ایران پرسمان

آخرين مطالب

پیش بینی قیمت طلا و سکه 7 بهمن 1403 اقتصاد روز

پیش بینی قیمت طلا و سکه 7 بهمن 1403
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - تجارت نیوز / قیمت طلا و سکه روز شنبه در بیشتر قطعات افزایش داشت. مسیر افزایشی بازار طلا متاثر از تحرکات صعودی طلای جهانی در تعطیلی بازارهای داخلی رخ داد و بازار از کاهش محدود دلار تبعیت نکرد. تحلیلگران بازارهای مالی روند فعلی قیمت در بازارهای مالی را رنج می‌دانند.
 قیمت طلا و سکه در اولین روز معاملاتی هفته با افزایش ارزش اونس جهانی طلا در روز جمعه و بسته بودن بازارهای داخلی همراه شد و در بیشتر قطعات و وزن‌ها رشد داشت.
افزایش قیمت در بازار طلا تلرانس 50 هزار تا 350 هزار تومانی داشت و سکه بهار آزادی بیشترین رشد قیمت را ثبت کرد.

پیش بینی قیمت طلا و سکه
تحلیلگران بازارهای مالی با اشاره به اثر افزایش قیمت اونس جهانی طلا در بازار طلای داخلی می‌گویند اگر طلای جهانی نتواند سقف 2800 دلاری را بشکند در روند اصلاح قرار می‌گیرد و احتمال برگشت به منطقه 2680 دلاری نیز برای آن وجود دارد.
آنها با اشاره به روند رنج دلار می‌گویند اگر اونس جهانی طلا در روند اصلاح قرار بگیرد امکان برگشت سکه به قیمت 58 میلیون و 300 هزار تومان و طلا به قیمت پنج میلیون و 230 هزار تومان وجود دارد. با این وجود باید در نظر داشت بازار طلا همواره با نوسانات قیمت دلار همراه است.
گفتنی است اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش با افت دو دلاری با رقم 2771 دلاری در حال معامله است. اونس جهانی نقره با رقم 30 دلار و 61 سنتی در حال معامله است و کاهش پنج سنتی دارد. هر گرم نقره 999 روی رقم 96 هزار و 300 تومانی ایستاده و افت 310 تومانی دارد.
راه ربع سکه از بازار طلا جدا شد
قیمت سکه امامی شنبه 6 بهمن با رشد 90 هزار تومانی روی رقم 60 میلیون و 380 هزار تومانی ایستاد. سکه‌ بهار افزایش 385 هزار تومانی داشت و روی رقم 57 میلیون و 695 هزار تومانی معامله شد.
گفتنی است نیم‌‌‌سکه و سکه گرمی بدون تغییر قیمت معامله شدند. این قطعات به ترتیب با قیمت 32 میلیون و 600 هزار تومان و 9 میلیون و 300 هزار تومان معامله شدند. ربع سکه نیز تنها قطعه کاهشی بازار طلا بود و با افت 100 هزار تومانی روی قیمت 18 میلیون و 400 هزار تومانی معامله شد.
مثقال طلا 24 میلیونی شد
قیمت طلا روز شنبه افزایشی شد. هر مثقال طلای 18 عیار رشد 181 هزار تومانی داشت و با رقم 24 میلیون و 76 هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای 18 عیار با افزایش 44 هزار تومانی در محدوده پنج میلیون و 561 هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم پنج میلیون و 485 هزار تومانی بسته شد.
غیر از سکه بهار آزادی که حباب آن رشد 156 هزار تومانی داشت، حباب سکه در اولین روز هفته در تمام قطعات کاهشی شد. حباب سکه امامی 216 هزار تومان، نیم‌سکه 141 هزار تومان، ربع سکه 171 هزار تومان و سکه گرمی 35 هزار تومان کاهش داشت.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1212975/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رئیس بنیاد شهید: مشکل مسکن جامعه ایثارگران تا دو سال آینده برطرف خواهد شد

