کشورهای آفریقایی و آسیایی؛ مشتری خاص قطعات خودرویی ایرانی

مخالفت معاون وزیر صمت با آزاد شدن واردات لوازم خانگی

گوناگون/ زندگینامه حضرت خدیجه کبری (س) نخستین زنی که به پیامبر اسلام ایمان آورد

روایت خواستگاری امّ المؤمنین حضرت خدیجه سلام الله علیها

قرآن کریم، آن عظمت لازم را در جان مردم ندارد!

سوسک های جواهرنشان!

مدیحه‌سرایی حاج مهدی سروری در قبرستان ابوطالب

نماهنگ «خدای ماه رمضون» حسین ستوده منتشر شد

قصه گویی شیرین فاطمه تسنیم

ماه مبارک رمضان به دو چیز بسیار سفارش شده است

دعاهای قشنگ و دوست‌داشتنی فاطمه تسنیم فسقلی در محفل

برای اولین بار نور به یک ابرجامد تبدیل شد!

یک خدا به این جهان حاکمه!

سرلشکر سلامی: راه نجات ما تمسک به قرآن است

اولیانوف: در حال حاضر جایگزینی برای برجام وجود ندارد

حسن روحانی: آمریکا راهی جز احترام به ایران ندارد

اتهام‌زنی دوباره وزیر خارجه آمریکا به ایران

عضو اتاق بازرگانی: برجام بزرگترین دستاورد دیپلماسی اقتصادی کشور بود

از تهران تا مسکو و پکن علیه تروریسم و دزدی دریایی

پشت پرده تحصن‌های قانون حجاب از زبان نیک بین

گزارشی از احتمال کلید خوردن دور جدید گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و اروپا

رئیس اپوزیسیون صهیونیست‌ها: ازسرگیری جنگ غزه به کشته‌شدن اسرای اسرائیلی می‎‌انجامد

فشار برای باجگیری یا مذاکره

چین: خواستار توقف درگیری‌ها در سوریه هستیم

وقتی جولانی به تنظیمات کارخانه برمی‌گردد؛ سه ماه فیلم بازی کردن، یک شبه بر باد رفت!

«مارک کارنی» جای «ترودو» را گرفت

ارسال گسترده تجهیزات سنگین اسرائیل به اردوگاه جنین

روایت بازیگر مشهور سوری با چشمانی اشکبار از حمله عناصر تکفیری

فرار هزاران سوری به لبنان پس از قتل‌عام در لاذقیه

پس از کشتار مردم سوریه؛ جولانی وعده برقراری عدالت داد!

اقدام فریبکارانه عناصر جولانی در قرار دادن سلاح و مهمات در کنار اجساد غیرنظامیان

سیگنال حذف ظریف به دنیا

صفحه جدید در مناسبات تهران و ریاض

سکه عقب‌نشینی کرد؛ ادامه روند صعودی قیمت طلا

حجم اسکناس‌های در جریان کشور چقدر است؟

حجم کل معاملات بازار ارز تجاری از 5.6 میلیارد دلار گذشت

7پژو 207 جایزه‌ی خرید بیمه خودرو از بیمه‌دات‌کام

عیدی امسال، تو جیب جا نمیشه

آغاز تحویل 4500 واحد مسکن ملی در پرند

هشدار سازمان بازرسی در مورد گرانفروشی بلیت هواپیما

گل قهر و آشتی یکی از جالب ترین خلاقیت‌های کائنات

مداحی حاج عبدالرضا هلالی

رانندگی بچه پنج ساله روی دو چرخ ماشین!

طراحی خیره‌کننده یک یخچال 85 ساله!

عارفی که در مقابل چنگیزخان تعصب مردمش را کشید!

شگفتی جالب شیمی