ایران پرسمان

آخرين مطالب

«اُسکار و لوسیندا» منتشر شد خردنامه

«اُسکار و لوسیندا» منتشر شد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / این رمان با ترجمه ملیحه قدرتی در 540 صفحه با قیمت 650 هزار تومان از سوی نشر افکار جدید منتشر شده است.
در معرفی ناشر از «اُسکار و لوسیندا» آمده است: «پیتر کری (1943-) پس از پاتریک وایت (برنده‌ نوبل ادبیات) بزرگ‌ترین نویسنده‌ استرالیاست و یکی از پنج نویسنده‌ای است که تاکنون موفق شده دوبار جایزه‌ بوکر را از آنِ خود کند: اولی در سال 1988 برای رمان «اُسکار و لوسیندا» و دومی برای رمان «سرگذشت واقعی دارودسته‌ کِلی» در سال 2001. کری از نویسنده‌هایی است که منتقدان او را شایسته دریافتِ جایزه‌ نوبل ادبیات می‌دانند و نویسنده‌های بسیاری در ستایشِ او سخن گفته‌اند، از جمله توماس کینلی خالقِ «فهرست شیندلر»، که او را «استاد واقعی زبان و داستان‌سرایی» می‌نامد و می‌گوید: «پیتر کری برای سیدنی به‌مثابه‌ جیمز جویس برای دابلین است.»
«اُسکار و لوسیندا» علاوه بر جایزه بوکر، به فهرست نهایی بهترین‌های بوکر نیز راه یافت و توانست جایزه‌ ادبی مایلز فرانکلین به‌عنوان کتابِ سالِ استرالیا را از آنِ خود کند. همچنین‌ این رمان در فهرست صد رمانِ بزرگِ همه‌ اعصارِ گاردین، شماره‌ 92؛ در فهرستِ صد رمانی که هر کس باید بخواند به انتخاب تلگراف، شماره‌ 80؛ در فهرست صد رمانِ تاریخی‌ادبیِ گودریدز، شماره‌ 49؛ در فهرست صد رمانِ مدرنِ استرالیا، شماره‌ 15؛ و در فهرست صد کتابی که پیش از مرگ باید خواند به انتخابِ مدیوم، شماره‌ 86 را به خود اختصاص داده است.
«اُسکار و لوسیندا» یکی از مهم‌ترین مدرن‌کلاسیک‌های عاشقانه‌ دنیاست که دورانِ جوانیِ استرالیا را به تصویر می‌کشد، پیش از آن‌که شور و هیجان‌های پویایش به عادت‌هایی خطرناک تبدیل شوند. اُسکار یک کشیش جوان انگلیسی است که از گذشته‌ خود گسسته و استعدادی نگران‌کننده در قمار پیدا کرده است. لوسیندا، دختری روستایی با بلندپروازی بی‌نظیر، به امید خودکفایی و ساختن یک آرمان‌شهر صنعتی به سیدنی مهاجرت می‌کند. این دو شخصیت نامحتمل، هم خالق و هم مخلوقِ نمایشی هستند که استرالیا را در میانه‌ قرن نوزدهم شکل می‌دهد: قمار بر ساخت یک کلیسای شیشه‌ای. نبوغِ آینده‌نگرانه پیتر کری و توانایی‌اش در شگفت‌زده‌کردن و مسحورساختن خواننده، این داستان را به پایانی خیره‌کننده سوق می‌دهد.»
در بخشی از کتاب می‌خوانیم: لوسیندا با صدای بلند گفت: «دارم دیوانه می‌شوم. اوضاعم به هم ریخته و دستم به جایی بند نیست!» آن‌جا شهر ترسناکی بود که آدمی را به دیوانگی وامی‌داشت: گیاهان اُکالیپتوس، ترکه‌های تندوتیز، صخره‌های ماسه‌یی با ساختارهایی درهم‌شکسته و لبه‌های برش‌خورده. خدای مهربان! در سیدنی آدم نمی‌توانست بپذیرد که در چنین شرایط اسفناکی قرار گیرد. 
نجواکنان گفت: «یک زن دیوانه برای سوارکاری تفریحی آمده!» 
رفته بود برای سوارکاری تفریحی. اسب این را می‌دانست و مقصد را می‌شناخت. وقتی با اسبش از راکس تاریک و دودآلود پایین رفت، گفت: «یک زن دیوانه نیستم!» دیگر آتش خیلی نزدیک نبود و در آن‌سوی راکس بود. آبراه‌ها سرریز شده بودند. همه‌جا همین حالت را داشت، اما این‌جا در اسکله اوضاع بدتر بود. اعصابش به‌هم ریخته بود. «خدای مهربان، مرا ببخش!»

