ایران پرسمان

آخرين مطالب

پیش‌بینی دلار 100 هزار تومانی در دولت سابق سیاست روز

پیش‌بینی دلار 100 هزار تومانی در دولت سابق
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - هم میهن /متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
حدود هشت ماه پیش بود که کار دولت سیزدهم به صورت رسمی پایان یافت و مسعود پزشکیان به عنوان رئیس دولت چهاردهم وارد پاستور شد؛ اما با وجود این تغییر دولت همچنان حواشی دولت سیزدهم پایان نیافته و هر چند وقت یکبار یک خبر جدید از این دولت منتشر می‌شود.
روز دوشنبه جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش برگزار شد، بر همین اساس دو وزیر دولت سیزدهم به عنوان متهم شناخته شدند. سیدرضا فاطمی‌امین و سیدجواد ساداتی‌نژاد در سمت‌های وزیر صنعت و وزیر کشاورزی به دلیل معاونت در اخلال نظام ارزی کشور، هرکدام به یک و دو سال حبس محکوم شدند و این موضوع جای تعجب دارد که چرا وزرای یک دولت در اخلال در نظام ارزی می‌توانند معاونت (در عملیات اجرایی دخالت نداشته‌اند) داشته باشند، با این حال باید منتظر بود که پرونده چای دبش به دیوان عالی اداری برسد و مشخص شود این دو وزیر چه حکمی دریافت خواهند کرد.
در ادامه حواشی دولت سیزدهم، روز چهارشنبه نامه‌ای در فضای مجازی منتشر شد که براساس آن دفتر ابراهیم رئیسی در خرداد سال جاری پیش‌بینی کرده بود در صورت عدم تغییر شرایط بین‌المللی و ادامه ناترازی انرژی، قیمت دلار در پایان سال بین 90 هزار تومان خواهد بود‌. همچنین در این نامه پیش‌بینی شده اگر شرابط تحریمی تشدید شود شاهد دلار 100هزار تومانی خواهیم بود.
قیمت دلار در زمان ریاست دولت سیزدهم در محدوده 50 هزار تومان بود و این روزها به بیش از 90 هزار تومان رسیده است. این درحالی است که برخی نمایندگان مجلس این افزایش قیمت دلار را ناشی از تصمیمات نادرست دولت چهاردهم و وزیر اقتصاد یعنی عبدالناصر همتی می‌دانستند به همین دلیل او را استیضاح و برکنار کردند. خبرگزاری فارس نیز در واکنش به این خبر منتشر شده اعلام کرده این نامه نه پیش‌بینی و موضع دولت سیزدهم بوده و نه در جایی تصویب شده بلکه یک گزارش کارشناسی با 57 صفحه‌ پیوست پیرامون یک مسئله بوده است.
یک مقام در دولت سیزدهم نیز گفته است «در همین نامه قید شده که وزرا درباره آن نظر بدهند که همین مسئله مشخص می‌کند، این مستندات صرفاً یک طرح کارشناسی است. به گزارش فارس، البته اگر این نامه بخواهد محل بحث قرار گیرد، در آن قید شده است که در صورت انجام اصلاحات و اقدامات مد نظر، دلار در پایان سال باید 70 هزار تومان باشد.
درحالی‌که پس از 6 ماه فعالیت دولت چهاردهم نرخ ارز 20 هزار تومان بالای این عدد است.» اما به‌طور کلی با تکیه به این نامه می‌توان گفت که دولت چهاردهم یا به طور خاص وزیر اقتصاد استیضاح‌شده این دولت، مقصر اصلی یا عامل گرانی دلار نیستند، بلکه چند مولفه از جمله ناترازی انرژی و تورم دست به دست یکدیگر داده‌اند تا قیمت دلار روند صعودی را تجربه کند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1227959/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعجب میزبانان از توانایی عجیب نوجوان مبتلا به اوتیسم در حفظ قرآن

توانایی خارق‌العاده حافظ مبتلا به اوتیسم؛ با شنیدن ترجمه، آیه رو پیدا می‌کنه!

