ایران پرسمان

آخرين مطالب

آخرین نفس‌های ریاض در مهم‌ترین پایگاه اشغالی یمن خبر خوب

آخرین نفس‌های ریاض در مهم‌ترین پایگاه اشغالی یمن
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - مشرق /ائتلاف سعودی می‌داند اگر مواضع اشغالی را در جنوب استان الجوف از دست دهد، راه برای پیشروی سریع نیروهای یمنی به سمت شهر مارب باز می‌شود و به همین دلیل دست کمک را به سمت داعش و القاعده دراز کرده است.
ائتلاف سعودی در هفته های اخیر ضربات مهلک و سنگینی را در جبهه های غرب و جنوب غرب استان مارب (قلب یمن) متحمل شده و حالا برای جلوگیری از شکست های جدید در تلاش است مواضع اشغالی را در استان الجوف مستحکم تر کند.
براساس اطلاعات به دست آمده از یک منبع میدانی، نیروهای ائتلاف سعودی که از پیشروی رزمندگان یمنی به شدت در هراس اند درصدد هستند مناطق اشغالی را در محور «العلم» در جنوب استان الجوف و نزدیکی مرزهای مشترک با استان مارب تقویت کنند.
این منبع میدانی افزود: ائتلاف سعودی خوب می داند اگر نیروهای یمنی وارد جنوب استان الجوف (العلم) شوند و این مناطق را پاکسازی کنند راه از 3 محور برای پیشروی به سمت چندین منطقه مهم و حساس در عمق استان مارب باز می شود و به همین دلیل قصد دارد مواضع اشغالی را محکم تر کند.
این منبع میدانی که تحولات را در استان الجوف از نزدیک دنبال می کند، گفت: در مقابل تلاش ائتلاف سعودی برای حفظ مواضع در جنوب استان الجوف، اگر رزمندگان یمنی کوه های «العلم الاسود و العلم الابیض» را بازپس بگیرند، در محور نخست می توانند به پیشروی ها در جنوب غرب ادامه دهند و خود را به شهر راهبردی مارب برسانند که این مسئله به معنای آزادی سازی مناطق مهم و راهبردی از جمله پایگاه های «تداوین و صحن الجن» است.
به گفته این منبع میدانی، با پیشروی نیروهای یمنی در این محور، عناصر ائتلاف سعودی در جنوب استان الجوف از جمله پایگاه نظامی «الکنایس» و بخش های شمال غربی استان مارب (رغوان، مجزر و مدغل) قیچی خواهند شد.

ایران پرسمان


وی افزود: با موفقیت رزمندگان در این محور، دهها منطقه شامل «آل ناجی، الصباری، مجزع، پایگاه ماس، صغیران، بحران، المدید، ضلفه، ابوسمره، ام الجنع و ...» به صورت دومیوار از اشغال خارج و شمال غرب استان مارب برای همیشه امن می شود؛ در حال حاضر فاصله رزمندگان یمنی از کوه العلم الابیض با شهر مارب حدود 64 کیلومتر است.
از سویی دیگر، نیروهای یمنی در محور دوم می توانند عملیات را از کوه «العلم الابیض» به سمت محور جنوب پیش ببرند و با پاکسازی چند منطقه، جاده بین المللی مارب - العبر (صنعاء - حضرموت) را قطع و خود را به پالایشگاه و میدان نفتی «الصافر» در حومه شرقی شهر مارب برسانند؛ فاصله کوه العلم الابیض تا جاده و پالایشگاه حدود 47 کیلومتر است.

ایران پرسمان


به گفته منابع میدانی، رزمندگان در محور سوم نیز می توانند از حومه کوه های «العلم الاسود و العلم الابیض» به سمت مناطق جنوبی شرقی به پیشروی ها ادامه دهند و با آزادسازی کوه و پایگاه نظامی «الرویک» به ورودی جاده بین المللی «العبر - مارب» خواهند رسید.
اگر عملیات در این محور به نتیجه برسد، بخش شرقی استان مارب از اشغال خارج و ارتباط نیروهای ائتلاف سعودی در شهر مارب با استان حضرموت مسدود می شود؛ فاصله کوه العلم الابیض با پایگاه الرویک نیز حدود 47 کیلومتر است.
به گزارش مشرق، ائتلاف سعودی برای حفظ مناطق جنوبی استان الجوف و متوقف کردن پیشروی رزمندگان از این سه محور به سمت استان مارب، بیش از 20 ایستگاه و پایگاه نظامی کوچک را از حدفاصل منطقه «الرویک» تا جنوب منطقه الحزم ایجاد کرده است.
ائتلاف سعودی همچنین شمار زیادی از عناصر تروریستی داعش و القاعده که پیشتر در مناطق مختلف سوریه جنگیده بودند و در شمال استان البیضاء حضور داشتند را به محور العلم و الریان در جنوب و مرکز استان الجوف انتقال داده تا از پیشروی نیروهای یمنی جلوگیری کند.

