ایران پرسمان

آخرين مطالب

مگر قحط‌الرجال است که تاج بازهم رییس شود؟ سیاست روز

مگر قحط‌الرجال است که تاج بازهم رییس شود؟
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - اعتماد /متن پیش رو در اعتماد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
روزبه دلاور| انتخاب مجدد مهدی تاج به ریاست فدراسیون فوتبال ایران، برای بسیاری از دلسوزان این ورزش نگران‌کننده بود. درحالی که فوتبال ایران در عرصه‌های بین‌المللی، چه در سطح ملی و چه باشگاهی، در سال‌های اخیر شاهد ناکامی‌های پی‌درپی و سقوط جایگاه بوده و فساد (به عنوان نمونه پرونده کرمان) و کمبود امکانات به معضلات لاینحل تبدیل شده‌اند، بازگشت چهره‌ای که پیش‌تر نیز مسوولیت این وضعیت را برعهده داشته، جای سوالات جدی را باقی می‌گذارد که بیشتر پاسخ آن را باید اعضای مجمع و نهادهای ناظر بدهند! این انتخابات در شرایطی رقم خورد که برای خروج فوتبال ایران از این بن‌بست، نیازمند تغییرات بنیادین در ساختار مدیریتی، مبارزه جدی با فساد، سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها و استفاده از دانش و تخصص افراد شایسته و دلسوز هستیم. بازگشت به عقب و انتخاب چهره‌های تکراری، نه تنها مشکلی را حل نخواهد کرد، بلکه وضعیت بحرانی فوتبال ایران را وخیم‌تر خواهد کرد. به نظر می‌رسد که فرصت طلایی دیگری برای اصلاح و تحول فوتبال ایران از دست رفته است اما گویا تلاش‌هایی از سوی دولت در حال انجام است که شاید ورق برگردد. مصطفی هاشمی‌طبا چهره سیاسی و ورزشی نام‌آشنای کشورمان در نامه به وزارت ورزش خواستار ابطال انتخابات صورت گرفته شد. در ادامه گفت‌وگوی اختصاصی «اعتماد» با هاشمی‌طبا را بخوانید تا بیشتر از جزییات مطلع شوید.
درباره انتخاب مجدد تاج انتقاداتی به روند انتخابات و شبهاتی مبنی بر مهندسی شدن آن مطرح است. نظر شما درباره شفافیت و سلامت این انتخابات چیست؟
این انتخاب و انتخاب قبلی هر دو غیرقانونی است! برای اینکه اساسنامه طبق قانون باید به تصویب هیات‌وزیران برسد که نرسیده بنابراین، انتخاباتی که برمبنای اساسنامه به تصویب نرسیده، انجام شده باشد طبیعتا غیرقانونی است. من برای آقای دنیامالی نامه نوشتم و ذکر کردم که کلا انتخابات غیرقانونی است و باید ابتدا اساسنامه به تصویب هیات وزیران برسد بعد انتخابات بگذارند پس مسائل دیگر قابل توجه و ذکر نیست وقتی اصل انتخابات غیرقانونی است بررسی حواشی آن که فایده‌ای ندارد.
حالا وزیر ورزش باید چه تصمیمی بگیرد؟
باید اساسنامه را به هیات دولت ببرد و هیات دولت این اساسنامه را تصویب کند. طبق قانون اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی باید به تصویب هیات وزیران برسد که اساسنامه فدراسیون در آنجا تصویب نشده بنابراین قانونی نیست و از خودشان‌ نوشتند و می‌گویند فیفا تایید کرده اما اساسنامه طبق قانون مصوب مجلس باید به تصویب هیات وزیران برسد و مجدد انتخابات بگذارند.
واقعا برگزاری انتخابات مجدد ممکن است؟
همیشه همین بوده و ما هم بودیم اساسنامه را هیات دولت تصویب می‌کردند. قانون می‌گوید ما که شوخی نداریم! دولت هم عنادی ندارد و تصویب می‌کند.
این سطح از انتقادات و شبهات به جایگاه فوتبال ما در سطح بین‌المللی آسیب نمی‌رساند؟
البته که ضربه می‌زند اما راه‌حل دارد. این شبهه نیست و کار غیرقانونی است. اگر به قانون معتقدیم که کار قانونی انجام دهیم اما اگر هردمبیلی است که باشد!
درباره ساز و کار انتخابات صحبتی دارید؟
آنکه یک بحث دیگر است و انتخابات می‌شود و مجمع رای می‌دهد که مشکلی نیست. انتخابات همین است عده‌ای می‌آیند رای می‌دهند. حرف من این است که اساسنامه باید در هیات دولت تصویب ‌شود و نظر می‌دهند کجای آن خوب یا بد است و تصویب می‌کند. قانون این را می‌گوید و حرف من این نیست. زمان ما هم آقای مهرعلیزاده می‌خواست تغییر دهد اساسنامه را به هیات دولت آورد و تصویب کرد. حالا کی به کی رای داده یا نداده یک بحث جداگانه‌ای است.
نظر شما به عنوان ریاست دوباره تاج در فدراسیون چیست؟
من با ایشان مخالفم حالا شده یا نشده رای‌دهندگان می‌دانند من با اقداماتی که ایشان کرده مخالفم و خوشحال نیستم ضمن اینکه انتخاب ایشان غیرقانونی است.
غیرقانونی بودن آنکه گفتید پیگیری می‌شود
در کل این انتخابات را طراحی شده می‌دانید؟
من که از نزدیک شاهد نیستم و نمی‌توانم گناهش را بشویم و یک گوشه نشسته روزنامه و مجله می‌خوانم و با آدم‌های خوبی مثل شما سر کار داریم.
افراد شایسته‌تر از تاج داریم که خانه‌نشین نباشند و بتوانند به فوتبال کمک کنند؟
قحط‌الرجال نیست و مملکت آدم‌های شایسته فراوانی دارد‌. آقای همتی را از کار برکنار کردند و یکی دیگر آمد و قرار نیست همه چی متوقف شود. آدم‌های شایسته در مملکت ما هستند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1227159/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقش نهادهای خارج از دولت در بازار ارز از زبان رئیس کمیسیون برنامه و بودجه