معاون وزیر اسبق نفت: زنگنه با اقدام عجیبش 100 میلیارد دلار به کشور خسارت زد

زمان حرکت اولین قطار تهران-وان اعلام شد

در جستجوی وام؛ تله‌های فضازی مجازی برای کلاهبرداری در پوشش تسهیلات بانکی

پدر شهیدان والامقام «داودی» از مازندران آسمانی شد

4گوشه دنیا/ حراج شاهکاری با اثر انگشت رافائل

تصادف از دید دوچرخه‌سوار

«استارشیپ» تا سال 2029 به مریخ می‌رسد؟

«کهکشان‌ها، کو زمینم؟»؛ دکلمه‌ای از حسین پناهی

انتقاد واعظ آشتیانی از انتصاب‌ها: بخشی از مشکلات کنونی به دلیل ناتوانی برخی از مسئولان دولت است

برپایی نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع در حیاط دولت

روایت مرضیه هاشمی از 4 دهه سیاه‌نمایی علیه ایران

روایت جلیل محبی از دستور ترامپ در یادداشت ریاست جمهوری پیرامون ایران و FATF

نظر فیاض درباره عذرخواهی مسئولان از مردم به دلیل وجود مشکلات: اینها خودشیرینی است!

واکنش سخنگوی دولت به آمادگی ترامپ برای مذاکره و گفتگو با پزشکیان

تجدید میثاق رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام با آرمان‌های امام راحل

هدیه تسلیحاتی ایتالیا به ارمنستان

درخواست گوترش از آمریکا

استرالیا: راه حل تشکیل 2 دولت را تأیید می‌کنیم

آمادگی اوجالان برای صدور یک «فراخوان تاریخی» در روزهای آینده

حمله ایلان ماسک به بایدن

سازمان «سیا» به تمام کارکنان این سازمان پیشنهاد بازخرید داد

ترامپ فرمان‌ خروج آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل را امضا کرد

سرمقاله ایران/ سیگنال‌دهی و قدرت، زبان خاموش سیاست جهانی

FATF چون قابل دفاع نبود از دستور کار «مجمع» خارج شد

مرور تجربه پیشرفت چین، مایه شرمندگی بیشتر غربگرایان

اضافه برداشت مالیاتی از حقوق، برگشت داده می‌شود

هشدار مجدد پلیس به خرید آنلاین طلا؛ مردم مراقب باشند

نمای برفی از همدان

ماهواره‌ای که تاریخ را تغییر داد

«شیخ نعیم قاسم» نماینده رهبر انقلاب در لبنان شد

آخرین وضعیت پرونده قضاتِ شهید از زبان دادستان تهران

تظاهرات گسترده در واشنگتن در اعتراض به سفر نتانیاهو

تحرکات پنهان برای احیای حزب منحله «بعث» در عراق

آوارگی هزاران فلسطینی در جنین و طولکرم

تداوم یورش نظامیان صهیونیست به جنین و طولکرم

لاوروف از تصمیمات جدید صهیونیست ها می گوید

استدلال های نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه برای تبعید اهالی غزه

ارتش پاکستان: آماده دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور هستیم

ایتالیا به ارتش ارمنستان کمک می‌کند

رزمایش امنیتی جمهوری آذربایجان در مرز با روسیه

صهیونیست‌ها: قدرت حماس در بازسازی خود شگفت آور است

زبان آمریکا در دهان مدعیان اصلاحات

سرمقاله آرمان امروز/ رمزگشایی از سفر منطقه‌ای جولانی

سرمقاله ابتکار/ رصد متقابل تهران و واشنگتن در وضعیت تعلیق

سرمقاله وطن امروز/ راه موسی

مصوبه شورای رقابت بر عدم اهلیت شرکت کروز

دور جدید فروش محصولات ایران خودرو آغاز شد

4گوشه دنیا/ کشف استثنائی از خانه رئیس قبیله

کشف دایناسوری متعلق به 125 میلیون سال پیش که شباهت شگفت‌انگیزی به جوجه‌تیغی دارد