تلاوت دلنشین سوره اعلی

داستان شنیدنی از دیدار عالم صاحب نفس با امام زمان(عج)

یک معجزه دیگر در برنامه محفل

زمیر «اداره ایران» ارتش رژیم صهیونیستی را منحل کرد

تقلای آمریکا برای کاهش وابستگی عراق به انرژی ایران

کنایه پوتین به مکرون: سرنوشت ناپلئون را فراموش نکنید

نمادسازی جعلی از هنر صهیونیسم در آکادمی اسکار

عضو اتاق بازرگانی: اگر اصناف و تجار قانع نشوند، تعطیلی پنج‌شنبه ها اجرا نمی‌شود

آخرین تحولات در جلسات تعیین دستمزد کارگران

حال و هوای امام زمانی محفل با نغمه سیدجلال معصومی

روایت خانم غلامی از نجوا و راز و نیاز با امام زمان (عج)

مرحله دوم استارشیپ را ببینید

شعر زیبای فروغ فرخزاد

وزیر خزانه‌داری آمریکا: فروش نفت ایران را تعطیل خواهیم کرد

کاخ سفید: تا این لحظه با ایران مذاکره نکرده‌ایم

هشدار تئوریسین اصلاحات در خصوص شعار وفاق

هشدار جدی مرعشی درباره نقشه پایداری‌چی‌ها علیه دولت پزشکیان

اردوغان: مانع عملیات تازه از سوی اسرائیل خواهیم شد

برگزاری مراسم افطار در کربلا

موشک «آریان 6» برای دومین بار پرتاب شد

ظاهر شدن عجیب مارک روبیو مقابل دوربین

کشته‌شدن 15 تن از عناصر الجولانی در سواحل لاذقیه

رسانه های اصلاح طلب به دنبال بی‌ثباتی کشور؟!

پیش‌بینی دلار 100 هزار تومانی در دولت سابق

کنار رفتن ظریف با میانجی‌گری روسیه مرتبط است؟

سرگیجه در سیاست خارجی ایران

نحوه استعلام چک برای دریافت کننده از طریق سرویس پیامکی

کار هست، نیروی ماهر نیست

600 شاگرد قرآن از ژاپن تا آمریکا

برگی از تاریخ/ شهدایی با عنوان «مجاهد عراقی»!

روایت خانم سمیه غلامی از دوران تلخ بیماری سخت همسرش

زمین در حال بزرگ شدن است!

شاعرانه/ آه، باور نمی‌کنم که مرا

پزشکیان: اگر روسیه و آمریکا بخواهند کاری کنند، ما باید امیدمان به خدا باشد

واکنش رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به احکام پرونده چای دبش؛ قانع نشدم!

حاشیه‌های دیدار رئیس جمهور با نخبگان تا حضور سرزده در جمع مردم رودهن

وزیر امور خارجه وارد جده شد

رسانه صهیونیست: اسرائیل، آمریکا را نمی‌شناسد

ترامپ قصد دارد کار را برای اتباع افغانستان سخت کند

ترامپ تاریخ اجرای بعضی از تعرفه‌های مکزیک را عقب انداخت

عراق: نشست اجلاس سران عرب 17 می در بغداد برگزار می‌شود

پوتین: قصد عقب‌نشینی در جریان عملیات ویژه نظامی را نداریم

حماس: تهدیدهای اسرائیل برای جنگ، ناشی از ضعف است

چرا دونالد ترامپ حق رانندگی کردن ندارد؟

لاوروف: استقرار حافظان صلح اروپایی در اوکراین، مشارکت مستقیم ناتو در جنگ با روسیه است

خبرگزاری فرانسه: زنان تاجیک به شیوه‌نامه دولت برای پوشش اعتراض کردند

ماهرنگ، بانوی پاکستانی نامزد دریافت جایزه صلح نوبل شد

با تندروها امکان سازش و وفاق وجود ندارد