ایران پرسمان

آخرين مطالب

پیام یمن به سران عرب: به وعده‌های آمریکا دلخوش نباشید اقتصاد روز

پیام یمن به سران عرب: به وعده‌های آمریکا دلخوش نباشید
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس / رئیس شورای عالی سیاسی یمن، دلخوشی سران عرب به وعده‌های آمریکا را به سخره گرفت و گفت که تنها راه مقابله با دسیسه‌های تل‌آویو و واشنگتن، کنار گذاشتن اختلافات است.
«مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن امروز سه‌شنبه، به نشست سران عرب، پیامی فرستاد و تأکید کرد که برای حمایت از فلسطین، نباید بر روی وعده‌های آمریکا و قطعنامه‌های سازمان ملل، هیچ حسابی باز کرد.المشاط خطاب به سران عرب گفت که در هر گونه جنگ آتی، یمن بیشترین حمایت را از برادران خود در لبنان و غزه خواهد داشت.رئیس شورای عالی سیاسی یمن تاکید کرد: گزینه درست و ضروری [درباره مسئله فلسطین] جهاد و مقاومت و حمایت از آن با تمامی ابزارهاست. لذا ما نباید بر روی قطعنامه های سازمان ملل و وعده‌های آمریکا هیچ حسابی باز کنیم.
اجلاس فوق العاده سران عرب، قرار بود در بیست و هفتم فوریه برگزار شود، اما این نشست تا به امروز به تعویق افتاد و منابع رسانه‌ای از آشکار شدن نشانه‌های اختلاف و دودستگی در بین سران عرب در آستانه این نشست خبر دادند.عدم مشارکت «عبدالمجید تبون» رئیس جمهور الجزائر در این نشست در اعتراض به روند برگزاری و انحصارطلبی برخی کشورهای عربی درباره خروجی این نشست بدون هماهنگی با دیگر کشورها از جمله اخباری بود که این اختلاف را برملا کرد.در چنین فضایی گفته می‌شود که عربستان و امارات بر خلع سلاح مقاومت فلسطین و اخراج فرماندهان آن از نوار غزه به منظور جلوگیری از تکرار جنگ علیه این منطقه و ویرانی دوباره آنچه بازسازی خواهد شد، اصرار دارند. امری که قطر با آن مخالفت کرده و مصر نیز ملاحظاتی در خصوص آن دارد.
بازار



المشاط در ادامه با اشاره به اینکه آمریکا، شریک تمامی جنایات و توطئه‌های رژیم صهیونیستی است، تصریح کرد: در این مرحله باید اقدامات گسترده‌ای برای شکست محاصره غزه و بازسازی آن در سریع‌ترین زمان ممکن صورت گیرد و با طرح‌های کوچاندن اجباری نیز مقابله شود. رئیس شورای عالی سیاسی یمن خاطرنشان کرد: باید هر تصمیمی که در راستای به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر کرانه باختری باشد، مردود اعلام شود. ما بر اهمیت گسترش همبستگی عربی و اقدامات مشترک برای حمایت از فلسطین تاکید داریم. المشاط با با تاکید بر حمایت کشورهای عربی از غزه تصریح کرد: این کشورها باید عادی سازی روابط خود را با رژیم صهیونیستی متوقف کرده و اقدام به تحریم اقتصادی و قطع نفت از این رژیم کنند.
این مقام یمنی همچنین گفت: مقابله با طرح‌های توسعه طلبانه آمریکا و اسرائیل در منطقه ما، فقط با اتحاد کشورها عربی و حل اختلافات داخلی میسر است. ما خواستار پایان اشغالگری اسرائیل در جنوب لبنان هستیم و ملت لبنان حق دارد از هر ابزاری برای اخراج اشغالگران استفاده کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1227264/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستور پزشکیان برای رفع موانع استارتاپ‌ها

