ایران پرسمان

آخرين مطالب

رئیس کمیته شهدا و ایثارگران ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی:

113 برنامه ملی و سراسری در ایام دهه فجر برگزار می‌شود بنیاد شهید و امور ایثارگران

113 برنامه ملی و سراسری در ایام دهه فجر برگزار می‌شود
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - رئیس کمیته شهدا و ایثارگران ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: 113 برنامه با رویکرد تبیین اهداف و بیان دستاورد‌های انقلاب اسلامی با همکاری دستگاه‌های مختلف و تشکل‌های مردمی در ایام دهه فجر برگزار می‌شود.

به گزارش ایثار، سردار «یعقوب سلیمانی» معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران که سِمَت ریاست کمیته شهدا و ایثارگران ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی را برعهده دارد، در نشست خبری رئیس کمیته شهدا و ایثارگران ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی که در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، با تبریک ایام خجسته دهه فجر و اعیاد شعبانیه اظهار داشت: کمیته شهدا و ایثارگران یکی از کمیته‌های مهم ستاد دهه فجر است که اهمیت و جایگاه ویژه‌ای دارد و به تناسب این اهمیت، تبیین مباحث حوزه ایثارگری و شهادت را برعهده دارد. 113 برنامه ملی و سراسری که مبتنی بر اصل نوآوری و رویکرد تبیین است، با همکاری دستگاه‌های کمیته شهدا و ایثارگران ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی در سراسر کشور اجرایی می‌شود. برنامه‌های سراسری فجرآفرینان سراسر کشور از 12 بهمن آغاز شده و تا 22 بهمن ادامه خواهد داشت. این برنامه‌ها از جمله ویژه‌برنامه روز جانباز در 476 شهرستان با مشارکت دستگاه‌های مختلف و تشکل‌های مردمی برگزار می‌شود.
رئیس کمیته شهدا و ایثارگران ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی با اشاره به برگزاری مراسم محوری «میهمانی لاله‌ها» در 20 هزار گلزار شهدای سراسر کشور افزود: آیین «میهمانی لاله‌ها» که قرار است روز پنج‌شنبه (18 بهمن) ساعت 14 با حضور خانواده‌های ایثارگران و مردم قدرشناس کشور برگزار شود، به‌صورت ویژه و نمادین در پنج گلزار شهدای منتخب کشور برگزار می‌شود. این گلزار‌ها شامل گلزار شهدای بهشت زهراء (س) تهران، گلزار شهدای اصفهان به‌عنوان نماد شهدای استانی، گلزار شهدای میقان شاهرود در استان سمنان به‌عنوان نماد شهدای روستایی، گلزار شهدای هشجین خلخال در استان اردبیل به‌عنوان نماد شهدای اهل تسنن و آرامستان کلیمیان تهران به‌عنوان نماد شهدای ادیان توحیدی برگزار می‌شود. 
وی، آیین تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل و شهدا در روز دوشنبه (15 بهمن) و دیدار با رزمندگان، جانبازان و تکریم خانواده‌های معزز ایثارگران و شهدا را از دیگر برنامه‌های دهه فجر عنوان کرد و افزود: در این ایام نمایشگاه‌ها، نشست‌ها و جلسات گفتمان‌محور با هدف تبیین خدمات نظام در حوزه‌های مختلف برگزار می‌شوند. برنامه «بهاران خجسته باد» توسط مدارس شاهد سراسر کشور در این ایام برگزار می‌شود. همچنین مراسم «یاوران انقلاب» در 750 منطقه کشور در قالب جشن با محوریت گرامیداشت ایام دهه فجر و اعیاد شعبانیه توسط این کمیته برگزار می‌شود.
رئیس کمیته شهدا و ایثارگران ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی از اجرای برنامه دانش‌آموزی «خودباوری» با تأکید بر امیدآفرینی با هدف تبیین دستاورد‌های انقلاب برای نوجوانان و دانش‌آموزان خبر داد و گفت: 10 هزار و 800 نفر از نخبگان کشوری تحت عنوان «راویان پیشرفت» ساماندهی شده‌اند که در این ایام از مراکز علمی و پیشرفت‌های کشور بازدید خواهند کرد.
وی در ادامه این نشست خبری، بازدید از موزه عبرت و پیاده‌روی همگانی با حضور جامعه ایثارگری در سراسر کشور را از دیگر برنامه‌های کمیته شهدا و ایثارگران عنوان کرد و افزود: جشنواره سراسری قرآن و عترت کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران در ایام دهه فجر افتتاح می‌شود. همچنین برنامه ویژه صبحگاه مشترک توسط مرکز بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضور بسیجیان مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران در سراسر کشور برگزار می‌شود.
سردار سلیمانی در ادامه بر مشارکت مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه فجر تأکید کرد و اظهار داشت: قرارگاه فرهنگی تشکل‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران راه‌اندازی شده است که در طول مسیر راهپیمایی 22 بهمن، هم در تهران و هم در شهرستان‌های مختلف، غرفه‌های متعددی را تدارک و پیش بینی کرده‌اند.نشست دبیران ستادی و استانی کنگره ملی «شهدای غریب در اسارت» روز سه‌شنبه (16 بهمن) با حضور معاون رئیس جمهور و برخی مسئولین کشوری برگزار می‌شود.
وی اجرای طرح «علمداران»، تکریم جانبازان و دیدار با 22 هزار نفر از خانواده‌های شهدا در سراسر کشور با حضور نمایندگان مقام معظم رهبری و تجلیل ویژه از این خانواده‌ها را از دیگر برنامه‌های ایام دهه فجر برشمرد و ادامه داد: در این ایام خجسته از فیلم سینمایی «صیاد» و نماهنگ‌ها و موشن‌گرافیک‌ها و چند موسیقی مرتبط با موضوع ایثار و شهادت رونمایی خواهد شد. بیش از 350 تشکل مردمی با این کمیته همکاری دارند و رویکرد ما مردمی کردن این برنامه‌ها و بیان دستاورد‌ها و اهداف و خدمات نظام و انقلاب است