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1216246/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نگاهی به سیاست‌های پولی و اعتباری برای رشد اقتصادی و کنترل تورم و نقدینگی

اسامی و قیمت سیگار و تنباکوی قاچاق اعلام شد

عموی من ابوالفضل مقامی دارد که همه شهدا به آن رشک می ‌برند

حکمت/ من هشدار دهنده ام و على، راه نماست

کشف یک سیاره‌ی قابل سکونت در فاصله‌ی 20 سال نوری

یک سیاه‌چاله غول‌پیکر در حال کشتن ستارگان

چهره زرد مرا بین و مرا هیچ مگو

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی

انتقاد زیدآبادی از اظهارات اخیر معاون وزیر اطلاعات درباره مذاکرات ایران و آمریکا

علی مطهری: مردم تحت فشار اقتصادی هستند، باید تحریم‌ها رفع شود

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: جزئیات قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس تغییر کرده است

عارف: آفریقا مقصد صادراتی خوبی است

دستگیری اعضای یک شبکۀ تکفیری در کرمانشاه

ادعای میرسلیم: آمادگی فنی لازم را برای پیوستن فوری به FATF نداریم

حجم انتقال گاز به 880 میلیون مترمکعب گاز در روز رسید

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد از جانبازان شاغل در این معاونت تجلیل کرد

113 برنامه ملی و سراسری در ایام دهه فجر برگزار می‌شود

عباس امیر لشکر آمد...

سخن بزرگان/ عباس! جانم به قربانت

برگی از تاریخ/ سختی های گرامیداشت دهه فجر در اسارت

«خبر کنید حر و جَون و زهیرو...» با نوای مهدی رسولی

گفتگوی زیبای امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) با نوای مطیعی و نریمانی

نخ دندان کشیدن علیه بیماری‌های قلبی

چین برای تولید برق نامحدود خورشید مصنوعی می‌سازد

چرا خودمان را می‌خارانیم؟

کوه نقره‌ای سیاره سرخ در دستان مریخ‌نورد استقامت

رباتی که با دقت بی‌نظیر «جنگا» بازی می‌کند

ژل جادویی برای درمان پوکی‌استخوان!

زندگینامه خودنوشت مارتین بوبر به کتابفروشی‌ها آمد

انتقاد زیدآبادی از اخیر معاون وزیر اطلاعات درباره مذاکرات ایران و آمریکا

حواشی نشست کم سابقه سه قوه با کلیدواژه‌های وفاق، وحدت به نفع مردم

اظهارات غضنفری در گفتگو با آخرین خبر درخصوص عدم ابلاغ قانون حجاب؛ رئیس جمهور دست از قانون گریزی بردارد

ضرغامی: مردم میگن گور پدر همه‌شون!

ظریف: اسرائیل از ایران می‌ترسد اما نه به دلیل سلاح هسته‌ای

هراس نتانیاهو از بازداشت و تغییر مسیر پرواز به سمت واشنگتن

نماینده اسرائیل: چرا مصر در حال تقویت ارتش خود است؟

دست برتر در نبرد روایت‌ها؛ مقاومت فلسطین چگونه از تبادل اسرا یک پیروزی ساخت؟

خروج دومین گروه از بیماران و مجروحان از غزه به مصر

5 کشته و زخمی در انفجار شمال غرب مسکو

رویترز: عربستان و امارات گزینه‌های احتمالی برای نشست ترامپ و پوتین هستند

پیش‌بینی سرویس اطلاعات روسیه از پایان قریب الوقوع زلنسکی

سرمقاله صبح نو/ پشت‌پرده خطرناک دوقطبی‌سازان

سرمقاله سازندگی/ رابطه بحران و تکنولوژی

انتقاد یک اقتصاددان از صادرات و واردات بی ضابطه سیب‌زمینی

افشاگری نماینده مجلس در مورد مکاتبات برخی نمایندگان با خودروسازان

توضیحات گمرک در مورد روغن‌های آلوده موجود در بنادر هرمزگان

عرضه بیش از 15 تن شمش طلا در مرکز مبادله ایران

ابهامات افزایش قیمت حامل‌های انرژی و قاچاق سوخت از زبان رئیس کمیسیون انرژی مجلس

نماینده مجلس: نیروهای شرکتی‌ از ابتدایی‌ترین حقوق استخدامی محروم هستند

اجرایی دیدنی از گروه سرود نوجوانان کشور پاکستان