ایران پرسمان

آخرين مطالب

کشف قارچی که عنکبوت‌ها را به زامبی تبدیل می‌کند اقتصاد روز

کشف قارچی که عنکبوت‌ها را به زامبی تبدیل می‌کند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /یک عامل بیماری‌زای جدید در ایرلند کشف شده است. این قارچ موذی عنکبوت‌های درون‌ غارها را آلوده می‌کند و رفتار آنها را تغییر می‌دهد تا به گسترش هاگ‌های قارچ و رساندن آنها به قربانیان جدید کمک کنند.
در سال 2021، یک گروه از کارمندان تلویزیون بی‌بی‌سی به کشف وحشتناکی دست یافتند. عنکبوتی پوشیده از قارچ که در یک باروت‌فروشی متروکه در ایرلند شمالی به سقف چسبیده بود. در بررسی دقیق‌تر توسط کارشناسان، مشخص شد که عنکبوت از گونه‌ شناخته شده‌ «Metellina merianae» است، در حالی که به نظر می‌رسید قارچ یک گونه جدید باشد.
به نقل از نیواطلس، این قارچ به فهرست طولانی مواردی اضافه شد که به نام گیبلولا (Gibellula) شناخته می‌شوند. در جستجوهای بعدی صحنه‌های مشابهی در غارهای طبیعی یافت شد. عنکبوت‌های آلوده بر روی دیوارها یا سقف غارها در سراسر ایرلند شمالی و جمهوری ایرلند یافت شدند.
این ماجرا به گونه‌ای است که گویی از دل یک فیلم ترسناک بیرون آمده است. این قارچ مغز میزبان خود را هک می‌کند و عنکبوت‌های معمولی را از لانه‌ها و تارهای خود بیرون می‌کشد و به سطحی در معرض دید می‌برد. زمانی که عنکبوت به آنجا می‌رود، می‌میرد و برای قارچ محیط خوبی برای رشد فراهم می‌کند تا زمانی که بتواند هاگ‌های خود را آزاد کند. سپس جریان هوای در گردش غار، آن هاگ‌ها را برای یافتن میزبان‌های بالقوه جدید جابه‌جا می‌کند و این چرخه ترسناک دوباره آغاز می‌شود.
اینکه قارچ دقیقا چگونه عنکبوت‌ها را دستکاری می‌کند، هنوز مشخص نشده است، اما محققان می‌گویند که مطالعات بیشتر باید متابولیت‌هایی را که آنها تولید می‌کنند و همچنین تاثیرات عفونت بر روی جمعیت عنکبوت‌ها را بررسی کند.
این تنها یکی از بسیار داستان‌های ترسناک در دنیای حشرات است. گونه خاصی از زنبور نیز عنکبوت‌ها را می‌رباید تا آنها را وادار کنند تا یک شبکه پیله‌ای مخصوص برای لارو زنبور بسازند و سپس عنکبوت را قبل از مستقر شدن در شفیره، می‌خورند.
البته عنکبوت‌ها خود کاملا بی‌گناه نیستند. دیده شده است که آنها، کرم‌های شب‌تاب را که در تارهایشان به دام افتاده‌اند هک می‌کنند تا کرم‌ها، الگوهای نوری جفت‌گیری را بتابانند و جنس مخالف را جذب کنند. به این ترتیب به طرز هوشمندانه‌ای تعداد بیشتری از کرم‌های شب‌تاب در دام می‌افتند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1216830/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طلسم واگذاری ایران خودرو شکسته می‌شود؟

بازار طلا ترمز برید؛ تحلیلی از از تغییرات قیمتی در بازار طلا و سکه

بررسی نحوه ثبت قراردادهای یکسان در معاملات اموال غیرمنقول

«چرخ فالکرک» اولین بالابر کشتی چرخان در جهان

وقتی داور رو با حریف اشتباه میگیری!