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1216316/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خضریان: مدیران شرکت کروز به ما پیشنهادهای ملاقات دادند و ما دعوت را قبول نکردیم

توقفی در کار نیست؛ واردات آیفون 16 پابرجاست

نماینده مجلس: تسهیلات 650 میلیونی پاسخگوی هزینه ساخت مسکن نیست

شورای رقابت: مدیریت ایران خودرو توسط کروز غیرقانونی است

ارسال بخش دوم لایحه بودجه سال 1404 کل کشور به مجلس

بیمه مرکزی: بیمه ها از هزینه های غیرضرور اجتناب کنند

صحنه ای شگفت انگیز از پرواز 100 ها drones!

علائم جاده ای در تایوان

مشاهده یک گوزن سفید نادر در جنگل‌های کانادا

پانسمان ارزان‌قیمتی که درمان زخم را متحول می‌کند

چند سال دیگر فارسی را بدون کمک انگلیسی نخواهیم فهمید!

واکنش فضائلی به ادعای یک خبرگزاری درباره هماهنگی قدم به قدم ظریف با رهبر انقلاب در مذاکرات برجام

ضرغامی: مردم می‌گویند گور پدر سرمایه داری و سوسیالیستی؛ زندگی‌مان نمی‌چرخد

امیر ایرانی: برای حضور در هیچ‌ یک از دریاها محدودیتی نداریم

اظهارات رئیس اداره اکو وزارت امور خارجه درباره نقش ایران در سازمان اکو

دبیرکل اکو: ایران یکی از بازیگران مرکزی و غیرقابل‌چشم‌پوشی در سازمان همکاری اقتصادی است

ظریف: اگر یکی از موشک‌های ایران به مراکز جمعیتی یا سربازان اسرائیلی اصابت کرده بود دنیا متوجه می شد توان آفندی ایران چگونه است

احمد بیگدلی: اجازه بررسی مجدد FATF در مجمع در پی نامه رئیس‌جمهور به رهبر انقلاب بوده است

مدودف، زلنسکی را به دروغگویی متهم کرد

پشت پرده اهداف سفر نتانیاهو به واشنگتن چیست؟

کرملین: گفت‌وگو با دمشق درباره پایگاه نظامی طرطوس ادامه دارد

گدایی نتانیاهو از ترامپ برای سر و سامان دادن اوضاع اسرائیل

70 شهید فلسطینی در کرانه باختری در کمتر از 2 ماه

اتحادیه اروپا به‌دنبال ایجاد «ائتلاف غیررسمی» با انگلیس و نروژ

بی‌اعتمادی به ترامپ؛ آیا اروپا خودکفا می‌شود؟

نخست وزیر لهستان نسبت به جنگ تجاری ترامپ هشدار داد

«پادوی رسانه ترامپ»؛ حمله کیهان به سردبیر هم‌میهن بابت انتقاد از عراقچی

اعتراض کارشناس حامی پزشکیان به برخی سیاست‌های اقتصادی دولت

متهمی که وکیل شد!

اطرافیان ناتراز!

هشدار روزنامه اصولگرا به «سوپرانقلابی‌ها»: مراقب نصیری درون‌تان باشید

آموزش سرمایه گذاری در ارز دیجیتال+هدیه 50 هزار ارز په‌په

خواندن چند خطی از کتاب حماسه امام سجاد (ع) توسط وحید رونقی

لحظه هیجانی که گردشگران را در اقیانوس شگفت زده کرد

لحظه دیدنی نجات بچه گورخر از دهان شیر توسط مادرش

ساخت جاذب امواج الکترومغناطیسی در ضخامتی کمتر از 4 میلی‌متر

در باب «روح الهی» یا «وجدان» از منظر مولانا

وکیل «مهدی محمودیان» از زندانی شدن موکلش خبر داد

ماجرای دعوت فعالان خبری تلویزیون‌های صهیونیستی از محمد دلاوری!

محمد دلاوری: احمدی‌نژاد سالهای آخر در مصاحبه خیلی حرفه‌ای شده بود

وقتی نمایندگان نتیجه رای خود را شب در تلویزیون متوجه می‌شوند!

درخواست کمک سفارت صربستان در تهران درباره تلفن همراه سفیر

توضیح فرماندار مشهد درباره حضور «مهدی نصیری» در آرامگاه فردوسی

پیام دختر شهید لبنانی به رهبر انقلاب

واکنش ظریف به ایجاد چالش‌ها علیه حضورش در دولت

رئیس قوه قضاییه: اگر نمی‌توانیم سرمایه خارجی جذب کنیم موجب فرار سرمایه هم نشویم

اتحادیه اروپا دست به جیب شد؛ راهبرد دفاعی 500 میلیارد یورویی

تاکید دوباره دانمارک: گرینلند فروشی نیست

«پاپ» کشتار کودکان در غزه واکنش نشان داد

جولانی وارد خانه کعبه شد