ایران پرسمان


به گفته منابع میدانی، تروریست های داعش و القاعده در حالی به مناطق جنوبی و مرکزی استان الجوف انتقال داده شده اند که چند ماه قبل در جریان پاکسازی مناطق شمال غربی استان البیضاء به استان مارب و شرق استان البیضاء (بخش الصومعه) متواری شده بودند.
براساس اطلاعات به دست آمده، سعودی ها فرماندهی عملیات را در جبهه العلم در جنوب استان الجوف به «رائد سعود» از سرکرده های القاعده در شبه جزیره عرب و «سلمان میقان و عبدالله میقان» دو فرمانده شناخته شده گروهک تروریستی داعش سپرده است.

ایران پرسمان


به گزارش مشرق، شکست های متوالی عناصر ائتلاف سعودی (نیروهای منصور هادی) و همکاری نکردن قبایل باعث شده ریاض برای حفظ مناطق جنوبی استان الجوف به عناصر گروهک های تروریستی القاعده و داعش متوسل و آنان را در این محور مهم و حساس مستقر کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/194557/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تسلیت در پی درگذشت پدر بزرگوار همکار حوزه ریاست

دانش‌آموزی که برای نخستین بار جهان را با تمام رنگ‌هایش می‌بیند!

رنگ آمیزی باورنکردنی و جذاب طاووس

لحظاتی از بارش باران در حرم امیرالمومنین(ع) در نجف اشرف

لحظە رعد و برق وحشتناک در پاوە

رهایی لاکپشت در حال انقراض توسط صیادان درگهان

زلزله تایلند از زاویه بالای برج

ربات انسان‌نمای هنگ‌کنگی به عنوان معلم بر سر کلاس درس دانش‌آموزان آلمانی حاضر شد

شعرخوانی زیبا از دکتر کاکاوند

پزشکیان: ملت‌های اسلامی با وحدت جنایات علیه فلسطین را متوقف کنند

روسیه: تهدیدها علیه ایران غیرقابل قبول است

خبرهای ضدونقیض درباره کناره‌گیری ماسک از دولت ترامپ

حمله هوایی آمریکا به استان صعده یمن

بنیامین نتانیاهو: می‌خواهیم غزه را تجزیه کنیم

حملات جنگنده‌های اسرائیل به مناطق مختلف در سوریه

تامین‌کنندگان اصلی مرغ کشور؛ امارات اول شد

ابراز همدردی و دلجویی مدیرکل بنیاد مازندران با دو خانواده شهید در آمل و فریدونکنار

سیل شوخی بردار نیست

جوهری سیاه که سازوکار دفاعی اختاپوس است

اینجا ایران است لرستان، اشترانکوه زیبا

تماس نزدیک با تمساح‌های غول پیکر از آکواریومی شیشه‌ای

ماهی های آبپاش گونه ای خاصی از آبزیان

تبدیل امواج مغزی به کلمات با کمک هوش مصنوعی

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری

فائزه هاشمی: در مورد حوادث سال 67، هیچ سندی از بابا نبود

عارف درباره سلاح هسته‌ای چه گفته بود؟

واکنش طالبان به تعلیق ممنوعیت فعالیت آنها توسط روسیه

دبیر کل ناتو: با تهدیداتی از جانب روسیه و چین روبرو هستیم

ترامپ می‌خواهد با ایران معامله کند؟

سامانه املاک و اسکان چشم انتظار اتصال دستگاه‌ها

سهم اجزای هزینه‌ای از کیک اقتصاد با تحریم و بدون تحریم

طبیعت زیبای مازندران

این دنیا گذراست

طبیعت کلاردشت زیبا

اشکورات در گیلان

بومی‌سازی کلاستر دیجیتال خودرو به دست محققان ایرانی

یک رمان امنیتی در بازار نشر

احتمال وضع مقررات جدید برای سفرهای خارجی اعضای کابینه دولت

آمریکا: با اعمال فشار حداکثری، دسترسی ایران به منابع مالی را مختل می‌کنیم

حماس: یورش بن گویر به مسجدالاقصی اقدامی خطرناک است

پولیتیکو: ایلان ماسک از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند

تحریم جدید خزانه‌داری آمریکا علیه انصار الله یمن

بیش از نیمی از آمریکایی‌ها: سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ به اقتصاد آسیب می‌زند

درخشش بانکی‌ها و سکوت حقیقی‌ها در صنعت شیمیایی

مکانی زیبا در سوئیس

“سد گلال" در ایلام

تله کابین میثاق کرمان بر فراز کوه های شیوشگان

صخره های اندج قزوین

خشک کردن زعفران با فناوری جدید؛ کیفیتی بهتر با هزینه کمتر

دو خط کتاب/ ‏زمانی که یک اثر هنری بودم