وابستگی بورس به تصمیمات فردی

تتر بالای دلار رفت؛ تحلیلی بر بازار ارز و طلا در روزی که گذشت

توقف پروژه‌های عمرانی یعنی از بین بردن زمینه اشتغال

پیش بینی قیمت طلا و سکه 15 اسفند 1403

علاقه شهید سیدحسن نصرالله به برنامه محفل

اجرای دلنشین علی‌اکبر قلیچ ویژه ماه مبارک رمضان در محفل

لحظه بازگشت بینایی جانباز حادثه پیجرها بعد چهار ماه

هدیه ویژه قاری اهل مصر به حامد شاکر نژاد در برنامه محفل

وقتی مهمون برنامه درگیر کل کل‌های حامد و حسنین میشه!

رقیب سرسخت قله اورست!

محمد مصدق بدون روتوش، از شکست انگلیس تا کودتای شاه!

دلیل وجوب روزه از جانب خداوند

تایم لپس مونتاژ استارشیپ

درمان نوین طاسی سرتاسری با موفقیت 42 درصد

امید به خدا که منبع تمام آرامش هاست

جزئیات جلسه مجازی کمیته ویژه منتخب رئیس‌جمهور با هیأت حقیقت‌یاب ناآرامی‌های سال 1401

طرح موضوع ایران در مذاکرات روسیه و آمریکا؛ کرملین شایعه میانجیگری پوتین را رد کرد

نورانی نژاد: دولت و حامیانش الان به زمین سفت برخورد کرده‌اند

روسیه: لفاظی اروپا برای استفاده از "مکانیزم ماشه" غیرقانونی است

اتحادیه اروپا: ایران فورا به برجام بازگردد!

نخست‌وزیر انتاریو: آمریکایی‌ها باید درد را حس کنند!

تاکید شخصیت‌های نزدیک به ترامپ بر گسترش اشغالگری

سازمان بهداشت جهانی: 18 بیمارستان غزه فقط فعال هستند

بالاخره صدای جولانی در خصوص اسرائیل درآمد

غیبت سران 7 کشور در نشست سران عرب

شاباک هم نتایج تحقیقات خود درباره 7 اکتبر را منتشر کرد

پیام یمن به سران عرب: به وعده‌های آمریکا دلخوش نباشید

پیش‌بینی ایلان ماسک از رئیس‌جمهور شدن ونس

2 میلیون بلیط قطار 32 میلیون تقاضا

فروش میوه و خرما تا 30% زیر قیمت خرده‌فروشی

نحوه مصرف بودجه اجتماعی شهرداری، از تسهیلات اعتباری تا کمک به مساجد

پیش بینی قیمت دلار 15 اسفند 1403

پزشکیان: ما به 80 میلیون نفر یارانه می‌دهیم؛ واقعا این 80 میلیون نفر به یارانه نیاز دارند؟

نقش نهادهای خارج از دولت در بازار ارز از زبان رئیس کمیسیون برنامه و بودج

روایت اکوایران از سرمایه‌های هدررفته در صدا و سیما

معنای ضرب‌المثل شاخ و شانه کشیدن

فضایل امام رضا (ع) از زبان ابراهیم بن عباس

اجرای دیدنی خواهر و برادری همراه با تلاوت قرآن و ترجمه آیات

نمایش خیره‌کننده کومودوهای غول‌پیکر

خاطرات سیده زینب نصرالله از پدر شهیدش

ثبت طیف گسترده‌ای از طول موج‌ها با دوربین فراطیف بومی

بخشی از کتاب/ چطور در عمق زمان زندگی کنیم؟

طرح جدید انگلیس برای  مقابله با نفوذ سیاسی ایران

گزارشی از دیدار رئیس‌جمهور با فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال

شوخی جالب رئیس‌جمهور در دیدار با فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال

اتمام بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در کمیسیون امنیت ملی

محبعلی: روسیه اصلا برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا مناسب نیست

ادعای معاون ترامپ: اشاعه تسلیحات هسته‌ای توسط ایران را تحمل نخواهیم کرد

مخالفت فرانسه با اختصاص دارایی‌های روسیه به اوکراین