انصارالله یمن: پهپاد پیشرفته آمریکایی را سرنگون کردیم

معمای پ‌ک‌ک و تردیدهای آنکارا

جان‌به‌لب‌رسیده‌ها

بندبازی مدیرکل

گرد و خاک در کاخ سفید برای زلنسکی گران تمام شد

بحران ریزش بدنه اجتماعی دولت بعد از حذف ظریف؟

سیگنال مذاکراتی خروج ظریف و همتی از دولت برای غرب

نقش نهادهای خارج از دولت در بازار ارز از زبان رئیس کمیسیون برنامه و بودجه

وابستگی بورس به تصمیمات فردی

تتر بالای دلار رفت؛ تحلیلی بر بازار ارز و طلا در روزی که گذشت

توقف پروژه‌های عمرانی یعنی از بین بردن زمینه اشتغال

پیش بینی قیمت طلا و سکه 15 اسفند 1403

علاقه شهید سیدحسن نصرالله به برنامه محفل

اجرای دلنشین علی‌اکبر قلیچ ویژه ماه مبارک رمضان در محفل

لحظه بازگشت بینایی جانباز حادثه پیجرها بعد چهار ماه

هدیه ویژه قاری اهل مصر به حامد شاکر نژاد در برنامه محفل

وقتی مهمون برنامه درگیر کل کل‌های حامد و حسنین میشه!

رقیب سرسخت قله اورست!

محمد مصدق بدون روتوش، از شکست انگلیس تا کودتای شاه!

دلیل وجوب روزه از جانب خداوند

تایم لپس مونتاژ استارشیپ

درمان نوین طاسی سرتاسری با موفقیت 42 درصد

امید به خدا که منبع تمام آرامش هاست

جزئیات جلسه مجازی کمیته ویژه منتخب رئیس‌جمهور با هیأت حقیقت‌یاب ناآرامی‌های سال 1401

طرح موضوع ایران در مذاکرات روسیه و آمریکا؛ کرملین شایعه میانجیگری پوتین را رد کرد

نورانی نژاد: دولت و حامیانش الان به زمین سفت برخورد کرده‌اند

روسیه: لفاظی اروپا برای استفاده از "مکانیزم ماشه" غیرقانونی است

اتحادیه اروپا: ایران فورا به برجام بازگردد!

نخست‌وزیر انتاریو: آمریکایی‌ها باید درد را حس کنند!

تاکید شخصیت‌های نزدیک به ترامپ بر گسترش اشغالگری

سازمان بهداشت جهانی: 18 بیمارستان غزه فقط فعال هستند

بالاخره صدای جولانی در خصوص اسرائیل درآمد

غیبت سران 7 کشور در نشست سران عرب

شاباک هم نتایج تحقیقات خود درباره 7 اکتبر را منتشر کرد

پیام یمن به سران عرب: به وعده‌های آمریکا دلخوش نباشید

پیش‌بینی ایلان ماسک از رئیس‌جمهور شدن ونس

2 میلیون بلیط قطار 32 میلیون تقاضا

فروش میوه و خرما تا 30% زیر قیمت خرده‌فروشی

نحوه مصرف بودجه اجتماعی شهرداری، از تسهیلات اعتباری تا کمک به مساجد

پیش بینی قیمت دلار 15 اسفند 1403

پزشکیان: ما به 80 میلیون نفر یارانه می‌دهیم؛ واقعا این 80 میلیون نفر به یارانه نیاز دارند؟

نقش نهادهای خارج از دولت در بازار ارز از زبان رئیس کمیسیون برنامه و بودج

روایت اکوایران از سرمایه‌های هدررفته در صدا و سیما

معنای ضرب‌المثل شاخ و شانه کشیدن

فضایل امام رضا (ع) از زبان ابراهیم بن عباس

اجرای دیدنی خواهر و برادری همراه با تلاوت قرآن و ترجمه آیات

نمایش خیره‌کننده کومودوهای غول‌پیکر

خاطرات سیده زینب نصرالله از پدر شهیدش

ثبت طیف گسترده‌ای از طول موج‌ها با دوربین فراطیف بومی