تصویرسازی شخصیت‌های شاهنامه با هوش مصنوعی

پل‌های ریلی دیگر نمی‌لرزند

نویسنده معروف به تجاوز و قاچاق انسان متهم شد

عارف: دستور دولت این است که به نفع بخش خصوصی کنار برود

وکیلی: سمفونی وفاق، محلی برای سازهای ناکوک باقی نگذاشته است

بروجردی: دولت سوئد در دام گروهک تروریستی منافقین قرار گرفته است

درخواست رئیس‌جمهور از مردم برای مدیریت مصرف انرژی

فرمانده کل ارتش: نهضت خودکفایی و خوداتکایی از نیروی هوایی آغاز شد

اتهام‌زنی علیه ایران از قلب پناهگاه تروریست‌ها

جولانی راهی ترکیه شد

وقوع تیراندازی در سوئد

واکنش شولتز به درخواست جنجالی ترامپ

واکنش حزب الله به اقدام خصمانه استرالیا علیه شیخ نعیم قاسم

لاوروف از پشت‌پرده تلاش‌های غرب در موضوع سوریه پرده برداشت

کره شمالی ظرفیت غنی‌سازی اورانیوم را گسترش داده است

نخست‌وزیر سابق ایتالیا: ترامپ «چالشی مرگبار» برای اتحادیه اروپا است

عیدی امسال کارمندان چقدر افزایش یافته است؟

نامه پزشکیان به فرزین: بانک مرکزی تنها متولی رمزارز است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان با سه تن از جانبازان سرافراز شهرستان سمنان دیدار و گفت و گو کرد.

جذاب‌ترین رقابت کاراته

شبیه‌سازیِ پریدن به درون یک چاه که از مرکز کره زمین عبور کرده است!

مشاهده یک قلاده یوزپلنگ در خوش ییلاق شاهرود

حکمت/ توانگر خسیس فقیرتر از تهیدست سخاوتمند است

حلزون دریایی به شکل گوسفند!

رقص رنگین‌کمان بر فراز اسپانیا

موشک‌ها آماده پرتاب شدند / در 24 ساعت آینده 5 موشک به پرواز درمی‌آیند

شعر خوانی زیبای حسین پناهی

کتاب زندگینامه بیتا فرهی به چاپ دوم رسید

کمال خرازی در دیدار رئیس مجلس عراق: آتش‌بس نشان داد مقاومت همچنان قدرتمند است

بند مخصوص جاسوسان مرتبط با ایران در اسرائیل

یوسف پزشکیان: پس دولت دارد چه کار می‌کند؟

نامه پزشکیان به رئیس کل بانک مرکزی درباره «بازار رمز ارز»

روایت روزنامه عبری از دیدار امشب نخست وزیر اسرائیل و ترامپ: مهمترین مسئله از دیدگاه نتانیاهو، ایران است

فرمانده جدید قرارگاه مشترک پدافند هوایی کشور منصوب شد

روایت لاوروف درباره تلاش غرب برای حذف روسیه، چین و ایران از روند حمایت از حل‌وفصل اوضاع سوریه

ریشه‌های قاچاق سوخت کجاست؟

کنایه مصباحی مقدم به همتی: مسوؤلی با یک کلمه نسنجیده 25 درصد قدرت خرید مردم را کاهش داد

رشد 47 درصدی درآمد مالیاتی دولت نسبت به مدت مشابه سال گذشته

مصباحی مقدم: 70 میلیارد دلار ارز و طلا در دست مردم است

حجم تجارت کشور رکورد جدیدی ثبت کرد

مشاور وزیر ورزش: کمترین وام که برای ازدواج است را هم نمی‌دهند

وزیر کار: مزد کارگران در سال آینده را بر اساس تورم تعیین می‎کنیم

جشن بزرگ علمداران انقلاب به مناسبت روز جانباز در بیجار برگزار شد

تکریم و تجلیل استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران از جانبازان سرافراز نخاعی

همه رو از خودت بهتر ببین!